1619
Company of Heroes 2
-
#1339 Csak akkor tudok skirmishezni hogyhamegvan a western dlc? mert most nem engedi :S -
Armisael #1338 Köszi! Azt vettem :) -
oroberto #1337 Szia.
Legjobban a Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition éri megvenni.
Tartalma:
1. Case Blue dlc
2. plusz 5-5 commander oldalankét
3. sok skin
4. különleges faceplate
Upgrade akkor kell ha simát vettél és upgradelni akarod Collector's Editionra!
Western Front DLC (+2 frakció) és a többi DLC külön kell megvenni.
Ha sokat játszol a war spoil dobhat bármit, fizetős commandert is. -
hapi #1336 A COH 1-et érdemes :)
-
Armisael #1335 Sziasztok! Mivel most 75% akciós a COH2 és DLC-k úgy döntöttem megveszem. A kérdésem az, hogy melyik verziót éri meg, melyikbe van a legtöbb content, gondolom a "Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition" és majd ezután a "Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition Upgrade-t " kell megvenni. Csak az a bajom, hogy nem látom miket tartalmaznak.... Western Allies DLC a Case Blau Stalingrad és Southern Front DLC-k az benne van?
-
#1334 Szerintem az első rész sokkal jobb :) -
Gascan #1333 sztem is, nem kell DLC egyaltalan -
bgabor #1332 Egyet értek, de az összes SEGA játék ilyen, a Total Warok is pont így jártak, ez jól láthatóan kiadói utasítás.
Amúgy maga a játék jó és élvezetes is, és az alap 3 doktrínával kiválóan el lehet boldogulni. -
Ry0K3N #1331 Most hogy volt alkalmam kipróbálni ismét béta után a játékot hogy ingyenes lett hétvégére így tudnám összefoglalni a gondolataimat:
Úristen ezt a DLC kurvulást amit ez a játék lenyom még a büdös életbe nem láttam. Lassan oda jutnak hogy az options menüért is fizetni kell DLC formájában. -
Gascan #1330 aha... kevesled? -
#1329 Sziasztok. Megvettem az összes CH-t.
2be csak max 100 pop lehet? -
antiqueA #1328 Okw-nek van esetleg valami csatatéren reinforce-olós cucca? Nem találtam eddig ilyet. -
#1327 Én már ott lefagytam, hogy csak oldalanként, és járműkategóriánként alkalmazható álcafestés csomagot akarsz venni leárazást sem várva, darabját 600+ forintért. Western Front hadseregekhez nincs még álcafestés DLC, csak pár új fizetős parancsnokot adtak ki hozzájuk. -
Niflheim87 #1326 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a west frontos németeket és nemjó egy skinse a jármüveikre ha veszek store-ból új szint azt rájuk tudom tenni vagy azt se engedi? -
#1325 Persze az AI lehetne értelmesebb, Relic a CoH vanilla kivételével nem tett le normális és főleg bugoktól mentes skirmish AI-t az asztalra, Dawn of War-ban is Thudo csapata hozta össze a kiváló Dawn of Skirmish AI-t, miután a Soulstorm skirmish részében konkrétan NEM MŰKÖDÖTT az gépi ellenfelek vezérlése, CoH-ban is az összecsapott Opposing Fronts kiegben az alapjáték jó AI-ját elbarmolták és máig nem állították rendesen helyére.
De ettől független a CoH2 kampányának élményét azért nagyjából a skirmish is hozza, azért bőven nem olyan borzasztó az, amíg pedig nem szerzek be 7 ismerőst nem vesetépő könnyed nagypályás multira, addig meg választásom sincs. -
#1324 Egyébként pont jó példát hoztál fel, csak nem úgy ahogy te gondoltad.
Gépi sakknál a játékos leghatékonyabb megverésére törekszik a program amennyire a felépítéséből telik. Társas sakknál megválaszthatod ki ellen játszol és hogyan, akár órákig elbaromkodhattok a táblánál egy játékkal, ha élvezitek.
Random CoH2 multi, főleg a ranked matchmaking, arról szól, hogy ki milyen gyorsan tudja elharapni a másik torkát, minden játékhibát, pálya, egység, és frakció kiegyensúlyozatlanságot maradéktalanul ki fognak használni, hogy végül minél gyorsabban porba tiporhassanak és kiröhöghessenek a végén. Ha könnyedén le is nyomod őket, akkor is egy gyors és nem feltétlen élvezetes játékon vagy túl. Ha társaid vannak az külön öröm, mert bárki akár a legkisebb hibát véti a szerintük tökéletes build order és taktikai egység elhelyezés-alkalmazás szintjén, máris jön a szidás, és adott esetben a ragequit(lásd még fentebb it a topikban).
Gép ellen játszva viszont beállíthatsz mindent a kedved szerint, ha szívatni akarod magad, ott is magadra ránthatsz 3-4 legerősebb ellent, de egy átlag játékban te választod meg hogy és meddig játszol, ha kedved van bevéded a fél pályát és 3 órát elszüttyögsz, ha sietnél végigmész rajta mint egy bulldózer, de pont úgy játszhatsz, ahogy épp úri kedved tartja, és még a társak sem fognak lelépni, ha nem spamolsz conscriptet meg Köenigstigert. (ami egyébként nem királytigris hanem bengáli tigris)
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.09.16. 20:39:39 -
SZUsszan #1323 Nem a 2 vs 2? Összeszokott emberekkel persze, nem publicon. Ott a 2 vs 2 az lutri. -
bgabor #1322 Oké, bár szerintem ez olyan mintha valaki csak gép ellen lenne hajlandó sakkot játszani. A lényeg az ember-ember elleni meccs, a skillek netovábbja pedig az 1 vs 1. -
#1321 Rossz helyen kopogtatsz, mert én sohasem voltam oda a CoH multiért(coop-ban próbálkoztam baráttal, csak kooperatív mód gyakorlatilag nincs CoH2-ben, ellentétben a Dawn of War 2-ben minden részre kiterjedő teljes kampány és arena survival coop volt, a Relic nyugodtan elmehet a jó francba ennek az ejtése miatt), a MoW multit tologatom, de ott meg alapból nincs sok magyar játékos, összességében ha 15-20 magyart láttam évek alatt játékban, hattal játszottam is, és talán hármat-négyet össze tudnék kaparni egy meccsre. -
bgabor #1320 A company of heroes.hu oldalon is mintha megállt volna az idő 2013 végén.
-
bgabor #1319 És COH2-őt játszó közösség, TS szeró van valahol, akikhez társulni lehetne játszás céljából?
Mert például a Wargame:Red Dragont mi nyolcan-tízen napi szinten toljuk a HTO TS-en. Valahol csak kell lennie magyar közösségnek a COH2 kapcsán is. -
#1318 Az volt ott a nagy ötlet, hogy felezik a fuel becsorgását, így egy kisebb térképen még páncélautókat is csak nyögve tudnak venni az OKW parancsnokok, tankokkal így nem is lesz gondjuk. Viszont a nagyobb térképeken, ahol már nem gond az üzemanyaghiány, ott jön a tarolás.
Ők gondolom abból indulnak ki, hogy az átlag meccs 2v2, közepes térképen, általában viszonylag gyorsan lebonyolítva, ott nem akkora gond a KT spam. 4v4 játékosok meg így jártak.
Minden SG topikban elég nagy a csend a módszerváltás óta. Gondolom mióta a magazint a kutya nem olvassa már, és a fórumot is gyökeresen átalakították a maradék népség nem feltétlen a niche stratégiák topikjaiban múlatja az idejét. Az Új fórum topikban alapszabály, hogy ha nem tetszik a rendszer, lehet elmenni a Prohardver!-re. Szerintem nem kell a felhasználókat küldeni, mennek azok maguktól is.
Wargame sorozat témája azért még tartja magát, ha más nem is, a nemhivatalos Wargame fanatikussá vált Molnibalage állandó ügyeletet tart ott. Szegény Men of War topik viszont megdöglendett, hiába jött ki épp a MoWAS2, készül kijönni a Call to Arms, hiába sokkal jobbak a MoW játékok a hibáik ellenére is mint a CoH sorozat valaha lesz, mégis csak én vagyok az egyetlen visszatérő. Béka poraira.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.08.31. 11:53:17 -
Kotomicuki #1317 Talán a részletekben és mindet pénzért adjuk ki veszi el az egyének kedvét a játéktól, ill. az első részt is akkor "hagyták abba", amikorra sikerült kiegyensúlyozniuk(?) a frakciókat és az egysége(i)ket...
Azonkívül, ma már nem "divat" a gondolkodást és gyors cselekvést is igénylő játék: túl fárasztó, ill. az általánosan zuhanó IQ-átlag miatt: túl nehéz vele játszani... (sajnos, a túlzott és elbaltázott marketing a játékoknak ezt a rétegét sújtja leginkább) -
bgabor #1316 Amúgy csak én érzem a két új frekció közül az USÁt sokkal gyengébbnek? Úgy értem, az új német OKW frakció commander nélkül be tud hozni Panthert, Tiger II-őt, alap commanderrel még Jagdtigert is(fizetős commanderrel dupla Pz4J-t). USÁnál meg comander nélkül az alap Shermannál megáll a tudomány, az alap doktrínákkal is a Wolverine az egyetlen plusz ami van. A legfejlettebb tankjuk ami van az az E8 Sherman, a fizetős Rifle commanderrel.
Azt hinné az ember hogy legalább az alap armor commandernél van valami extra nagy tank, de nem, howitzeres Sherman van csak.
Hol maradt a Pershing? Vagy itt is az a helyzet mint az első részben, hogy szöviknek fél óra alatt győzniük kell, mert a late gameben egyértelműen a németek nyernek a durva tankjaikkal?
Amúgy hogy lehet hogy ekkora csend van ebben a topikban? Jelenleg a Wargame:Red Dragon után ez a második legjobb taktikai RTS a piacon, a nyugati kiegészítő sokat dobott rajta. Hol gyülekeznek a magyar játékosok, rajongók? -
bgabor #1315 Én is jobban örültem volna az olaszoknak meg az angoloknak. Nem tudtam hogy 7 frakció lesz összesen. Mondjuk újabb német és amcsi frakció nem kellene már.
Honnan ez az infó a hét frakcióról? -
#1314 Ha azt nézzük, hogy mekkora hiszti volt a ruszkiknál az alap single miatt, akkor nem csoda, hogy telibe szarják a keleti közönséget.
De akkor már Roosevelt véreres löttyedt f@@@@@@@ nem tudták Afrikába, vagy Olaszországba rakni az új kieget, kopipésztelt környezet lesz ebben is ruszkihonból. 3 új frakció meg az angolokon kívül egy újabb Wehrmacht és US Army bőrt jelent majd?
És a 7 frakciót ami nyomokban "teljesen eltérő stílust képvisel" hogy a rákba fogják multiban kiegyensúlyozni mikor most is csak szenvednek néggyel? -
#1313 És mi van a Blitzkrieg móddal .. ? ;-) -
#1312 egyrészt jó látni, hogy foglalkoznak a játékkal, még ha a tartalmat így kissé el is aprózzák, de a coh2 eddigi pályafutása kapcsán azért érdemes megemlíteni három darab, coh1-hez készült sufni modifikációt:
1. The Eastern Front Mod
2. West Front Mod
3. The Battle of the Bulge Mod -
bgabor #1311 Újabb önálló kiegészítőt jelentett be a Relic a Company of Heroes 2-höz
Úgy tűnik hogy Relicék nagyon ki akarják küszöbölni a csorbát amit az alapjáték szovjetes-keletifrontos bénázásával csináltak, és újabb nyugati frontos tartalommal érdeklődésre számottartó játékot akarnak kihozni a COH2-ből. -
Gascan #1310 sztem sehogy -
Betyar070 #1309 Érdeklődnék,hogy az alap billentyűzet kiosztást hol lehet megváltoztatni ? Persze lehet hogy csak én vagyok a láma, de az option menüben nincs keyboard kiosztás. -
bgabor #1308 Beszereztem az Oberkommando Westet. Jó is meg minden, de meglepődve tapasztaltam hogy a az alapjáték multi térképeihez nincs hozzáférésem. Értem én, hogy az alap COH2 tartalmáért az alap COH2-őt kell megvenni, de ez hogy a Western Front tulajdonosok nem tudnak a régi térképeken játszani, az alap COH2 tulajdonosok meg az újakon, ez így elég nehézzé teszi egy egységes multi kialakulását. Pedig gondolom a játék szeretne nagy multis RTS-é válni, mint a remek elődjáték vagy éppen a Starcraftok. -
#1307 -
Axan #1306 A Western Front nem tartalmazz kampányt. Csak a multiban játszható +2 frakciót. -
sanyi83 #1305 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy a frissítés óta ablakban nyílik meg a játék.
Próbáltam Alt+Enterrel is de sehogy sem akar teljes képernyős lenni.
Mit lehet ezzel csinálni?
Üdv Sanyi -
#1304 Erre mit mondjon az ember. Akkor keressen az ember ingyenes szórakozást. Egy játékprogram nem alanyi joga az embernek. Elvégre azon is emberek dolgoznak, meg kell fizetni a munkájukat. Ha meg nincs rá pénz, akkor várjon az ember egy steam akciót. Fél év múlva 4-5 dolcsiért fogják dobálni a kieget.
Napi 4 ezer forint nem is nagy összeg. Talán még egy szórólapos is összeszed ennyit egy nap... -
Grotesque #1303 Nem áll szándékomban multizni csak a kampány érdekel... és hát nem mindenkinek van jól fizető munkája tudod... legkevésbé erre van most pénz -
Kurfürst #1302 Milyen DLC hegyekből? Hagyjuk már ezt a DLC hegyezést Vehetsz Commandert (az alapból meglévő tizenvalahány mellé, amik egyébként azóta is a leghasználhatóbbak), meg skint a harckocsikra (az alapból meglévő féltucat mellé).
Az Amik meg a Westheer DLC vagy kiegészítő ha úgy tetszik, egyébként tök jó fej módon még csak az alapjáték se kell, 13 euróért meg lehet venni, és játszhatsz bárki ellen. Ez kb. 4000 forint. Ennyit max. egy nap munkával meg lehet keresni, vagy egy este nem megy el az ember beb*szni hanem szépen csenget, letölt, játszik. :)
A törtekkel amúgy is kétlem hogy lehet multizni, legalábbis normálisan... -
Grotesque #1301 Hali!
Nekem csak annyi problémám van, hogy a játék DLC-hegyekből áll, viszont nem állok anyagilag úgy hogy rátegyem a játékra a kezem, ezért egyenlőre csak törttel tudok játszani.... Esetleg van valakinek ötlete mikor lesz elérhető a tört The Western Front Armies? Elsősorban ez az a DLC ami érdekelne.
-
#1300 Szerintem meg tök jó játék és igenis van jövője. Én annó még haverral üzleteltem steam-en 2000Ft-ért és nem bántam meg...meg éri a pénzét, a régiekkel is sokat játszottam ezekkel is sokat fogok... aki meg nem szereti a CoH szériát, vagy undora van, menjen aztán játszon a Men of War-al..