Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert például a Wargame:Red Dragont mi nyolcan-tízen napi szinten toljuk a HTO TS-en. Valahol csak kell lennie magyar közösségnek a COH2 kapcsán is.
Ők gondolom abból indulnak ki, hogy az átlag meccs 2v2, közepes térképen, általában viszonylag gyorsan lebonyolítva, ott nem akkora gond a KT spam. 4v4 játékosok meg így jártak.<#vigyor>#vigyor>
Minden SG topikban elég nagy a csend a módszerváltás óta. Gondolom mióta a magazint a kutya nem olvassa már, és a fórumot is gyökeresen átalakították a maradék népség nem feltétlen a niche stratégiák topikjaiban múlatja az idejét. Az Új fórum topikban alapszabály, hogy ha nem tetszik a rendszer, lehet elmenni a Prohardver!-re. Szerintem nem kell a felhasználókat küldeni, mennek azok maguktól is.<#bee1>#bee1>
Wargame sorozat témája azért még tartja magát, ha más nem is, a nemhivatalos Wargame fanatikussá vált Molnibalage állandó ügyeletet tart ott. Szegény Men of War topik viszont megdöglendett, hiába jött ki épp a MoWAS2, készül kijönni a Call to Arms, hiába sokkal jobbak a MoW játékok a hibáik ellenére is mint a CoH sorozat valaha lesz

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.08.31. 11:53:17
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Azonkívül, ma már nem "divat" a gondolkodást és gyors cselekvést is igénylő játék: túl fárasztó, ill. az általánosan zuhanó IQ-átlag miatt: túl nehéz vele játszani... (sajnos, a túlzott és elbaltázott marketing a játékoknak ezt a rétegét sújtja leginkább)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azt hinné az ember hogy legalább az alap armor commandernél van valami extra nagy tank, de nem, howitzeres Sherman van csak.
Hol maradt a Pershing? Vagy itt is az a helyzet mint az első részben, hogy szöviknek fél óra alatt győzniük kell, mert a late gameben egyértelműen a németek nyernek a durva tankjaikkal?
Amúgy hogy lehet hogy ekkora csend van ebben a topikban? Jelenleg a Wargame:Red Dragon után ez a második legjobb taktikai RTS a piacon, a nyugati kiegészítő sokat dobott rajta. Hol gyülekeznek a magyar játékosok, rajongók?
Honnan ez az infó a hét frakcióról?
De akkor már Roosevelt véreres löttyedt f@@@@@@@ nem tudták Afrikába, vagy Olaszországba rakni az új kieget, kopipésztelt környezet lesz ebben is ruszkihonból. 3 új frakció meg az angolokon kívül egy újabb Wehrmacht és US Army bőrt jelent majd?
És a 7 frakciót ami nyomokban "teljesen eltérő stílust képvisel" hogy a rákba fogják multiban kiegyensúlyozni mikor most is csak szenvednek néggyel?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1. The Eastern Front Mod
2. West Front Mod
3. The Battle of the Bulge Mod
Úgy tűnik hogy Relicék nagyon ki akarják küszöbölni a csorbát amit az alapjáték szovjetes-keletifrontos bénázásával csináltak, és újabb nyugati frontos tartalommal érdeklődésre számottartó játékot akarnak kihozni a COH2-ből.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenne egy olyan problémám,hogy a frissítés óta ablakban nyílik meg a játék.
Próbáltam Alt+Enterrel is de sehogy sem akar teljes képernyõs lenni.
Mit lehet ezzel csinálni?
Üdv Sanyi
Napi 4 ezer forint nem is nagy összeg. Talán még egy szórólapos is összeszed ennyit egy nap...
http://kutyuszoba.blog.hu/
Az Amik meg a Westheer DLC vagy kiegészítõ ha úgy tetszik, egyébként tök jó fej módon még csak az alapjáték se kell, 13 euróért meg lehet venni, és játszhatsz bárki ellen. Ez kb. 4000 forint. Ennyit max. egy nap munkával meg lehet keresni, vagy egy este nem megy el az ember beb*szni hanem szépen csenget, letölt, játszik. 😊
A törtekkel amúgy is kétlem hogy lehet multizni, legalábbis normálisan...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nekem csak annyi problémám van, hogy a játék DLC-hegyekbõl áll, viszont nem állok anyagilag úgy hogy rátegyem a játékra a kezem, ezért egyenlõre csak törttel tudok játszani.... Esetleg van valakinek ötlete mikor lesz elérhetõ a tört The Western Front Armies? Elsõsorban ez az a DLC ami érdekelne.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Multi szervereket meg nem szokás mostanában lelõni(csak EA-nál, azok leszarják), mert elég erõs negatív visszhangja lesz. A jófiú Relic is átmentette Steamre a CoH-t a Quazal becsukása után, nemrég átpakolta Steamre az egész Dawn of War szériát a Gamespy mostani kidöglése elõtt(még 4 nap és minden létezõ Gamespy játék multija behal), és épp most dolgoznak a Dawn of War II és Chaos Rising GfWL mentesítésén mielõtt kinyomja a MS azt is júliusban.
bgabor: Gyatrább minõség inkább csak a jatékmechanikára vonatkozik, maga a grafika egész szép néhol, bár a textúra és modell részletesség nem változott sokat, de az effektek fejlõdtek(sok textúra bûvészkedést váltott shader fényhatás), a tûz és a hó nyomok néhol egész jól néznek ki. Természetesen a hangokra megint annyit költöttek mint más stúdiók a teljes játékukra, zene kiváló, hangefekktek hatásosak, beszéd szinkron elsõ rangú, mind tartalomra, mind küllemre.
Játékmenet meg olyan amilyen. Valakinek bejön a hülye RNG, meg a folyamatos futkorászás(komolyan több ninjacapping van benne mint a DoW2-ben - aztán csodálkoznak hogy Workshop dugig van a Scheldt féle bottleneck pályákkal<#idiota>#idiota>) mások meg így jártak.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nem feltétlenül akarok veled vitatkozni (de fogok), de nálam ezt egy friss, 30 ezres VGA (AMD 260X) meg egy szintén 30 ezres CPU (AMD965) vidáman kiszolgálja, szóval olyan óriási gépigényrõl nem beszélnék azért..
Egyébként te mennyit toltál bele? Mert leírni az azért elég túlzás, nekem speciel eléggé bejött, van pár dolog ami mondjuk nem tetszik (páncélkezelés pl.)
Szerintem nem véletlenül dolgoznak gõzerõvel a Nyugateurópai DLC-n (vagy mi a tököm az). Próbálják menteni azt ami méh menthetõ egy bukott játékból.
DLC természetesen NEM kapott -75%-ot, szóval leßophatnak tõbõl.<#mf2>#mf2>
wednes: Nem maradtál le semmirõl, szépen várd meg míg az istentelen mennyiségû DLC-t majd egybecsomagolják, eladják újra jópénzért, és utána beakciózzák negyedárra. Na AKKOR megéri.
Minden másra ott a CoH2 verõ Eastern Front mod
Pedig COH elsõ részével sokat játszottam, multiztam...
Ha dobozosban venném meg a CoH 2-õt, akkor is tudnám a Steam-en regisztrálni? Ugyan úgy, mit a Company of Heroes 1-et?
Ennél jobb reklám nem kell, hogy a játék él és mi, magyarok eléggé érezzük ezt az érzést...
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Ha valaki kijátssza a kampányt, meg pár tow-t, akkor kb 40-50 szint körül lesz. Mivel a játék lassan 1 éves már kb amúgy is csak 100-asok vannak. Friss vásárlók kb. alig. Ezért van havonta leárazva😊
Ha olyan ranked lenne mint az elsõ részben kb játszani sem merne a többség (ahogy ott sem mert) mert féltek a rang vesztéstõl. Mondjuk ott a több játékos profil létrehozása még tovább erõsítette a statpadder jelenséget is.
amugy lenne ertelme valami normalis rendszer szerint pontozni amit mar mutagatni is lehet
ha kilekep akkor ugy tudtam, h csak az adott meccset bukom
Elég könnyû fordítani a játékban amúgy is, szóval nincsen felesleges meccs, meg elárulom, ha kilépsz korán egy meccsbõl jobban visszadob a statodon, mintha megpróbálsz küzdeni és vesztesz.
ez volt eddig a legrosszabb huzasuk ... ha gagyi a matchmaking akkor inkabb rejtsuk el ... csesszek el fel-egy orat mire kiderul amit mar a meccs elejen is tudni lehetne