1619
Company of Heroes 2
-
#1379 War Spoils egyébként játék után egy évvel jelent meg, pont akkor, amikor már az eredeti DLC áradatot kellően kevesen vették. De mivel random dobál dolgokat, és semmiképp nem kapkodja el, nyugodtan lehet az átlag F2P MMO szintezéséhez hasonlítani, mert ha itt is valami konkrétan érdekel, azt vagy megveszed, vagy vársz és reménykedsz hogy magától az öledbe pottyan. Nem fog.
bgabor: Modern haditech őrülteknek szerintem kiváló a Wargame, van benne múzeum nézet, jól meg lehet lesni mindenféle hidegháborús(illetve utáni) cuccot, és az alkalmazásuk is meglepően valósághű nyilván még az RTT műfaj keretein belül. DCS Combined Arms-tól vártam hasonlót, de kevesebb fegyver van benne, azok randábbak, és lényegesebben nehezebben irányítható az egész. Figyelmeztettek hogy csak egy "kis jópofa kiegészítés" a repülőszimuláció mellé, nem hittem nekik. Rábasztam, tényleg az. Graviteam Tactics modern kiegészítői érdemelnek még említést, de azok nagyon egy-egy konfliktusra fókuszálnak, hogy még beleférjenek a Steel Armor Blaze of War-hoz készült egységkeretbe, mert teljesen új tartalomra az ukránoknak sincs pénzük. Azért remélem a hamarosan megjelenő Mius Front hoz némi előrelépést. -
bgabor #1378 Hát igen, a Wargame széria nagy király, ha valaki rajong a modern haditechnikáért. És van is magyar közösség, minden nap toljuk a Red Dragont, korábban az ALB-t. -
#1377 Akkor inkább játszok rendületlenül hátha kapok :) Köszi szépen a felvilágosítást :) pár évig tuti el leszek vele, az elsővel is sokat játszottam. -
#1376 Ha a tőkeerős SEGA nem vette volna meg a Relicet... akkor megveszi más? 26.6 milla amit adtak értük nem volt az az eszetlen összeg egy 80-90+ Metacritic átlagú AAA játékokat gyártó stúdióért licenszeikkel együtt. A CoH2 pedig pár hónap múlva megjelent, februárban ehhez a Sega projekt menedzsereinek már egy gyakorlatilag kész játékot kellett látniuk.
Ezzel a tőkeerősséggel pedig felesleges jönni, szerencsétlen Eugen Systems Ubisoft alatt épp hogy ki tudta adni a RUSE-t, de már koptatták is le a francba őket, már arra sem adtak egy fillért sem, hogy a friss és viszonylag sikeres játék támogatva legyen az első pár hét után is, uborkáék csak arra vették a fáradságot, hogy az előre leszállított két DLC-t még kitolják jó drágán a morcogó rajongók képébe.
Ehhez képest Eugenék a jelentősen csóróbb Focus Home Interactive-nál előálltak egy AAA Wargame sorozattal, ahol ugyan évenként jött egy folytatás, de addig folyamatos supportot és ingyen DLC-t kaptak(újbeszélben Free DLC = régi patch - új egységek térképek játékmód, hibajavítás és egyensúlyozás mellett), a folytatások sem voltak rókabőrök, mert minden új rész nagyobb-jobb volt mint az előző, és az árakkal sem szálltak el, természetesen az előző rész tulajai kedvezményt kaptak. Ja, mindezt Linux és Macintosh kompatibilisen, ami meg tudja dobni a support költségét.
De bezzeg a mi időnkben még az Ubisoft is ződebb vót. Addig jó míg Sega él!
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.01.27. 00:18:36 -
conshilla #1375 Ha játszol, a meccsek végén dobhat ún. War spoilt, ami lehet commander, skin, bulletin, meg a victory effekt. Szóval vagy megvárod, míg dobja, vagy ha nagyon nem bírod cicoma nélkül, akkor veszel. Ha jól emlékszem, akciós időszakban ilyen 50 eurócent körül volt/festés, vagy valami hasonló árfekvés.
Jó játékot!! -
#1374 Na végre mag van egészében a játék, az alap frakciókhoz érdekes módon rengeteg tisztet kaptam az OW-hez meg csak hármat na mindegy az nem lényeg számomra, viszont terep festést nem kaptam, lehet valahogy szerezni ingyen vagy csak venni lehet? -
conshilla #1373 "Semmiképp nem tett jót a Sega befolyása szegény CoH2-nek. "
Ne túlozz! Ha a tőkeerős SEGA nem vette volna meg a Relicet, akkor konkrétan nem lenne CoH2.
Én a "Buy2Play MMO"-val sem értek egyet, mert minden frakcióhoz az alap commanderek teljesen jól játszhatók, klassz játékélményt adnak, aki meg játszik is a játékkal, annak előbb-utóbb potyognak a jutalom parancsnokok. Akinek rögtön kell, az fizessen, de hát az expressz posta is feláras. :) Az árazással, DLC politikával kapcsolatban igazad van. -
conshilla #1372 3 jár népenként (talán több is), aztán szintlépéssel és játékkal lehet kapni/nyerni új commandereket. -
#1371 A négy frakcióhoz, alap esetben mennyi doktrínát, akarom mondani tisztet kapok? Néztem steamen dlc formájában millió meg kettőt lehet hozzá venni, de menyi jár népenként? -
#1370 Komolyabb multihoz mindegy, nagy nehézségek árán másfél év alatt valamelyest elegyengették a egyensúlyi problémákat, a parancsnokok inkább csak változatosságot visznek a repertoárba.
Hála a Jóistennek Sega a DLC kurvulós AAA kiadók között a leárazósabb fajtába tartozik, és bár a DLC politikájuk szintén pofátlan, de akciók alkalmával azért ki lehet fogni jobb áron is a cuccaikat. Amazonon pont egy éve 15 dollár volt a Digital Collectors alapjáték, és most karácsonykor 2,5 dollár volt a WFA, AA is biztos lesz vagy 5 dollár most év végére. -
Kotomicuki #1369 Hát ezért, az ilyen hozzáállás miatt ment tönkre a PC-s játékipar (meg a sunyi és a mikrofos kapzsisága miatt - a Nintendo legalább valódi konzolt csinált, nem PC-t másolt)!
Jól számoltam, 95 dodó, akciósan a három részlet, ami még nem tartalmazza az összes parancsnokot - ami, komolyabb multihoz nem árthat?! -
#1368 Semmiképp nem tett jót a Sega befolyása szegény CoH2-nek. Viszont az alapjátékot meg kell védenem, szerintem tűrhető tartalmat adott mint teljes játék, az első részben sem volt több anyag. Az más kérdés hogy gyakorlatilag mikrotranzakciós Buy2Play MMO-vá tették a parancsnokok és a festések outsorcingjával, és az sem volt elegáns ahogy a csaffadt Theatre of War térképcsomagokat prémium áron kellették még a térképszerkesztő előtt, vagy a Western Front Armies kiegészítőjét is szétkapták két(pontosabban egy féltucat) DLC-re.
Viszont meg voltam róla győződve valamiért, hogy a Western Front Armies Frenchise Edition-ként került a boltokba, azaz a két új oldal az alapjátékkal és ToW DLC-vel egybecsomagolva. Hát lófaszt, Galaxisban is 6000 csak a két nyugati oldal, 7000 a csoda Ardennes Assault, és 5000 az alapjáték, mindez Steames lédig kód formában, egy gramm plusz DLC nélkül, és a dobozra kurvára nincs odaírva, hogy pontosan mit kapsz a pénzedért. Ez böszmeség, nem kicsit, nagyon!
Én nem sajnálom azt a 10 dollárt amit az alapjátékra, és 2,5 dollárt amit a Western Front Armies-ra kidobtam, még ha nem is multizok aktívan vele, alap single hadjárat nekem tetszett(talán pont azért ami miatt a személyi kultusz segglyukában ragadt ruszkik agyfaszt kaptak), skirmishel együtt bőven megérte. Ilyetén mód olcsóbb volt picivel mint az épp érkező Battle of Empires 1914-1918, amely hasonló lehúzós formulát akar követni(kibaszott GEM Editoron ott a DLC matrica baszki, ami minden létező GEM motoros játékhoz eddig ingyen volt, még az 1C legbotrányosabb cuccaihoz is!), és Men of War sorozat nevét akarják újfent bemocskolni a senkiházi lezüllött ukrán fejlesztői. -
conshilla #1367 Offline skirmish kell, hogy menjen, de asszem az is multiplayernek számít, szóval ahhoz pont a hiányzó kettőd valamelyike kell.
Most meg kell, hogy menjen offline kampány, ami nem skirmish, de majdnem :)
Hát ezt tényleg pofátlan üzletemberek találták ki, akik pénzt akarnak keresni, és nem a játék fejlesztői.
Steam jól fogja kezelni, ne aggódj. Gondolom, már használtad a steames termékaktiválást. Nem egy nagy cucc. Ha mégis gond van, szólj! -
#1366 Ja igazad van semmiben, mondjuk visszatérve a coh2 re azért az már pofátlanság hogy még az offline skirmish-t sem lehet játszani csak ha megvan minden..na mindegy hétfőn úgyis megjön a hiányzó kettő (alap coh2 és a western front armys), már csak akkor fogok kiakadni ha a steam nem fogja tudni "kezelni" hogy előbb raktam fel az ardennes assaultut, remélem jó lesz minden.... -
conshilla #1365 Na nem azt mondom, hogy minden a DLC-vel kezdődött, én is vettem bolhapiacon hajlékony lemezt C64-hez, azt' még csak a 220-ra lehetett csak kötni, nemhogy internetre, de hát már egy jó ideje ezzel a lehúzós megoldással kell szinte mindenhol szembenézni. Nem tudom, ki kezdte a DLC-zést, az sem kizárt, hogy a SEGA, de biztos megjutalmazták érte a jóembert, és azóta mindenki ezt majmolja.
Mennyivel jobb/rosszabb ez a havi-, vagy éves díjas megoldásoknál? -
#1364 "Szerintem nincsen ezzel semmi baj. DLC volt, van és lesz." XD Az én időmben mikor gyerekként ismerkedtem a játékok világával még a kiegészítő lemez is ismeretlen volt :) és minden játéknak izometrikus grafikája volt, hát igen öregszem ez van :) -
conshilla #1363 Ez nem egy újkeletű üzletpolitika, nem csak a SEGA-ra jellemző. Szerintem nincsen ezzel semmi baj. DLC volt, van és lesz. DLC nélkül is lehet játszani. Karácsonykor 15 EURÓ, vagy ilyesmi összeg volt az alapjáték, amiben van multi is meg kampány is.
A multi addig jó, míg játszanak sokan vele, szóval azt a megjelenés után nem sokkal már érdemes megvenni. Most is elég hamar lehet ellenfelet kapni szerencsére, szóval érdemes a multi verziókat (alap CoH2 és Western Front Armies DLC is jó erre) megvenni valamilyen akcióban.
Aki csak kampányt szeretne játszani, az vegye az Ardennes Assault-ot, itt is meg kell várni az akciót, de az nem kap multi lehetőséget.
A lényeg az, hogy vásárlás előtt tájékozódni kell, hogy mit veszel és aztán már csak ki kell várni a leértékelést (ha van időd és pénzed meg kevés). Ennyi. -
#1362 Én bundleben vettem valamit, de túl sok dologra nem használható, kampány nincs benne, inkább feladtam. -
#1361 Most rendeltem meg az előző két "részt" hogy minden néppel multizhassak, 5000 forintot érő játékot így megvettem majd húszezerért, ezért jár a keksz meg a pacsi a segának hurrá -
bgabor #1360 Nem szabad SEGA játékot venni, teljesen hülyére veszik az embert. Külön külön árulják az olyan részeit a játéknak, amit egyben kellene adni.
És amúgy a COH2 feleakkora durranás se lett mint az első rész volt.
-
#1359 az alapjátékban benne van az alap kampány, és a két alap frakció multihoz -
#1358 Ha megveszem az alapjátékot, az alap két néppel multizhatok? vagy azt is még pluszba veszem meg? -
#1357 nem egészen, mert a western front armies előbb jött ki, szóval inkább a 20 eurós multi dlchez jött a 40 eurós kampány :) -
#1356 Röpke 19 euróért megvehetőek a népek a skirmishez hát ez kolosszális -
#1355 az ardennes assault egy önálló egyjátékos kampány, a multihoz kell az alapjáték is
szerk: a skirmish is multinak számít
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.01.22. 13:38:53 -
#1354 Sziasztok megvettem az ardennes assaultot, ami tartalmazza az alapjátékot, steames ugyebár feltelepítem elindítom, rámegyek a skirmish funkcióra és azt írja vegyem meg a játékot, hogy skirmist játszak, hát könyörgöm most vettem meg mi a fene ez? -
conshilla #1353 Szia! Igen, létezik AT (Arranged Team) Automatch frienddel összeállva.
Főmenüben Multiplayer, aztán jobb alul Automatch, Match type-nál pedig 2v2 AT, 3v3 AT, 4v4 AT a legördülő menüből, és invite friend jobb oldalon. -
#1352 Tessék?
Utoljára szerkesztette: JimKirk, 2015.01.03. 10:57:52 -
4850 hd #1351 sziasztok ki talakozot ezzel a hibaval fatal scar error execution paused a multin egymas koveto harom meccsen hazavagot mindenkit hasonlok vanak de egyik se a multin talkozot ilyenel kerelek segitsetek -
ktm99 #1350 Sziasztok, egy kerdesem lenne Coh 1-el kapcsolatban (tudom ez nem az a topik, de nezzetek el nekem, a kereso nem hozta fel). Szoval ebben a new steam version-ben letezik-e Arranged Team Automatch. Mert soloba latom, hogy van, de nem tudom, hogy egy friend-el osszeallva lehet-e, eddig nem igazan talaltam. Elore is koszonom a valaszokat. -
conshilla #1349 Jaja, Köbüki is így fordította volna.
Csak móka és kacagás, és ha van egy kis szerencse a skill mellé, esik a kieg. -
#1348 Magyarul for shits and giggles.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.12.09. 18:22:21 -
conshilla #1347 CoH2 Random 2v2 torna.
Nevezés december 13-ig. Feltétel: 5 magyar custom meccs replay-e!
1. díj: CoH2 Ardennes Assault kiegészítő -
nike02156 #1346 Helosztok
A company of heroes 2 az orosz oldalon ha beálitom a parancsnokokat és megyek gép elen nem azok a parancsnokok vannak ilyenkor mit tegyek? -
#1345 Akkor jöhet a filléres Company of Heroes Hall of Fame bundle mindennel -
#1344 csak gondoltam érdekes, érdemes megjegyezni, hogy a Sega hatalmas veszteséget jelentett (kb 15 milliárd forint ha jól számoltam), komoly leépítésekre, és projektek törlésére lehet tőlük számítani. ez azért lehet érdekes, mert a Relic így cseberből vederbe eshet, a csődbe jutott THQ-tól kerültek a Segához akik most szintén komoly gondban vannak... csak a sikeres IPk vannak biztonságban, mint pl a Sonic játékok, FM, Total War, Aliens.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.10. 11:30:32 -
conshilla #1343 Helló mindenki! Ünnepek környékén jó lenne így magyarok között egy kis vígbaráti adok-kapok 2v2-ben.
Ha érdekel, látogasd meg a CoH2 fansite-ot további infókért! -
SzocsA #1342 Nem indul el a játék a steamen. Nem sikerült a játék indítása, (hiányzó futtatható fálj) ír ki!
Van valakinek valamilyen ötlete? -
#1341 Nekem nem engedi gép ellen nem tudok játszani csak hogyha megveszem a western DLC-t... Ez mi ez? -
bgabor #1340 Pedig ott kell lennie, custom game azt hiszem.