Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól számoltam, 95 dodó, akciósan a három részlet, ami még nem tartalmazza az összes parancsnokot - ami, komolyabb multihoz nem árthat?! <#wow1>#wow1>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Viszont meg voltam róla győződve valamiért, hogy a Western Front Armies Frenchise Edition-ként került a boltokba, azaz a két új oldal az alapjátékkal és ToW DLC-vel egybecsomagolva. Hát lófaszt, Galaxisban is 6000 csak a két nyugati oldal, 7000 a csoda Ardennes Assault, és 5000 az alapjáték, mindez Steames lédig kód formában, egy gramm plusz DLC nélkül, és a dobozra kurvára nincs odaírva, hogy pontosan mit kapsz a pénzedért.<#gonosz3>#gonosz3> Ez böszmeség, nem kicsit, nagyon!
Én nem sajnálom azt a 10 dollárt amit az alapjátékra, és 2,5 dollárt amit a Western Front Armies-ra kidobtam, még ha nem is multizok aktívan vele, alap single hadjárat nekem tetszett(talán pont azért ami miatt a személyi kultusz segglyukában ragadt ruszkik agyfaszt kaptak<#idiota>#idiota>), skirmishel együtt bőven megérte. Ilyetén mód olcsóbb volt picivel mint az épp érkező Battle of Empires 1914-1918, amely hasonló lehúzós formulát akar követni(kibaszott GEM Editoron ott a DLC matrica baszki, ami minden létező GEM motoros játékhoz eddig ingyen volt, még az 1C legbotrányosabb cuccaihoz is!<#falbav>#falbav>), és Men of War sorozat nevét akarják újfent bemocskolni a senkiházi lezüllött ukrán fejlesztői.<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Most meg kell, hogy menjen offline kampány, ami nem skirmish, de majdnem 😊
Hát ezt tényleg pofátlan üzletemberek találták ki, akik pénzt akarnak keresni, és nem a játék fejlesztői.
Steam jól fogja kezelni, ne aggódj. Gondolom, már használtad a steames termékaktiválást. Nem egy nagy cucc. Ha mégis gond van, szólj!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mennyivel jobb/rosszabb ez a havi-, vagy éves díjas megoldásoknál?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A multi addig jó, míg játszanak sokan vele, szóval azt a megjelenés után nem sokkal már érdemes megvenni. Most is elég hamar lehet ellenfelet kapni szerencsére, szóval érdemes a multi verziókat (alap CoH2 és Western Front Armies DLC is jó erre) megvenni valamilyen akcióban.
Aki csak kampányt szeretne játszani, az vegye az Ardennes Assault-ot, itt is meg kell várni az akciót, de az nem kap multi lehetőséget.
A lényeg az, hogy vásárlás előtt tájékozódni kell, hogy mit veszel és aztán már csak ki kell várni a leértékelést (ha van időd és pénzed meg kevés). Ennyi.
És amúgy a COH2 feleakkora durranás se lett mint az első rész volt.

szerk: a skirmish is multinak számít
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.01.22. 13:38:53
Főmenüben Multiplayer, aztán jobb alul Automatch, Match type-nál pedig 2v2 AT, 3v3 AT, 4v4 AT a legördülő menüből, és invite friend jobb oldalon.
Csak móka és kacagás, és ha van egy kis szerencse a skill mellé, esik a kieg.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.12.09. 18:22:21
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Nevezés december 13-ig. Feltétel: 5 magyar custom meccs replay-e!
1. díj: CoH2 Ardennes Assault kiegészítő
A company of heroes 2 az orosz oldalon ha beálitom a parancsnokokat és megyek gép elen nem azok a parancsnokok vannak ilyenkor mit tegyek?
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.10. 11:30:32
Ha érdekel, látogasd meg a CoH2 fansite-ot további infókért!
Van valakinek valamilyen ötlete?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Legjobban a Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition éri megvenni.
Tartalma:
1. Case Blue dlc
2. plusz 5-5 commander oldalankét
3. sok skin
4. különleges faceplate
Upgrade akkor kell ha simát vettél és upgradelni akarod Collector's Editionra!
Western Front DLC (+2 frakció) és a többi DLC külön kell megvenni.
Ha sokat játszol a war spoil dobhat bármit, fizetős commandert is.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy maga a játék jó és élvezetes is, és az alap 3 doktrínával kiválóan el lehet boldogulni.
Úristen ezt a DLC kurvulást amit ez a játék lenyom még a büdös életbe nem láttam. Lassan oda jutnak hogy az options menüért is fizetni kell DLC formájában. <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
2be csak max 100 pop lehet?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a west frontos németeket és nemjó egy skinse a jármüveikre ha veszek store-ból új szint azt rájuk tudom tenni vagy azt se engedi?
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
De ettől független a CoH2 kampányának élményét azért nagyjából a skirmish is hozza, azért bőven nem olyan borzasztó az, amíg pedig nem szerzek be 7 ismerőst nem vesetépő könnyed nagypályás multira, addig meg választásom sincs.<#miaz>#miaz>
Gépi sakknál a játékos leghatékonyabb megverésére törekszik a program amennyire a felépítéséből telik. Társas sakknál megválaszthatod ki ellen játszol és hogyan, akár órákig elbaromkodhattok a táblánál egy játékkal, ha élvezitek.
Random CoH2 multi, főleg a ranked matchmaking, arról szól, hogy ki milyen gyorsan tudja elharapni a másik torkát, minden játékhibát, pálya, egység, és frakció kiegyensúlyozatlanságot maradéktalanul ki fognak használni, hogy végül minél gyorsabban porba tiporhassanak és kiröhöghessenek a végén. Ha könnyedén le is nyomod őket, akkor is egy gyors és nem feltétlen élvezetes játékon vagy túl. Ha társaid vannak az külön öröm, mert bárki akár a legkisebb hibát véti a szerintük tökéletes build order és taktikai egység elhelyezés-alkalmazás szintjén, máris jön a szidás, és adott esetben a ragequit(lásd még fentebb it a topikban).
Gép ellen játszva viszont beállíthatsz mindent a kedved szerint, ha szívatni akarod magad, ott is magadra ránthatsz 3-4 legerősebb ellent, de egy átlag játékban te választod meg hogy és meddig játszol, ha kedved van bevéded a fél pályát és 3 órát elszüttyögsz, ha sietnél végigmész rajta mint egy bulldózer, de pont úgy játszhatsz, ahogy épp úri kedved tartja, és még a társak sem fognak lelépni, ha nem spamolsz conscriptet meg Köenigstigert.<#idiota>#idiota> (ami egyébként nem királytigris hanem bengáli tigris)
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.09.16. 20:39:39
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-