Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SAS-l is lehet olyan beosztás, ahol nem a feltétlenül a jó reflex, hanem a valós tapasztalat megléte dominál, amiben meg az "idősebb" korosztály élvez, behozhatatlan előnyöket...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.05.15. 22:14:08
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"Szerintem a mai 20 év alatti korosztály egyenesen alkalmatlan arra hogy egy ilyen összetett játékot kitanuljon ÉS még magas szinten is műveljen."
Akkor egy Men of War-hoz különbözeti vizsga kell, a Graviteam Tactics és Combat Mission játékokhoz meg egyenesen csapattiszti képzés?
A számítógépes játékok messze legnagyobb felhasználói a 20 év alatti fiatalok, és nem azért mert lenézik, mert a hanyatló nyugaton(nem a balkánon) teljesen elfogadott szórakozási forma vagy jó 15 éve már a videójáték(gyakorlatilag ahogy a NES-Commodore generáció felnőtt), csak a felnőtteknek nincs annyi szabadidejük mint a gyerekeknek, tanulás van, munka van, házimunka van, család van, mindenféle faszság van, és ha NEM CSAK a gép jelenti a kikapcsolódást, akkor állandó játékra kurvára nem futja. Közben öregszik is az ember, reflexek tompulnak, szem-kéz mozgáskoordináció lassul, memória, látás romlik, és a csak fizikai, vagy monoton szellemi munkánál, gyenge szociális kapcsolatok mellett bezony még az általános értelmi képességek is, hogy az esetleg random fellépő betegségeket ne is említsük.
De bezzeg bgabor, jaj bocs, bgabor911 a 20+ Gaming Master Race élén leveri a kisköcsögöket CoH2-ben, és ha már ott van, megdugja a barátnőiket hadizsákmányként.<#banplz>#banplz>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Akik a COH2-höz hasonló játékokat profi szinten művelik, az éppen hogy a 25-35ös korosztály.
"nem hitték el nekem, hogy rajtam kívül is vannak még korombeliek akik nyomják ezt."
Egyszerű, idősebb emberek körében makacsul tartja magát az a tévhit hogy számítógépes játékot csak gyerekek játszanak. Ami baromság, mert szórakozásra, kikapcsolódásra nem csak a gyerekeknek van szükségük. Ez se másabb semmivel mint az olvasás vagy a sorozatnézés.
Company of Heroes 2 Breaktrough
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.04.15. 18:22:59
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
A top 10-ben lévők kb. a 15-25 éves tartományban vannak.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Hány évesek vagytok? A haverom szerint csak tizenévesek játszanak evvel a játékkal.
Ebben egy kampány részlet van állítólag.
A teljes verzióért természetesen fizetni kell.
Szerk.: utólagos infó, hogy az ingyenes demó sajnos már nem elérhető... Így érdemes megvárni egy komolyabb leárazást, akkor (szinte) ingyen vihető.
Utoljára szerkesztette: conshilla, 2015.03.25. 14:04:52
hol tudom ingyen letölteni a játékot?
Akinek új a játék, és szépen, apránként akar megismerkedni a részleteivel, nem akar rögtön a mély vízbe menni, annak először kampány, aztán skirmish, aztán multi. A kampány menetében jó pár dolog másképpen van, mint a multiban, és ha valaki túlságosan hozzászokik a kampányhoz, sokat fog kínlódni a multival - ez legalábbis a saját tapasztalatom, mert én egy bő évig csak kampányoltam a coh1-gyel. Azután, hogy elkezdtem multizni, rájöttem, hogy eddig nem is játszottam igazán, és nem ismertem a játék lényegét. Az igazi sikerélmény és izgalom a multiban van, de a többi játékmód is ad persze sok szép játékórát. Skirmish (1v1 VP-re a gép ellen) azért jó, mert egyenként, időnyomás nélkül, kipróbálgathatod az egységeket, mit tudnak, hol jók, hol nem, szokhatod az építési sorrendet, mikrózást, hogy telik az idő, hogy jön a nyersanyag, ilyesmit. Ugyebár ebben a játékmódban lehet Pause-t használni. Én csak azt mondom, hogy könnyű ehhez a "tét nélküli" módhoz hozzászokni. A multiban ugye már a "bőrödre" megy a játék. Ha egy ember elver, azt már nem szívesen ismeri el a játékos (legalábbis sokan nem tudnak veszíteni), gépre meg ráfoghatod, hogy biztos magának "csalt". 😊 Hallottam ezt már egy párszor. Jobban fáj az egónak multiban kikapni, sajnos ez az igazság. Azért is király ez a játék, mert megtanít veszíteni, kitartónak lenni, tanulni a hibáidból. Hajrá!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.03.06. 17:08:16
Az alapjátékon gondolkodom, de utána miket érdemes még megvenni?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Benne van a Fox Company előrendelői DLC is.(4 euro value!<#idiota>#idiota>)
bgabor: Modern haditech őrülteknek szerintem kiváló a Wargame, van benne múzeum nézet, jól meg lehet lesni mindenféle hidegháborús(illetve utáni) cuccot, és az alkalmazásuk is meglepően valósághű nyilván még az RTT műfaj keretein belül. DCS Combined Arms-tól vártam hasonlót, de kevesebb fegyver van benne, azok randábbak, és lényegesebben nehezebben irányítható az egész. Figyelmeztettek hogy csak egy "kis jópofa kiegészítés" a repülőszimuláció mellé, nem hittem nekik. Rábasztam, tényleg az.<#idiota>#idiota> Graviteam Tactics modern kiegészítői érdemelnek még említést, de azok nagyon egy-egy konfliktusra fókuszálnak, hogy még beleférjenek a Steel Armor Blaze of War-hoz készült egységkeretbe, mert teljesen új tartalomra az ukránoknak sincs pénzük.<#shakehead>#shakehead> Azért remélem a hamarosan megjelenő Mius Front hoz némi előrelépést.
Ezzel a tőkeerősséggel pedig felesleges jönni, szerencsétlen Eugen Systems Ubisoft alatt épp hogy ki tudta adni a RUSE-t, de már koptatták is le a francba őket, már arra sem adtak egy fillért sem, hogy a friss és viszonylag sikeres játék támogatva legyen az első pár hét után is, uborkáék csak arra vették a fáradságot, hogy az előre leszállított két DLC-t még kitolják jó drágán a morcogó rajongók képébe.<#violent>#violent>
Ehhez képest Eugenék a jelentősen csóróbb Focus Home Interactive-nál előálltak egy AAA Wargame sorozattal, ahol ugyan évenként jött egy folytatás, de addig folyamatos supportot és ingyen DLC-t kaptak(újbeszélben Free DLC = régi patch - új egységek térképek játékmód, hibajavítás és egyensúlyozás mellett), a folytatások sem voltak rókabőrök, mert minden új rész nagyobb-jobb volt mint az előző, és az árakkal sem szálltak el, természetesen az előző rész tulajai kedvezményt kaptak. Ja, mindezt Linux és Macintosh kompatibilisen, ami meg tudja dobni a support költségét.
De bezzeg a mi időnkben még az Ubisoft is ződebb vót. Addig jó míg Sega él!<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.01.27. 00:18:36
Jó játékot!!
Ne túlozz! Ha a tőkeerős SEGA nem vette volna meg a Relicet, akkor konkrétan nem lenne CoH2.
Én a "Buy2Play MMO"-val sem értek egyet, mert minden frakcióhoz az alap commanderek teljesen jól játszhatók, klassz játékélményt adnak, aki meg játszik is a játékkal, annak előbb-utóbb potyognak a jutalom parancsnokok. Akinek rögtön kell, az fizessen, de hát az expressz posta is feláras. 😊 Az árazással, DLC politikával kapcsolatban igazad van.
Hála a Jóistennek Sega a DLC kurvulós AAA kiadók között a leárazósabb fajtába tartozik, és bár a DLC politikájuk szintén pofátlan, de akciók alkalmával azért ki lehet fogni jobb áron is a cuccaikat. Amazonon pont egy éve 15 dollár volt a Digital Collectors alapjáték, és most karácsonykor 2,5 dollár volt a WFA, AA is biztos lesz vagy 5 dollár most év végére.