Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
Steamen megvehetném ha tudnám, csak sajna a bank kártyám nem tetszik neki, a paypal rendszer meg fizetős, szóval maradok a hagyományos módszernél, max akkor nem játszok britekkel.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Azt mondja ugye, hogy ez standalone verzió, és 30 GB a teljes mérete. Így komoly kis DVD pack lenne, de rég vettem már dobozos verziót, szóval lehet, hogy csak a CD-kulcsot rakják bele. Nem találtam még magyar dealernél, csak a többi kieget. A fene tudja. Lehet, hogy már teljes a digitális átállás. Meglepő lenne, ha ennyivel a megjelenés után kezdenék csak el dobozosan teríteni. Érdemes lehet még körbenézni CD-kulcsokkal üzletelő oldalakon, de megbízhatót nem tudok neked mondani. (régen én az OnlineKeyStore-t próbáltam, de volt egy rossz tapasztalat és felhagytam az ilyen próbálkozásokkal).
Savaran
A british forces lesz valaha dobozos mint a western front armys? Vagy nem, és feleslegesen várok?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
Ja látom 65 órára ideadták a piszkok 😊

Savaran
Van pershing?

Pedig mióta megnövelték a késleltetést a füstjel és az anti-inf/anti-tank strafe között, meg csökkentették a fuel-->muni konverziós rátát, annyira már nem éri meg ezt a kommandert választani, mert könnyebb kimikrózni, és ha tiéd a mapkontroll, akkor nem nagyon lesz neki nyersanyaga sokáig pufogtatni. A schreckes PG-k brutálisak blobban, de elég könnyen halnak (full squad) és az elég sok nyersi, szóval high risk - high reward. Gyakorlatban általában 1, max 2-t tudnak lőni, azután retreat, ha meg akarod őket menteni fegyverestül.

Amúgy a tegnapi patch miatt lehet megéri visszatenni (Pershinget próbáltad már?). Adj neki még egy esélyt.
azok a jatekok sem tokeletesek ...

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

s1lkforrent
Men of War Assault Squad 2 meg Wargame: Red Dragon?<#vigyor>

Combat Mission és Close Combat multi is megy.<#idiota>

Nagy kár hogy a Graviteam Tactics nem kapott multi módot. Ehh, talán a Mius Front.<#shakehead>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

amugy igy most mivel fogsz jatszani? 😊 .. milyen normalis alternativa van?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

akkor megsem voltak olyan tehetsegtelenek 😊 .. a shrekkeseket en se nagyon szeretem, foleg ha valaki jol osszekombinalja oket mas egysegekkel

Na én ma töröltem le végleg a COH2-őt, miután két totál tehetségtelen játékos akiket majdnem levertünk(90% map contolunk volt!), visszahozta a játékot és "legyőzött" minket a jó kis luftwaffe premium commanderje segítségével(mindkettőnek az volt). Bombával victory pointot nullázó stuka, stuka géppuska strafing run, 37mm-es stuka anti tank támadás, és egyféle egység, a duplashrekes panzergrenadier spamolása és hordákban vivése segítéségvel győztek.

Sajnos tetszik vagy sem, a a helyzet hogy az akinek van pénze prémium commanderekre(meg most a halál OP britekre), az SOKKAL jobb esélyekkel játszik ebben a játékban, mint akinek nincs. Olyan a helyzet mintha két ember leülne sakkozni, és az egyik egy helyett három királynőt kapna, mert meccs előtt pénzt adott a bírónak. Elegem van belőle, hogy képességek helyett folyamatosan megvásárolják a győzelmet a COH2-ben. A SEGA szépen elszarta ezt is a DLC politikájával, mint minden címet amire ráteszik a kezüket.

Ez a játék egy semmi az előző részhez képest, és egyszerűen nem méltó rá hogy a Company of Heroes nevet viselje.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.29. 20:08:42
Savaran
Hát az az lol, csak még véletlenül sem hasonlít picit sem a valóságra, alapvetően a szemből jó védettségű német tankok miatt szeretem ezt a játékot 2006 óta... csak mivel a fritzek a gonosz náczikok ezért nehogy már ők legyenek az OP-ok.
Valaki írta inkább az egyel kéne játszani lassan már tényleg én is kezdem azt hinni, csak az a szép fehér hó na az hiányozni fog, mert az feldobta az egészet meg persze az oroszok 😊
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.10.26. 18:05:06

altalaban OKW ellen jatszunk 😊 ... hosszu tavon ugy gondolom, hogy az 50% nyeresi esely jol van balanszolva

Játsz le néhány meccset OKW-val britek ellen, rögtön rudni fogod miről beszélünk. 😄
nekem nincsenek meg a britek, de 3v3ban gyakran kerul mellem brit .. lehet h ok nyomik de en nem nagyon lattam meg briteket villogni

AT? LOL, brit gyalogság simán szétszed bármilyen német tankot se perc alatt. A legszebb pont ma történt. 3 találatból egy PIV-t....vicc!
azaz...a langszórós brent a legjobb az elején...
Nekem a kedvencem a nulladik perctől gyártható brit bren carrier, amit szemből nem lehet sebezni kézifegyveztűzzel. Flankolni meg nem tudod mert ott van mögötte a szintén nulladik perctől gyártható vickers géppuska. De sorolhatnám napestig.
Savaran
Mostanában nem játszottam a játékkal, az angol at gun-okat hogy bírják a német nehéz tankok pl kingtiger? Gondolom sehogy 😞

Churchill M VII 14db találattal lehetett csak leszedni (OKW AT vel). az orosz Kv-2 -t meg eggyel sem kb. mire lőtt egyet is bármelyik AT a 14 közül, már le is szedte őket...
Egyetértek, a britekkel elég szépen eltolták az egyensúlyt. De hát SEGA a kiadó, tudható volt hogy a DLC Pay to win lesz egy darabig. Egy idő múlva aztán normalizálódik majd.
Köcsög, paraszt, büdös kurva anyját az összes relic dolgozónak. Hogy lehet ennyire elbaszni egy játékot?! Képtelenség a németekkel győzni. Pár történelem lecke se lenne rossz. COH 1-gyel kell játszani, 2-őt meg kidobni.
s1lkforrent
Matchmaking 😄

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Én már a brit mesterlövész szkópos Boys .55 tankelhárító puskáján halálra röhögtem magamat.
Savaran
Valószínű januárig várok is amíg majd megveszem akciósan dobozosan. Addig úgy is ott Attila tw 😊

Savaran
Kár hogy nanolézeres távbizgentyű nincs rajta 😊 vickers scope..... Istenem az egy szutyok második világháborús vacak géppuska volt, a világon senkinek nem volt zárt irányzékos gyalogsági géppuskája csak a németeknek....abban az időben.

Igen, egyértelmű pay-to win voltak a britek a bevezetésükkor. A napokban volt egy peccs ami gyengítette őket, de még mindig olyan OP a legtöbb egységük mint a szemét (bren carrier, bofors, centaur). Aki mást mond az ellenérdekelt.
Kábé egy hónap múlva lesz leghamarabb érdemes némettel játszani szerintem, addig kijön még vagy négy peccs.
s1lkforrent
Vickers Sniper Scope<#idiota>

Lelic designerei akkor sem tudnának normális játékegyensúlyt teremtani ha az életük múlna rajta. Viszont a fizetős újdonságok rendszeres túl erőssé tétele túl megy ezen, ez már bezony szándékos, és a játékosok pénztárcájára utaznak vele.<#rolleyes>

Javaslom hogy az elején szövetségest játsz, mert most jöttek be a britek és egyelőre szinte legyőzhetetlenek, szóval a németek durván szívnak most ellene, különösen az OKW. Nem véletlen hogy alig 30% játszik most német oldallal.
Szia!
youtube-on rettentő sok videó van. Ha tudsz angolul, semmi gondod nem lesz, hogy találj jó anyagokat, ha nem annyira és magyar kommentár kell, akkor írd be, hogy company of heroes 2 és hogy bemutató, ismertető, vagy teszt, és válogathatsz, hogy neked melyik stílus jön be.

Van magyar rajongói oldala sok olvasnivaló anyaggal, de mára nagyon kevés aktivitással (gugli segít), amúgy meg kezdd el próbálgatni a játékot inkább, és kérdezz konkrétabban.
Ha teljesen új neked a sorozat és/vagy a műfaj, akkor előbb menj a tutorial menübe, ott nézd végig a mozikat, majd csinálj meg egy-két kampány küldetést, meg pár AI elleni skirmisht, hogy megismerd az egységeket, és már mehetsz is multizni. CoH 1-ben szerintem jobb volt a tutorial, mert minden lényegeset elmondott az alapokról, a 2. részben már jó pár dolgot ismertnek tekint.
Sziasztok!
Keresek olyan oldalt illetve videót amiben részletesen le van írva a multiplayer használata. Nemrég vettem meg a játékot és szeretnék multizni. Segítségeteket előre is köszönöm!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Vlakinek nincs kedve együtt nyomni? tök közepes játékos vagyok sztem vagy jobb😄 4v4 et szeretem a legjobban és csak alli!
paazar szerintem úgy értette az "épületben teremnek"-et, hogy nem bázisépületből, hanem a mapon szétszórt semleges épületekből.
A mostani építkezés, csapatbejövetel szerintem jó változtatás, főleg ha belegondolok a panzer elite építkezésekre... A csata hevében már a 4. épület felhúzásának nem maradt hely, ezen a szarságon pedig meccsek mentek el. Vagy az M8 akna a kigördülő PaK alá. Ezek mocskos, bosszantó dolgok voltak, nem arról szóltak, hogy ki mennyire jól használja a doktrínákat és milyen reaktív tud lenni, mikrózás, makrózás, hanem egy trükk és kb. vége a meccsnek.

paazar partizános kérdésére: szerintem most is be lehet őket hívni házakba, de üres háznak kell lenni és asszem az sem mindegy, hogy mekkora a ház.
Amúgy szerintem is jó volt az első részben hogy az épületből jönnek elő, mert lehetett vele kicsit stratégiázni, hogy hova építed az épületeket.
akkor nemakar velem senkisem jáccani?😞 amúgy oroszoknál a partizánokat lenerfelték és nemlehet akárhonnan előhúzni őket vagy mi? nekem mindig a pálya széléről jönnek de vidiben láttam hogy épületbe teremnek azt már nemlehet ugy megoldani?
Savaran
Láttátok milyen lesz a britt sniper? 😄

Savaran
Igen az nem lenne rossz, főleg azért is mert a hagyományos m4 sörmen már pz 4 ellen is elég gyenge, M36 a kulcs a bivaly ágyújával, de azt egy PG egység is szétszedi 😊 Ezért támogatnám én is az e8 gyárthatóságát, bár szerencsére ingyen hozzám vágta a relic a tisztet ami behozza.

Azért ha jól értem a T-34/85 csak a megfelelő doktrína használatával gyártható, az OKW pz4 meg bármikor, ez nagyon jó.
Amcsikoz betettem volna gyártható T4 egységnek az E8 Shermant.
Savaran
A t34/85 most már gyártható ami szerintem jó ötlet, a pz4 behozatalával az okw is jobb lett főleg hogy a sturmtigert szinte sohasem használtam, az viszont kissé idegesít hogy tiszteket nem nagyon ad a war spoils úgy mint az elején 😊

Nem tudom tudjátok e, de nemrég történetének szerintem legnagyobb peccse jött ki a játékhoz, amiben a fejlesztők alaposan átalakították a játékot. Több egység elköltözött, egyesek helyet cseréltek(su-76 és T-34 a komcsiknál) Többek között hosszabbra vették a könnyűjárműves időszakot a T4 megdrágításával és a tankok T4-be rakásával, illetve OKW-nál megjelent a T4-ből, doktrína nélkül gyárható Pz-4J, így végre nekik is van értelmes árú tankjuk a méregdrága panther mellett. További nagy változás, hogy mostantól a call in tank egységek komoly részéhez T4 épületet is kell építeni, onnan lesznek gyárthatóak. Azt kell mondjam, igen impresszív peccs.

Teljes változás lista ITT, a 81-es számú hozzászólásban. (kék BALANCE felirat alatt)
Én már kipróbáltam, nekem bejött.

Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.07.23. 22:21:23
hello van valami közösségféle akik ts en jáccanak egymással vagy ilyesmi? ha lenne rá igény én tudok ts-t biztosítani de jobban örülnék ha valami brigád befogadna hogy többen tudjunk együtt jáccani😄
Savaran
Vajon a brittek dobozos formában is lesznek, mint az OKW és az Ámerikaiak vagy csak steamen?

Savaran
Nekem a coh1 ben tetszettek az angolok, mondjuk akkoriban főként gép ellen játszottam, de élvezetesek voltak. Lehúzás de szerintem megveszem őket 😊

csak 10 eur ha mar megvan a COH2

s1lkforrent
Ha nem írom le, ki sem találjátok mi érkezik a CoH2-höz:

Képeken AEC páncélgépkocsi, Churchill Mark kevés, valami Sherman Tulip-Firefly keverék szörnyeteg, Comet, és Cromwell harckocsik, Sexton önjáró löveg, Valentine harckocsi.
Bezony, szeptember 13-án jönnek a britek csekélyke 13 euróért multiban és skirmishben, hadjárat nélkül. Seggvakaró bekempelést biztosító 17 fontos at épülettel, 25 fontossal, ami csak kell.

Mint egy falat kenyér.<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.07.10. 01:31:54

Savaran
Amiket ingyenesen leszedek skineket a modding hub menüpont alól azokat hogyan kell törölni?

Nem tudom hogy milyen a standard AI, amikor ellen nyomjuk akkor mindig nagyon gyorsan véget érnek a meccsek... Ellenben ezzel az AI-val általában elvagyunk egy "keveset" 😊
s1lkforrent
Nekem továbbra is az a legnagyobb bajom az AI-val hogy bugos. Már Dark Crusade óta<#idiota>, csak most nincs még Dawn of Skirmish AI Mod, hogy helyrepofozza.<#shakehead>
Elején még jó, agrsszív, pofátlan, állandóan zaklat, és folyamatosan mozgatja az embereit mint egy hangyabolyban, feltekerve pedig akkora erőforrás bónuszt kap, hogy dobálja a Párducokat mintha ingyen lenne. De counterekkel nem tud nagyon bánni, simán beszalad páncéltörő ágyú géppuska elé, és nem ritka hogy elfogy a pályán tartózkodó gyalogsága, mikor el akar mindenáron foglalni egy területet, és ott két géppuska egyenként szétszedi őket. Na ilyen sima CoH-ban jó 8 éve nem volt(amíg az Opposing Fronts szét nem @szta), mindig keresett alternatív utakat, ha nagyon muszáj volt, akkor összeszedett gépjárművet nagy rakás embert és támogató képességeket és áttöréssel próbálkozott. Illetve mint írtam néha egyszerűen megzakkan, szövetséges úgy gondolja és 15. perctől nem gyárt egységet, ellenség csak és kizárólag egy féle egységet, pl páncéltörőket gyárt, esetleg csak képességeket, és behívható egységeket használ, és nem gyárt semmit, vagy nem pótolja a szakaszainak a hiányait.

Úgy néz ki ősi román szokás Relicnél bénán kódolni az AI-t(Dawn of War 2-ben, Tales of Valor után CoH-ban, CoH2-ben hülyeségei vannak, Opposing Fronts, Dark Crusade erősen, mármár használhatatlanul bugos volt, Soulstorm-ban konkrétan nem működött a skirmish AI!!), mintha 2006-os sima CoH csúcsa után tényleg csak szar munkát tudnának kiadni a kezük közül.<#sir>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.07.06. 22:26:28

s1lkforrent
Internetes alkalmi és baráti társalgás közben nagy általánosságban kevésbé figyelnek az emberek a helyesírásra, mint a való életben. Ezt kihasználva egyesek szőrszálhasogató módon, pusztán kötekedésből a legkisebb nyelvtani hibát, és elgépelést is "kijavítják" mások hozzászólásaiban, így gyakran tönkretéve az egyébként kellemes eszmecserét. Ezeket az embereket kezdték el grammar, azaz nyelvtan náciknak gúnyolni.

Történelem náculás ennek gúnynévnek átvétele az olyan perverziójú emberekre, akik filmekben, játékokban, más szórakoztató művekben mutatnak rá történelmi pontatlanságokra, anakronizmusokra, mikor egyáltalán nem kiemelt célja egy műnek a valósághűség.

Igazából vitatható hogy a CoH mi akar lenni, valószínűleg törekszik valamennyi realitásra, ameddig a készítőknek erőegyensúly és játékmenet tervezés szempontjából kényelmes, a WWII-höz teljesen sanyi átlagnak még nem okoz gondot, de már némi mosolyt csal a beavatottabbak arcára, hogy ez valahogy akár így is történhetett.

Savaran
Én úgy vettem észre a legutóbbi patch óta a hard olyan mint régen a standard, nem?