Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ilyet itt hiába vártam, marad az, amit írtál, segítség nélkül saját erőből megtanulom amit kell. Részemről a téma lezárva.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A kérdésem pillanatában mindkét kieg 3 Euró alatt volt, ez kb1000 Ft, mivel rendelkezem fizetéssel, és a hónapban még semmit nem költöttem saját szórakoztatásomra, gondoltam megkérdem, HA NETÁN úgy döntenék, hogy multizok, akkor mit javasoltok.
De ilyen hozzáállással inkább ne javasoljon senki semmit, megkérdem máshol, ahol talán még normális választ is kapok.
További szép napot, jó játékot.
A Steames parancsnok lista tényleg nem frissül, már csak játékon belül lehet megvenni őket mint valami MMO sapkát.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.03.15. 08:35:37
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Lelic - józan ész 1:0
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.03.15. 08:26:32
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Victory at Stalingrad Bundle
Case Blue Bundle
Ez tényleg így lesz? Mert tegnap frissítettek valamit a játékon de én semmi ilyesmit nem tapasztaltam mint amit a cikk ír!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mi időről időre teszünk COH2-vel egy próbát, és le is tesszük hónapokra újra meg újra. Feleannyira sem eltalált játék mint az előző rész volt. Például az, aki pénzt költ prémium commanderekre, az jobb esélyekkel indul mint a többiek. (de ugyanez volt a briteknél, amikor elindultak, egy hónapig halál OP-ok voltak, így aki az elején megvette őket teljes áron, az egy hónapig aratott velük)
De a legnagyobb vicc a ebben játékban az, hogy a matchmaking NEM veszi figyelembe a játékosok szintjeit. Csak kikeres egyenlő számú német és szövetséges játékost, és már mehet is a menet. A barátaimmal meg belefáradtunk már a 300-400as szintű emberek ellen folyó "játékba", mikor mi 70-es szinten vagyunk, úgy hogy van vagy 200 óra játékunk benne.
Egyszerűen belefárad az ember abba hogy COH2-ben sosincsenek kiegyensúlyozott meccsek.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.20. 16:29:02
Kétharmada a még meg sem jelent dobozos Platinum Edition kiadásnak.<#whatever>#whatever>
Company of Heroes 2 parancsnok DLC listája
Company of Heroes 2 álcafestés DLC listája
Company of Heroes 2 díszkeret DLC listája
Én magam parancsnokot, álcafestést, és többi MMO szemetet elvből nem veszek, az egyetlen lehetőség a hülye multikkal való fogyasztói kommunikációra a pénztárcával szavazás, és ha lehetne, akkor marhára kivágatnám a CoH2-ből a Sega lehúzós szemétkedéseit.<#rolleyes>#rolleyes> Pl a régebben linkelt és bétában is még tervezett saját magad által összeállított parancsnoki képességek javára. De 1200 forintért adni darabját azért mégis jobban megéri nekik, ugyi..<#hawaii>#hawaii>
Viszont a rendes tartalmat(ToW csomagok, Ardennes Assault, az új frakciók), még ha túlárazott is, azért igyekszem megfizetni. Briteket év végén terveztem beszerezni, így ez kvázi ingyen pont jól jött, ha lesz AA-nak egy jobb leárazása, szerintem az is megvételre kerül.
Lassan egy hónapja vettem(harmadjára<#idiota>#idiota>) Graviteam Tactics-ot Bundlestars zakcióban, tervezem Ultimate General: Gettysburg, Warhammer 40k Regicide, Warhammer 40k Armageddon megvételét Steames leárazásban
Tudom ajánlani még Unity of Command teljes csomag, Steames Panzer Corps(+Turán +Zrínyi Magyar Honvédség modok) megvételét, megérik a pénzüket, ha másképp nem, -50-75%leárazásban mindenképp.<#taps>#taps>
Valószínűleg Battlefront.com féle Combat Mission-ből is bevásárolnék, ha és amennyiben elérkeztek volna a 21. századba mint részben a Slitherine tette, de ők ragaszkodnak a Steam és a leárazások messze elkerüléséhez. Én meg ahhoz, hogy néha röhögjek egyet rajtuk, és időnként beléjük rúgjak, mint a Grognard közösség alkalmazkodni képtelen legaljába szokás.<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.12.05. 21:47:50
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.12.05. 13:34:11

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.21. 17:26:12
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.11.20. 21:48:13
Már egy napja megy, és még fog is szombat estig, jobb ár karácsonyra sem várható.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Meg van nekem a játék eredetiben steamen, de a save gombon kis lakat van.
És amikor belépek állandóan előröl kezdi a kampányt!
Mit nézek el?
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.06. 17:50:38
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.06. 17:47:26
Nem mintha Steamről nem loptak volna még account adatokat (benne bankkártyainfókkal), aztán még mindig létezik adathalászat egyre kifinomultabb trükkökkel. Engem csak mérsékelten vigasztal, ha a keletkezett káromat (ami lehet a teljes, bankszámlán tárolt pénzem) átvállalja, mert míg a pénzemhez jutok, lesznek átalvatlan éjszakáim, meg talán még éhes is leszek. A másik oldalról nézve pedig az ember ritkán járkál manapság a teljes vagyonával a zsebében, és még ritkábban zsebelik ki pont ilyenkor, szóval én lényegesen nagyobb kockázatnak és izgalomnak érzem még mindig az online fizetést, mint a bolti bevásárlást.
Nálam is vannak még játékdobozok a polcon, de már rég ki kellett volna őket hajigálnom, mert csak az élüket látom, ahol nincs sok szép rajz, és porfogók.
Meg ahogy írtad is, ma már semmi plusz nem jár a dobozos kiadáshoz, nagyon elkényelmesedtek a kiadók, meg így nyilván olcsóbb is <#idiota>#idiota>, nagyobb a haszon, a minőség meg őket nem érdekli. (mondjuk olyan is a giga kiadóóvállalatok játékainak minősége, évek óta nem játszottam Ubisoft vagy EA játékkal, mert olyan szarok hogy még feketén letölteni SEM éri meg őket).
Bezzeg én emléxem még milyen volt a standard kiadásos Heroes2-őm doboza 1997-ben. Gyönyörű dombornyomott doboz, igényes kézikönyv, külön brossúra a várak lényeiről, és egy CD a játékkal, aminek olyan telepítője volt hogy még 2008-ban(mikor utoljára próbáltam) WinXP alá is kérdezés nélkül feltelepült és működött, mintha az idő rongáló hatása a CDre vagy az inkompatibilitás az újabb oprendszerekkel mint jelenségek nem is léteznének. 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Only in CoH.<#bee1>#bee1> Grognardok ilyentől agyfaszt kapnának.<#vigyor0>#vigyor0>
Mi lett volna ha.rovat
Anno még alfa állapotban Lelic személyre szabható parancsnokokat képzelt el a bedrótozottak helyett. Nagy kár hogy elvetették, mert bár még ennyire se lehetett volna kiegyensúlyozni, mint a mostani katyvaszt, de legalább TÉNYLEG olyan játékstílust lehetett volna felvenni, ami neked kézre esik. Persze a történelem őket igazolta, sokkal több pénzt tudtak beszedni bedrótozott képességű prémium parancsnokokból.<#falbav>#falbav>
NC<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.06. 11:30:05
Ráadásul mióta a nagy dobozokról DVD tokra átállás megtörtént 2004 körül, szinte lófingot nem adnak a játékokhoz. Kis quick start guide füzetecske a CD kulccsal(esetleg az külön, hogy könnyebben kilophassák), adathordozók, ennyi. Ha nagyon megerőltették magukat, akkor fém doboz, egy normálisabb kézikönyv, esetleg billentyűzet kiosztás ábra, kis térkép, matricák, poszter, de ilyen extrák rettenet ritkák voltak, 2006-2012 óta pedig mindent szeretnek kispórolni. Másod és harmad kiadásos Half-Life 2 bundlik(2005-2007 körül amikbe EP1-et, Lost Coast-ot, Deathmatch-et, HL1-et, HL1 Source-ot, Day of Defeat-et, meg random egyebet pakoltak, ill majd az orange Box is ilyen volt) már nem tartalmaztak semmit egy szál DVD-n és egy kulcsot tartalmazó cetlin kívül, és a többi játék is nagyon szorosan felzárkózott hozzájuk. Ezzel egy időben minden valamire való fizikai tartalmat a többszörös áron forgalmazott "collectors edition" változatokba száműztek, de a játékok nagy részének már olyan kiadása sincs.
Kb 2-3 éve ott tartunk, hogy tök fölösleges a DVD is(pláne ha 3-4 darabon van a játék), mert a kliens kvázi újra leszedi a cuccot. Ha most felraksz egy CoH2-t lemezről, ha egyáltalán még engedi, akkor is újra letölti ez egész játékot netről összes kiegészítővel és DLC-vel a multi kompatibilitás miatt.
tl;dr: A doboz hitűek csúnyán rábasztak, le is húzzák őket, és nem is kapnak érte semmit.<#shakehead>#shakehead>
No még egy mondat erejéig.
Savaran: De itt a trükk öregem, a karvalytőke elleneseket még jobban megkopasztják!<#vigyor1>#vigyor1><#nezze>#nezze> Van olyan akinek havi 6-7000(!, és van akinek ennél is több..) forintba kerül a készpénz kiszedése havonta, ha viszont kártyával fizetne, ezt nem tudnák legombolni róla. És akkor még a dobozos CoH2 felárába bele sem mentünk, ott a kilincsorrúak megint arra várnak, hogy kellően utáld őket.<#idiota>#idiota><#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.06. 11:14:57
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.11.05. 15:05:12
Ezért a szenvedélyéért mélyebben kell a zsebébe nyúlnia.
Sötétség, nem sötétség, én úgy érzem, nincs olyan kontrollom a pénzem felett, ha online vásárolok, ami engem teljesen megnyugtatna. Ha ellopják/erőszakkal elveszik a tárcámat, azért csak magamat okolhatom (trehány vagyok, nem elég az aikido edzés), viszont a virtuális platformon a felügyelet nem csak rajtad múlik, és talán a felelősség sem mindenhol egyértelmű.
Dobozos cuccoktól azért is borzasztó függeni, mert a CoH2 eddigi cuccai is méregdrágák boltban(5-6000 az alapjáték, 5-6000 a Western Front Armies, 9000 környéke az Ardennes Assault), és nem vagy alig akciózzák őket, míg neten már volt Humble csomagban az egész sorozat 15 dollárért(CoH1 teljes-2 alap, WFA, AA, meg Warhammer cuccok melléje), British Forces is várható féláron(~2000Ft) karácsony körül, ha nem előbb.
Valamiért csak megéri a paypalnak. Talán a valutaátváltás során kanyarítanak valamit, de ezt nem tudom, nem is érdekel, mert nem észrevehető.
Utoljára szerkesztette: conshilla, 2015.11.03. 10:13:48
szinte mindent ezen keresztul veszek, es semmi plusz dij nincs