Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Írta hogy nem.
Én is single-ben oroszokkal voltam, és ezért éreztem nehezebbnek a dolgokat, a németekkel sokkal könyebb.

Persze én nem is multizok, mert ha kiegyenlítenénk akkor sem lennék valami jo.
De így?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem lehet, hogy oroszoknak olcsóbb az elõállítási költsége? Ugye a háborúban is oroszok inkább a túlerõre építettek, mint a technikai fejlettségre.

Nem lehet, hogy németek 1v1-ben erõsebbek, ezért német tankokat túlerõvel kell legyõzni?

Nem játszottam a bétával, így csak találgatok...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A T34 olyan jó, mint a P4??! Épp most toltam egy meccset, ahol T34-el face to face küzdöttem egy P4-es ellen. Hát kb csak karcolgattam, õ meg pár lövéssel szétbombázott. Kihoztam hát az orosz tank destroyert (nem ugrik be a neve), az se bírt a P4-el. Rendkívül idegesen léptem ki, annyira gyenge az orosz páncélos szakasz.

Az orosz tankelhárítás egy nagy nulla. Dobálgathatom a gránátokat a conscriptekkel, míg németeknek ott a faust és a dupla panzerschreck. Ezek mellé ha kijön a tigris vagy az elephant, akkor aztán gondolkodnom se kell, hogy milyen tankot hozzak orosszal, mert nem érdemes, halálra van ítélve minden.

Ráadásul, aki szereti a tankokat, az sincs kielégítve, ugyanis épületekbõl csak 4 tankot hozhat az orosz játékos, míg a német 6-ot tud gyártani. A német tankok ráadásul sokkal változatosabbak, karakteresebbek. Pl ostwind, brummbär, elephant. A német scout carnak sincs párja az oroszoknál. A fejlesztett lövegével szúrkálódás nagyon jó játék élményt nyújt. Orosz oldalon semmi hasonló nincs.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Valahogy így gondolom én is.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

robotnyk
egyre jobban tetszik a játék, és a kisebb-nagyobb változtatások egyelõre bejönnek. tetszik, hogy a CPkre ízlés szerint lehet ammo vagy fuel upgradet építeni. tetszik az új pop cap rendszer is. a bulletinek is jók, de azokkal vigyázni kell, hogy az alacsonyabb szintû játékosokat akkor ne a magasabb szintûekkel hozza össze a matchmaking, mert nem csak a tapasztalat, de a bulletinek miatt is hátrányban lesznek

szerintem az oroszok nem gyengék, csak még tanulni kell mindenkinek (meg én úgy általában nem szeretem õket). a t-34 van olyan jó, mint a panzer 4, és a besorozott gyalogság önmagában nem sokat ér, de a supportjuk elég jó (sniper csapat is jó, a mortar meg egyenesen OP)

sokat ad a játékhoz a true sight is, lehet jó kis meglepetéseket elhelyezni néhány helyen.

az UI-val nem vagyok mondjuk elégedett, az egység leírás túl sok helyet foglal, szokni kell az erõforrások kiírását is, meg nekem úgy tûnik nem lehet eléggé kizoomolni. a customizer felülete sem a legbarátibb.
*minden idõk legjobb RTS-e, na.

Én egyelõre az egész játékot nagyon gyengének találom.

Olyan érzés játszani vele, mint ha az elsõ résznek valami nagyon gagyi modja lenne, ronda grafikával, és teljesen átgondolatlan egységekkel, fejlõdéssel. Lehet hogy a temérdek bugot, laggot, szaggatást idõvel kiküszöbölik majd, de maga a koncepció nem fog már változni. Sajnálom azt, aki kicsengetett érte 15.000 forintot, jelen állás szerint 2.000-et se ér.

Persze a COH1 minden idõk legjobb FPS-eként nagyon magasra tette a lécet, de nem gondoltam volna hogy az utód játék a léc közelében sem lesz majd.

DarkSector
Én amúgy single-ben az Oroszokkal voltam végig amíg nem tudtam gyõzni, aztán a németekkel sikerült, hála a Tigriseknek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem véletlenül említettem wm-us-t :) Az alapjátékot.

Mondjuk a briteknél a Trench-et valamilyen szinten a "bunker" kategóriába lehet sorolni.

PE-nek és a britnek nem volt bunkere, legalábbis beszállásolható nem. A COH mindig is az asszimetrikus felek szembenállásáról szólt.

Nekem ami nem tetszik az oroszban, hogy kevés a tank, és azok is harmat gyengék. Cserébe legalább lenne jóval olcsóbb, de sajnos nem. Valamint hogy nincs bunker építésre lehetõség. Holott a fõbázist is azok védig. Nem értem. Coh1-ben is mindkét félnek (wm-us) volt bunkere.

DarkSector
Igen az orosz szarabb.

oroszokkal képtelen vagyok nyerni, pedig naggyából tudom mit csinálok :)
Németekkel azt sem tudom mi-micsoda, commandert még sosem választottam, mégis minden multi meccset nyertem...
Lehet ez rossz elõjel a balance-ra?
DarkSector
Hát igen multi az más tészta.

Az épületek a tier 0,1,2,3,4. Lehetne az is, hogy az építési költség benne lenne a fejlesztési költségbe. De szerintem sok embernek segítség, hogy ott vannak az épületek és arra kattintgat. Jó magam megelégszem az F1-F5 billentyûkkel, mert úgy gyorsabb és már megszoktam.
Valamint, hogy fel kell építeni az is ugye engi-t vagy pio-t kíván és van építési idõ, tehát ez hozzátesz a játékhoz.
Egy szoros meccsen sokat számít, hogy nem tudod a pionnert mellõzni a csatatérrõl és késõbb kezded el építeni az adott épületet. Emiatt késik a taktikád. Viszont, ha retreattel hazarohansz, mert mondjuk gyors t2-öt játszol, tehát fontos az idõ, akkor pedig lemondasz legalább egy harcoló egységrõl. Szóval jó, hogy minimálisra van szorítva a bázisépítés, de az is, hogy valamennyire megmaradt, mert pluszt ad a játékhoz.
De ezek mind csak multiban fontosak. Singleben tökmindegy.
DarkSector
Hát az hogy gondoltam ahol a "gyár" ott készül a tank.
Akkor elég lenne 1 épület.

' épület ahonna leadom a rendelést hogy milyen cuccokat küldjenek utánam az erdõbe.
Csak logikátlan a dolog.

DarkSector
Akkor minek az épület?
Eddig nem arra figyeltem. Hanem hogy gyõzzek. :D

ma kezdtem el retro-zni az elsõ résszel és így tûnt fel, eddig eszembe nem jutott ilyenekre figyelni.

Egyáltalán nem ilyen noob artywar miatt van, mert most is a bázisodon át jönnek be. Egyébként elég praktikus újdonság, mert mindig a rally point-hoz közelebb esõ oldalon jönnek be. Most már nem kell bázis szélére építkezni, hogy hamarabb kint legyenek az egységek.
Nem tudom mi a hülyeség abban, hogy nem az erdõ közepén rakják össze a tankot.

Te olyan fura dolgokat írsz sokszor. Hány napja is játszol ezzel a játékkal? Mert elég sokat írtál már ide és még csak most tûnt fel, hogy minden egység a pályán kívülrõl jön.
Életszerûbb is, hogy nem ott rakják össze helyben.
DarkSector
De vazze akkor ha ezt nem akarod a zászlót kiteszed egy biztonságos helyre és ennyi. :D
Amúgysem hal bele egy tank egy tüzérségibe szerintem hacsaknem valami kis kocsi és telibe találja az atom, de mindenképpen kicsi az esélye. :D

De ettõl még hülyén fest a dolog, CoH 1-be szerintem ugyanugy megy a multi és nem a térképrõ jönnek a srácok, kivéve az instant supportokat.

V43 1105
Elsõ részben, ha legyártottam egységet és picit nem figyeltem oda, volt hogy haverok azonnal tüzérséggel belõtték a bázisomat, az egységek meg odavesztek .. na ezt a dolgot próbálják szerintem kikerülni így .. éééérted? :))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
hát ezt nem értem.
mit lõ le ki?

V43 1105
Nem poénból... örülnél ha legyártanák XYZ tankod, egységed, gyalogosod és a másik fél meg tüzérségi ágyúval szépen baserape keretében azonnal megölné? Nem hiszem .. <#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
Tudjátok mi tünt fel nekem? :D

TISZTA VICC.

Az elsõ részben a tank depóból jön ki az összeszerelt tank és így tovább, míg a 2. részben a tank depó dísznek van és a térkép szélérõl jön minden egység.
Ez csak most tûnt, fel...ez kicsit azért fura nem? <#confused>

DarkSector
thx

Nagyon jó lett. Szép munka, mehet bannerba.

Ha valakinek lenne tesztre béta accountja kb 1 órára azt megköszönném, vagy esetleg ha valaki majd tud béta kulcsot légyszíves szóljon:)

DarkSector
Thx.

Meglesheted vagy letöltheted a többit:többi kép ha kell valamire

Egyik haver ígycsinál nem lehet a közepébõl semmit kivenni, mondom akkor jól csináltam, mert így is akartam. :D
Mindig erre törekszem, láss is valamit meg ne is. :D
Sok embléma a beta-ból van...

Na ez szerintem már nagyon fasza.

DarkSector
Megvan frissíts a képre

A füst szerû effektet a jelvényekrõl nem tudnád egy kicsit áttetszõbbé tenni? hogy ne rikítson úgy a ruha elõtt. csak egy ötlet.

DarkSector
Ha nem jó maradhat a régi változat.

DarkSector
Télleg nem rosszból és mindig túlbonyolítom, de ez nem lenne szebb?
Mint egy snassz kép a netrõ?

Karaktereken kívül minden négyzetcentimétert megváltoztattam de szerintem így sokkal menõbb.

DarkSector
Jaja, pillanat eszembe jutott egy ütõsebb megoldás.
Kicsit még finómítok rajta és utána mutatok még 1 változatot...1 pillanat! :D

Mehet, de szerény véleményem szerint a német karaktert hangyányit kisebbre kéne húzni, kissé nagyobb lett, mint az orosz.

DarkSector
Antique-Logan-t megvárom, az õ ötletük volt, döntsék el mi legyen.
Nem akarok belekontárkodni a tervükbe.:)

DarkSector
Beteszem. :D

wedge31
Mehet tölem is ha a többieknek is jó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ne kezdjük itt is a ruszkizást.

jarlaxxe
Jó lesz, rakasd be / bannernak ha esetleg félreérthetö...<#vigyor3> /

DarkSector
Ja és sorry a 2 alkotótól hogy a képeit felhasználtam.

DarkSector
:P

Ez nem is rossz. :)
Igazából az a "diplomatikus", ha mindkét oldal ábrázolva van. :)

lehet még valahonnan bétát szerezni?

DarkSector
Nem is kéne vûlasztani a 2 kép közt, egyszerûen kompromisszumokkal mind2 képre voksolhatunk. :D

Én mind2-re 1-1+....:D

+1

Akkor ez sztem mehet bannerba.

wedge31
Akkor beszállok én is de ruszkisat elvbõl nem csinálok...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.