1619
Company of Heroes 2

• Kurfürst
    A sírást fejezd be mert tényleg senkit nem érdekel itt az egyéni szocproblémád. Ha van technikai része a dolognak, postold azt, hátha segítenek. Menj föl a hivatalos oldalra és nézd meg a support részt, ott lesz rá megoldás. Ha ott sincs, kérdezz rá. Ha így se működik, valami baj van a gépeddel. Próbáld meg csinálni, ha nem megy, baszd ki az egészet mert ez akkor nem a te műfajod. Itt viszont senki nem fog megbüfiztetni, meg hátbaveregetni, csak mert elakadt a tej valahol. Ez van, a világ egy ilyen szemét hely, az emberek pedig önzők és gonoszak, get used to it.
  • antiqueA
    Komolyan kezdesz fárasztó lenni. PC-re, a konfigurációk 1000 félesége miatt nagyon nehéz úgy megírni egy programot, hogy mindenki gépén, konfigján tökéletesen menjen. Ez benne van a pakliban. Béták alatt is folyamatosan patcheltek, most is fognak, ne aggódj. Az, hogy te lettél az egyik szerencsétlen, akinek nem működik, elég nagy gond neked, de ennek ellenére ez a gyerekes hiszti teljesen felesleges, főleg ezen a fórumon. Sajnos manapság ilyenek a release-ek. Vannak bakik, amik nem jönnek elő a béták alatt. Ez van. És nem csak Relicnél, még az olyan nagy neveknél is előfordul, mint a Blizzard.
  • TomDantes
    Ja, én is leszarnám ha nekem működne, neked meg nem. Kit érdekel a másik ember? Az a lényeg, nekem jó legyen. Mindenki más kapja, és hülye és leszarom a fejét. Szerintem is így kell hozzáállni.

És fölösleges a felháborodás is. Téged biztos nem zavarna ha neked lenne hibás. Biztos nem számít a pénz sem. Nem is értem ,hogy jutott eszembe hogy elvárjam ha valamiért sok pénzt fizetek az működjön. Semmi gond nincs azzal, hogy fizetek, nem kapok érte semmit. Ez rendben van.

És persze, így igaz, senkinek nincs vele baja, csak nekem-meg azoknak akik még a hivatalos fórumon irkálnak, mintha ők kicsit sokan lennének, de biztos mind hülye, és a gépükkel van a baj, és nem a játékkal. Ez egyértelmű.

És tényleg semmi okom arra hogy mérges legyek. Kit érdekel ennyi pénz? Mindjárt elégetek pár húszezrest. És természetesen mindent amit kiadnak megisveszem egyből, sőt ebből a remek játékből veszek még vagy hármat. Megérdemlik, jó munkát végeztek. Ha nem megy, az a én hibám, és ha nem tetszik hogy nem megy, az énkurvaanyámat. Igaz van. Bocs hogy élek, és hogy bocs hogy ez a szájba kúrt szar nálam nem megy, és bocs azért is, hogy emiatt mertem ideges lenni. Nem volt rá okom, belátom.
  • Kurfürst
    Ez valóban így van, ugyanakkor ha az emberek jó részének láthatóan semmi gondja vele, akkor nem kellene telesírni a fórumot a "bugos optimalizálatlan szar, miért nem adták ki rendesen, na ezért nem kapják meg a pénzemet, a pécés játékipar itt tart" típ., csekély információtartalmú, divathozzászólásokkal.
  • antiqueA
    Attól, hogy többünknek nincs gondunk vele, az nem azt jelenti, hogy nem a Relic hibázott a programozásban.
  • Kurfürst
    Nekem sincs vele gondom, a bétával se nagyon volt. A hiba az Ön készülékében van. :)
  • TomDantes
    Nem arról van szó. Nem kell kiadni tíz perc alatt. Ha elkészülnek, készen lesznek. A vevőbarát hozzáállás az, hogy bocs emberek, hiba, dolgozunk rajta, bocsesz srácok. Ennyi, egy egyszerű nyilatkozat, se időbe, se pénzbe nem kerül . Vannak cégek akik így csinálják.
  • robotnyk
    egy patch már volt a megjelenés más napján is, legalábbis a steam nekem töltött valamit.

vevőbarát hozzáállás... szerinted 10 perc egy ilyen hibát kijavítani, főleg, ha nem a felhasználók nagy részénél jelentkező egyértelmű hiba? ha megtalálták egyértelműen mi a hiba, azt le kell programozni, le kell tesztelni, a valvenak leadni, stb...
  • TomDantes
    Mivel nem csak nálam van a hiba,valószínű hogy a játék a hibás.
  • antiqueA
    Én egy időben az sc2-t szidtam, mert állandóan kidobott vmi hibaüzenettel, online meccsek közben. Aztán kiderült, hogy a memóriában volt egy hibás sector vagy mi. Semmi más játéknál nem zavart be, csak sc2-nél. Csere és jó lett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mindig a program a hibás ilyen gebaszok esetében.
  • TomDantes
    Patch-ről semmi hír? Nem csak nekem van gondom vele, és láttam pár türelmetlen embert magamon kívül is. Vicces...nem kell elsietni a patch kiadását. (vevőbarát hozzáállás )
  • Mozes
    3 napja nyomom és semmi baj nincs vele, tökéletes megy, semmi kifagyás, stb....bolti dobozos verzióm van.
  • antiqueA
    Lenyomtam első online meccsemet. Nem volt semmi gond a játékkal.
  • antiqueA
    Vettem egyet ezen az oldalon. 32 dolcsi, standard verzió. Elsőre jól hangzik a 32 dollár, de paypal fee-vel együtt pont annyira jött ki, mintha itt vettem volna. Tehát 8000 Ft
  • chris0000
    hi.
    én is most készülök megvenni a játékot,de már nem tudom,h fog-e normálisan működni.
  • s1lkforrent
    Nem CD kulcs, hanem ajándék. Ez teljesen Steam rendszerén, és a Steam által biztosított csereberélés keretén belül marad, így valamivel biztonságosabb.
    Persze itt sem minden játék és mese lehetnek hátulütői:
    1. Az ajándék régiókorlátos, és nem tudod a fiókodhoz adni. Mint mondtam ritka, és a nem teljesen agyhalott eladók tudnak róla kinek adhatják.
    2. Az ajándékot ugyan megvették de még az tényleges banki utalás előtt visszatéríttetik a bankjukkal ami az ajándék "eltűnését" okozza. Ez a csalási forma is viszonylag ritka már csak azért is, mert itt a Steam is erősen harap, a vevő fiókját kapásból letiltják, a csalásban résztvevő kereskedői-nem áldozat- fiókokat is bannolhatják.

A CD kulcs sefterek neccesebbek, itt konkrétan fingunk nincs róla honnan a kulcs, a gyengébb oldalak simán nem tájékoztatnak az esetleges régiókorlátokról, és csak reménykedni lehet hogy nem lopottat nyomnak a kezedbe. Legtöbb itt sem olyan, sima ruszki és egyéb régiós kulcsok, csak az van, ha mégis azok ,és leszedik Steamről, azok bezony mossák kezeiket. Ha megnézitek hány CD kulcsos oldal jött és ment 2009 óta jól látni milyen supportra lehet azoknál számítani 1-2-3 ezer forint spórolás reményében.
  • Gascan #643
    amugy szerintem a cdkey arusok nagy resze is igy csinalja... csak annyi kulonbseggel hogy nem csak steamrol tudnak CDkeyt szerezni hanem boltbol is ahol sokszor olcsobb
  • antiqueA
    Tehát tudok itt felhasználatlak cdkey-t venni, amit hozzárendelhetek a saját steam accountomhoz?
  • s1lkforrent
    Nem, ezek rendes Steam Store-ból vett tartalmak a Steam rendszerén belül. A Steam regionális árazását használják ki, hogy olcsóbban adhassák(arról nem is szólva hogy mikor akció van akkor jól bevásárolnak előre), illetve egyéb csereberékből adódó hasznot(pl ruszki vesz szaré-húgyé 4db Fable III-at és elcseréli egy amerikaival 2 CoH2-re, máris olcsóbban adhatja a CoH2-ket de neki marad elég haszna). Elég ritka a régiózáras gift(régiózásras országokban általában nem is lehet ajándékozni), kulcsból sokkal több van ilyen. Az átverések ellen szól az is, hogy aki nagyban csinálja, az szépen kaszálhat belőle stikli nélkül is, így a nagy tradereknek semmi érdekük pl lopott kártyával vásárolni. Érdemes a visszajelzéseket figyelni, akinek többszáz pozitív visszajelzése van, annak egyre kevésbé éri meg egy piti csalás, ami után egyből bannolják a fiókját.
  • Gascan #640
    akkor itt lenyegeben nem accountot arulnak? ha megveszel egy steam jatekot azt masik accountra nem adhatod at?
  • s1lkforrent
    Steamtrades-en 30-32 dollár körül akad már alapjáték, 37-ért van THQ Preorder V1(DOW2 Retribution játékkal és TF2 cuccokkal, illetve a rendes TOW minikampány plusz pár skin), és ruszkija válogatja mennyiért mérik a deluxe-ot mindennel. Szerintem ez jobban megéri mint a kulcsseftelős oldalak kínálata.
  • TomDantes
    Talán holnapra lesz patch...
  • Petersson
    Ez most komoly. Srác 40 Eu-s elővásárló volt, legális helyről, szinte az elsők között.
    Ha meg csak béta verziója lett volna, akkor miért kapott ingyen COH 1-et? Valami zavar lehet az "Erőben". Marad a reklamálás a boltnál.

Más:
    Platinumshop-ban vettem 4 példányt 9000-ért darabját. Ingyenes házhoz szállítással. Egy dologban b.sztak át. Elvileg telefonon azt igérték, hogyha személyesen megyek be üzletükbe, akkor darabja 1000 Ft-tal olcsóbb, ott meg közlik, hogy "bocs, kivéve ez a játék". Talán csóka zsebrevágta futárdíjat... :/
    Ennek ellenére dobozos verzióban én itt találtam legolcsóbban.
  • Gascan #636
    a load valamelyest javul ha leveszem a grafikat medium-highra.. AA meg VSYNC kikapcs... viszont minden misszio utan, amikor azt mondom hogy next.. lemegy a video es kilep
  • Gascan #635
    amugy nekem is kilekped itt ott... lefutattam egy performance tesztet, hogy megnezzem mi a retekert tolt ilyen lassan 3-4 percing loadolta .. ennyi ido alatt le is futott.. aztan 5 perc mig tokol valamit fekete kepernyovel aztan kilep a windowsba

• Fifo
    Úgy kell ezt most elképzelni, hogy vettél egy full extrás autót, de csak később pakolják bele az extrákat. Ki kellett adni. Sok minden lesz még, mondják is, van ami ingyen, van ami pénzért és így olyan érzése lesz az embernek, hogy van support.
  • antiqueA
    Én meg egy normális replay systemet. Olyasmit szeretnék, mint sc2-ben van.
  • boholy
    Azért hiányolom a klánklészitést illetve a globálchetet
  • antiqueA
    8500-9000-kért lehet venni csak cdkey-t, sok helyen.
  • Fifo
    Egyébként még a gépeden van zárolt állapotban. Nézd meg a Steam mappádban.
  • boholy
    Ez azért van mert lejárt a béta :D
  • robotnyk
    ez most komoly? lejárt a beta, ennyi.
  • robotnyk
    10k volt kiszállítással a konzolokszervize.hu-ról, cdgalaxisnál 11, és ingyenes a kiszállítás...
  • ratgab
    Végigvittem a Press verziót (mert hogy tesztet készítettem belőle) és egyszer fagytam ki csak azt is az utolsó küldetésnél.
  • Niflheim87
    Nekem olyan bajom van vele hogy végig játszottam zárt és open bétát egyik napról a másikra viszont eltünt a company of heroes 2 a steam/játékokból és helyette ilyenem van company of heroes retail beta leszedtem de ez az 1 hogy van az hogy csak ugy eltünik az egész? a mappák megvannak a gépen de ha elindítom azt irja vegyem meg..
  • Hector Troy
    Kieg.vajon nem lesz?
  • boholy
    Kampány első küldién túl is vagyok, nem izzasztott meg :(
  • TomDantes
    Túl sokat. Nem tudom fejből, steam-en vettem meg. Amenyibe ott került, de azt hiszem volt rá pár % kedvezmény, tehát valamivel olcsóbban mint amennyiért épp most megkapni.
    Igen tudom, stean drágább, de amit lehet steam-en veszek,( máshogy nem is tudnám, csak ha megrendelem Pestről, de akkor meg ott a csomagszállítás költsége) és mivel van ott sok akció is, meg leértékelés, így kiegyenlítődik. Bagóért vettem Alan Wake-t, Max Payne-t, például, így megéri. Feltéve ha amit megvettem működik, és mivel ez most cseszik működni...egyelőre nagyon nem érte meg.
  • boholy
    Multi béta teszt volt ,nem kampány :) Multi mukszik rendesen :)
  • Hector Troy
    Amúgy igazad van, de biztosan gyorsan javítják majd.