1619
Company of Heroes 2

• V43 1105
  • Hunor1
    hello. letöltöttem a játékot és az indításnál egy figyelmeztető ablak jelenik meg valamilyen kompatibilitási indításra figyelmeztet, de elindul a játék. sajnos azonban az első kampány pályán 3 perc alatt kék halált dobott...Win7 X64 rendszerem van.
    A másik gondom hogy a skirmish indításkor kiírja hogy nem tud csatlakozni a relic szerverhez és nem is ad be pályát. pedig azt írták hogy a skirmish megy offline módban is csak hiányzok belőle az xp fejlődés.
  • antiqueA
    A bogarakkal :)
  • Gascan #696
    ha jol ertem te SC2vel is jatszol? .. mivel szoktal?
  • antiqueA
    Ez azért van kérlek, mert nem vetted meg és kalózosdit játszol
  • bon
    Hiányzik egy fájl.
  • alonso83
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_30_py5s3eezd5.jpg
  • alonso83
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_30_g97th8mlyb.jpg][img=http://www.kephost.com/thumb/2013/6/30/a1_2013_6_30_g97th8mlyb_tn.jpg][/url]
    ez mitöl van ezért nem tudom felteni patchet
  • s1lkforrent
    Az tényleg durva, hogy zseb-ZiS2ként neki lehet rohanni akármilyen közepes német páncélosnak ezzel. Valóságban csak vékony páncélzat ellen volt hatásos, a közepes páncélosok leggyengébb részei ellen tipikusan nem elölről, és csak közelről.
  • antiqueA
    Azért durva, hogy egy ilyennel ki lehet pukkantanki egy P4-est. Kissé röhejes.

És hogy működik ez ingame? Csak akkor lő vele, ha nem mozog az egység?
  • Kurfürst
    Jah. de nyugi, a PaK 40 ugyenezt tudja, csak jobban, ugyanannyiért :)
  • antiqueA
    Szóval semmi extra csak jobb klikk a tankra? -.-
  • Kurfürst
  • antiqueA
    Azt mondja már meg vki, hogy egy sima Guards Rifle hogy a picsába szedi ki a panzer 4-emet?? Mi az istenit lő rám, amitől kifingik?? Azt hittem vmi újítás, indítottam egy meccset orosszal, hoztam egy Guardsot, de semmi ilyen nincs nála. Fejlesztek egy LMG-t, aminek van egy button vehicle tulajdonsága (LMG-nek??!), de semmi egyéb. Az én P4-emet bezzeg hatalmas durrogással leszedik. Ez vmi cheat vagy mi az isten? Megnéztem meccs után a battlefieldet, de nem volt semmi conscript vagy Zis a közelben, ami szedhette volna a tankot. Kurvára nem értem mi ez.
  • Kurfürst
    A ZIS-3 nem tankelhárító ágyú, hanem a szovjet hadosztály tüzérségi eszköze , de széles körben használták pct. ágyúként is. Egyébként tudtommal ballisztikai, páncéltörő képességei gyakorlatilag megegyeznek a T-34 F-34-esével és ugyanazt a pct. lőszert is lőtták (BR 354).
    a korai német tankok ellen nem volt rossz, de gyakorlatilag már a Pz IV/Stug III is komoly problémát okozott neki szemből, a Tigris/Párduc pedig már az esélytelen kategória volt.

http://www.battlefield.ru/f34/stranitsa-2.html
    http://www.battlefield.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=65&lang=ru

Magyarán tankok ellen a T-34, SU 76 és ZIS 3 elvileg ugyanazt kellene, hogy tudja - persze a gameplay miatt gondolom átvariálták... ami elég idegesítő.
  • Gascan #684
    azert eleg furin mozognak az egysegek ebben a Men of Warban

• antiqueA
    Valóban nem ismerem és nem is tagadom, hogy összetettebb lehet, vagy nem tudom. De ettől függetlenül, semmiképp sem mondhatjuk a coh-ra, hogy nem szükséges ismernünk az egységeket és nem kell gondolkodni.
  • boholy
    Szerintem nem ismered a Men of Wart, ahoz képest itt rutin kell leginkább.
  • antiqueA
    Ja, hogy ebbe nem is kell ismernem az egységeket, sőt gondolkodnom se kell. Jó tudni... akkor nem is erőlködöm rajta.
  • boholy
    Valóban Man of War fényévekkel jobb mint a Coh, valósághű fizikai sebzés és sérülés területén látványos a külömbség, a többit nem is említem. Ettől függetlenül én nem hasonlítom össze mert az inkább stratégia és nem árt ismerni az egységeket, gondolkodni, ez meg egy rts köntösbe bujtatott lövölde, de ettől függetlenül jól elszórakoztat
  • Hecker007
    A SU76-ban zis3-as tankelhárító ágyú van, míg a T34-ben F-34 később meg D-5T, a zis3 jobb volt a tankok ellen, ez egész jól meg is van csinálva a játékban.
  • Kurfürst
    Nekem őszintén eddig néhány apró problémán van csak vele. Az optimalizáció még gyengének tűnik, de mintha a béta óta sokat javult volna. A balance-n még dolgozni kellene egy kicsit, de az is gyorsan javul. Kicsit csalódás a páncélosok új modellje, gondolom balance szempontból olyan fegyverek is sebzik (ZIS) a nehézharckocsikat, amik a valóságban kb. alig tudtak velük valamit kezdeni - avagy miért sokkal jobba picsányi SU 76 tankok ellen a T-34/76, amikor kb. tökugyanaz az ágyú van mindkettőn, miért ilyen rohadt gyenge a panzerfaust stb.

És főleg kevés a multis pálya. Egyébként rohadt jó, állandóan toljuk. :)
  • antiqueA
    MoW-al még sose játszottam. Nemrég akadtam bele, kíváncsi vagyok rá.

Engem még sose zavart, hogy ha több squadot irányítok egy helyre, nem mutatja a pontos helyüket. Odaküldöm őket, aztán beállítom egyesével. Máshogy nem is tudom hogy oldhatták volna meg. Teszem azt 3 squadot küldesz egy területre, rengeteg lehetőség van a beállításukra. 1. squad jó helyen áll, a 2. már nem. Hogy oldod meg hogy jó helyen álljon, úgy hogy az első ne mozogjon el? Nagyon bonyolult. Így sokkal egyszerűbb. Odaküldöd, aztán beigazítod. Egyébként az AI olyan, hogy ha van a közelben fedezék, akkor csatában maguktól bemozognak mögé, legalábbis ha csak pár lépésre van tőlük.

Sose láttam még sík terepet erős fedezéknek. Fedezék csak az, amit annak is látsz. Hiába álítasz be egy squadot a fal mögé, ha nem a fal túloldaláról lövik. A zöldet jelzi a fejük felett, de nem fog hatni rájuk. Ezt töltőképernyőn lévő tip-ekben is írják. Tehát a támadási irány igen is számít.

Gép által irányított ellenség? WTF? Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ez egy rts, emberek ellen illik játszani.
  • SergioAmigo
    Company.of.Heroes.2.Update.v3.0.0.9704.Incl.DLC

Updates for June 25th, 2013
    Gameplay
    • Fixed Commanders not being available in ToW missions
    Presentation
    • Order 227 cinematic audio fix
    • [Oka River Winter] - Removed 2 Neutral Combat Engineers near the West Fuel Point
    Balance
    • Balance changes from last week that didn’t make it into Day Zero:
    Reload Times:
    - German howitzer barrage reduced from 90 to 85 seconds.
    - Panzerwerfer barrage reduced from 60 to 48 seconds.
    - Soviet howitzer barrage increased from 90 to 120 seconds.
    - SU-76 Barrage increased from 60 to 80 seconds.
    - Sector artillery increased from 60 to 136.
    Flame Halftrack 251:
    - Burst duration reduced from 4 to 3 seconds
    - Reload duration increased from 0.5 to 3 seconds
    SU-76 Barrage weapon:
    - Damage decreased from 120 to 80
    Updates for June 26th, 2013
    General
    - Improved campaign stability
    - Fixed bug causing game to exit after playing any mission
    - Addressed issue where people would download more than expected after disk install
  • elite
    Nem remélem. Majd fizetős DLC-kben csinálnak map packokat.
    Esetleg évek múlva...
  • Gascan #674
    max csak celkeresztnek lennek jo :)

csak estenken van idom vele jatszani amikor mar minden el van intezve, ilyen este 10 utan

a nemet egysegeket ugy ahogy ismerem CoH1bol de az oroszokkal meg csak most baratkozom, ugyh elobb vegigviszem a kampanyt mielott elkezdek multizni
  • robotnyk
    úgy emlékszem a world builder az első részhez is később jött (1.6 környékén talán?), szóval én még nem zárnám ki, hogy lesz ehhez is.
  • elite
    Én nagy rajongója voltam a CoH 1-nek is, és ez is tetszett a beta alapján.
    Ami nem tetszik, hogy nem lehet pályát csinálni hozzá, mint az egyhez lehetett és moddolni sem nagyon lehet a DLC-k miatt, ez nagyon sokat levon az értékéből számomra.
    A pénzéhes hozzáállás...az nekem nagy negatívum. Az első részt életben tartotta hogy bárki csinálhatott mapot, és így megunhatatlan volt...
  • alma2
    Gondolom jatszottal az altalam emlitett jatekkal.

Bar en csak koca jatekos vagyok de,
    ha itt ket squadot iranyitok egyszerre, mar nem rajzolja ki, hova fognak allni a tagjai, vagyis gyakorlatilag lefekszenek a betonfal tul oldalara, vagy az ut kozepere. Nezd meg a masik jatekben, hogy van megoldva. Persze lehet, mondani, hogy egyenkent kattingassak. De kb egy 8 fos csapatnal meg mukodhetne.
    Ha pl megyek eszakrol del fele, majd van egy rovid kis kerites az utamban. Rakattintok arra, hogy masszanak at rajta. ok fogjak megkerulik a keritest, majd delrol eszakra atmasznak rajta. Gondoltam megoforditom a kamera nezopontjat. De akkor sem csinaljak meg. Megneztem tobb helyen, van ahol mukodik rendesen.

Vannak ezek a jelek mi szamit ilyen-olyan eros fedezeknek. Ez valahogy total nincs osszehangban a palyaval, akar egy sik terep is lehet eros fedezek. A tamadasi irany sem szamit ahogy nezem. Vagyis, ha beallok egy epulet melle, nem szamit, hogy a szabad oldalrol tamadnak ott sem kapok mas jelet, mint eros fedezek. Persze lehet, hogy maskepp szamolja a jatek ebben az esetben az ertekeket azt nem tudom.

A gyalogos harcnal van leginkabb az az erzesem mintha jatekkatonak lovoldoznenek ossze-vissza, majd neha kidol valaki. Itt meg a grafika, a ki milyen tereptargy mogott all es a lovesek nincsenek egyaltalan osszhangban.

A granat, dobalast, nem az altalam iranyitott katonakra ertettem. az oke, hogy ne dobaljon magatol. Az ellensegre, vagy a szovetseges de a gep altal iranyitott egysegekre gondoltam. Bar ki tudja akar ez is lehet palyafuggo.

Az ossze-vissza rohangalast sem a sajat katonaimra ertettem, azt elhet attack-move-val mozgatni. De pl az elso palyan is berohanok az ellenseg mondjuk 50 katonaja koze, le se tojnak. lonek mindenfele, csak ram nem.

Ilyesmik zavarnak elso korben. A regit szerettem, de itt mast, tobbet vartam ennyi ev utan, ennyi a bajom.

• ratgab
    Nem értek egyet a kritkikáddal.

Ellenben Men of War sorozat körökkel jobb bármilyen RTS II. VH-s játéknál, ami a piacon van. Hihetetlen játék az. Főleg az első rész hihetetlenül jó és baromi nehéz.

Új COH-ot játszani MOW után elég nagy hiba. Teljesen más a két játék játékmenete. Amin fennakadtam COH 2-nél, hogy milyen sokáig lövik egymást a tankok. Men of War-ban ez egy picit másképp van. Ott aki leadja az első lövést nagy eséllyel ki is lövi a másikat.
  • antiqueA
    Érdekes felvetések.

Menjünk sorba:
    Nekem nem tűnt fel, hogy üres papírlapon rohangálnának. Mire gondolsz? Mi kéne bele? Kövek, amiken átugranak maguktól? Ettől lenne sokkal jobb aj áték? Én nem vettem még észre a hiányát.
    0 interakció a környezettel? Mikor átmennek az úton és körülnéz, az sztem nem annyira nulla :) Én nem vettem észre, hogy átlőnének a betonfalon. A fedezékeket rendesen lehet használni és működnek is. Néhány esetben persze vannak kivételek: pl mikor egy ágyút beteszek a kerítés mögé, akkor valóban átlő rajta, de gondolom azért oldották meg így, mert olyan sok tereptárgy van, hogy enélkül majdnem játszhatatlan lenne. A grafika teljesen más, mint a coh1-ben, ez vitathatatlan. A gond annyi, hogy kissé optimalizálatlan egyelőre és jobban terhel bizonyos configokat, mint kéne.
    Elrohannak egymás mellett az ellenségek, igen, mert a kommander (te) ezt a parancsot adtad neki. Ha azt mondod, menj X pontra, ő oda fog menni, mégha össze is fut valakivel az úton, mert a te parancsod szent és sérthetetlen. Mire fel állna meg ő lövöldözni? Figyelj oda, és add ki az új parancsot a támadásra. Persze, nem tudom észre vetted-e, de annak ellenére, hogy elfutnak egymás mellett, lövik is egymást. Nem értem, hol a probléma. Nem dobálnak gránátot??? Hogy az isten verje meg mindet! Hogy képzelik, hogy nem dobnak gránátot, mikor te nem adtál rá utasítást??! Ebben a játékban csak azt csinálják az egységek, amire utasítod őket. Tehát nonstop figyelni kell rájuk és irányítani őket. Komolyan azt akarod, hogy mindent magától csináljon, neked csak építeni kelljen?
  • alma2
    Hogy a jatekrol is legyen szo.
    Csak engem zavar, hogy lassan 10 eve ugyanaz a butyuta dolgot adjak ki ujra es ujra?
    Egyszeruen az emberek mintha egy ures papirlapon ruhangalnak, 0 interakcio kornyezettel, tok mindegy, oda van e teve egy betonfal atlonek rajta, a fedezek rendszer mint olyan, nem letezik. Azon meg at is ugranek, hogy a grafika az animaciok sem fejlodtek. De a csatamezon elrohannak egymas mellett az ellensegek, senki nem dob granatot rajtunk kivul, szoval roviden pont olyan mint az elozo resze, vagy a tobbi relic jatek sok eve mar. Egy 5 fos modder csapat tobb ujdonsagot, illetve hibat javitott volna ennyi ev alatt.

Egy jo ellenpelda a men of war, persze annak mas hibai vannak, de ez ahhoz kepest, valami vicc a legfontosabb kerdesekben szamomra.

• antiqueA
    Multit tolod? Összecsaphatnánk egyszer :)
  • Gascan #666
    en is igy vettem.. csak a cdkeyhouse.com -on. .. olvas utana az adott cegnek, irnak roluk kritikat .. igy konnyebb donteni
  • antiqueA
    Nekem is volt ilyen egyszer. Írtam a supportnak, kaptam egy másikat. De vannak még hasonló oldalak. Van magyar is, sosem csalódtam még benne: livekodok hu 8400ért
  • elite
    Őszintén szólva kicsit tartok az efféle helyről való vásárlástól. Olvastam már itt a fórumon számos esetet hogy nem fogadta el az ott vett kódot, mondván már regisztrálva lett...
  • antiqueA
    Mi a gond ezzel?
  • elite
    Már van virágbolti, de nem sokat ér, csak a kampányt tudod végigtolni. Skirmish nem megy.
    Tegnap kimentem a Konzolvilághoz, ott lenne 10 ropiért, de sajna elfogyott. :(
    Azért parasztság hogy Steamen 15 ezer pénz...
  • Gascan #661
    amikor feltoltsz egy videot akkor a youtube konvertalja be HDbe? vagy ez hogy mukodik?
  • kirpill75