1619
Company of Heroes 2

• V43 1105
    120 Gigás SSD - 23-24 ezer forintért mellé 16 ezerért egy 1TB-os WD Blue Caviar vinyó és kész.
  • Fifo
    Ez már az első részben is így volt.
  • nyirog
    nem tudom átállítani a kamera forgatást? ez h le kell nyomnon az altot ahhoz h nézőpontot tudjak váltani valami borzadály, ellenben tök felesleges h az egérgörgőt lenyomva a pályát tudom mozgatni mert azt jobbára inkább a nyilakkal teszem a bill-en...
  • DarkSector
    Csak rendszernek elég, de ha több adatot tárolsz akkor kibaszottkevés önnmagában.
    Rendszer is van hogy 70-100GB-ra meg tud duzzadni.
  • Fifo
    A 256 GB 840 Pro elég drága még, mihez kell ekkora hely? A Barracuda sebessége és ára is elegendő lehet. Tényleg csak rendszer és egy két progi jár jól vele (pl COH2), oda meg nem kell 256 GB.
  • Gascan #734
    en ugy gondoltam hogy meghagyom a regit.. es veszek melle egy 200 gigas SSD-t

amugyse nagyok szoktam tarolni a dolgokat, ami nem kellett az utolso 6 hoanpban kitorlom
  • Fifo
    Azt vesz mindenki amit akar, nem tárolásra való az SSD, arra tényleg ott az 1TB. Bár szoftverkörnyezet is kell a sebességhez. Jól hangzik a Barracuda ára, de a 32 bites windows7 HDD után a 64 bites windows8 SSD (amúgy Samsung 840) egyszerűen sokkolóan gyors. Nálam a játék is SSD-ről fut, mondom, hihetetlen gyors.
    Vagy csak megöregedtem...

Lehet, hogy vennie kell Barracudát és 840-et is. Tíz évet senki se garantál rájuk, de sokáig megoldod a háttértár problémádat.
  • Hecker007
    Szerintem ő arra célzott hogy azt a hdd-t jobb lenne cserélni viszont az ssd mellé kell hdd is mert az ssd-t azért tárolásra luxus használni.
  • Gascan #731
    a 10 ev alatt kijartam egy kozepsulit, egyetemet es mar 3 eve dolgozom is :) ... igy hogy mar van fizum mar nem akkor gond megvenni egy SSD-t mint amikor meg csoro egyetemista voltam :)
  • s1lkforrent
    Magyarul, miután 10 évig használt egy 80-120GB körüli PATA(SATA?) vinyót, vegyen egyből 24-30 ezerért 120GB-os SSD-t?

Vagy inkább gondolkodjon el egy 1TB-os 150MB/s-t hozó 15000 forintos Seagate Barracudán?
  • Gascan #729
    nektek milyen SSD van?
  • Fifo
    Ne vegyél már HDD-t. SSD-re pakold a játékot és a windowst, az lesz nagy ugrás.
  • Gascan #727
    nekem meg be kene szereznem egy gyorsabb HDD-t ... mar vagy 10 eves :)

tegnap probaltam egy 4v4 matchet elejen en laggoltam egy fel percig, kozepen valaki mas ... nem volt gondmentes a jatek
  • boholy
    Eddig összesen 2 magyarral találkoztam összesen online :S
  • antiqueA
    Sc2 is rögzíti, még sincs ilyen gond. privát ment
  • Gascan #724
    amugy a Coh2hoz kapcsolva.. Steamen van a communityben egy utmutato, hogy kell +10 + 20FPSt hozni mindenfele bann nelkul... az a baj hogy a jatek magatol rogziti a merkozeseket es menti el HDDre, es ez eleg sok kraftot kivesz.. meg kell buheralni egy konyvtarat ahova ezek mentesre kerulnek es igy ahogy olvastam eleg sokmindenkinek sikerult +10-20 FPS
  • Gascan #723
    melyik ligaban vagy sc2ben amugy? keresek valakit akivel tudnak 2v2ben jatszani de en egyenlore csak most jutottam silverbe
  • antiqueA
    Nem értem miért is kéne csittcsetelni itt a játékról. Játszunk vele és ennyi.
  • Hunor1
    ahhoz képest hogy most jött ki a játék elég kevés a hozzászólás...remélem hamarosan jön valami dlc plusz nációkkal legalább a skirmishbe mert nagyon uncsi hogy vagy németek vagy oroszok azt slussz.:(
  • boholy
    Nekem is fullon megy, pedig csak 1gb Vgam van :)
  • McKalton
    még jó hogy 4GB-os GTX 680-al játszom, nem is okoz gondot a full felbontás
  • s1lkforrent
    CoH2, ColdTech, meg az SLI

Düledezik a kebelem, hogy ilyen űrtechnika hajtja előre szeretett stratégiánkat.
    Most már csak a HD tartalmakat kell kibogarásznom a paca alól, amit ezek szimulált hóviharnak csúfolnak.

Protip: ne próbáljátok ki tunyingolt GTX660 után HD6850-en a játékot, mert sírás lesz belőle.
  • zotyesz18
    Jó már megvan :D
  • robotnyk
    hello 700 megás update O.o
  • zotyesz18
    Hali!
    Láttam a németeknél olyan teherautót amit a supply pointokhoz lehert rakni.
    Azt hogy lehet behívni vagy mit kell érte csinálni?
  • Kurfürst
    Hát, a SU 85 per pillanat annyira OP hogy rettenet. 60-as range, marha messzire ellát. Pár napja SU 85 spamet nyomtak a ruszkik, próbálom lerohanni Pantherral, oké mondom, pár lövést benyelek, ha mellé érek onnantól neki kampec. Hát egy túrót - elkezd tolatni, és hegynek felfele gyorsabban tolat mint a Panther. Röhej..
  • koppim
    A szövegek méretét nem lehet valahogy növelni? Nagyon aprók a betűk alig lehet elolvasni.
  • antiqueA
    Jaja, nekem is egy elég. T34-et viszont nagyon nem szeretem. A SU85 nekem sokkal jobban bejön. A gond az, hogy így két tank gyártó épületet kell megépítenem, amit benzinpazarlásnak tartok.
  • Gascan #711
    t70et en is csipem, nekem egy eleg amig megjon vagy a t34 vagy a heavy tank
  • antiqueA
    Én is így kezdek orosszal, azzal a kis különbséggel, hogy Guardsok előtt ha tehetem hozok egy heavy mortart, ez mindig megéri az árát. Ezek után általában T70-et hozok, amire ha figyel az ember, irtózatosan jól szedi az ellent.
  • Shep
    Közben már sikerült is megcsinálnom a pályát. :)
  • Gascan #708
    csak meg kell tanulni... nincs ezzel semmi gond, hogy eleinte mindig megszivod.. igy van ez velem is :)
  • Shep
    Hát nem tudom de ez a játék nekem nem fekszik, tiszta Men of War Assault Squad fíling, ezer egység, mindenfele lőnek, özönlenek a tankok én meg nem tudom mivel leszedni őket. Valahogy az előző részek sokkal jobbak voltak.
  • Gascan #706
    aha.. az megvan csak akkor nem hatasos ha epp en is tuz alatt vagyok :)

probalgatom.. eddig az a build order jott be h engi foglal, 3 conscript, engivel egy epuletet felhuzok .. 2 maxim & guards riflebol is legalbb 2.. aztan ezzel elvagyok amig megjon az elso tank

• antiqueA
    AT gránát, főépületben kell kifejleszteni.
  • Gascan #704
    oroszokkal a korai nemet jarmuvetek hogy ajanlatos kiszedni? halftrackot peldaul?
  • s1lkforrent
    Általában ott érdemes terméktámogatásért folyamodni ahonnét szerezted. Ha megvetted, akkor Steam és egyéb fórumokról. Ha BithumenCore kiadásban van meg, akkor ott kell érdeklődni, mi miért nem működik, mert a legál vásárlók nem szenvednek a rossz crack random hibáitól.

Dawn of War 2 esetében pl szopórolleren voltak a warezesek, elég sok bug volt az első kiadásban, ill később meg plusz tartalmat adtak a játékhoz, torrenten viszont igen késve, ha egyáltalán fent voltak a frissítések, tehát ne nagyon reménykedj.
  • Hunor1
    mások is játszanak tört fossal... neki megy a skirmish offline modban .
  • Gascan #701
    na .. befejeztem a kampanyt.. nem volt rossz.. bar nem mondom, hogy minden kuldetes ugyan ugy tetszett de osszessegeben sztem jol ossze van rakva

az egysegeket nagyjabol megismertem .. tetszik a jatek
  • antiqueA
    A gond az, hogy egy tört fossal játszol. Miért csodálkozol?