Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hector Troy
Szabad tudni mennyit fizettél?

every_body_tells_a_story

Persze, gép rendben, béta is ment, ha gép ellen megyek csatát az is mûködik. Csak a kampánynál lép ki pár perc múlva. De ahogy néztem a fórumokat, másnak is van ilyen gondja, és nem hiszem hogy gépfüggõ. Dolgozzanak a javításon. De ettõl függetlenül ez trehány fos munka, tõlük így nem veszek többé semmit. És nem azért mert ideges vagyok, vagy mert nem tudok várni, nem errõl van szó, csak ha bármiért fizetek, az legyen jó.

Nyugi már, Dantes. Béta tegnapelõttig ment frankón? Géped rendben van?
Ha jól értelmezem
Akkor nem csak nekem van ezzel problémám ezek szerint. Fasza...remélem villám gyorsan dolgoznak valami patch-en. És ez a kiadónak-fejlesztõknek rohadt nagy égés. Kiadni így? Ezek után elvárnák hogy legközelebb vegyek tõlük bármit is? Mégha holnap jön is egy patch ami megoldja, akkor se. Épp azért volt béta tesztelés, hogy oldják meg ha valami gubanc lenne. Így...menjek a bús fenébe.

Kösz majd megpróbálom, ha ez se, még akkor letörlöm az egészet, és töltse le a steam újra , meg ellenõrzöm a fájlokat. Hátha lesz valami értelme.

yesname

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Steamen 50 euro, de bárhol máshol veszed 8500-10000 ft között van.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Hecker007
Mondjuk megpróbálhatnád, hogy ellenõrizteted a steamben a játék fájlait, lehet valamelyik fájl hibás és az szopat.

Az a durva, hogy mentem egy custom csatát a gép ellen, és semmi baja, nem fagyott ki. A kampány nem mûködik. 5 percet se kilép, pár perc után. De fasza játék.Megõrülök rögtön. Miafaszomez? Hogy van ez, csak a kampány lép ki? Sima csatában nem? Miért mi a különbség? Vagy mûködik vagy nem, de pont a kampány nem? De kurvára elegem van már

Nálam rendesen fut

robotnyk
multi? mert most játszottam egy órát a kampányból, és nem fagyott ki egyszer sem.
az kemény.. pff

Muki100
Euró jel az üzenõdobozban látszik de az üzenetben nem...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Mármint 50

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
50, ami nem reális érte.

mennyi amugy az ára?

Mi? Háromból háromszor fagy ki? Mi ez a szar? Vegyél eredeti játékot...persze fizess érte, és én fizetek mert becsületes vagyok nem szeretek letölteni. Erre ez van? Háromból háromszor indítom el, és pár perc után kilép? Se hibaleírás semmi, csak hopp...kilép. Megérte megvenni ez vitathatatlan. Utolsó eset volt, hogy ez a cég pénzt kapott tõlem.

A release napok már csak ilyenek. Nyugi, jó lesz az.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Ez remek. Nagyon jó a játék. 5 percet se lehet vele játszani és ki lép a faszba. Igazán jó. Még a az a szerencse hogy volt Open Beta amit kipróbáltam és az mûködött. Ebbõl én hülye ökör arra gondoltam, akkor ez azt jelenti, hogy a teljes játék is mûködni fog. De nem. És én ezért a rakás szarért fizettem. Bassznák meg magukat. Rakás kibaszott szar. Megérte, elvégre több ezer forintot kiadni olyanért ami 5 percig mûködik aztán szépen kifagy, azzal semmi gond nincs.

Elõbb campaign, aztán lan, majd a végén megvenni, és lehet menni multizni.
Aki csak kampányolni akar, annak teljesen elég a virágbolti, szerintem is. De ha multizni akar az ember, akkor meg kell venni. Márpedig ennek a játéknak is, mint minden rts-nek, a multi a sava-borsa.

Nemsoká nem csak ott lehet!😄

Aha, steamrõl, miután kifizetted.

lehet tölteni valahonnan?
10-15 ora.. nekem eddig az az erzesem h megeri megvenni..

kivancsi vagyok hogy a cdkeyhouseban amit vettem abban megvan-e .. 30eurert vettem.. elorendelve.. szoval elvileg meg kene lennie

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Szerintetek melyik fél az erõsebb?
Az elõrendelõi verziót megéri megvenni? Milyen hosszú lehet az a pár plusz küldetés amit adnak hozzá?
wedge31
Company of Heroes 2 Developer Diary - Singleplayer Experience.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egyszer próbálj ki egy karambolt, amiben két busz neked megy. 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Muki100
Szerintem elég brutál az ahogy egy ócska T34 is ki tud ütni akármilyen nagyobb állatot, ágyústól meg néha motorral együtt. A legjobb amikor az elefant mellé lõ és a t34 kinyírja.

Igaz. Még azon agyalok, lehet úgy kell használni a ramminget, hogy hátulról megyek bele, hátha akkor jobban sérül. Vagy a sebzésen ez nem változtat? A disable a lényeg?

Mert úgy használd, hogy a T34 utolsó erejével menjen neki az ellennek, arra való. illetve egy magasabb rangú gép ilyen bénítása mindig megéri. Friss Elefánt vagy Tigris motorhibával és ágyú nélkül mennyit ér szerinted?
Hát, pedig ez a ramming... már nem is használom, mert mindig jobban sérül a T34, mint bármelyik tank, aminek nekimegyek.

T70 nagyon gyors és azért AT nélküli Conscript nem igazán bántja, szintén tapos, de inkább pontos és gyors, ha lõsz, állj meg, meghálálja.
Pedig tényleg feladata van mindegyiknek. T34 jó inf ellen, tessék a taposást mint rejtett funkciót használni...Vagy pl. jön a Tiger--ramming manouver--Tiger csak egy cica lett--nyugodtan dobálj rá AT granyót, vagy hozz egy ZiS-t a fák mögül, a támogatóitól szabadítsd meg inf-fel. Nem olyan gyenge az.
Hát erre kéne még rájönnöm 😊 SU-k eddig jobban bejöttek. Ezek a T-k nagyon papírok. T34 sztem nagyon gyenguszra sikerült.

Mikor melyik. Illetve melyik fekszik neked jobban kézre: jobban forgatod a T-70-et, vagy inkább Zis-sel védekeznél?
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aki játszik oroszokkal: kinek mi a véleménye, tankovij komp vagy mechanized komp? Melyik lehet a hasznosabb?

akit erdekel cdkeyhouse.com ... en most vettem meg a cdkeyt 30EUR steamen lehet aktivalni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Biztos lesz még jövõ hétig is (és utána is) változás az egyensúlyban, de OP mindig lesz. Ha összekerülsz egy OP ellenféllel. Aki jobban ismeri a Te lehetõségeidet, mint Te a sajátodat.
Na meg azt is nagy elõnynek tartom a németeknél, hogy az õ MG teamjük, nagyjából 130 fokos szögben tüzel, míg az orosz kb 45 fokosban. :S

Nekem most nagyjából okénak tûnik. Német talán kicsit jobb lett. Bunkerezés eléggé jó dolog, hiányolom az oroszoktól. Német tankok még mindig használhatóbbak, szerintem. Panzerfaust is messzebbre megy, mint az at gránát az oroszoknál. De kifejezetten op-nak nem mondanám.

Muki100
Sokáig a német tankokat szidták, de szerintem sikerült odáig "egyensúlyozni" hogy egy-két szovjet egység nevetségesen erõs lett. Csapatban inkább a németek tûnnek jobbnak még mindig nekem, 1v1-ben meg erõsen map függõ nekem.

Hector Troy
Aki bétával nyomul attól kérdem, h jelenleg melyik az OP frakció? Vagy egyáltalán van ilyen? pl. Coh1 brit <#csodalk>

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Rakjál még fel playback-et Fifus! Te legalább a többiekkel ellentétben:
1) Nem rángatod a kamerát össze-vissza
2) Jók a kommentjeid, magyarul beszélsz 😊

Ha lehet 2v2-õt, én abban fogok nyomulni, mint az 1-ben.

<#taps>

every_body_tells_a_story

en is ugy latom hogy fejlodik.. eddig nekem is tetszik, bar nem bannam ha a map load timeok jobbak lennenek

amugy fizetni hogy kell, paypallal lehet?

Nekem egyre jobban tetszik. Látszik, hogy fejlõdik a játék, úgyhogy bízhatunk abban, hogy ki fogja ez forrni magát. Lehet egyeseknek jobban megéri késõbb megvenni, de én bevállalom 😊

V43 1105
Humblebundle keretében majd megvesszük <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hecker007
Általában az oroszoktól, ukránoktól, ahol olcsóbbak a játékok mint nálunk. Mondjuk ez a játék még 9k-t se ér ebben az állapotban 😞 én várok egy DLC-t vagy valamit aztán meglátjuk addigra mit kalapálnak rajta.