1619
Company of Heroes 2

• Gascan #819
    erdekes hogy a jatekban pont az a 2 honap volt amikor a 227 eletben volt? mert szinte minden palyan lelovik a visszavonulokat .. en is ugy erzem, hogy banhattak volna picit kesztyusebb kezzel az orosz ideologiakkal

peldaul azt siman kimaradhatott volna amikor a lengyel felkeloket lelovik.. en is reszrehajlast erzek a jatekban

• robotnyk
    azért remélem értékelitek a humort abban, hogy a petíció szerzőjét Brezsnyevnek hívják.
  • Fifo
    A lényeg sajnos, hogy itthon is fura volt az ajándék póló, ami szerintük felvehető utcára, de én azért nem próbálom meg. Magyarul erősen megosztó hangulat uralkodik most sok vonalon a játék körül, nagyon sok ember változatos problémákkal küszködik.
  • bgabor
    Csak hogy érzékeltessük, mennyire sötétek az oroszok. A COH2 hadjárat történetét náci propagandának(???) nevezik. Mégis melyik dimenzióban élnek ezek?
  • bgabor
    Hehe, oroszok petíciót indítottak hogy betiltassák a a COH2 értékesítését a FÁK országokon belül.

Sötétek és így is szeretnének maradni. Szeretnék megakadályozni, hogy a valóság eljusson a többi oroszhoz.
  • bgabor
    Igazad van.
  • antiqueA
    Ott is ugyan az a helyzet, mint nálunk. Vannak, akik nem látnak tovább az orruknál, még mindig az iskolai tanulmányaikra alapozzák a történelmet, valóságosnak tekintik azt és mindenki náci, aki mer gondolkodni és más a véleménye. Ott is vannak olyanok, akik tisztában vannak azzal, mi hogy történt valójában, ott is egyre többen vannak. De úgy, mint itt, még mindig sokkal kevesebben. És mikor valakinek, aki nem gondolkodik így a képébe vágják a szerinte iszonyatos hazugságot, az bizony pont ezt váltja ki.
  • bgabor
    Olvasgatva a fórumokat, nagyon érdekesnek találom, hogy az oroszok simán lenáciznak bárkit akinek más az álláspontja a dolgokról mint nekik.

Kísértetiesen emlékeztet engem a viselkedésük magyar politikai baloldalra. Ugye, a közös komcsi gyökerek?
  • bgabor
    Sejthető volt amúgy hogy ez lesz, oroszországban még mindig elég idealizált kép él az emberekben a második világháborúról meg a szovjet hősökről. Aztán amikor az arcukba löttyintik a valóságot akkor durván meglepődnek.
  • bgabor
    Hát így hogy azonos ágyújuk van, azonos tierben, és a P4 csak 40mpvel és egyy pici fuellel drágább, szerintem a kutya se használja szegény Stugot.
  • antiqueA
    Béta idején elég ütős volt, főleg armor ellen. Nem követem a patchnotes, de úgy tűnik sokat nerfeltek rajta. Én inkább P4-et hozok helyette.
  • bgabor
    Amúgy érdemes egyáltalán Stugot használni így, hogy sikerült ugyanabba a tierbe tenniük mint a Pz4et, ami csak egy lehelletnyivel drágább nála?
  • antiqueA
    Úgy néz ki a dolog.
  • bgabor
    Nem teszik nekik, hogy a hadjáratban a valóságot láthatják a szovjet hősökről, az iskolai tündérmesék helyett?
  • robotnyk
    Az ilyenek miatt van az, hogy aki metacritic user score-ral jön nekem hogy x játék azért jó vagy rossz mert az oldalon ennyi vagy annyi pontja van, azt jól kirögöm :)
  • Hecker007
    Ez így van!
    A kampánnyal meg nem vesztettél semmit én az első küldetés után meguntam :D Ilyen unalmas kampányt is rég láttam, semmi nem késztet rá hogy megnézzem milyen a következő pálya.
  • antiqueA
    Én nem játszottam a kampányt, mert semmilyen játékkal nem játszok kampányt, úgyhogy ennek tükrében csak annyit fűzök hozzá, hogy a történelmet manapság nem lehet tényként kezelni. Ahány ország, annyi verzió és még azon belül is számít, hogy ki melyik oldalon áll, ugye.

Én úgy gondolom, úgy tudom, hogy az oroszok sokkal rosszabbak voltak a "felszabadítás" alatt, mint ahogy azt ők az iskolában tanulhatják. Mondom ezt úgy, hogy én magam is orosz vagyok.

Ismétlem, így hogy a kampányt nem játszottam, csak a metacriticen olvastam az oroszok kommentjeit, azt kell mondjam, nincs igazuk.
  • s1lkforrent
    Lemaradtak az urak a hírekről?

hazafias ruszki beszámoló a CoH2-ről
    ami végül ehhez vezetett:
    1.8-as CoH2 Metacritic user score
    CoH2 Steam fórum sok-sok mérges ruszkival

Na most képzeljétek el, ha lenne benne német kampány, és benne hagyják a swastikákat
  • Fifo
    Pár hetente, vagy sűrűbben készítek multiplayer videókat, már most is van mit nézni. COH HD közvetítések
  • Gascan #800
    a toltesi idon kivul nekem csak jo tapasztalatom van
  • Gascan #799
    buggal en nem taliztam, memoriat viszont meg kell venni hozza ha csak nem csinalnak vele valamit ... neha eleg sokaig tart mig betolt, mindig en vagyok az utolso multiban aki csatlakozik .. a jatek viszont mar szepen megy medium-high beallitason
  • bgabor
    Én a helyedben várnék még egy fél évet a megvásárlásával, hadd peccseljék és balancolják. Az első rész színvonalát nem éri el a közvélemény szerint.
  • denevérember
    Bugok,idegesítő hibák? stb.. Ilyesfajta rossz tapasztalataid nincsenek?
  • Gascan #796
    tegnap egy baromi jo 3v3 meccsen nyertunk az oroszokkal, igaz h 50 perc volt de mar azert megerte kiadni a penzt :)

• denevérember
    Sziasztok! érdeklődnék,hogy mennyire játszható a játék multiplayer része? Jobb mint az előd? Vagy összehasonlíthatatlan? Olyanokat kérdeznék elsősorban akik mögött van már pár meccs a megjelenés óta. Én még a nyílt bétával játszottam,ott volt 1-2 érdekesség de összességében játszható volt. A teljes verzió ettől mennyivel jobb avagy rosszabb?

Előre is köszi a választ!
  • Gascan #794
    asszem enter meg alt enter hogyha chat csatornat akarsz valtani
  • geristar
    Melyik gombbal kell előhozni a chat-et? Már idegesít, hogy nem tudok visszaírni.
  • Gascan #792
    az viszont baj h nekem tolti be leglasabban mindig a terkepetk... eleg docogosen megy

memoria kene vagy egy SSD
  • Gascan #791
    nekem egy meccs atlag 40 perc .. oroszokkal utobbi idoben eleg jol ment, 4bol 4x nyertem/nyertunk

altalaban 2v2 vagy 3v3t jatszok
  • antiqueA
    Nincs bajom az egységek sebességével, maradjon csak amolyan reális féle. A gondom a VP-k tickelésének sebességével van. Könnyű azt mondani, hogy intézzem el a meccset gyorsan. Mintha az olyan egyszerű volna, mikor kb két azonos szintű játékos csatázik.

• Fifo
    De akkor a mikromenedzsment igen bajos lenne, sokan így se látnak át 10 unitot. Meg a realitás talaja is kicsúszna.
  • Gascan #788
    egy picit lehetne talan fokozni az egysegek mozgasanak a sebesseget ..
  • Fifo
    Hát arra, amit írtam, hogy akkor hosszúak a meccsek, ha a szinteden lévővel sorsol össze a gép, magyarul azt általában szeretni kell. A "starcraftos" meccsek itt azt mutatják, hogy valami nem stimmelt: túl süsü volt az ellen, vagy pontosabban és kíméletlenebbül játszott nálad.

Friss videóm egy átlagos hosszúságú meccsről: Nagy gépek nélkül
  • Gascan #786
    mire gondolsz pontosabban?
  • Fifo
    Máskor meg az a baj, ha csupa hülye vagy pro van. Azok olyan starcraftos meccsek, gondolom...
    Legalább van feladat, dönts el egy partit hamarabb, ne szenvedj.
  • Gascan #784
    nekem is jobban fekszik a starcraft hosszusagu jatekmenet .. porgosebb es rovidebb ideig tart :)
  • antiqueA
    Tököm kivan már ezekkel a 40-50 perces menetekkel. Tickelhetne gyorsabban az a fos VP.
  • Gascan #782
    jopofa.. valami en is hasonlokeppen gondolkodom - foglalkozasi artalom :) ... de az a fura hogy starcraft-ban ezt jobban erzem, mintha oda tobb kozgazban/penzugyekben tanult elmeletet tudnek belezsufolni :)
  • Fifo
    Akkor egy kis közgázos kapcsolat- első rész

második rész
  • Gascan #780
    persze en sem papiron szamolgatok, de latok a jatekban ilyen kozgazdasagi okossagokat, hogy tudni kell mikor mibe erdemes befektetni :)