Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menjünk sorba:
Nekem nem tûnt fel, hogy üres papírlapon rohangálnának. Mire gondolsz? Mi kéne bele? Kövek, amiken átugranak maguktól? Ettõl lenne sokkal jobb aj áték? Én nem vettem még észre a hiányát.
0 interakció a környezettel? Mikor átmennek az úton és körülnéz, az sztem nem annyira nulla :) Én nem vettem észre, hogy átlõnének a betonfalon. A fedezékeket rendesen lehet használni és mûködnek is. Néhány esetben persze vannak kivételek: pl mikor egy ágyút beteszek a kerítés mögé, akkor valóban átlõ rajta, de gondolom azért oldották meg így, mert olyan sok tereptárgy van, hogy enélkül majdnem játszhatatlan lenne. A grafika teljesen más, mint a coh1-ben, ez vitathatatlan. A gond annyi, hogy kissé optimalizálatlan egyelõre és jobban terhel bizonyos configokat, mint kéne.
Elrohannak egymás mellett az ellenségek, igen, mert a kommander (te) ezt a parancsot adtad neki. Ha azt mondod, menj X pontra, õ oda fog menni, mégha össze is fut valakivel az úton, mert a te parancsod szent és sérthetetlen. Mire fel állna meg õ lövöldözni? Figyelj oda, és add ki az új parancsot a támadásra. Persze, nem tudom észre vetted-e, de annak ellenére, hogy elfutnak egymás mellett, lövik is egymást. Nem értem, hol a probléma. Nem dobálnak gránátot??? Hogy az isten verje meg mindet! Hogy képzelik, hogy nem dobnak gránátot, mikor te nem adtál rá utasítást??! Ebben a játékban csak azt csinálják az egységek, amire utasítod õket. Tehát nonstop figyelni kell rájuk és irányítani õket. Komolyan azt akarod, hogy mindent magától csináljon, neked csak építeni kelljen?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Csak engem zavar, hogy lassan 10 eve ugyanaz a butyuta dolgot adjak ki ujra es ujra?
Egyszeruen az emberek mintha egy ures papirlapon ruhangalnak, 0 interakcio kornyezettel, tok mindegy, oda van e teve egy betonfal atlonek rajta, a fedezek rendszer mint olyan, nem letezik. Azon meg at is ugranek, hogy a grafika az animaciok sem fejlodtek. De a csatamezon elrohannak egymas mellett az ellensegek, senki nem dob granatot rajtunk kivul, szoval roviden pont olyan mint az elozo resze, vagy a tobbi relic jatek sok eve mar. Egy 5 fos modder csapat tobb ujdonsagot, illetve hibat javitott volna ennyi ev alatt.
Egy jo ellenpelda a men of war, persze annak mas hibai vannak, de ez ahhoz kepest, valami vicc a legfontosabb kerdesekben szamomra.
szerintem
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Tegnap kimentem a Konzolvilághoz, ott lenne 10 ropiért, de sajna elfogyott. :(
Azért parasztság hogy Steamen 15 ezer pénz...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
És fölösleges a felháborodás is. Téged biztos nem zavarna ha neked lenne hibás. Biztos nem számít a pénz sem. Nem is értem ,hogy jutott eszembe hogy elvárjam ha valamiért sok pénzt fizetek az mûködjön. Semmi gond nincs azzal, hogy fizetek, nem kapok érte semmit. Ez rendben van.
És persze, így igaz, senkinek nincs vele baja, csak nekem-meg azoknak akik még a hivatalos fórumon irkálnak, mintha õk kicsit sokan lennének, de biztos mind hülye, és a gépükkel van a baj, és nem a játékkal. Ez egyértelmû.
És tényleg semmi okom arra hogy mérges legyek. Kit érdekel ennyi pénz? Mindjárt elégetek pár húszezrest. És természetesen mindent amit kiadnak megisveszem egybõl, sõt ebbõl a remek játékbõl veszek még vagy hármat. Megérdemlik, jó munkát végeztek. Ha nem megy, az a én hibám, és ha nem tetszik hogy nem megy, az énkurvaanyámat. Igaz van. Bocs hogy élek, és hogy bocs hogy ez a szájba kúrt szar nálam nem megy, és bocs azért is, hogy emiatt mertem ideges lenni. Nem volt rá okom, belátom.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
vevõbarát hozzáállás... szerinted 10 perc egy ilyen hibát kijavítani, fõleg, ha nem a felhasználók nagy részénél jelentkezõ egyértelmû hiba? ha megtalálták egyértelmûen mi a hiba, azt le kell programozni, le kell tesztelni, a valvenak leadni, stb...
én is most készülök megvenni a játékot,de már nem tudom,h fog-e normálisan mûködni.
Persze itt sem minden játék és mese lehetnek hátulütõi:
1. Az ajándék régiókorlátos, és nem tudod a fiókodhoz adni. Mint mondtam ritka, és a nem teljesen agyhalott eladók tudnak róla kinek adhatják.
2. Az ajándékot ugyan megvették de még az tényleges banki utalás elõtt visszatéríttetik a bankjukkal ami az ajándék "eltûnését" okozza. Ez a csalási forma is viszonylag ritka már csak azért is, mert itt a Steam is erõsen harap, a vevõ fiókját kapásból letiltják, a csalásban résztvevõ kereskedõi-nem áldozat- fiókokat is bannolhatják.
A CD kulcs sefterek neccesebbek, itt konkrétan fingunk nincs róla honnan a kulcs, a gyengébb oldalak simán nem tájékoztatnak az esetleges régiókorlátokról, és csak reménykedni lehet hogy nem lopottat nyomnak a kezedbe. Legtöbb itt sem olyan, sima ruszki és egyéb régiós kulcsok, csak az van, ha mégis azok ,és leszedik Steamrõl, azok bezony mossák kezeiket. Ha megnézitek hány CD kulcsos oldal jött és ment 2009 óta jól látni milyen supportra lehet azoknál számítani 1-2-3 ezer forint spórolás reményében.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ha meg csak béta verziója lett volna, akkor miért kapott ingyen COH 1-et? Valami zavar lehet az "Erõben". Marad a reklamálás a boltnál.
Más:
Platinumshop-ban vettem 4 példányt 9000-ért darabját. Ingyenes házhoz szállítással. Egy dologban b.sztak át. Elvileg telefonon azt igérték, hogyha személyesen megyek be üzletükbe, akkor darabja 1000 Ft-tal olcsóbb, ott meg közlik, hogy "bocs, kivéve ez a játék". Talán csóka zsebrevágta futárdíjat... :/
Ennek ellenére dobozos verzióban én itt találtam legolcsóbban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Igen tudom, stean drágább, de amit lehet steam-en veszek,( máshogy nem is tudnám, csak ha megrendelem Pestrõl, de akkor meg ott a csomagszállítás költsége) és mivel van ott sok akció is, meg leértékelés, így kiegyenlítõdik. Bagóért vettem Alan Wake-t, Max Payne-t, például, így megéri. Feltéve ha amit megvettem mûködik, és mivel ez most cseszik mûködni...egyelõre nagyon nem érte meg.