Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes felvetések.

Menjünk sorba:
Nekem nem tûnt fel, hogy üres papírlapon rohangálnának. Mire gondolsz? Mi kéne bele? Kövek, amiken átugranak maguktól? Ettõl lenne sokkal jobb aj áték? Én nem vettem még észre a hiányát.
0 interakció a környezettel? Mikor átmennek az úton és körülnéz, az sztem nem annyira nulla :) Én nem vettem észre, hogy átlõnének a betonfalon. A fedezékeket rendesen lehet használni és mûködnek is. Néhány esetben persze vannak kivételek: pl mikor egy ágyút beteszek a kerítés mögé, akkor valóban átlõ rajta, de gondolom azért oldották meg így, mert olyan sok tereptárgy van, hogy enélkül majdnem játszhatatlan lenne. A grafika teljesen más, mint a coh1-ben, ez vitathatatlan. A gond annyi, hogy kissé optimalizálatlan egyelõre és jobban terhel bizonyos configokat, mint kéne.
Elrohannak egymás mellett az ellenségek, igen, mert a kommander (te) ezt a parancsot adtad neki. Ha azt mondod, menj X pontra, õ oda fog menni, mégha össze is fut valakivel az úton, mert a te parancsod szent és sérthetetlen. Mire fel állna meg õ lövöldözni? Figyelj oda, és add ki az új parancsot a támadásra. Persze, nem tudom észre vetted-e, de annak ellenére, hogy elfutnak egymás mellett, lövik is egymást. Nem értem, hol a probléma. Nem dobálnak gránátot??? Hogy az isten verje meg mindet! Hogy képzelik, hogy nem dobnak gránátot, mikor te nem adtál rá utasítást??! Ebben a játékban csak azt csinálják az egységek, amire utasítod õket. Tehát nonstop figyelni kell rájuk és irányítani õket. Komolyan azt akarod, hogy mindent magától csináljon, neked csak építeni kelljen?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

alma2
Hogy a jatekrol is legyen szo.
Csak engem zavar, hogy lassan 10 eve ugyanaz a butyuta dolgot adjak ki ujra es ujra?
Egyszeruen az emberek mintha egy ures papirlapon ruhangalnak, 0 interakcio kornyezettel, tok mindegy, oda van e teve egy betonfal atlonek rajta, a fedezek rendszer mint olyan, nem letezik. Azon meg at is ugranek, hogy a grafika az animaciok sem fejlodtek. De a csatamezon elrohannak egymas mellett az ellensegek, senki nem dob granatot rajtunk kivul, szoval roviden pont olyan mint az elozo resze, vagy a tobbi relic jatek sok eve mar. Egy 5 fos modder csapat tobb ujdonsagot, illetve hibat javitott volna ennyi ev alatt.

Egy jo ellenpelda a men of war, persze annak mas hibai vannak, de ez ahhoz kepest, valami vicc a legfontosabb kerdesekben szamomra.

szerintem

Multit tolod? Összecsaphatnánk egyszer :)

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

en is igy vettem.. csak a cdkeyhouse.com -on. .. olvas utana az adott cegnek, irnak roluk kritikat .. igy konnyebb donteni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nekem is volt ilyen egyszer. Írtam a supportnak, kaptam egy másikat. De vannak még hasonló oldalak. Van magyar is, sosem csalódtam még benne: livekodok hu 8400ért

elite
Õszintén szólva kicsit tartok az efféle helyrõl való vásárlástól. Olvastam már itt a fórumon számos esetet hogy nem fogadta el az ott vett kódot, mondván már regisztrálva lett...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Már van virágbolti, de nem sokat ér, csak a kampányt tudod végigtolni. Skirmish nem megy.
Tegnap kimentem a Konzolvilághoz, ott lenne 10 ropiért, de sajna elfogyott. :(
Azért parasztság hogy Steamen 15 ezer pénz...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

amikor feltoltsz egy videot akkor a youtube konvertalja be HDbe? vagy ez hogy mukodik?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

http://www.youtube.com/v/z2rRUBulf-A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

A sírást fejezd be mert tényleg senkit nem érdekel itt az egyéni szocproblémád. Ha van technikai része a dolognak, postold azt, hátha segítenek. Menj föl a hivatalos oldalra és nézd meg a support részt, ott lesz rá megoldás. Ha ott sincs, kérdezz rá. Ha így se mûködik, valami baj van a gépeddel. Próbáld meg csinálni, ha nem megy, baszd ki az egészet mert ez akkor nem a te mûfajod. Itt viszont senki nem fog megbüfiztetni, meg hátbaveregetni, csak mert elakadt a tej valahol. Ez van, a világ egy ilyen szemét hely, az emberek pedig önzõk és gonoszak, get used to it.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Komolyan kezdesz fárasztó lenni. PC-re, a konfigurációk 1000 félesége miatt nagyon nehéz úgy megírni egy programot, hogy mindenki gépén, konfigján tökéletesen menjen. Ez benne van a pakliban. Béták alatt is folyamatosan patcheltek, most is fognak, ne aggódj. Az, hogy te lettél az egyik szerencsétlen, akinek nem mûködik, elég nagy gond neked, de ennek ellenére ez a gyerekes hiszti teljesen felesleges, fõleg ezen a fórumon. Sajnos manapság ilyenek a release-ek. Vannak bakik, amik nem jönnek elõ a béták alatt. Ez van. És nem csak Relicnél, még az olyan nagy neveknél is elõfordul, mint a Blizzard.

Ja, én is leszarnám ha nekem mûködne, neked meg nem. Kit érdekel a másik ember? Az a lényeg, nekem jó legyen. Mindenki más kapja, és hülye és leszarom a fejét. Szerintem is így kell hozzáállni.

És fölösleges a felháborodás is. Téged biztos nem zavarna ha neked lenne hibás. Biztos nem számít a pénz sem. Nem is értem ,hogy jutott eszembe hogy elvárjam ha valamiért sok pénzt fizetek az mûködjön. Semmi gond nincs azzal, hogy fizetek, nem kapok érte semmit. Ez rendben van.

És persze, így igaz, senkinek nincs vele baja, csak nekem-meg azoknak akik még a hivatalos fórumon irkálnak, mintha õk kicsit sokan lennének, de biztos mind hülye, és a gépükkel van a baj, és nem a játékkal. Ez egyértelmû.

És tényleg semmi okom arra hogy mérges legyek. Kit érdekel ennyi pénz? Mindjárt elégetek pár húszezrest. És természetesen mindent amit kiadnak megisveszem egybõl, sõt ebbõl a remek játékbõl veszek még vagy hármat. Megérdemlik, jó munkát végeztek. Ha nem megy, az a én hibám, és ha nem tetszik hogy nem megy, az énkurvaanyámat. Igaz van. Bocs hogy élek, és hogy bocs hogy ez a szájba kúrt szar nálam nem megy, és bocs azért is, hogy emiatt mertem ideges lenni. Nem volt rá okom, belátom.

Ez valóban így van, ugyanakkor ha az emberek jó részének láthatóan semmi gondja vele, akkor nem kellene telesírni a fórumot a "bugos optimalizálatlan szar, miért nem adták ki rendesen, na ezért nem kapják meg a pénzemet, a pécés játékipar itt tart" típ., csekély információtartalmú, divathozzászólásokkal.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Attól, hogy többünknek nincs gondunk vele, az nem azt jelenti, hogy nem a Relic hibázott a programozásban.

Nekem sincs vele gondom, a bétával se nagyon volt. A hiba az Ön készülékében van. :)

Nem arról van szó. Nem kell kiadni tíz perc alatt. Ha elkészülnek, készen lesznek. A vevõbarát hozzáállás az, hogy bocs emberek, hiba, dolgozunk rajta, bocsesz srácok. Ennyi, egy egyszerû nyilatkozat, se idõbe, se pénzbe nem kerül . Vannak cégek akik így csinálják.

robotnyk
egy patch már volt a megjelenés más napján is, legalábbis a steam nekem töltött valamit.

vevõbarát hozzáállás... szerinted 10 perc egy ilyen hibát kijavítani, fõleg, ha nem a felhasználók nagy részénél jelentkezõ egyértelmû hiba? ha megtalálták egyértelmûen mi a hiba, azt le kell programozni, le kell tesztelni, a valvenak leadni, stb...
Mivel nem csak nálam van a hiba,valószínû hogy a játék a hibás.

Én egy idõben az sc2-t szidtam, mert állandóan kidobott vmi hibaüzenettel, online meccsek közben. Aztán kiderült, hogy a memóriában volt egy hibás sector vagy mi. Semmi más játéknál nem zavart be, csak sc2-nél. Csere és jó lett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mindig a program a hibás ilyen gebaszok esetében.

Patch-rõl semmi hír? Nem csak nekem van gondom vele, és láttam pár türelmetlen embert magamon kívül is. Vicces...nem kell elsietni a patch kiadását. (vevõbarát hozzáállás )

3 napja nyomom és semmi baj nincs vele, tökéletes megy, semmi kifagyás, stb....bolti dobozos verzióm van.
Lenyomtam elsõ online meccsemet. Nem volt semmi gond a játékkal.

Vettem egyet ezen az oldalon. 32 dolcsi, standard verzió. Elsõre jól hangzik a 32 dollár, de paypal fee-vel együtt pont annyira jött ki, mintha itt vettem volna. Tehát 8000 Ft

hi.
én is most készülök megvenni a játékot,de már nem tudom,h fog-e normálisan mûködni.
s1lkforrent
Nem CD kulcs, hanem ajándék. Ez teljesen Steam rendszerén, és a Steam által biztosított csereberélés keretén belül marad, így valamivel biztonságosabb.
Persze itt sem minden játék és mese lehetnek hátulütõi:
1. Az ajándék régiókorlátos, és nem tudod a fiókodhoz adni. Mint mondtam ritka, és a nem teljesen agyhalott eladók tudnak róla kinek adhatják.
2. Az ajándékot ugyan megvették de még az tényleges banki utalás elõtt visszatéríttetik a bankjukkal ami az ajándék "eltûnését" okozza. Ez a csalási forma is viszonylag ritka már csak azért is, mert itt a Steam is erõsen harap, a vevõ fiókját kapásból letiltják, a csalásban résztvevõ kereskedõi-nem áldozat- fiókokat is bannolhatják.

A CD kulcs sefterek neccesebbek, itt konkrétan fingunk nincs róla honnan a kulcs, a gyengébb oldalak simán nem tájékoztatnak az esetleges régiókorlátokról, és csak reménykedni lehet hogy nem lopottat nyomnak a kezedbe. Legtöbb itt sem olyan, sima ruszki és egyéb régiós kulcsok, csak az van, ha mégis azok ,és leszedik Steamrõl, azok bezony mossák kezeiket. Ha megnézitek hány CD kulcsos oldal jött és ment 2009 óta jól látni milyen supportra lehet azoknál számítani 1-2-3 ezer forint spórolás reményében.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

amugy szerintem a cdkey arusok nagy resze is igy csinalja... csak annyi kulonbseggel hogy nem csak steamrol tudnak CDkeyt szerezni hanem boltbol is ahol sokszor olcsobb

Tehát tudok itt felhasználatlak cdkey-t venni, amit hozzárendelhetek a saját steam accountomhoz?

s1lkforrent
Nem, ezek rendes Steam Store-ból vett tartalmak a Steam rendszerén belül. A Steam regionális árazását használják ki, hogy olcsóbban adhassák(arról nem is szólva hogy mikor akció van akkor jól bevásárolnak elõre), illetve egyéb csereberékbõl adódó hasznot(pl ruszki vesz szaré-húgyé 4db Fable III-at és elcseréli egy amerikaival 2 CoH2-re, máris olcsóbban adhatja a CoH2-ket de neki marad elég haszna). Elég ritka a régiózáras gift(régiózásras országokban általában nem is lehet ajándékozni), kulcsból sokkal több van ilyen. Az átverések ellen szól az is, hogy aki nagyban csinálja, az szépen kaszálhat belõle stikli nélkül is, így a nagy tradereknek semmi érdekük pl lopott kártyával vásárolni. Érdemes a visszajelzéseket figyelni, akinek többszáz pozitív visszajelzése van, annak egyre kevésbé éri meg egy piti csalás, ami után egybõl bannolják a fiókját.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

akkor itt lenyegeben nem accountot arulnak? ha megveszel egy steam jatekot azt masik accountra nem adhatod at?

s1lkforrent
Steamtrades-en 30-32 dollár körül akad már alapjáték, 37-ért van THQ Preorder V1(DOW2 Retribution játékkal és TF2 cuccokkal, illetve a rendes TOW minikampány plusz pár skin), és ruszkija válogatja mennyiért mérik a deluxe-ot mindennel. Szerintem ez jobban megéri mint a kulcsseftelõs oldalak kínálata.

Talán holnapra lesz patch...

Ez most komoly. Srác 40 Eu-s elõvásárló volt, legális helyrõl, szinte az elsõk között.
Ha meg csak béta verziója lett volna, akkor miért kapott ingyen COH 1-et? Valami zavar lehet az "Erõben". Marad a reklamálás a boltnál.

Más:
Platinumshop-ban vettem 4 példányt 9000-ért darabját. Ingyenes házhoz szállítással. Egy dologban b.sztak át. Elvileg telefonon azt igérték, hogyha személyesen megyek be üzletükbe, akkor darabja 1000 Ft-tal olcsóbb, ott meg közlik, hogy "bocs, kivéve ez a játék". Talán csóka zsebrevágta futárdíjat... :/
Ennek ellenére dobozos verzióban én itt találtam legolcsóbban.
a load valamelyest javul ha leveszem a grafikat medium-highra.. AA meg VSYNC kikapcs... viszont minden misszio utan, amikor azt mondom hogy next.. lemegy a video es kilep

amugy nekem is kilekped itt ott... lefutattam egy performance tesztet, hogy megnezzem mi a retekert tolt ilyen lassan 3-4 percing loadolta .. ennyi ido alatt le is futott.. aztan 5 perc mig tokol valamit fekete kepernyovel aztan kilep a windowsba

Úgy kell ezt most elképzelni, hogy vettél egy full extrás autót, de csak késõbb pakolják bele az extrákat. Ki kellett adni. Sok minden lesz még, mondják is, van ami ingyen, van ami pénzért és így olyan érzése lesz az embernek, hogy van support.
Én meg egy normális replay systemet. Olyasmit szeretnék, mint sc2-ben van.

Azért hiányolom a klánklészitést illetve a globálchetet

8500-9000-kért lehet venni csak cdkey-t, sok helyen.

Egyébként még a gépeden van zárolt állapotban. Nézd meg a Steam mappádban.
Ez azért van mert lejárt a béta :D

robotnyk
ez most komoly? lejárt a beta, ennyi.
robotnyk
10k volt kiszállítással a konzolokszervize.hu-ról, cdgalaxisnál 11, és ingyenes a kiszállítás...
Végigvittem a Press verziót (mert hogy tesztet készítettem belõle) és egyszer fagytam ki csak azt is az utolsó küldetésnél.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem olyan bajom van vele hogy végig játszottam zárt és open bétát egyik napról a másikra viszont eltünt a company of heroes 2 a steam/játékokból és helyette ilyenem van company of heroes retail beta leszedtem de ez az 1 hogy van az hogy csak ugy eltünik az egész? a mappák megvannak a gépen de ha elindítom azt irja vegyem meg..

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Hector Troy
Kieg.vajon nem lesz? <#vigyor>

every_body_tells_a_story

Kampány elsõ küldién túl is vagyok, nem izzasztott meg :(

Túl sokat. Nem tudom fejbõl, steam-en vettem meg. Amenyibe ott került, de azt hiszem volt rá pár % kedvezmény, tehát valamivel olcsóbban mint amennyiért épp most megkapni.
Igen tudom, stean drágább, de amit lehet steam-en veszek,( máshogy nem is tudnám, csak ha megrendelem Pestrõl, de akkor meg ott a csomagszállítás költsége) és mivel van ott sok akció is, meg leértékelés, így kiegyenlítõdik. Bagóért vettem Alan Wake-t, Max Payne-t, például, így megéri. Feltéve ha amit megvettem mûködik, és mivel ez most cseszik mûködni...egyelõre nagyon nem érte meg.

Multi béta teszt volt ,nem kampány :) Multi mukszik rendesen :)

Hector Troy
Amúgy igazad van, de biztosan gyorsan javítják majd.

every_body_tells_a_story