1619
Company of Heroes 2

• HunZsoci
    Ebben az esetben, ha nyüzsögnek mellette a flamer piok, természtesen koncentrált tüzérségi csapásért/mortar barrage-ért könyörög az egész szituáció, ha már egy két pio squad lemegy, már megérte, az hogy sebződik mellette kicsit az elephant is, az már szinte csak ráadás, ahogy az is, hogy nem lesz ami javítsa.

Utána ha eltűnnek a piók mellőle, lehet osztani AT gunnal, gyönyörűen tovább, ahogy kell.
  • Gascan #938
    koszi, megnezem amint lesz egy pici idom

infantry ebben az esetben nekem azert nem mukodott mert az elefantot korbekeritettek a flamethrowerek

• HunZsoci
    Hello Gascan!

3 db Elephant az kemény dió lehet, semmi képpen sem gép a megoldás, mivel az ugye a játékban a legerősebb anti gép unit, amit el lehet képzelni. Viszont lassú, és szinte semmit nem sebez gyalogságra. Ebből az adódik, hogy elsődlegesen a cél AT gunnal sebezni, az bántja, úgy hogy nem nagyon tud vissza sebezni. A másik lehetőség, mivel nagyon lassan forog, ha közel tudsz érni valami géppel, akkor körbe körbe kőrözgetni körülötte, és úgy sebezni, ő meg csak forog utánad, de nem tud rádlőni, mondjuk T34 re, vagy IS-2re, de ez nehéz. Célszerű AT nade-t dobni rá ha tudsz Conscripttel, vagy megpróbálni T34 RAM ot, mert amúgy is nagyon lassú, utána ha kap engine damage-t, akkor szinte álló célpont lesz, onnan meg Elephantot arty-zni kell valami doktrinális muni-ba kerülő tüzérséggel, mortarozni, no ezeket nem azért persze, hogy majd ettől önmagában elpusztul, de a folyamatosan körülötte lévő javító egységeket sebzed/ölöd, valamint szépen lassan azért az elephant is sebződik ezektől is.

A kulcs viszont mindenképpen az AT gun, és Focus fire rá, nagyon jó képesség a RUS doktrinákban az egyik 80 munis ability, azt kell rátenni, és amig aktív, duplán sebződik minden ellen, ami rálő, meg jó eséllyel át is ütik a páncélját.

Ha van kedved, nézd meg az oktató/bemutató videó stream sorozatom, hátha van valami, amivel előrébb juthatsz: http://www.twitch.tv/zsoci/profile
  • Kurfürst
    Ram 3 db T-34el és legyen egy SU 85 hogy befejezze a melót.. jobbat nem tudok. Ha nincs ennyid akkor GG..
  • kasa85
    Lehet az lesz szóval ahogy sejtem egy törés hiba lehet a háttérben bár ahogy végig nyálaztam az oldalt biztosan nem egy embernek van itt kalóz verziója,és nem panaszkodott akkor a driver lehet a ludas.
    Egyenlőre várok egy keveset míg a 320.XX driverek le mennek aztán majd fel rakom a 330.00 vagy ami a következő lesz.
    Kezdenek rá menni a stabilitásra szóval a jelenlegi beta driver is ezt mutatja.
  • Fifo
    Látogass el a company-of-heroes.hu-ra, vannak fenn videók és kommentek bőven, ér annyit, mint szenvedni a kalózverzióval.
  • kasa85
    Köszi mindkettőtöknek a segítséget jelenleg a csúnya verzió van fent szóval lehet törés hiba.
    Nem fut semmi a háttérben elég erős gép ciklusonként jön az akadás pontosan nem számoltam kb 1 percenként halál pontosan ami furcsa.
    Lehet Nvidia frissítés lesz a gond bár tartok a friss beta kiadásoktól,mert pont ezek miatt ami 320.00 feletti driverek miatt lett Windows install az egyéb bugok miatt.
    Ezért egy stabil drivert keresetem ami a GTX670 esetében a 314.22 volt.
    A kép megáll a hang beragad mintha ki fagyott volna a game,és 5 másodpercig semmire sem reagál utána folytatja tovább a játék a futtatást.
    Ha valakinek van még ötlete meg köszönném.
    Amúgy egy ki pucolt fel tuningolt Windows 7 ultimte x64 van a minnél gyorsabb futtatásért az msconfigban minden felesleges erőforrást zabáló alkalmazást letiltottam.
    A játék Company.of.Heroes.2-RELOADED hozzá telepítettem a Company.of.Heroes.2.Update.v3.0.0.9704.Incl.DLC-RELOADED.Mielőtt meg vettem volna le szerettem volna tesztelni,hogy meg éri e az árát az előző részek mind megvannak,és szerettem is.
    Segítségeteket mély tisztelettel előre is köszönöm.
  • Hector Troy
    Tipp: Esetleg valami háttérben futó task (antivírus, backup, frissítés)?
  • Fifo
    Nálam a legfrissebb NVidia driverrel sincs gond. Bár CPU-t nem írtál. A játék virágbolti verzió?
  • kasa85
    Sziasztok.
    Azzal a kéréssel fordulnák hozzátok,hogy a játékot le töltöttem fel telepítettem egy gyors SSD-re,és akad.
    A pályák betöltése úgy 30 másodperc kb az akadás olyan mintha le fagyna a játék meg akad a kép a lövések meg ismétlődnek 5 másodpercig utána egy percig megy normálisan az után kezdődik elölről.
    Szóval akinek van valami infója mi lehet mély tisztelettel meg köszönöm.
    Előre is köszönöm a segítségeket tippeke.
    Ami fontos egy GTX 670 kártya van a gépben minden maximum felbontáson van,és egy régi stabil 314.22 drivert használok mivel a 320.00 tól felfele gondok adódnak egyéb játékokban,és bugokat okoz Windowsban.
  • Fifo
    Replayt vagy meg sem történt.
  • antiqueA
  • Gascan #927
    azert egy picit kibbilenti a pszihologiai egyensulyabol az urget, nem? :)
  • wednes
    Páncéltörő lőszerrel szerintem a valóságban se tudná szétlőni, csak meglyuggatná. Persze romboló lövedékkel 1-2 lövés lenne.
  • antiqueA
    Ez a játék egy vicc. Egy rohadt nagy vicc. Kihozok egy elefántot és nem bírok kiszedni vele egy rohadt maximost a házból. 5 percig, ismétlem 5 percig lövöm a házat egy elephanttal és semmi. Még rá kellett engednem egy mortart, akkor hajlandó volt kijönni és retreatelni, de nem döglött meg. Na most kérem szépen, tessék már megnézni egy elephantot, milyen az mikor tüzel, egy várat kettélőne, nemhogy egy faházat basszameg. Az ellenfél ennyi idő alatt meg szépen felkészült az elefántomra és counterelt. Én meg ragequit. Oké, rendben, ne húzzam az időt a házzal, ne hagyjam felkészülni, stb, stb, de jelen esetben leszarom az ilyen taktikai dolgokat, ez egy 2. vh-s, valós fegyverekre épülő stratégiai játék lenne, amiben baszki egy elephant nem képes kilőni egy faházat. Köszöntem szépen ezt a nagyszerű játékot.
  • Gascan #924
    hat ez 3vs3ben volt.. :)
  • antiqueA
    Ha már odáig eljut, akkor gondolom gg.
  • Gascan #922
    termeszetesen flamethrower es mortar tarsasagaban :)
  • Gascan #921
    3 elephantra milyen orvossagot tudtok? :)
  • Fifo
    Nem tűnt el semmi, legfeljebb a youtube rendszere más. Zsoci bele fog jönni hamarosan, az ő videói jobbak lesznek.
  • bgabor
    Azért te csak videózzál, mert öröm nézni őket, ahogy annó a COH1-eseket is az volt. Csak azok eltűntek. :(
  • Hector Troy
    Én nagyon sokat játszottam a COH 1-gyel, magyarokkal is, főleg 2 v. 2-t. Még veled/ellened is voltam párszor csapatban Fifus. Cac, Zsoci, Wayne, Okmányiroda, Bagoly, stb. Jó kis meccsek voltak.
    A COH2 már a megjelenés óta a fiókomban áll, (sajnos?) már nincs időm annyit játszani mint régen. Bár a multi miatt vettem meg elsősorban, de a kommenteket olvasva a kampány is üt...
    Biztos több magyar játékos lesz idővel, ha majd kicsit lemegy a játék ára, a mai átlagkeresethez képest elég drága, főleg ha azt számolom, hogy kell mellé új vas is.
  • bgabor
    Az a gond, hogy eddig soha nem jött ki még ennyire, mennyire mást tart a orosz és mennyire mást az orosz határon túli világ történelme a dicső szovjet vörös hadseregről. A COH2 hadjárat hiretelen a semmiből az oroszok arcába löttyintette a valóságot, és nem tudnak mit kezdeni vele. Meg vannak zavarodva, és bizonygatják, hogy a világgal van baj és nem velük.
  • Fifo
    Az nem számít, az a gond, hogy az érdeklődés kicsi. Pedig nálam az 56 videó csupa válogatott meccs, valaminek a kiemelésével, a cél nálam is az érdeklődés fenntartása a játék iránt. Még sincs igazi magyar közösség.
  • DarkSector
    Ez tény, nagyon összetett egy játék, nagy melo tippes videókkal előállni.
  • Fifo
    Oké, végül is levettem azonnal, csak a tisztánlátás végett írtam és linkeltem. Mindig örülök, ha van új nézőm. Nyilván nem nekem kéne ilyenekkel foglalkozni- mert egy öreg átlag alatti játékos vagyok- de eddig nem vette át ezt a kellemes terhet senki. COH anyag elég kevés van az országban, főleg rendszeres.
  • DarkSector
    Én az értelmetlen HD-s videókkal arra gondoltam amik céltalan magamutogatások, értelmetlen reklám.
    Nem akarok neveket sorolni, nem CoH2 videókra értem csak.
  • Fifo
    Az első HD közvetítésem

A HD semmit se ér, ha nincs jó anyag. Ez két és fél éves felvétel.
  • DarkSector
    Aki ismeri a sorozatot, nem kell metacritic-et olvasnia, hogy eldöntse milyen a játék.
  • robotnyk
    az aki kizárólag a metacritic user score alapján formál véleményt bármiről, az meg is érdemli.
  • Gascan #909
    hat igen... hiba a rendszerben, csak annak szabadna ertekelnie aki mar megvette es annak is csak egyszer

ezert lenne jo a steamnek inditania egy sajat ertekelo rendszert, ott baromi egyszeruen lehetne kovetni az ilyet
  • HunZsoci
    Persze, egyértelmű, aki akarta, már megvette valsz. ott is. TE beleolvasol, hogy miért a sok 0 pont, de sokan meg nem, egyszerűen csak a magas pontszámú játékokat lesik meg, mert az tűnik ugye jónak csak...
  • Gascan #907
    csak egy metacritic kommentbe kell beleolvasni h eldontsem miert gondoljak 0 pontnak, mikozben a jateksajto meg 80 feletti pontokat adott

amugy meg mindezek ellenere en azert eleg sok oroszt lattam mar multiban .. szoval aki akarta az mar ugyis megvette :)
  • HunZsoci
    Szerencsére nem oroszország a legnagyobb legális szoftver/játék vásárló piac, hogy finoman fejezzem ki magam:P, tehát igen, ettől még jól megy a gamenek, de az nem tesz jót azért akkor sem, hogy orosz tömegek tolják neki a 0 pontot metacriticen...
  • a.carkey
    Annyira azért nem mehet rosszul, mert itthon keményen tartja az árát, sőt, talán drágább is lett a megjelenés óta. :)
  • a.carkey
    Az a baj az oroszokkal, hogy elfelejtik mennyi mindent tiltottak be 1988 előtt! Bond filmek, Rambók, Vaskereszt filmek, vagyis minden, amiben őket máshogy tüntették fel, mint ahogy azt náluk hivatalosan "elbeszélték". A saját kiváló íróikat is száműzték. Nézzétek meg pl. a Jégmezők lovagját! Mi lenne, ha a dánok ezt felróják nekik. Vagy az észtek-lettek-litvánok a bevonulást? Tuti nem kapnának pontot az Eurovízión csak a Fehéroroszoktól ... :D

Ahogy mondani szokták, a történelmet a győztesek írják. Most egy picit más írta, de attól még lehet igaz. Műfelháborodásnak érzem az egészet.
  • HunZsoci
    Jó, én értem, de megsérteni egy országot, pláne Oroszországot, azért nem szerencsés... Aki a kampányt story-t írta, lehet nem alszik nyugodtan mostanában, igen kényes nemzet az orosz, és elég jó specznazosaik vannak, meg akad néha kávéba való urán is:P.

Hamar elnézést kell kérni, és ennyi, tényleg az sem jó ám a játéknak, hogy RUS emberek özönlik el a metescoret és adják a 0-s pontszámokat tömegével, most valami 15% on áll a játék miattuk... Aki ugye ez alapján dönti el, hogy milyen játékot vegyen meg, az 15% os játékot nem fog meg sem nézni, és ez rontja a bizniszt is...
  • Gascan #902
    Élet és sors (1959), Vaszilij Grosszman, egy szovjet haditudosito munkaja ... szovjetunioban betiltottak a Wall Street Journal pedig a 20. szazad egyik legjobb konyvei koze sorolta

szoval a Relic ezt a konyvet olvasta es a kampany is erre hasonlit :)
  • HunZsoci
    Igen, sajnos ennek az orosz összefogásnak köszönhető az is, hogy a metacritic értékelések miatt nagyon rossz százalékon áll az amúgy kiváló játék, orosz emberek tömegei, olyanok is, akik soha nem is játszottak nemhogy a COH2 vel, de még az 1 el sem, tömegesen adnak 0 pontot a játékra...

Meggyőződésem, hogy hiba volt megsérteni az amúgy büszke orosz népet, egy ilyen kampánnyal, de azért ez picit túlzott reakció a részükről, én azt gondolom. Ők tudják, szívük joga nem árulni, és lefikázni.

Egy bocsánat kérés azért Relic/SEGA részéről jól jönne, esetleg valami kampány módosítás, azonban magyarként, nekem pl. tetszett a kampány, és az is tény, hogy bár ki van sarkítva sok helyen az orosz kegyetlenkedés a saját emberekkel/ellenfelekkel is, azért a történelmi tények nagyjából a fejlesztőknek adnak igazat, legalábbis ahogy NÁLUNK tanítják, Relic leginkább ott baszta el, hogy nem olvasott SZOVJET történelemkönyveket, abban sok minden másképp van ám, mint a mienkben, haha:P
  • s1lkforrent
    Nó komment sorozat következő részéből:
    http://gamekapocs.hu/hir/35979/company_of_heroes_2_tiltakoznak_az_oroszok
    Gamekapocs: Company of Heroes 2 - tiltakoznak az oroszok

A Company of Heroes 2 orosz forgalmazója[1C-Softclub, a legnagyobb orosz/FÁK szoftverforgalmazó, számos világháborús stratégia kiadója/fejlesztője] bejelentette, hogy nem árulja tovább a játékot, mert a helyi a játékosok arra panaszkodnak, hogy az rossz fényben tünteti fel és pontatlanul ábrázolja a Szovjetuniót.