Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kinek mi a véleménye T2-T3 stratégiáról németeknél? Nekem elég könnyen játszhatónak tûnik a sok PG utáni Ostwind, esetleg P4.
ON
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Viszont találtam egy "igazi" háborús filmet a finneknél:
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ti hogy vagytok vele?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
A medve nem játék.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Yep. Actually, some Russians would even say the opposite, that there is something wrong with offended gamers, not the game.
I, for one, find it hard to be offended by cliches straight from Soviet post-war movies and other forms of Soviet propaganda. E.g., armies without weapons once was a major point of explaining failure to defend our own borders.
Now they condemn it as “ideological rubbish” and “dirty myths”. It’s just that many young Russians became a bit Soviet-crazed lately, with a mindset of Cold War hawks. They don’t care much about modern Russia (understandably so), but they’re very sensitive when it comes to USSR. It’s their sacred cow Rodina. And if someone speaks ill of it, they speak blasphemy."
Oroszország 90 után egy világhatalomból kis híján egy szétesett harmadik világbéli állam lett.
A napi politikától megcsömörlött oroszok pedig a múltba menekülnek, a jelen mocskában a múlt már meglehetõsen rõzsósnak tûnik, mikor mindenkinek volt munkája, rend volt, és kiszámítható a jövõ.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Közben pedig mind látjuk a valóságot bármelyik MMO-ban, milyen kvalitásokkal bír illetve nem bír az átlagorosz. Mindkét országban van sok okos ember(nem véletlenül nyerte meg ugye az USA a hidegháborút és lett a világ vezetõ szuperhatalma), de az átlag népesség értelmi szintje a két országban teljesen azonos, és nem túl magas.
Te is ??
neked a youtube az orosz valóság ? Jártál oroszo-ban ? Éltél ott ?
For the MotherLand !!
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Azért csapd fel a youtubeot ruszki videókért, hogy lásd a jelenlegi orosz valóságot, de talán az is elég, ha bemész a humoros topikba, mert ott napi szinten van legalább egy vadifriss tõlük. :)
A medve nem játék.
Szánalmas vagy és ostoba.
Az általad említett országok nem azért nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal mert olyan fejlettek hanem mert olyan idióták, szellemileg annyira agymosottak, hogy ami nincs a tv-ben az számukra nem is létezik.
For the motherland !!!
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A történelem többi szennyét pedig ne is említsük.
Az orosz nép önfeláldozása katonáik dicsõsége megkérdõjelezhetetlen, az orosz népet sosem lehet megtörni, országukat elfoglalni.
A nácizmus elõrenyomulásának megtörését dicsõséges cselekedetként kellett volna beállítani, nem beszennyezni eme legendás tettet.
A Talvisota megint más dolog ott természetesen valóban nem volt dicsõséges az orosz sereg, de most a játék beli történésekrõl beszélünk.
For the MotherLand !!!
A vicc az, hogy õk olyan dolgot próbálnak tagadni, amirõl egyébként rajtuk kívül az egész világ teljes egyetértésben vélekedik. Szerintem szánalmas, ahogyan viselkednek, és az egész gémer közösség együtt röhög most az oroszokon emiatt.
Az mindenesetre érdekes, hogy még nálunk is vannak annyira sötét emberek, akik aláírnak egy ilyen szemetet. Mert azt még értem, hogy a jól kondícionált, tájékozatlan oroszok, akik a 'Breszti erõd' szintû -propagandafilmeken nõttek fel, nem látnak tovább az orruknál, és aláírják, de hogy egy normális oktatási rendszerben képzett, minden infóhoz hozzáférõ magyar hogyan érthet egyet ezzel (#834) az rejtély számomra.
Még jó, hogy nincs benne 39-es finn hadjárat vagy a Baltikum megszállása, esetleg Katyn! Köpni, nyelni nem tudnának ...
Sajnos, a ruszkik megcsinálták 1990 után a Brestskaya krepostot. ill. volt elõtte a Leningrad, és nemrég a Shpion. Ebbõl kettõben az NKVD-sek hõsök voltak. Ezeket marha sokan megnézték a fiatalok közül meg a pekingi olimpia alatt ezerrel nyomták a propagandát Grúzia kapcsán is. Nos, van az igazságnak más szelete (tk. amirõl Hecker is ír), ill. a netre kikerült képek alapján a grúz háború sem volt annyira fekete v. fehér ...
A medve nem játék.
Érdekes az Ellenség a kapuknál címû filmmel senkinek semmi baja nem volt, pedig ott is halomra lövették az oroszok a visszavonuló bajtársaikat.
A "felszabadított" területeken megerõszakolták a nõket, fosztogattak és valahogy ottmaradtak a békekötés után is pár évtizedig a felszabadított országokban és ráerõszakolták mindenkire a kommunizmust. Arról ne is beszéljünk hogy milyen koncepciós perek voltak az oroszoknál, meg hogy hány embert küldtek munkatáborba akik ott haltak meg meg fagytak halálra szibériában.
Nekem senki ne mondja hogy milyen dicsõ volt a vörös hadsereg... egy alkoholista csürhe volt az egész... a vezetésük meg még annál is gyalázatosabb volt, vagy ugye fer dolog harcba küldeni úgy a katonákat hogy a nagy részének még fegyver se jutott. Persze a játékban meg mindenki ppsh-val rohangál. Ha történelem hûre csinálták volna a játékot akkor kb 10-15x ennyi egységet kéne irányítani amikbõl hullanak az emberek mint a legyek. Sok szemétséget még így is kihagytak a készítõk, az hogy néhány embernek nem tetszik és petíciózik hát grat nekik csinálják, de egy kész játékon nem lehet változtatni.
Én személy szerint nem azért tartom rossznak a játékot mert az oroszkról bemutat néhány olyan dolgot ami eddig se volt titok csak utána kellett olvasni, hanem mert egyszerûen nem mutat játékmenetben semmi fejlõdést inkább butították az egészet az elsõ részhez képest.
Azoknak az embereknek akik életüket adták a hazáért, a dicsõségét megkérdõjelezni szégyen.
Legalább elmondhatja a Relic, hogy övék minden idõk legrosszabb stratégiai játéka a játékosok szerint..
Egyébként Oroszország nagyon jön fel, nem olyan csóringerek, mint ahogy azt sokan elképzelik. Persze szegény ember és szegény vidék mindenhol létezik. Moszkva pl olyan változáson ment át, hogy el se hinné az ember. Rengeteg ott a pénz. És igen, az orosz túristák is mindenhol ott vannak már.
Szóval szerintem a Relicnek nagyjából mindegy volt, mit fognak szólni oroszországban a programhoz. Mindenhol máshol meg pontosan tudják, hogy a játékban elég pontosan ábrázolják a vörös hadsereg bûneit, szóval másutt ezt inkább történelmi hitelességre törekvédnek tartják, ami pozitív dolog.
Ráadásul a felirat, ami aknamentest jelent így külön, egybeírva egy szleng: "kapd be".
nem arrol van szo h ne mondhatnak el, h ilyenek is tortentek, de osszesegeben az embernek megis azt kell ereznie hogy buszkek lehetnek azokra akik visszaadtak az embereknek azt amit a megszallok igazsagtalanul vettek el
szoval ezt itt azert valoban maskent is lehetett volna .. ugy hogy mindket felnek fekudjon
a masik meg, h oroszorszag az eleg eros piac ahhoz ne ne provokaljak oket