1619
Company of Heroes 2

• antiqueA
    Nektek is nehezen talál ellenfelet? Ennyire kevesen játsszák vagy mi a tosz?
  • McKalton
    közben megvettem a 4 commandert az külön fizetős mindenkinek, a dlc ingyen van ha digital vagy collectors változatod van ha nem akkor az is fizetős
  • Gascan #1057
    uj commanderek ebben a patchban ugy tudom nem jottek, csak a DLC ... ha digitel deluxod van akkor az jon ingyen
  • McKalton
    megjelent egy új patch a játékhoz. Ez most a digital deluxe edition vásárlóknak ingyenes tartalmakat is ad? Mert a case blue dlc.-t azt látom de a 4 új doktrinát azt nem. Illetve a bulletineknél se látom az új módosításokat.
  • geristar
    Úgy emlékszem, hogy 10k körül már lehetett venni dobozosat is.
  • s1lkforrent
    Bánhatod is hogy nem dobtál kiérte 15000 forintot.
    Augusztus elején még mindig 30 dollár volt Steamtrades-en a Sega féle preorder, de nem nagyon kapkodták..
  • geristar
    Engem is érdekelnek a doni csaták, de gép elleni játékért én se adok ki pénzt (egyelőre). A 2 új multiplayer map az ingyenes ugye?
    Most már nagyon bánom, hogy nem rendeltem elő a játékot, hiszen akkor ingyenes lenne a kieg... :(
  • Gascan #1052
    ez az, engem se nagyon, valahogy a gep teljesen maskent jatszik mint az emberi jatekosok.. pedig erdekesen hangzanak a csatak benne.. don kanyar pl.
  • antiqueA
    Én nem. Nem köt le a gép elleni csata.
  • Gascan #1050
    tervezi valaki megvenni a DLC Case Blue-t amit most adnak ki?
  • I.C.ram
    Ja, és fel is van updatelve elvileg. Mi a legutóbbi verziószám? ATI 4870-em van amúgy. Azt olvastam, hogy a dx11 miatt fagyogat.
  • Gascan #1048
    a megjelenesnel voltak ilyen hibak, de patchel javitva lettek.. eredeti van meg?
  • I.C.ram
    Találkozott már valaki azzal a buggal, hogy a játék random kidobál az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül? Legfrissebb VGA driver van fent (AMD).
  • Gascan #1046
    a kovetkezo buildel szoktam jatszani

sniper, conscript, scout car, sniper, at granat conscriptnek, aztan a bazisban healelos dolog, conscript es utana johet a T4 vagy SU85 vagy katyusa .. de lehet hogy meg elotte becsuszik egy penal batallion squad meg meg egy consript ha ugy alakulnak a dolgok

ha a nemetek nagyon beulnek vedekezni akkor meg a molot koktel jol jon
  • Gascan #1045
    nem tudom, hogy a balance tapasz miatt vagy az miatt hogy mar egy picit tapasztaltabb lettem a jatekban de az utobbi 4-5 meccsett siman nyertuk oroszokkal

azt vettem eszre hogy nem is kifejezetten az early game csatakat nyerjuk meg hanem a middle gametol kezdodoen

• Gascan #1044
    nem a bajban hagyom ott a tarsam.. ezt soha nem tennem.. ez egy jatek, ha latom hogy valami veszett ugy, es ezt el tudom donteni, akkor kilepek es nem varom meg mig a masik epp azt gondolja amit en

• Gascan #1043
    arra a lelki tulajdonsagomra gondolsz hogy a masikat nem tartom fontosabbnak magamnal? errol beszelsz?

ha te ugy gondolod, hogy en, vagy barki akivel eppen a palayra kerulsz fontosabbak vagyunk nalad az a te dolgot.. nem kell egyett ertened velem

• bgabor
    Személyeskedés? Csak azért mert elemi erővel felháborít, hogy valaki önző féreg módjára otthagyja a bajban a társát, mert az ő érdeke sokkal fontosabb? Az hogy ő jólérezze magát mindennél előrébb való?

Tudod kik gondolkoznak így? A gyerekek meg a kamaszok. Nem személyeskedni akarok, csak hányok tőled meg a hozzád hasonló emberektől. Ennyi.

Egyébként megsúgom neked, ez a lelki tulajdonságod még többször nagyon durván meg fogja bosszulni magát az életetben. De ez legyen a te problémád.
  • Gascan #1041
    amugy szemelyeskedni tudod kik szoktak?
  • Gascan #1040
    nem ertem miert lennek onzo ... inkabb nem vagyok hulye hogy azt gondolom hogy a masik jatekelmenye fontosabb mint az enyem
  • bgabor
    Természetesen Gascannek szólt, csak megint szarakodik az SG.
  • bgabor
    Undorító vagy, és látszik hogy SC2-ből jössz a COH világába, azt a "nívót" hozod magaddal. Remélem sosem fogunk együtt játszani COH-ban.
    Önző szar alakokkal tele van a világ, lépni se lehet tőlük. Ez nem kunszt.
  • s1lkforrent
    Talán köze lehet ahhoz, hogy a "nekem ez így nem jó" kis k ki alt+ctrl+deletéznek a játékból, a korlátozott játékosszámból meg olyan ellentétpárokat alakít a matchmaking amilyet tud?

Ha valaki látványosan rosszul játszik és vesztünk, hát nem baj, lesz ő még jobb is, de ha valaki megfutamodik(és nem mondjuk rádőlt a macska a nagymamára ezért futnia kell) meccs előtt/közben, arra nincs mentség.
  • Gascan #1036
    meg lehet forditani itt is a meccset, de SC2ben is volt mar ra pelda ..sztem nem geciseg kilepni ha nem fekszik a meccs :)

• Kurfürst
    Hát ezért azért is geciség, mert a Starcraftal ellentétben a Company of Heroes pontosan az a játék, ahol még akkor is lehet fordítani, ha az ellen már a bázisod közepén rombol több tankkal.

Volt olyan meccs amit konkrétan úgy nyertünk meg, hogy a bázist teljesen szétrombolta a ruszki, én meg ahelyett hogy azt védtem volna bementem kommandózni az ő bázisába 2 párduccal. Az egyiket hamar kilőtték de a másikat szarrá mikrózva nyertünk annyi időt hogy a végén ők szívták meg.

A COH 1 ben is rengetegszer volt némettel, hogy a King of the Hillen masszív védekezéssel egy-egy mikrózott Tigris vagy Párduc, néhány Granadier teljesen újraírta a dolgokat.
  • Gascan #1034
    kilepek igy is ugy is, csak igy a windowsba ugy meg lehet h uj meccset is kezdenek, meg neha kezdek is
  • Gascan #1033
    ugyan ugy ahogy starcraftban.. ha latom hogy ebbol mar nem lesz semmi nem fogok bent maradni csak azert hogy a csapattarsam igenyeit kielegitsem

• bgabor
    Nem értem hogy gondolod. Kilépsz aztán a csapattársad ott marad helyetted egy AI "segítséggel" a két emberi ellenség ellen 2 vs 1-ben?
  • Fifo
    A baj forrása a 3v3 felett keresendő, rankedet elég kevesen játszanak ott, nagyon kevesen. Nálam is be van jelölve, de 10-ből talán 2 3v3, a zöme 1v1, és pár 2v2.
  • Gascan #1030
    azt azert megoldhatnak, hogy kilephessek egy multi meccsbol ha ugy gondolom, hogy nekem nem fekszik ... nem ertem a jelenlegi rendszernek a lenyeget, hogy bent kell maradnom ha masoknak epp ugy tetszik
  • Gascan #1029
    engem ez a ladder dolog annyira nem erdekel amugy, jo hogy van statisztika de annyira azert nem erdekel, hogy ne talaljon nekem ellenfelet .. ha profit kapok legyen profi, max tanulok valamit :)
  • Gascan #1028
    hat ez jo kerdes, nem tul felul az biztos .. de csak sovietekkel jatszok, azt is inkabb csak 2v2 vagy 3v3

amugy ha gondoljatok neha mehetnenk 2v2 esetleg 3v3ra .. attol fuggoen hogy jovunk ossze

http://www.coh2.org/ladders/playercard/steamid/76561198007979557
  • Fifo
    Hol állsz ladderen, Gascan? Ilyenkor arra kell gondolni, hogy a szinted környékén nem talál könnyen ellenfelet, ráadásul nem játszanak elegen rankedet. Ez a két dolog okozza a várakozást.
  • Hector Troy
    Köszi szépen!
  • MightyKopiati
    Le ne maradjatok erről:
    Ajándék commander
  • Gascan #1024
    tegnap 8korul probaltam egy multit jatszani vartam 10 percet a matchmakingre es semmi.. megprobaltam meg 1x 11 korul.. ujabb 10 perc es semmi
  • antiqueA
    Ezt mondjuk nem értem miért nem lehetett megcsinálni alapból, hogy options-ben választható legyen, hogy eredeti vagy angol nyelven beszéljenek az egységek. Kurva nagy meló lett volna....
  • Holyhunt
    Cső all ! Megtudtam csinálni hogy németül beszéljen a német és hogy megmaradjon az angol feliratozás sajnos a ruszki az is németül vakerál szóval csak only német frakcióval játszó játékosoknak élvezhetőbbé lehet tenni a gémet . Mert engem még a coh 1ben is zavart hogy angolul nyomták a szöveget nah még jó hogy relik azt is kompenzálta hogy le lehessen szedni a némethez a német nyelvet + panzer elite meg a brithez a britet.
  • Fifo
    Random Number Generator- véletlen szám előállító.
    De én 39 múltam. :)
  • Gascan #1020
    amugy arrol tudtok valamit hogy a sniper meddig fogja loni meg a tankot? :)