Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A COH2 már a megjelenés óta a fiókomban áll, (sajnos?) már nincs idõm annyit játszani mint régen. Bár a multi miatt vettem meg elsõsorban, de a kommenteket olvasva a kampány is üt...
Biztos több magyar játékos lesz idõvel, ha majd kicsit lemegy a játék ára, a mai átlagkeresethez képest elég drága, fõleg ha azt számolom, hogy kell mellé új vas is.
every_body_tells_a_story
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem akarok neveket sorolni, nem CoH2 videókra értem csak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezert lenne jo a steamnek inditania egy sajat ertekelo rendszert, ott baromi egyszeruen lehetne kovetni az ilyet
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
amugy meg mindezek ellenere en azert eleg sok oroszt lattam mar multiban .. szoval aki akarta az mar ugyis megvette :)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A medve nem játék.
Ahogy mondani szokták, a történelmet a gyõztesek írják. Most egy picit más írta, de attól még lehet igaz. Mûfelháborodásnak érzem az egészet.
A medve nem játék.
Hamar elnézést kell kérni, és ennyi, tényleg az sem jó ám a játéknak, hogy RUS emberek özönlik el a metescoret és adják a 0-s pontszámokat tömegével, most valami 15% on áll a játék miattuk... Aki ugye ez alapján dönti el, hogy milyen játékot vegyen meg, az 15% os játékot nem fog meg sem nézni, és ez rontja a bizniszt is...
szoval a Relic ezt a konyvet olvasta es a kampany is erre hasonlit :)
Meggyõzõdésem, hogy hiba volt megsérteni az amúgy büszke orosz népet, egy ilyen kampánnyal, de azért ez picit túlzott reakció a részükrõl, én azt gondolom. Õk tudják, szívük joga nem árulni, és lefikázni.
Egy bocsánat kérés azért Relic/SEGA részérõl jól jönne, esetleg valami kampány módosítás, azonban magyarként, nekem pl. tetszett a kampány, és az is tény, hogy bár ki van sarkítva sok helyen az orosz kegyetlenkedés a saját emberekkel/ellenfelekkel is, azért a történelmi tények nagyjából a fejlesztõknek adnak igazat, legalábbis ahogy NÁLUNK tanítják, Relic leginkább ott baszta el, hogy nem olvasott SZOVJET történelemkönyveket, abban sok minden másképp van ám, mint a mienkben, haha:P
http://gamekapocs.hu/hir/35979/company_of_heroes_2_tiltakoznak_az_oroszok
Gamekapocs: Company of Heroes 2 - tiltakoznak az oroszok
A Company of Heroes 2 orosz forgalmazója<1C-Softclub, a legnagyobb orosz/FÁK szoftverforgalmazó, számos világháborús stratégia kiadója/fejlesztõje>1C-Softclub, a legnagyobb orosz/FÁK szoftverforgalmazó, számos világháborús stratégia kiadója/fejlesztõje> bejelentette, hogy nem árulja tovább a játékot, mert a helyi a játékosok arra panaszkodnak, hogy az rossz fényben tünteti fel és pontatlanul ábrázolja a Szovjetuniót.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
SU85 kicsit OP a lõtáv és a hátrálási sebessége miatt, könnyû vele "snipe-olni az enemy tankokat", de bõven a kezelhetõ kategória amúgy, ahogy videókban is mondtam, mutattam is, meg lehet azt ölni egy P4 el is, ha jól megflankolod. A helyes counter rá viszont vagy a PG schreckel, esetleg AT gun, ezek sebzik a SU85 öt szépen, viszont az nem nagyon bántja õket, ami még jó lehet, WM doktrina legvége szuper heavy Tank Destroyer, az Elephant.
Ha precíz a SU, írtad nagy baj van. Ez tény. De ha meg a WM precíz, akkor a SU oldalon van nagy baj. A helyzet az, amelyik oldal precízebb, egyértelmûen az nyer... A tankokat meg már nem is hozok, mert minek, az totálisan rossz hozzáállás, SU 85 kap sebzést pl. AT gun tól, megindulsz Schreckel, és máris jó az, ha van P4, vagy akár csak Ostwind, mert a maga feladatát jól végzi mind.
Milyen néven játszol a COH2 ben? Felvennélek téged is friendsbe, és játszhatunk is 1v1 eket...
Szóval tömören 2 dolog miatt: Az egyik a heavy mortar az istentelen nagy range miatt. Egyszerûen így képtelenség érdemben MG42-zni, Pak-ozni. Bármilyen infantry csatába keveredek a HM dolgozik keményen. Tudom, fussam le. Nem olyan könnyû az, ebben sztem egyet értünk. Vagy hozzak armort. Hát az is eléggé kockázatos. Ha jól védi az orosz, nagy hátrányba kerülök. A másik dolog pedig a SU85. Kell magyaráznom az opságát? Sztem nem. És nagyjából mást se látok, mint ezeket. Alapjában erre mennek az orosz játékosok. A töltelék egységek persze variálhatók. De ezzel a kettõvel iszonyat károkat tudnak okozni. Nyilván verhetõek, de ha tényleg precíz a ru, akkor nagy baj van. Tankokat már nem is hozok, mert minek, SU85 mindent intéz, de ha mégse, akkor jön még egy.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Te is oktatsz videókban?
És mostantól még a streamem is HD-ben fog menni, de öreg vagyok, megtehetem, a fiatalok meg csak játszanak.
Nagyon jó ez a játék, csak az a véleményem, kezdõ játékosoknak, segítség nélkül, nehezen emészthetõ, mert igen bonyolult, sokrétû és mély harcrendszere van. Viszonylag régi Coh1 játékos vagyok, nem én vagyok a legjobb az országban, de mondjuk álszerénység nélkül, azért akik ismernek tudják, a jobbak közt vagyok, de ami igazán a lényeg, hogy nagyon érdekelt már az elsõ rész is, eléggé beleástam magam abba a játékba is, tehát azért van bõven amit el tudok mondani, fõleg kezdõknek.
Igazából azt nem tudom, mert új vagyok én is ebben az egész oktatósdi sorozatban, hogy mennyire mehetek bele a játék mélységébe, ez mennyire rémíti el a leendõ célközönséget, ha mondjuk számszerû adatokat kapnak arcba, átlagos sebzés per másodpercre bontva unitokra haha:D Egyelõre azt gondolom, elég ha csak nagyságrendileg mondom el, X unit kb. 2x erõsebb közelrõl mint Y:D
Köszönöm egyébként, minden pozitív visszajelzés jól esik.
Ez egy elég korrekt játék, ahol a német oldallal játszom, képben lévõ Rus player ellen, szépen tartotta magát... Igyekszem használható dolgokat mondani-mutatni a videóban, amit érdemes megtanulni annak aki még nem jártas a COH2 ben. Ez egy oktató Stream sorozatnak indult, az a tervem vele, hogy több, jobb HUN player legyen, akik úgy tudnak játszani, hogy terveznek elõre, és értik azt, hogy mi miért történik, hogy mûködik a játék rendszere, nem pedig csak tologatják egyik unitot a másik elé, aztán reklamálnak hogy szar a játék, meg szar a balance...
Ebben a Stream elemzõ videó sorozatban, van már most is 1v1 és 2v2 játék elemzés videó is, mind német, mind orosz oldalról, igyekszem majd egyre bonyolultabb dolgokat is elmagyarázni, de szépen, az alapoktól felépítve.
Ha egy embernek is tudok segíteni ezekkel ahhoz, hogy jobb - eredményesebb játékos legyen, vagy akár csak kicsit is több örömét lelje a játékban, az már nekem elég!
GL HF, hajrá Magyarok!
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Az a unit egyébként olcsó, mellékesen Quad fejlesztés után jól sebez, és jól supressel is, messzire(mobil MG ként funkcionál) és ami nagyon fontos, tudsz a közelében gyalogságot reinforce-olni. Semmi OP nincs a strafing run ban sem...
Aki nem hiszi, hogy ne lenne jó a balance, és azt érzi hogy OP a RUS oldal, az vegyen fel Steamen, HFSzsoci néven játszom, keressen meg, leszek szívesen bárki ellen 1v1 ben a gyenge német oldallal, ez nem vagánykodás, tényleg csak szeretnék segíteni tisztán látni mindenkinek, a cél több jó, jobb magyar játékos a COH2 ben, részemrõl, akikkel aztán lehet együtt játszani.
Ha valakit tényleg érdekel a játék, nem csak flamet akar dobálni, nézzétek meg a Twitch csatornám, hátha segít tisztábban látni:
http://www.twitch.tv/zsoci/profile
Egyébként annak kellene lennie valóban, de sajnos nem az.
For THE MotherLand !!
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
arra viszont meg nem jottem ra h lattam hogy masoknak van KH vagy KS1 tankjuk .. meg IS2 .. ilyenekhez hogy lehet hozzaferni? :)
2 consript, molotov, meg egy consript, antitank granat.. gren, mortart, consript .. aztan johet a su85 ... jatek kozepe fele meg egy su85 aztan katyusa ha beallnak mortarozni a nemetek