Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felvennélek steam-en lenne kedved játszani valamikor? HunZsoci néven vagy ott is?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Utána T2 höz WM nek fejlesztés kell, és épület, T3 hoz fejlesztés, és épület. RUS csak leteszi vagy T1, vagy T2 épületet(onnan már van pl. fuel nélkül AT gun, az már lelassított P4 et üti is, AT nade-el vagy buttonnal ugye párban), és rakhatasz akár T4 et, ahonnan jön SU 85.
Szerinte tökéletes.
Vegyél fel Steamen barátnak, játszhatunk majd mindkét oldalon felváltva, megmutatom mit hogy kéne, ha van kedved.
kivancsi lennek, hogy szamoljak ki hogy melyik egyseg mi ellen legyen jo, az mennyibe keruljon, mikor lehessen behozni
lehet counterelni mindent ezzel egyet ertek de valahogy ugy erzem, hogy a CoH1ben jobb volt ez a rendszer
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
HA tudsz 2-t hozni, mire neki 1 van, vagy akár még 1 T34 és egy 1 T70 is elég lehet, akkor T34 sebzi amig tudja, majd mielõtt meghalna, lerammolod P4 et, és a T70 vagy a másik T34 kivégzi, ez is müködik.
SU 85 meg most is kivégzi, 1v1 ben, csak nem szabad hagyni, hogy közel érjen a P4, tenni kell 1-2 aknát, amire flank közben rászalad, engine crusht kap, lelassul, vagy AT nade-el megdobni SU 85 elõtt tanyázó Conscriptel, esetleg DP upgraddel fejlesztett doktrinlis Guards infantry val megfogni, BUTTON skillel, amig SU 85 meg kilövi, gond nélkül. Ezek a módszerek vannak, mind jó...
a t34esbol lekalabb 2 kell, hogy elintezzek egy panzert
www.company-of-heroes.hu
http://www.twitch.tv/zsoci/profile
Ez a link ^^
en is mindig erosebb ellenfelet kapok
meg persze gyakorolhatsz offline is
Egyszerûen nem tudok normális (közepesen erõs, gyenge) ellenfelek ellen gyakorolni, mert mindig földbe döngölnek.
Nincs kedve valakinek 1v1, 2v2-höz, vagy egy kis okosításhoz? Steamen felvehetnénk egymást. Privit küldjön akinek lenne kedve hozzá.
Nagyon tetszik a játék, de sajnos ez az elsõ stratégia játékom és hát nem remekelek még. Eddig szinte csak FPS játékokkal játszottam.
Ez semmivel sem lett viszont kapkodósabb mint az elsõ rész volt, tehát nem érzem jogosnak a Starcraft 2 höz való közeledéses példát.
Ha nem lesz SLI-Crossfire, akkor az valóban egy technikai probléma, de nem hinném, hogy ez miatt ne tudnának jelentõs tömegek jól szórakozni a játékkal, aki dupla kártyával bûvészkedik, az általában nem olyan VGA val csinálja ezt, hogy akár a szimpla VGA-ját használva csak, ne tudna normális részletesség mellett futni nála a játék, az lehet hogy nem fog menni 170 fps-el, csak mondjuk 85 fps-el, de attól még azt gondolom, élvezeti értékét nem csökkenti ez semminek...
Ez egy elõrelépés a COH1 hez képest, bõven, összeségében, mivel pont mélyebb lett a stratégiai lehetõségek tárháza, mint volt, true sight, blizzard, enemy gépek elfoglalása, stb miatt.
A technikai részhez annyit, hogy CF+SLI támogatást elvileg nem tudják megcsinálni mert az idõjárásrendszerüket nem lehet hozzáigazítani, errõl volt korábban szó itt is. Ez nálunk kevés embert érint viszonylag, de külföldön elég sok játékosnak van 2 vagy több kártyás rendszere, ma már nem egy elhanyagolható dolog ez sem.
Félreértés ne essék nem fikázni akarom a játékot, van ami tetszik benne nekem is, de sajnos több a negatívum. Lehet hogy kell neki 1 év és utána helyrekalapálják rendesen. Az idõ elõtt kiadásról csak annyit, hogy így is csúsztak, még a THQ ideje alatt korábbra lett bejelentve emlékeim szerint, de a THQ csõdje miatt ez csúszott.
A kinek mi a szép, ez valóban szubjektív IS LEHET.
Egy kicsi rajzfilm szerûbbé tették a Coh2 ben a grafikát, mint az 1 ben volt, ez valakinek tetszik(nekem pl. nagyon), valakinek nem(ezek szerint neked nem).
Azzal viszont kár vitatkozni, hogy a 2. sokkal részletesebb mint az 1 volt.
Ha nem rosszindulatú fikázó valaki, akkor csak meg kell nézni egyáltalán hogy mennyi tereptárgy van egy átlagos méretû Coh1 1v1 pályán, és mennyi egy átlagos 1v1 Coh2 mapon, valamint ezek a tereptárgyak hány felé tudnak és milyen részletességgel rombolódni, milyen gyakorisággal ismétlõdnek, mennyire részletes pl. egy átlagos fa itt és ott.
Ég és föld a különbség.
Coh2 ben szinte forgácsolódnak a rönkök a faházakban találat után(ez Coh1 ben is volt, csak messze nem ilyen részletességgel)a jég pókhálósodik, beszakad, visszafagy, hóban lábnyomok, ráesik a hó, eltakarja, etc(ilyet az elõd nem is ismert, számolt).
Lehet hogy a Rush for Berlin tudta ezt(jégbeszakadás), de a COH1 nem(cserében még az is jóval szebb mint a Rush for Berlin, meg az engem sokáig nem kötött le, pedig nagy RTS imádó vagyok, magyar játék is kedves nekem mindig, viszont az nem egy klasszikus építkezõs gyártós RTS, inkább RTT irány volt az is, mint a Men of War én azokat sajnos nem szeretem:S), szóval a második rész nagyon sok mindenben össze sem hasonlítható az elsõ résszel.
Nem CSAK a grafika indokolja elsõ sorban az erõforrás igényeket, amiket a játék igényel(bár mondom, ha félreteszi valaki a "rajzfilmszerû felé elmozdulást a realisztikustól" utálatát, nagyon szép ez a játék, full hd ban, és nagy részletesség mellett nézve persze) hanem az ilyen extrák, mint a True sight(ez konkrétan az egész játék értelmét átalakítja, ÓRIÁSI stratégiai fejlõdés ez, aki ezt nem látja át, az nagyon kezdõ még a COH2 ben), a jóval fejlettem grafikai motor, Blizzardostul(ez is fontos új elem, ami stratégiai lehetõséget csempész be a játékba, bár akkora horderõ nincs benne, mint True sightban, de azért mókás lehet mondjuk blizzard alatt a tábortüzeket mortarozni:P), részletesebb rombolhatósággal, havazással, lábnyommal, sokkal több ÚJ leprogramozott criticallal, pl. vagy sikerülõ vagy nem T34 RAMMING abilityvel, CrewShock-al etc. val, amit eddig nem is ismert a játék.
Az ellenséges jármûvek elfoglalásának lehetõsége sem volt benne pl. az elsõ részben, flamer felvétele etc etc.
Crossfire és SLI támogatás biztosan lesz késõbb, azt gondolom, ez a játékosok alig néhány százalékát érinti csak, nekem pl. egy viszonylag jó árban elérhetõ szimpla ATI 7790 1gb os 33.000 ft os VGA úgy viszi a játékot hogy öröm és boldogság van, 100fps el ingame, nekem több nem kell, SLI pont nem érint. Ezzel együtt nyilván mivel idõ elõtt lett kiadva, erre nem volt idõ, és orvosolni fogják. Egyébként kb. ez az egyetlen komoly hiba, amit fel lehet nekik róni, hogy egyértelmûen egy félkész játékot adtak ki, ranglista nélkül, kevés mappal, kisebb bugokkal, de ezeket idõ közben MIND orvosolták, van ranglista, jöttek- és jönnek folyamatosan jó mapok, újak, és a régi COH1 klsszikusok is átdolgozva a COH2 re, mint pl. Langres és Semois, bugfixek, kisebb balance módosítások is jönnek, szóval nagyon jó irányba halad az egész project, én elégedett vagyok.
Abba is hagyom, mert olyan embernek, mint nekem, aki rengeteg idõt beletett az COH1 be is, és igen érdeklõdve és sokat játszva szemlélem a 2. részt is, hazai és nemzetközi fórumokon rajta vagyok minden rezdülésén, szóval nekem még egy hétig tartana, hogy felsoroljam miért JOBB a COH2, mint az elsõ rész, erre meg nincs idõm, megyek COH2-t tolni:P
Az egyetlen igazi újítás a játékban az a viharos idõjárás, meg valamennyit fejlõdött az ai. Játékmenetileg és grafikailag is visszalépés az elsõ részhez képest. Az 1 grafikája egyedül a textúrák minõségében tér el. Próbáld ki Blitzkrieg moddal abban van fullhd textúra pakk és valahogy sokkal szebb is az egész mint ez. Lehet ezen vitatkozni sokat, de tény, hogy ez a grafika nem indokolja azt az erõforrás éhséget amit ez a játék produkál.
SLI és Crossfire támogatása sincs ami azért ma már egy alap dolog lenne egy ilyen címnél (az 1-ben ez is megvolt), ez pedig köszönhetõ az új vihargenerátornak aminek igazi értelme nincs, túl sokat akartak vele a fejlesztõk csak vagy a tudás vagy a rendelkezésre álló idõ hiányzott a normális optimalizáláshoz.
De ne is azt nézd, Fraps-el, vagy bármi más programmal a játék közbeni frame per sec et nézd meg, ha van legalább 40 átlagban, és 30 alá nem, vagy nagyon ritkán esik, máris jó vagy. Onnan kb. tök lényegtelen, hogy 40fps, vagy 200.
lefutattam a performance tesztett, min 1.3 FPS, atlag 27.4 es max 49
low image quailtyn a Rzhev (4-6) mapot 55mp alatt tolti be, medium image qualityn pedig 1:30 alatt
megkerdezhetem hogy Zsoci neked mennyi ido alatt tolti be ezt a mapot? :)
MoW:AS1 - mesterlövész a toronyban VS tigris<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Eddig tapasztaltak alapján a hardver követelményei a játéknak:
-Core i5 környéki processzor; azaz erõs egymagos teljesítmény, de abból 4 mag(Pentium, i3, lassabb sokmagos AMD proci nem annyira jó)
-8 giga rendszermemória
-egy viszonylag gyors videókártya(HD7850/GTX660 és felette)
-2 giga videómemória minimum, 1 gigás videókártyákkal lassul
-SSD a gyorsabb töltéshez
antiqueA-t pedig innen is csókoltatom, majd küldök neki nyugtató Elefantos MoW:AS2 béta videókat.<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
de jatek kozban meg highon is megvan az 50 FPS... csak a betoltesi idovel van gond.. nekem ugy tunik hogy tobb memoria kene
csak a load time nagyon hosszu ...
Egyértelmûen a VGA-d az ami miatt várni kell, az 5850 es GPU a szûk kereszt metszet, nem is az 1GB VGA memória, ott sem, mert nekem is 1 GB ost GDDR5 ös a 7790.
Szóval a VGA a ludas, és gondolom jó nagy részletességgel játszol. Vedd lejjebb a felbontást, mondjuk 1600x900 ra, ha eddig full hd val tolod, meg a részletességet is, med/low ra. Ez a játék teljesen szép még low beállítások mellett is, szerintem. Nekem simán menne FULL hd ban high on is, de egyszerûen egy RTS nél nem a látvány a lényeg szerintem, hanem az hogy tökéletesen fusson, ezért a nagyobb frame per sec értéket preferálva vissza vettem én is med re. Jobban szeretem így, a látványra meg nincs panasz, semmi.
memoria kene a gepembe tobb vagy jobb proci, esetleg SSD
Utána ha eltûnnek a piók mellõle, lehet osztani AT gunnal, gyönyörûen tovább, ahogy kell.
infantry ebben az esetben nekem azert nem mukodott mert az elefantot korbekeritettek a flamethrowerek
3 db Elephant az kemény dió lehet, semmi képpen sem gép a megoldás, mivel az ugye a játékban a legerõsebb anti gép unit, amit el lehet képzelni. Viszont lassú, és szinte semmit nem sebez gyalogságra. Ebbõl az adódik, hogy elsõdlegesen a cél AT gunnal sebezni, az bántja, úgy hogy nem nagyon tud vissza sebezni. A másik lehetõség, mivel nagyon lassan forog, ha közel tudsz érni valami géppel, akkor körbe körbe kõrözgetni körülötte, és úgy sebezni, õ meg csak forog utánad, de nem tud rádlõni, mondjuk T34 re, vagy IS-2re, de ez nehéz. Célszerû AT nade-t dobni rá ha tudsz Conscripttel, vagy megpróbálni T34 RAM ot, mert amúgy is nagyon lassú, utána ha kap engine damage-t, akkor szinte álló célpont lesz, onnan meg Elephantot arty-zni kell valami doktrinális muni-ba kerülõ tüzérséggel, mortarozni, no ezeket nem azért persze, hogy majd ettõl önmagában elpusztul, de a folyamatosan körülötte lévõ javító egységeket sebzed/ölöd, valamint szépen lassan azért az elephant is sebzõdik ezektõl is.
A kulcs viszont mindenképpen az AT gun, és Focus fire rá, nagyon jó képesség a RUS doktrinákban az egyik 80 munis ability, azt kell rátenni, és amig aktív, duplán sebzõdik minden ellen, ami rálõ, meg jó eséllyel át is ütik a páncélját.
Ha van kedved, nézd meg az oktató/bemutató videó stream sorozatom, hátha van valami, amivel elõrébb juthatsz: http://www.twitch.tv/zsoci/profile
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Egyenlõre várok egy keveset míg a 320.XX driverek le mennek aztán majd fel rakom a 330.00 vagy ami a következõ lesz.
Kezdenek rá menni a stabilitásra szóval a jelenlegi beta driver is ezt mutatja.
Nem fut semmi a háttérben elég erõs gép ciklusonként jön az akadás pontosan nem számoltam kb 1 percenként halál pontosan ami furcsa.
Lehet Nvidia frissítés lesz a gond bár tartok a friss beta kiadásoktól,mert pont ezek miatt ami 320.00 feletti driverek miatt lett Windows install az egyéb bugok miatt.
Ezért egy stabil drivert keresetem ami a GTX670 esetében a 314.22 volt.
A kép megáll a hang beragad mintha ki fagyott volna a game,és 5 másodpercig semmire sem reagál utána folytatja tovább a játék a futtatást.
Ha valakinek van még ötlete meg köszönném.
Amúgy egy ki pucolt fel tuningolt Windows 7 ultimte x64 van a minnél gyorsabb futtatásért az msconfigban minden felesleges erõforrást zabáló alkalmazást letiltottam.
A játék Company.of.Heroes.2-RELOADED hozzá telepítettem a Company.of.Heroes.2.Update.v3.0.0.9704.Incl.DLC-RELOADED.Mielõtt meg vettem volna le szerettem volna tesztelni,hogy meg éri e az árát az elõzõ részek mind megvannak,és szerettem is.
Segítségeteket mély tisztelettel elõre is köszönöm.<#worship>#worship>
every_body_tells_a_story
Azzal a kéréssel fordulnák hozzátok,hogy a játékot le töltöttem fel telepítettem egy gyors SSD-re,és akad.
A pályák betöltése úgy 30 másodperc kb az akadás olyan mintha le fagyna a játék meg akad a kép a lövések meg ismétlõdnek 5 másodpercig utána egy percig megy normálisan az után kezdõdik elölrõl.
Szóval akinek van valami infója mi lehet mély tisztelettel meg köszönöm.
Elõre is köszönöm a segítségeket tippeke.
Ami fontos egy GTX 670 kártya van a gépben minden maximum felbontáson van,és egy régi stabil 314.22 drivert használok mivel a 320.00 tól felfele gondok adódnak egyéb játékokban,és bugokat okoz Windowsban.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc