1619
Company of Heroes 2
![](\"http://downloads83.uw.hu/banners/images/banners/coh2_powa.jpg\")
-
Fifo #1139 nincs ilyen, steam frissíti, másképp nincs multi. -
Tudna valaki segíteni, abban, hogy most teljesen felpatchelve milyen verziójú a játék, és hogy a legutolsó foltot letölthetem - e direkbe valahonnan, mert nem akarom autoupdatelni. -
Ahogy látom még mindig megy a blitz képesség a német tankoknak sérült motorral, utóbbi srácnak még meg is javult a motorja tőle...eltűnt a dmg ikon. -
Hát ez a vet rendszer most nagyon off lett. -
Tiger Ace commander a vehető veteránsággal elmehet a fenébe.
Egyébként a p4-nek kéne valami nerf mert még mindig pazarul muzsikál. Főleg hogy úgy érezni, mintha nerfelték volna a consricpteket az új vet rendszerrel. Szóval belehalt a 2 csillagos cons egy szimpla p4 megdobásába (álló helyzet, nem mozgott, hurrá is volt, dobás után futás is volt)
Tiger Ace meg... konkrétan egy lövéssel kilőtte a 6 főt, ágyúval együtt...
Más kérdés, hogy ha bejön a saját veszteségeit nem tudja pótolni... -
Gascan #1134 meg a 70-80 euros gyujtoi valtozatban sincs? 30 euroert lehet upgradelni ilyenre -
Az új Theatre of War DLC, a Victory at Stalingrad nincs benne egy előrendelői csomagban sem, ezt mindenkinek meg kell vennie. -
Azért a mostani fizetősek elég hendikeppesek, az orosz industry akármi, ami a kv-2-t hozza be, lényegében csak armorra épít.
A tiger ace-től elapad a nyersanyag...
Bár a pénzen vettelős képessége elég huncutnak hangzik:) -
Gascan #1131 en is neztem milyen commanderek vannak.. a fizetosok kozott azert talalni hasznalhatot amibol akar elonye is lehet a nem fizetokkel szemben :) -
Ebben az új szovjet parancsnokban (1v1-ben főleg) lesz fantázia offmap érkező géppuska, ami a gépeket is öli, meg gyalogsági akna olcsóért, és egy kis tankelhárító ágyú, így lehet életképesebb lesz a T1 építés.(Soviet Defensive Tactics vagy mi a neve.) A német gren+halftrack és használhatónak tűnik első blikkre. Ha már itt a peccs:) -
Ha most meg kitalálják hogy csak Hookups csoportból fogadnak el jelentkezést, belehugyozok a szájukba. -
Na ezek bohóckodnak velem, most meg meghívásos lett a csoport.
Tökmindegy.
http://www.steamtrades.com/forum/S5ggn/h-black-ops-ii-rome-ii-batman-arkham-origins-more-w-paypal-offers-only/
Steamtrades-en el lehet érni a fazont, ott kell kérni tőle 15 dolláros CoH2-t. -
Nekem megy. Próbálj belépni a Hookups csoportba a fiókodról, hátha azzal szórakoznak, hogy csak tagoknak elérhető. -
Sajnáljuk!
Hiba lépett fel a kérésed feldolgozása közben:
No forum available
Itt egy hivatkozás a Steam közösség honlapjához.
Megint eltüntették mire megnéztem... :( -
Ha nem tudsz angolul, akkor ne vágj bele. Ha tudsz, akkor felmérheted magad a kockázatot. Egyébként: Feedback Thread -
hol is? -
Van megint a 15 dolláros CoH 2-ből: [URL=http://steamcommunity.com/groups/Hookups/discussions/28/648811126541404670/]Company of Heroes 2 Pre-Order Edition - $14.99 "Renjility"[/URL] -
Nah igen az elég erős túllövés volt, mármint a COHO (bár ott a commander összeállítás nekem bejött)
Hát igen értem amit mondasz, meg azért nem véletlen aktív a support, itt most folyamatosan generál bevételt a játék. Nehéz egy ilyen játékipari szemléletváltást átélni, de legalább content az van.
Azért hozzá kell tennem, lassan-lassan hatékonyan oldom fel a assault spamet, mondjuk ehhez kell az, hogy rosszul használják őket.
Meg az átlag germán játékos valami panzer mániában szenved:) 2v2-ben minek kell 3 tiger a pályára...aztán nincs embere foglalni, meg próbálkoznak baserape-el...
Múltkor sikerült megúsztatni 2 párducot, 1 tigrist semoskyen, a drága t34-85-el:) (meg egy katyushával) Az ilyet öröm nézni! Téli pályák egyik pozitívuma:)
KV-1-el haverom supportol, nagyon jó cucc, egyik leghasználhatóbb orosz tank. (mint egy német tank) -
Fifo #1121 KV-1 szerintem soha nem lesz ingyenes, ha szerepelni is fog más commanderben, az is fizetős lesz. Attól még vonzó, "más", én is előbb utóbb beszerzem, mert megnézném mit tud a kezem alatt. -
Fifo #1120 Bármit veszel, az különbözik az ingyenestől, sőt bármitől is különbözik. Attól még van balansz, így aki költeni akar, költsön, nem vesz magának győzelmet. Másképp hogy ambicionálnál embereket, hogy vásároljanak? A játék színesebb lesz, az ötlet kiváló, sokkal életképesebb a COHO kétes rendszerénél: nem fog soha bazookás engie kezdeni... -
Engem nem zavar hogy bizonyos commanderekért fizetni kell, az zavar, hogy ezek a commanderek egyedi képességekkel rendelkeznek. Nem zavarna a dolog, ha a kV-1 más doktrinában is lenne, ue. assult grenre, de sok érdekes kombináció elzáródik az embertől. Meg a trend amit a temérdek commander eredményez az végén valami "moba" lesz... -
Fifo #1118 Azt mondtam, hogy tök mindegy veszel-e commandert, attól még nyerhetsz, ha jobb vagy. A paytowinre vigyáznak, ha van OP szag, eltüntetik, ha van kevésbé használt unit, majd erősítik. Nem lehet panasz még a szupportra. -
Hát a keddi streamben lehetett látni a "teljes" commander felhozatalt, (a következő patchben érkező 4-en kívül(amiből persze csak 2-t mutattak be))
Szóval még jó sok pénzt lezsíroznak az emberről:) -
Fifo #1116 Ha lesznek akár új egységek is a commanderekben, akkor is ügyelni fognak a balance-ra, amiatt senki se aggódjon. Viszont pontosan az fogja adni a játék tartósságát, hogy időről időre meglepnek mindet új vezérekkel és mapokkal. -
Van egy -40%-os kuponom a Company of Heroes 2-re a steamen, ha érdekelne valakit. Privátban el lehet érni. -
Fuh van egy pár... És ezt alapból tartalmazza a játék? Vagy köztük vannak a megvásárolhatók is? -
Gascan #1113 javaslom ezt az oldalat ha ennyire erdekelnek a commanderek vagy barmi mas ami a jatekkal kapcsolatos
http://www.coh2.org/guides/2839/soviet-army-commanders -
Gascan #1112 dehogy maradsz le... az eleg furi rendszer lenne .. az alap commanderekben is megvan minden ... mas commanderek csak maskent csomagoljak ugyan azt
amugy most fogunk kapni 2 uj commandert ingyen a kovetkezo patchben meg 2 uj multi terkepet -
Viszont,ami nem tetszik hogy vásárolnom kell commandereket mert nélküle szar leszek? Csak kérdezem,ezt eddig nem tudtam kihámozni. Gondolom nem kötelező,de ha nem veszek akkor lemaradok? -
Gascan #1110 itt nem kell olyan gyorsan jarnia a kezednek :)
annyi proval itt meg en nem talalkoztam, lehet h mert en sem vagyok az ... nem rossz jatek szeritnem, nem bantam meg h megvettem -
geristar #1109 Nekem a coh2 az első stratégia játékom és nagy élvezem. Néha kikapok néha nyerek, de hát ez már csak ilyen. Szerintem mindenképpen érdemes megvenni annak aki szereti a 2. világháborús játékokat és annak is aki szereti a stratégia játékokat legyen az pro, vagy "amatőr" játékos. -
Az első része megvan. + ha már így mondod a SC2+heart of swarm is. De pont hogy nem azt a játékot kerestem... COH2 nagyon tetszett,viszont a "prók" itt is úgy nyomják mint a starcraftot? HOgy zongoráznak a billentyűn? ÉS az győz akinek gyorsabb a keze a billentyűn? -
Gascan #1107 van kereso de ki tudja mennyire mukodik. megvegyed-e vagy sem.. kerdes hogy mit keresel ...
neha estenkent szoktam vele jatszani multiban 2v2 vagy 3v3at es azt kell mondanom, hogy van miert ele ulni ... annyian nem toljak mint a starcraftot az tuti
megveheted az elsot is, neha szoktak 1 dolcsiert osztogatni neten minden kiegeszitovel -
Nos lehet azért tetszik nekem mert nem tudtam hozzáhasonlítani az elődjéhez. Előbb játszottam a második résszel,amíg béta volt. Majd csak ezután tettem fel a COH1-et. Picit nekem egyszerűbbnek tűnik a 2 de lehet hogy ezzel más nincs így. Lehet hogy ezért is tetszik jobban,mert nem vagyok valami stratégiai játék "mágus" és még a magamfajta amatőr is el-el volt vele... A fene tudja :) De akkor többen vagytok amellett,hogy felejtős és hogy ne vegyem meg igaz? Plusz valamelyikőtök néhány hsz-el ezelőtt említette,hogy a második részét kevesen játsszák viszont aki tolja,az elég pro... És nehéz lenne versenybe szállni akárkivel is. Ez mennyire van így? Szóval nincs a játékban egy beépített kereső,hogy megtalálja a velem egyszintűt? -
antiqueA #1105 Egyáltalán nem mondanám teljesen másnak. -
Gascan #1104 hogy erted h teljesen mas? ... nekem a teljesen az egy uj jatekot jelent.. annyiban azert nem valtozott :) -
Gascan #1103 annyit hozzaadtak h az egyseget csak a latoszogukben latnak, ez mondjuk jo
nem lett rossz, de jobb sem mint az elso resz -
Szerintem szarabb, teljesen más.. :/ Nem hiába nem játszok se én, se Ranger vele... :/ Sőt.. Petkó sem.. -
És valóságbűbb mint az első része? Vagy azért vannak érdekességek? -
Úgy néz ki pont azután tüntették el a topikot, miután linkeltem. Pedig tényleg ez volt a legolcsóbb.