Saját telefonon dolgozik a Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az arckönyv saját telefont akar csinálni, épitsen egy telefon gyárat és akkor már igaz lesz az hogy "Saját telefonon dolgozik Facebook"
Nem kell órákat ülni elõtte, de naponta két napont 5 percet rá lehet szánni; én szívesen osztok meg egy egy jópofa képet, történetet és tudom, hogy az összes ismerõsöm látja és hozzászólhat, az is aki Magyarországon van, az is aki más európai városban, az is aki japánban vagy USA-ban. Ebbõl a szempontból egy nagyon jó módja a kapcsolat tartásnak és fordítva is nagyon jól mûködik.
És mivel ez napi 5 max 10 perc így nem hiszem, hogy érdemben befolyásolja azt, hogy elmenj valahova többed magaddal és jókat röhögni. Ráadásul facebookon többnyire azokkal (is) kommunikálsz akikkel nem tudsz elmenni együtt és jókat röhögni. (még akár akkor sem ha ugyanabban a városban laktok).
Mint mindennek ennek is megvan a jó és használható oldala és nem két opció létezik (nem használom és egész nap ott ülök elõtte). Mint az életben minden ez sem fekete és fehér hanem közte még ott van ezernyi árnyalat. (ami érvényes Wow-ra Simsre meg bármi másra is)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A skype on 10 perc alatt kitàrgyalom azt amit FB on egz fèl ora alatt sem tudom leirogatni.
De igazabol mindenki azt csinal amit akar, csak nekem akkor is magas, hogy mièrt jo minden 5 prcben valami marhasagot megosztani masokkal?
Biztos en mar oreg vagyok ehez de nekem jobban esik elmenni tobbed magammal meginni valamit ès jokat rohogni mint otthon gubbasztani a buzi FB elott ès azt lesni ki mekkora baromsagot irogat.
Biztos generacios szakadek ezert nem tudom megerteni.
HALLELUJA !! Eljott a nirvana.
Nem tudtam mi hianyzik, de most megvilagosodtam, es imar ismerem az eletem celjat. Ami nem mas, mint egy fosbuk telefon.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én 800 km re élek a szüleimtõl, ha beszélni akarok velük felhívom skype on õket.
Félre ne érts tudom, hogy nem kell olvasni más baromságát de el nem tudom képzelni az olyan életet ahol csak virtuálisan érintkezünk.
Ráadásul pont a FB miatt nincs idelye senkinek semmire, mire ott irogatva kibeszéltek egy témát addigra este lessz, szóban 10 szer gyorsabb.
Kocsmába meg nem járok.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
persze lehet mondani hogy más rajta tölti a fél életét,de ugye mindennek megvan a jó és rossz oldala,ugye a kapapácsal is mennyi jó dolgot lehet tenni,de fejbe is verhetnek vele,lényeg.. hogy ez egy kivánló eszköz amit mi döntünk el hogy használunk..
A fikázások többsége pedig a kockanépség magasabb rendûségi érzetének szüleménye
www.icewebhu
Sajnálom azokat akik egész nap azon a sz*ron lógnak, menyivel jobb elmenni haverokkal csavarogni mint a semmirõl értekezni FB-n.<#fejvakaras>#fejvakaras>