55
-
hemmis #55 azt meg tudná mondani nekem valaki hogy miért nem megy 120 -as szint fölé a karakterem a multiba lehet hogy mert nem játszom a singli-vel -
cateran #54 Sajnos -szamomra- a befejezes porig rombolja amit az elozo 2 resz es a 3. a vegeig felepitett..Elneztem minden hibat, bugot, kisebb-nagyobb logikai bukfencet, mert az osszkep annyira jo volt, mint nagyon keves jateknal, de a 3. resz befejezese (semmi tobbesszam..ugyanaz az egesz..)egyszeruen ertelmetlenne tesz mindent, amit csinaltam elotte...Semmi sem szamit, semmilyen dontes, kapcsolat, kuldetes vagy akar dlc...Szamomra a 3. resz vege az evtized bukasa es sajnos ezzel a BioWare le is huzta a rolot nalam..(az EA mar regesreg szora sem erdemes...) -
Evoluti0N #53 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kapsz piros választásnál egy 2 másodperces videót, ahol Shepard félholtan fekszik a romok között, majd fellélegzik. A többi ugyanaz. Ennyit kapsz 4k felett. Ez se normális, vagy jó befejezés. Senki se tudja normálisan végigjátszani. Senki se kap jó, vagy normális befejezést. Ennyit számít az EMS. Semmit. Jah, meg a Big Ben nem rombolódik le. Hurrá! -
vg #52 Vannak használt játékot vásárló xbox tulajdonosok(jatekaim.hu-n fele áron lehet venni máris), live hozzáférés nélkül(ebből adták el a legtöbb példányt, mielőtt fikázol). Ők nem tudják normálisan végigjátszani. Erre nem gondolsz?
-
Evoluti0N #51 Annyit még hozzátennék, h max 3 bronz meccs elég, amennyiben csak 3000 vmennyi ems jön össze. Az meg kevesebb, mint 1 óra játék. Szal ha valakinek nagyon nem tetszik a multi, akkor is annyit azért ki lehet bírni. Aki meg warezol, az vessen magára. -
Evoluti0N #50 Ok, akkor most verem a fejem egy darabig a falba, jó? Nem számoltam bele a promotált multis karikat az ems-be. Lehet, h anélkül nem lenne meg a 8000 Hülye vok, mint a beton. -
WoodrowWilson #49 Multiban is lehet TMS-t kapni, nem csak a readinesst növelni. -
Sir Cryalot #48 A mass Effect sorozat nálam mindenképpen a túllihegettségtől olvadó újkori akciójátéktörténelem egyik legnagyobbat megborult szemétdombcsúcsa. A három is nagyon nagyon jó csak hát a vége igen, azt valszeg nem is sokan látják a playerek közül! -
Evoluti0N #47 Minek buheráltam volna, ha multinak köszönhetően úgyis megvan az elég ems? -
#46 A mass Effect sorozat nálam mindenképpen a játéktörténelem egyik csúcsa. A három is nagyon nagyon jó csak hát a vége igen. Viszont az utolsó pillanatokig ugyanúgy letehetetlen mint az előző kettő! -
vg #45 Aha, 7515 a max a single playerben elérhető pontszám. Ha ennek az 50% neked több mint 4000, akkor megemelem a kalapom. Felesleges betenni, bruherált savegame senkit nem érdekel. -
Cef #44 Ok, kíváncsian várjuk :) -
Evoluti0N #43 Nem :D Na majd berakok screen-t. -
Cef #42 Szerintem kevered a TMS-sel. EMS-ből tényleg nem lehet annyit összeszedni multi nélkül. -
Evoluti0N #41 Majd ha hazaérek a munkából berakok egy screenshotot... 8000 valamennyi EMS pontom van. Ennek ugye a fele több, mint 4000. -
vg #40 Nem, nem lehet megszerezni 4000 pontot. Senkinek sem sikerült multi nélkül. Mondani persze lehet... -
Ender Wiggin #39 A végén még kiderül, hogy Shepherd megy tovább...Ha jobban belegondolok, mi értelme van ebben az univerzumban egy új hősnek? Ezekbe a karakterekbe szeretett bele sok milló játékos, még akkor is, hogy most a vége szörnyű lett. Én legalább is, nem akarnék új szereplővel ismerkedni... -
Evoluti0N #38 4000 pont összeszedhető multi nélkül, ami elég a "happy end"-hez . Ha mégsem jön össze, akkor meg lejátszol 1-2 multit az utolsó küldi előtt. Annyit "ki lehet bírni". Lehet, h még meg is tetszik. Én is ódzkodtam tőle először, de utána kicsit jobban belemélyedtem és azóta is naponta legalább 3-4 meccset lejátszok. Egyébként meg olyan kicsi a különbség a videóknál, h szinte tökmindegy mennyi EMS pontod van. -
Kindred Blades #37 Ez ebben a formában természetesen nem igaz.
Az első fele igen, a második nem. -
WoodrowWilson #36 Vagy DLC-re gondolt, vagy új játékra, ami nyilván lesz majd, és akkor a mentésedhez igazodik a sztori, de nem Shepard leszel. Hacsak nem akarnak segget csinálni a szájukból (megint). -
vg #35 Mivel még a megjelenés előtt elhintették, hogy tartsuk meg a harmadik rész mentését, így értelem szerint lesz valami. Tessék. -
WoodrowWilson #34 Láttam, mert megbuheráltam az egyik felderíthető cucc értékét. Ettől függetlenül nem lesz következő rész. -
vg #33 Valami titkot árultam el, hogy túl lehet élni? Tök mindegy, multi nélkül nem fogod látni. -
WoodrowWilson #32 Milyen következő rész? Ez az utolsó rész, amiben Shepard a karaktered. Legalábbis erről volt szó. -
vg #31 Miért nem írtad le cikkíró, hogy multi játék nélkül NEM lehet megcsinálni úgy a játékot, hogy relatíve "happy end" legyen? Úgy, hogy vihesd tovább a karaktered a következő részbe? Első rész+dlc, második rész+összes dlc(mindenki túélt, totál paragorn), harmadik rész+összes küldetés+bolygó scan, tehát egy tökéletes végigjátszás úgy 3800EMS-3900EMS, ami pár száz ponttal pont kevesebb, ami a "happy end"-hez kell. Erre nincsenek szavak, akik nem akarnak játszani muti-val, azok dögöljenek meg. Szó szerint. -
cateran #30 This....
Amugy meg: BioWare was raped by the rEApers... -
Doru #29 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jimmyke tökéletesen összefoglalta a problémát :)
De annyit hozzá tennék, hogy a befejezés az első rész teljes történetét kukázza, valamint rájössz, hogy a döntésid (pl. hogy paragon vagy renegade vagy) semmit sem számítanak a végén, ugyanis ugyanazt a videót kapod (ha nagyon érdekel [http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA]itt[/url] megnézheted. -
Szefmester #28 Csak éppen majdhogynem bármit is tettél az első két rész alatt az semmiféle befolyással nincs a játék végére. -
Jimmyke #27 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó 10 percben bemutatnak egy új karaktert ami/aki megpróbálta elmagyarázni, hogy minden amit eddig tudtunk a szériáról, az nem úgy van. -
Cef #26 Ez igaz, ezek olyan pillanatok amikre évek múlva is emlékezni fogunk. Meg jó volt, hogy a társak már egymással is dumálnak. -
Evoluti0N #25 Minden szavaddal egyetértek. -
WoodrowWilson #24 Számomra a játék fantasztikus volt a befejezésig, hatalmas poénok, önkritikus visszautalások a korábbi részekre, sötét hangulat. Nagyon jó jelenetek voltak, pl. ki nem röhögött egy jót, amikor Garrus és Joker poénkodtak a pilótafülkében, vagy amikor rányitott egy 'bizonyos' párra a Normandyn? Aztán ott van a geth-quarian probléma vége, vagy amikor elmegyünk Garrusszal a Citadelen szórakozni? A játéktörténelem legjobb pillanatai között vannak ezek.
Egy baj van csak, hogy a borzasztó befejezés miatt nincs kedvem újrajátszani. Az első két résznél az első végigjátszás után azonnal kezdtem újra, van is vagy 5-5 mentésem, de itt nem visz rá a lélek, hogy ezeket be is fejezzem, mert valahogy értelmetlennek látszik. Az ingyenes "ending-magyarázó" dlc-ben még reménykedem egy kicsit, de mivel megmondták, hogy csak tovább magyarázzák azt az idiotizmust, így nem várok tőle sokat. -
Cef #23 Igazából nekem bejött a harmadik rész mint játék, de történetileg ez lett a sorozat leggyengébb darabja, de nem csak a vége miatt. Palavenig marha jó, de utána kissé ellaposodik. Hiányzott, hogy alig van "mozizós" beszélgetés a csapattársakkal. -
Cef #22 Nem hardcore, hanem akció-rpg. Vannak benne rpg elemek olyan szinten, hogy a döntéseid és hogy hogyan viselkedsz befolyásolja a sztorit, fejlesztheted a karaktered és a csapattársaid képességeit, fejlesztheted a páncélzatod meg a fegyvereid, vállalhatsz mellékküldetéseket stb. Az első rész még sok rpg elemet tartalmazott, a második már szinte semmit, a harmadikban hoztak vissza belőle, de nagyon le lett butítva. -
Szefmester #21 És ez sajnos egy tucatjelenet... :( Ez kb anyira rpg mint a Diablo széria.
A vége meg hulladék... az a 3 fél befejezés persze több mint 3 csak éppen apró különbségek amik kb azon a szinten vannak hogy most nem kék a faliszőnyeg hanem vörös. Másrészt logikátlan, és jobban meggyalázza a nagynevű elődöt és történetét mint azt egy rosszabb reboot-film vagy egy Uwe Boll feldolgozás szokta tenni.
Konkrétan pénzt kiadni is kár érte.. még ha azt netszolgáltatónak fizeted és torrenten szeded le. Az időért kár amit beletennél. -
lamer the true #20 Miért nem jó a vége? Valaki mondja már el! -
#19 Ez akar lenni egy RPG? Ez valami FPS / TPS shooter... -
Ender Wiggin #18 Az ME3-mal még várok, majd, ha kijön az új változat. De a Metro 2033-at már az első küldetés előtt uninstalláltam, annyira gáz volt. 2800 Ft-m bánta. -
Nos #17 Az első nekem anno nagyon tetszett, a masodikkal elvoltam, de ezt már nem bírtam végigjátszani (még a negyedéig sem). Nekem csak egy nagy lövöldözésnek tűnt. Még a helyszínek sem sokat különböztek, mindenütt ugyanaz a textúra. -
MinimumGame #16