2514
-
#534 az undergroundal nekem annyi a bajom, hogy az első volt, amikor az EA egy NAGYON_NEM_NFS-re aggatta az NFS címkét :(((
itt cseszték el, szerintem: ki kellett volna találni egy uj IP-t, új címmel az nfs mellé. ug1 előtt a hot pursuit 2 nagyon jó játék volt, vérbeli nfs...!!!
ug1-et amugy kihagytam, de a második részre már ráfanyalodtam, ha nincs ló esete... (lehet, hogy utána az MW is azért tetszett annyira, mert végre nem neonos éjszakai baromság volt? :D )
éshát, ahogy írtam korábban én is mindíg hondával kezdtem:
:D -
Interstate 95 #533 Teljesen egyet értek. Az új generációhoz annyit fűznék hozzá hogy például a TDU2 -ben nem egy majom rohangál a legizmosabb vasak valamelyikével, és mást nem csinálnak ha egy cruisehoz csatlakoznak, mint hogy lökdösődnek. Pedig a TDU név a másokkal való közös gurulást takarja, a nap végi kikapcsolódást, még is nem egy ember csak azért jön fel hogy ökörködjön, ezzel szétbaszva mások szórakozását.
Persze ha tempósabb egy cruise néhány komolyabb driverrel, akkor közelünkbe se érnek, mert az első kanyarnál mennek a levesbe. Ennyit tudnak. -
Bullitt #532 Szubjektív véleményem a játékról az eddigiek alapján. -
#531 én szeretem , mert Hondás őrült lévén ez áll közel hozzám -
Interstate 95 #530 Bármennyire nem tetszik akkor ez még hatalmas divat volt, sőt a Fast and Furious ízlés világ meg még ma is hódít az USA -ban, persze kissé visszafogottabban. Nekem jobban bejönne egy Underground 3, inkább műmájer geciként feszítenék a sok jó nő közt jobbnál jobb verdákkal, egy jó sztorira alapozott hangulatos világban, mint hogy csimpánz módra ökörködjek, és verjem a pontokra a dákeszt az autologon a sok majom közt.
Régen volt már olyan NFS, amiben a sztori mélyen elgondolkoztatott, és agyaltam a szálakon. A The Run -ban volt egy kis szikra, de azt betudtam egy jó próbálkozásnak az EA részéről, majd legközelebb.
Lehet szidni az Underground -ot, de az akkor új korszakot teremtett az NFS történetében, és sokkal többen szerették mint ahányan utálták. -
#529 műmájer neonos ripacskodás -
#528 ez legalább hozza a hangulatot és mai szintű grafal mindent verne
-
#527 +1
Vagy mondhatnánk úgy is hogy World 2.
Idióta multi gyökérség 10 éveseknek.
arty:
Engem nagyon idegesített ez a hülye poweruppos HP. Jó gém lehetett volna ha normális versenyek vannak és nem azért veszítek mert egy ellenfél vagy zsaru rámlő minden szart.
Nevetséges részek egyike, és követi ez a hulladék ugrabugra multis MW.
Criteriont közelébe nem engedném az nfs-nek mert még lejjebb süllyed a színvonal pedig most sincs a toppon.
Ezért is szerettem a Runt: Nincsenek benne villámszórók, meg rakéták meg tudomisén még mik. HP után felüdülés volt, így a kecsap meg QTE és társaik már nem is zavartak. Örültem hogy egy autós játékban a versenyen volt a hangsúly és nem azon hány szöges vackot tudok kidobni az ellenfél elé. -
Interstate 95 #526 Fasza, akkor most jön egy Burnout Paradise 2, még jó hogy még is végigjátszottam a The Run -t, mert ez már 100% -osan nem érdekel.
Ugráljál ökör módon jobbra balra, azt lehet majd verni a pontokra a "haveroknak" az autolog -on, csodálatos lesz.
Nem mondom hogy igazából milyen autós játékot várok, mert az max egy TDU 3 topikba férne be, de egy NFS -től egy jó / komoly sztorira alapozott autós száguldozást várnák el, egy normálisan megírt rendőrségi AI -val és egy élvezhető fizikával. Kezd herótom lenni már a töménytelen hülyeségtől.
Eddig kiálltam a játék mellett úgy érzem, de most ez fordult egyet, ennyire nem unatkozom. -
Bullitt #525 2010-ben ők voltak Hot Pursuitnál. Drágábbak :D
Ja és új infók:
50 fölött várható a vezethető autók száma, ebből nagy részük a játék indulásától elérhető, ha megtaláljuk őket a városban, 10 különlege darab viszont a Most Wanted List szereplőinek birtokában van, ezeket pedig majd el kell nyernünk.
Az "EasyDrive" menü a képernyő bal felső sarkán lesz elérhető, választhatunk itt autókat, versenyeket, online viadalokat, új modokat az autóra. A vezérlés a konzolkon a D-paden történik.
Az egyjátékos módban az előrehaladás a felfedezésre van alapozva, azaz valójában annyi a single player, hogy a városban megtaláljuk az összegyűjthető autókat, gyűjtjük a SpeedPointokat versenyeken és különféle kihívásokon, na és persze rendőrök elől menekülve.
Egy új módról is lehull a lepel: "Ambush Race". Leírás alapján egy átvezető után a játékos egy adott helyre kerül, ahol körbeveszik a rendőrök, értelem szerűen ezek után meg kell szökni. A példa egy többemeletes parkolóházat említ, ahol az elmenekülés kulcsa a tetőre felszáguldás, s az ottani ugrató által az épületről való leugrás bizonyult. Ezek után még le kell rázni az üldözőket és eljutni egy "Cooldown" ponthoz.
Tehát visszatér a "Cooldown" is, amely pontok szét vannak szórva a városban.
A "Speedtest' multis módról is többet tudunk: a játékosoknak egy darab traffipax előtt kell elszáguldaniuk a lehető legnagyobb sebességgel. Minderre 90 másodperc áll rendelkezésre, s erős a gyanúnk, hogy ebből is csak a roncsderbi lehet. A végén a győztes kapja a legtöbb SpeedPointot.
És mint már elhangzott, mindent SpeedPointtal lehet unlockolnunk a multiban.
Egy sprint versenyben pl. nincsenek láthatatlan falak és kijelölt útvonal. A térkép ugyan mutatja a leglogikusabb utat, ám ez nem mindig a leggyorsabb, s gyakorlatilag szabadon vezethetünk a célig. Mindez leginkább az útlevágások értékét növeli nagyban, mert, mint az kiderül egy előzetesből, gyakorlatilag minden kerítés, kapu, s hasonlók rejthetnek egy hasznos levágást. -
Héeder #524 az első pár nfs-be még belső nézet is volt!!! -
#523 nfs-nek? nyilván a nevet megalapozó részt, részeket. az első négy rész gyakorlatilag hasonló receptre készült:
- szuper kocsik
- kör és a-ból b-be pályák
- versenyek
- rendőrök
ennek már az 5., a porsche unelashed sem felelt meg, de a karrier és a korában jónak számító irányítás/fizika legendás résszé tette. aztán még jött egy nfs, de utána elkezdődött a mindenféle szemét és kevésbé szemét autósjáték nfs-é keresztelése: az EA azóta is csak feji az IP-t, _IGAZI_ nfs-t ritkán kapunk, sajnos az előző nfshp-t is fel kellett turbozni az idióta driftel, nitróval, egyéb mariokartos poweruppal, pedig ott legalább megvolt az esély egy igazi nfs-re.
a the run a sok körpálya és sandbox hulladék után visszahozott egy kicsit a régi nfsből, de persze a bugyuta sztori/QTE-k ezt is letaszítoták az útról... :( -
#521 meg egyébként is, mit nézünk nfs-nek? Mitől nfs az nfs? Rengeteg része van, nehéz lenne ezt már definiálni is... Ha hasonlítgatnám a részeket, akkor pl az új HP hozta azt a színvonalat amit az előző HP részek. Nekem ez elegendő volt. Igaz benne msi volt egy fura szájíz, ettől függetlenül eljátszogattam vele.
Tehát az alcímeket lehetne összehasonlítani most már az nfs világában. Ez a Most Wanted eddig közel sem hajaz az elsőhöz. Tehát már eleve hitelét veszti az egész. A Run az megint egy külön kategória, lehet bejön pár embernek, de sokaknak nem. Ízlések és pofonok.
Ugye ott lett elrontva az egész hogy minden ilyen autós játékot nfs-ként adtak ki.
Nekem tetszik az Underground széria is, személy szerint várok belőle egy mégfaszább 3. részt, mégnagyobb várossal, mégtöbb tuning lehetőséggel, nem kell szimuláornak vagy félszimnek lennie, jó az arcade is ha rendesen van megcsinálva, na meg a belső nézet, egyik legfontosabb eleme lenne egy nfs-nek.
A Most Wanted sem volt rossz, de valamiért nem kötött le annyira, mint vártam. Carbon, Pro Street, egyszer végigjátszható bohóckodások. Undercover említésre sem alkalmas. A Shift részek egész jól sikerültek, csak némi összevisszaságot érzek bennük. A Run-t kipróbáltam, nem jött be. Talán adok esélyt ennek is, de korántsem várom úgy mint annak idején egy nfs-t... -
#520 nem a pályákkal volt bajom, hanem úgy maga a játék, nem fogott meg picit sem... -
#519 a Runban nincs belső nézet, miért kellene hogy érdekeljen a kormány kidolgozottsága, ha sose látom?
az AI minden nfsben csal/segít (inkább előbbi), stb. ebben sem rosszabb a többinél - ugyan olyan rossz! :( sőt, korábban a forgalom is ellened játszott, itt annyira nem éreztem.
a karrier nem két óra, ne gyere ezzel a gémsztáros idiótasággal + erős újrajátszhatóság (mivel nem unod halálra a pályákat) + challengek + multi (ami ezek szerint nem az igazi). 12 ezret nem ér, de pécére nem is kerül(t) annyiba.
bár az említett Veyronnal nem mentem, éreztem különbséget a kocsik közt. volt pályaszakasz, amit bizonyos autóval sokkal könnyebb volt nyerni, mint másikkal (típusokra nem emlékszem, régen volt)
TDU1 szerintem is kiemelkedően jó játék, ebben 100% egyetértünk -
ATi0021 #518 OFF Nézd az addig rendben volt a The Runnal, hogy mindig új gyönyörű pályák voltak. Szerintem ezzel senkinek se volt gondja. A gond ott kezdődött, hogy az autók irányítás egyenlő volt a nullával. Az összes ellenfél scriptelve volt, akármikor mentem végig egy pályát az ellenfelek eleinte szépen tartják a tempót a végén meg visszalassultak a semmibe pont ugyanott, sőt volt hogy ütköztem és szó szerint bevártak, ez verseny? Vagy milyen volt már, az autók belső textúrája? Egyik bevezető jelentnél szó szerint látható, hogy szögletes, pixeles a kormány, utoljára San Andeasba láttam ilyet, aztán pedig hypeFrostbite 2 van alatta amiről azt állítják lassan, hogy 12szer megmentette a világot és ez még semmi köv. 30 generációnyi konzol is kevés a kepésségeihez. Vagy ott volt a karrier ami 2 óra, ami Nekem nem ér meg 12000ft-ot. Vagy ott a multi ahol egy BMW M3 és egy Veyron SuperSport között egyszerűen nem volt semmi eltérés erőben. Szóval mond már meg Nekem, a szép tájakon kívül hol volt ez igazi NFS? Mert ezen kívül nem nagyon hiszem, hogy lenne más. Tény hogy az Undergroundos neonos téma nem az eredeti NFSel megegyező, de mégis abban legalább volt annyi játékidő és lehetőség, hogy nem 2 óra, hanem 2 hónap is kevés volt ahhoz, hogy megunjam. És szerintem ezt az EA is érzi, mert nem véletlenül használják fel újra a Most Wanted nevet vagy tették be a Runba is az Underground és MW matricás kocsikat. HA az EA nem lenne ilyen pitiáner, nem törődöm, kapzsi cég már rég meg kellett volna csinálniuk a TDU1, vagy Forza Horizon alapú NFS-t. Mert tetszik vagy nem számomra utoljára igazi NFS hangulatot a TDU1 jelentette és jelenti mai napig. -
#517 miért lenne ratyi? mert nem ismétlődő, gyönyőrű tájakon kell versenyezni? ez a ratyi definiciója egy nfs esetén? -
#516 pedig a Run egy nagy ratyi... Ezen kívül még az Undercover ami hasonlóan fos. A 2 Shift, az új Hot Porsuit is bejött (kivéve a túl arcade irányítást) az újak közzül. És egyelőre ez a rész is úgy néz ki hogy hanyagolva lesz részemről, az infók alapján.... -
#515 Bevallom a multit ki se próbáltam. Illetve "de": autolog folyamatosan tolja fel az infokat rólam a felhőbe, ez már "multi" ? :D -
#514 Ebben a topikban volt már néhány. -
#513 De vannak. -
#512 lehet elő kellene kaparni a régi mw black editon -t , nincs ahhoz valami komoly grafika javító csomag ?? -
#511 Részben a sztori is, de engem inkább a multi vonz, az meg itt siralmas. Nincs chat, nem menti le a beállításokat, meg a folyamatos lökdösődés, rammolás, bár ez nem a játék hibája. Nem élvezem annyira a multiplayert mint a régebbieknél.(Bár már a HP multija sem nyerte el a tetszésem) -
#510 Olyan szépen kihagyom ezt a Burnout-NFS-CoD-ot, mint a szél... :) -
#509 hogy? a röhejes sztori? vagy...? -
#508 Nekem semmi bajom azzal, hogy sportautókkal, tuning nélkül szép tájakon mehetünk, még jobban bejön mint a tuningverdás világ. Azzal van bajom ahogy elkészítették. -
#507 Jah. Szegény megvette az utóbbi idők egyik legnídforszpídebb nídfoszpídjét.
Mert tudod, a nídforszpíd az nem az a játék(nak indult), hogy éjjel a neonos szarjaiddal csapatsz négerzenére.
Áh, dehogy tudod. -
#506 azt el is hiszem hogy megbántad -
#505 Majd a 10 éveseknek tetszeni fog a lökdösődés...azt hiszem kihagyom ezt a részt. Már a The Run-t is megbántam, hogy megvettem. -
Bullitt #502 Dodzsem lesz az egyik első GamesCom-előzetes szerint:
A PlayStaton Universe nem volt rest, s máris fellőtt a netre egy kis előzetest abból, amit a GamesComon tapasztaltak. Azt helyből le kell szögezni, hogy a szerző is le volt nyűgözve a játéktól és az abban rejlő lehetőségektől, viszont amiket leír, az a veterán autóversenyes játékosok számára inkább horror, mint paradicsom.
A játék multiplayer módját próbálhatták ki, összesen háromféle "versenyt".
Az első szimpla sprint volt, melynek során ellenőrzőpontokon keresztülhajtva előre meghatározott útvonalon kellett győzedelmeskedni. Mint írják, a legtöbb játékos az első helyért dodzsem-stílusban lökdösődött. Állítólag fontos stratégiai szempontból, hogyan nitrózik az ember, na és persze az sem mindegy hogyan és hol lökjük ki a másikat.
A második mód leírásban leginkább a Speedtestnek felel meg. Egyenes úton vezettek fel-alá a lehető legnagyobb sebesség érdekében. Mivel itt is össze voltak zárva, a lökdösődés ugyanúgy elindult.
Harmadjára a drift következett, amiben nem csak arra kell figyelni, hogy az autót irányítsa alatt tartsa az ember, hanem a 100-al érkező, belénkütközni kívánó ellenfelekre is. Igazi dodzsemnek hangzik a multiplayer drift is.
Az utolsó multis kihívás a trailerben látott ugratósdi. Mivel itt mindenkinek meg kell ugrania egy bizonyos időn belül egy meghatározott távolságot, ezért ez egyszer a játékosok együtt dolgoztak. Igaz, nehezítésként csak két rámpa volt, azok is egymással szemben, így a levegőben is sűrű volt a rongyolás.
Mindezeket figyelembe véve akár tényleg lehetne Burnout: Need For Speednek, vagy akár Need For Speed: Burnoutnak is hívni a Most Wantedet. -
#501 Pláne kimarad az életemből - nyilvánvaló hulladék játékért nem fizetek 10.000 Ft-ot, de évek múltán sem 500-at. -
csoli31 #500 Imádtam a Burnout játékokat (többször végig játszottam őket). A második rész volt az első amivel játszottam. De a Paradise már kilógott a sorból. Annyira unalmassá vált egy idő után, hogy sose játszottam végig. Még a multi része is unalmas volt számomra. Valahogy nem illet a nyílt világ a Burnouthoz. Elvesztette a varázsát miatta. Így egyértelmű hogy ez se fog tetszeni. Mivel szinte ugyan az a játék, csak más név alatt. Így számomra teljesen felejtős! ;) -
#499 :D
erre nem gondoltam! -
#496 klasszikus kamuképek :)
persze, megegyezik pixelre a harmaderős hardveren a játék ... -
chris1997 #495 Nagyon várom már az MW-t. Tiszta Burnoutos igaz, de imádom a burnout-ot.
És, hogy lesz A1 Clubsport Quattro... megvettek. -
#494 mondjuk ja , először meglesem a havernál ( mert ő előrendelte ) megyek pár kört és ha bejön akkor gyí cd galaxis , warez pedig megkerülve -
Bullitt #493 Új infó, hogy a PS Vita verzsön gyakorlatilag a PS3-assal pixelre azonos lesz, a Criterionosok belegyömöszölik a kis Sonyba az egész játékot (bár nyilván grafikai kompromisszumok lesznek, de a képek egész jók..)
-
#492 elméletben "nincs warez", tehát az adj neki esélyt = adj ki érte tízezret.
te kiadnál egy "hátha" esetén tízezret? ;) -
#491 adj neki esélyt , lehet nem bánod meg -
csoli31 #490 Tudtam én, hogy Burnout Paradise második részét készítik (Need for Speed név alatt).