2514
-
#489 tehát burnout :D -
Bullitt #487 A Modokról annyit, hogy külső, optikai tuningot nem fogunk látni. Ráadásul még verseny közben is lehet majd váltogatni őket egy bizonyos "Easy Drive" menüvel.
Alex Warddal beszélgetett a PWNED Gamescomos epizódjában Matt Cuttle.
Lényeges infók:
- A multi 12 fős
- Az ún. SpeedListen találhatók a kihívások, versenyek, rendőrüldözések, online játékot hangsúlyozó módok.
- A lezúzható reklámtáblákon annak a játékosnak fényképe fog szerepelni, aki épp a rekordot tartja annál az ugratónál.
- Az összes autó azért lesz elérhető az elejétől, hogy felrázzák az NFS és a kategória állóvizét.
- A Blacklist neve valójában Most Wanted List. A rajta szereplő 10 versenyző csak megfelelő SpeedPoint és Modok megszerzése után jelenik meg a városban, ahol úgy kell őket levadászni, mint a Burnoutban. Mindannyiuk fehér, a játékban legjobb autókat vezetik. -
ntex #486 GRID-ben szerintem fos volt a belső nézet mert egyrészt fix volt a kamera mintha nyakmerevítőben lett volna a sofőr kb, másrészt nagyon lefelé nézett a látószög... Shift 1-ben sokkal jobb volt (Shift 2 sisakkameráját viszont utáltam mert baromira megtévesztett sokszor hogy befordította a fejét és azt az érzetet keltette hogy kanyarodik az autó...), ott mindig belső nézetben játszok mondjuk abban meg a külső nézetben viselkedik érdekesen az autó, mintha orrnehéz lenne az összes és én képtelen voltam úgy menni vele :D -
Héeder #485 Reménykedjünk :) -
Héeder #483 Csak én vettem észre, hogy a második videóban mikor beindítja az Aston-t, akkor pillanatra jobb alul feljönnek kis ikonok és ott van olyan hogy stock body és stock chassis.Ezek szerint mégis lesz benne tunning (még ha minimális is)? -
#482 Arra ott a TDU 2 :)))
na jössz gurulni egyet?
:)
régi szép idők -
Bullitt #480 Na akkor, hírek.
Egyrészt lesz Marussia B1 és B2 is, screenshot:
Másrészt:
- A játék azoknak fog tetszeni, akik sandbox típusú programokat kedvelnek, az open world része a játéknak nagyon jó lett állítólag.
- Az irányításról annyit, hogy az autók "nehéznek" érződnek. Szerintem tiszta HP lesz, max nehezebb lesz driftelni minden kanyarban, kb. mint a Burnoutban.
- Az Autologos versengés részeként a városban található ugratóknál széttörhető táblákat általában az azt az ugratót "uraló" játékos fényképe/avatarja díszíti majd, hogy áttörve a képét megdöntsd a rekordját. Nem rossz ötlet, csak szvsz felesleges. :D
Ja és új gameplay IGN-től:
Ez meg a tegnapi konferencia, benne új gameplayyel az autócseréről:
-
#479 Vedd át a nyereményed: Carlos - Rig N Roll -
#478 Criterion féle hot pursuit még oké volt nálam, hogy nincs tuning se sztori szerűség, de a most wantedban ? Ez egy unalmas rakás szarnak tűnika videók alapján.Nuku tuning, semmi motiváció mint az "első" részben("fekete lista") plusz valahogy az egész olyan sterilnek hat... -
#477 igen igen -
#476 5 millio megy el részenként, kvázi veheted úgy, h most is így van :) -
#475 ,A "többség dönt"-ről meg a Codemasters "felmérése" jut eszembe, miszerint, a játékosok 95%-a nem használt belső nézetet a GRID első részében...
What The Fuck?!
Én nem vagyok vérszimulátoros, de szinte 99%-ban belső nézetből nyomtam le a játékot - csak nagyon.nagyon.nagyon ritkán próbálkoztam drift esetében külső nézettel. -
#474 így az lenne a döntő súlyú amelyik változatot többen várnák :D
egy régi mondás " többség dönt egység nyal " -
#473 a rajongók milliónyian vannak és mindenki mást akar :) van aki éjszakát és neonos autókat, van aki egy márkára koncentrálást, van aki hosszú, A->B szakaszos játékot, van aki pedig a burnoutos stílusért van oda... -
ntex #472 Nem lenne itt semmi gond ha egyszer végre az EA abbahagyná a nagyképűsködést és úgy rakna össze egy játékot ahogy a rajongók - játékosok szeretnék. Mert igazából ők tudják hogy mit szeretnének, a fejlesztőknek pedig "csak" az lenne a dolguk hogy kivitelezzék, összerakják és ezért meg is lennének fizetve biztosan, mert tuti sokkal többen megvennék már csak hálából is. Csak annyi lenne hogy a küldenék az ötleteket befelé és amire sokan hivatkoznak azt a feature-t vagy akármit beletennék a játékba.
Szerintem aki így fejleszt az szar játékot nem csinálhat... -
#471 S ha már Te is így nyilatkozol, akkor igazoltnak érzem, amit én vélek a sorozat hanyatlásáról... -
Csokis #470 CSI: New York
-
#469 legyünk őszinték, nem jó nektek (nekünk?) semmi se :D
(mondjuk ezek a trailerek engem is taszítanak)
-
#468 +1
Plusz ez multi gyökérség engem sem izgat. Meghagyom a 10 éveseknek hogy széjjel csítelve bohóckodjanak. Nekem single kell, ráadásul régi nfs módra, nem pedig ilyen burnout, táblatörögetős, knight rideres hulladék. -
#467 Kivárta, hogy a Nfs szimulátor legyen?
aki abból szeretne kóstolni, ott a Shift, de az meg félszim.
Most Wanted (1., az eredeti) óta nincs egy rendes hangulatos nfs. az új hp meg sem közelítette azt a hangulatvilágot, mint anno a hp2 pl. -
#465 Érdekes, belőlem nem ezt váltotta ki a videó :)
Bistos az brutális korkülönbség miatt lehet :D -
High end PC #464 Jesszus, ezek a 6 emelet magas házakról való leugratások... A zene meg, ahogy előttem írták, tényleg mintha a Baywatch, vagy egy hasonló homokos sorozat jelenetéből lenne kivágva...
De eddig a sorozatban a koronát az vitte, mikor a World-be betették a Battlefield terepjárókat, gépfegyverestől, rakétavetőstől, és nitrózásra még a géppuskatűz animálása is megindult...
Bár már a Run átvezetőiben a karakterrel való baszakodások se voltak semmik... -
#463 és tényleg valamelyik helyszínelőknek az zenéje -
#461 a zenéje olyan mint ha Baywatch -ból szerkesztették volna
de a játék hangulata bejön lehet meg kellene venni -
#459 Nem ájultam el tőle. A multi (csíterek játszótere) amúgy sem izgat. -
#458 -
#457 Most baromira felhúzott ez a Criterion. -
#456 erre nem is tudom mit mondjak -
High end PC #453 Countach -
#452 -
-
High end PC #449 Nekem konkrétan a TNFS-hez hasonló adrenalin löketeket okozott, szóval egy az egyben ugyanazt, mint neked: a régi NFS-saga feeling. Mármint ami a játékmenetet illeti. De ezt tényleg csak az értheti, aki a legelső részeken nőtt fel, az Underground-Era ezt sosem értheti, részben ezért is bukott. -
#448 -
#446 főleg mikor megrepteted a vizes aszfalton -
#445 na végre már új SL65.... -
Bullitt #443 SLS
-
#442 #441 -
#441 +1, én is általában minden játékban civiccel kezdtem :))) -
ntex #440 Nem tudom mi van abban ha belerakják, a márka szerelmesei úgyis azokkal nyomulnának, pl. én anno UG2-ben mindig a Civic-el kezdtem (az új civic ami a Shiftekben van már nem tetszik, főleg a hátulja ) -
#439 pedig a színe java ennek a stílusnak ;)