2514
-
#577 Driver: San Francisco. -
#576 az amugy melyik volt?! :D -
#575 Vagy, lopott autókat visszavinni a zsaruknak... hoppá, ezt is ellőtték egy másik ótósban... -
#574 :DDD
vagy el kell menni a kaszinóba... eh, már ezt is ellőtték egy másik "AUTÓSJÁTÉKBAN" :((( -
#573 no comment ... komolyan nem tudok erre mit mondani ....
a következő mi lesz? öltöztetni kell a sofőrt mint valami barbie babát?
Várj, ilyen már volt a TDU-ban, felejtsd el amit mondtam -
#572 S persze, érthető angolsággal. -
#571 de jó.Akkor üvölthetek hogy jobbra jooobbra?Vagy hogy van ez? -
#570 Kinectes hangvezérlést is kap a game! Ezek azok a dolgok amik nélkül már nem is élet az élet -
#569 remélem az undercovert is megvetted/kipörgetted és semmit se kapsz érte! -
#567 jöhet :D
-
mikor jön az mw2? van még időm? ;) csak mert kezd kicsit untatni és túl nehéz is... -
#564 Ehh, tükörből van az út... -
#563 -
#562 Behányok ettől a csillogó aszfalttól, a pirosozástól, és a multi-online erőltetéstől. -
#561 hé, ez az én vesszőparipám!
és a naplemente is! -
#560 talaj az tipikus ug1-es vizes csillogású -
Csokis #559 Nem, nem ugyan az, csak nagyon hasonlít rá. -
Csokis #557 -
#556 aki dolgozik és családot kocsit lakást meg miegymást tart fent mint én az csak kocajátékos lehet mert nekem ezek mellett kevés időm van ide ülni , sulis koromban mi is hardkór módon toltuk hl , cs quake unreal stb stb de felnövünk 1x -
#555 több kocajátékos van, mint hardkór ... szerintem én is egyre inkább az előbbi kategoriába tartozok :( -
ntex #554 Éppen ez a baj hogy veszik, mert a sok idióta aki játszik 1 órát naponta annak ez is jó, a HC gamerek meg szívják a fogukat minden évben, pedig utóbbiakból kellene lennie a nagyobb bevételnek. Ha nem vennék meg a játékot akkor talán elgondolkoznának azon hogy nem kellene futószalagon gyártani a szart, no meg főleg nem ráerőltetni a multit mindenkire. -
#553 Nem is emlékeztem, hogy ilyet is kellett csinálni a régebbi részekben... -
#552 most legutóbb az audi TT-m tetejére(!!!) kellett vennem két beömlőt, hogy csökkentsem a kocsim körözöttségét(?)... okádékul néz ki! :( -
#551 Ez sajnos így van. Én is így jártam, nem is egyszer.
Ezzel pedig megint a "valóságban elérhetetlen tuning monszter"-ekhez hajtottak... kicsit nem tetszett. -
#550 aham, csak nyerni nem tudtál velük :))
nemrég játszottam végig a carbont, most épp a most wanted 1-et nyomom, de emlékszem hogy sem ugben, sem pl a prostreetben sem volt semmi esély gyári kocsival nyerni :P -
#549 A régebbi részekben is mehettél natúr kocsikkal, nem volt kötelező tuningolni.... -
#548 veszik mit a cukrot mert úgy látszik igény van a hulladékra , de én minőség és tartalombeli + élménybeli hiányokra gondolok ezért már nincs az a " NAGY NFS " érzés már -
#547 az mit jelent? nem veszik? dehogynem :) izé... :( -
#546 sajnos a " NAGY NFS " -név mára megkopott igen csak -
#545 Hát igen - lassan Need For Shit-ként lehet aposztrofálni a "moderkori" NFS-eket.
S ezt úgy kiabálom el, hogy ez a 2012-es NFS:MW nem fog járni a HDD-men egy hamar. -
High end PC #544 Mi lesz, mikor elkezdik évről-évre lehúzni a bőrt a Criterionról is? Mert ugye bár jelenleg ő most a széria felelős stúdiója. Hosszú távon így megint nincs jövője a szériának, ez most látszik.
Sürgősen kell még egy minőségi stúdió, én személy szerint jelenleg a Slightly Mad visszatérésének örülni tudnék. -
#543 Minden szavaddal egyetértek!
Én is Single Player-párti vagyok. -
Interstate 95 #542 Én mindig azt mondtam hogy nincs gond a multival, de annak is meg van a helye. Nagyon jó egy nyitott világban másokkal kocsikázni, lásd TDU, de egy olyan játékban ami egy sztori körül kéne forogjon ott a legutolsó opció kéne legyen a menüben. -
#541 "A HP2 után egyetlen olyan NFS-t alkotott még a BlackBox, ami főbb elemeiben az eredeti NFS receptúra alapján készült, és az tényleg a The Run volt."
Ezért is tetszett. Végre tájakon száguldozni natúr kocsikkal. Őszintén nekem már a tököm tele a tuninggal. Az új HP is jó lett volna ha nem cseszik el a nyomorék poweruppokkal.
Ez az nfs meg a lökdösődő kis hülye gyerekeknek készül majd.
Ráadásul hogy lassan minden játék a multit részesíti előnyben már kezd idegesíteni. Elég csak más játék trailereit megnézni. Az első videó amit látni a játékokból már multiból készül hogy ilyen és olyan lesz. Aha. Csak engem a multi k*rvára hidegen hagy. Ráadásul már full single játékok folytatásaiban is ez a jelenség: Egy deka single, sztori stb trailert nem látni de multit bezzeg mutogatják.
Én mindig is single párti voltam, az ilyen céltalan lődözések óvodássokkal sose fogott meg, valahogy nincs kedvem az anyázást olvasgatni cseten, meg a sok csaló közt lenni.
A worldot is kb addig bírtam játszani míg meg nem jelentek a nyomorék lökdödődők meg a csíterek.
Nagyon kezd elborulni a játékipar. -
#540 Nem fogyna úgy, mint a Need For Speed.
Hogy utálom a marketingeseket, Istenem! -
#539 de ha burnoutot akarnak, miért nem adják ki burnout néven?! -
#538 a végével 1et értek -
Interstate 95 #537 Ezért volt korszakteremtő az Underground, anno nagy divat volt a Fast and Furious, és ezt lemásolta az EA. Ha viszont megnézed a legújabb részeit filmnek, már nem igazán fogod megtalálni a régi stílust benne, az idők változnak. Az EA meg most még csak nem is divatot akar követni, hanem a kisebb korosztály igényeit, és erre szerintem már most rá fog baszni, főleg mert Mostwanted lesz a játék neve.
Remélem hogy ez a játék nagyobb bukás lesz, mint anno az Undercover, teljesen megérdemelt lenne. -
High end PC #536 Egyet értek, a HP2 még az eredeti EA Canada-ás NFS recept alapján készült, és bár ott is húztam a szám, hogy a BlackBox kivette az addig mindig szereplő belső nézetet, de más nagyobb hibája nem nagyon volt a játéknak, viszont miután az első és második Underground elkészült, semelyik, szó szerint semelyik elemét nem tartalmazták annak, amitől az NFS az addig NFS volt, így mint NFS-t, akkor se tudtam értékelni, élvezetesnek élvezetes autóka volt, főleg az U2, a nyitott világával és testre szabhatóságával ütött, de mint NFS egy nagy nulla volt számomra, még ha más címet kapott volna, akkor értékelni tudtam volna, gyakorlatilag a nulláról építettek egy totál más stílust, totál más autókát, és csak annyiban volt NFS, hogy az EA és a BlackBox ezt a címet tette a borítóra/játékra.
A HP2 után egyetlen olyan NFS-t alkotott még a BlackBox, ami főbb elemeiben az eredeti NFS receptúra alapján készült, és az tényleg a The Run volt. -
#535 Mintha én írtam volna a cikket.