Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Vigyázz! Én használom ezt is: NFSMW (2012) Realistic Plugin
Már az v1.3-as Patch elõtt nem volt gondom. A mikrolagok pedig tényleg eltûntek. Nálam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A teljesítmény semmit nem javítottak...jó tudni, hogy a mikrolagok eltûntek <#fejvakaras>
SUNNY84HUN
good comrade<#idiota><#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

arty
EA .... 😞

Forza.

Szabi
megjelenés napján orosz kulcsot vettem (majd félárba a bolti árhoz képest), alapból csak orosz nyelv van benne, abba másoltam be az US nyelvet, pecsnél is bemásoltam a pecselt US nyelvet, de úgy nem töltötte be a versenyeket, simán orosz nyelvel pedig mûködik

"Nulla tenaci invia est via"

arty
oroszra váltott a játékod?! nemértem

Forza.

Szabi
ehh, kiderült miért nem indultak el a versenyek... a játék hibajavításával nem sikerült foglalkozni, de a nyelv figyelésre igen... -.-

Szabi
akkor a harmadik kép lép érvénybe.. 😄

amúgy 5 euro a dlc originen

IMYke2.0.0.0
Cserébe én most kétszer látom ugyanazt a képet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
hmm, úgy tûnik megszûnt az oldal ahova felraktam a képet 😄D

Szabi

IMYke2.0.0.0
Egy kis mosolyra adok okot, azzal, hogy beidézek valahonnan egy aranyköpést, a NFS MW 2012-vel kapcsolatban:

"...can any one help me please. I really would like to play this game. it is the best game i ever played."

Nem tudom, hány éves lehet az illetõ, de úgy 8-9-re becsülöm...

Szabi
jó lenne valami fotómód is.. :-/

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem mûködik a DLC - a mikrolagok eltûntek.
Viszont, a Camera MOD már nem 100%-osan funkcionál az új Patch miatt. Remélem, RacerS javítja 😊

A legszebb az benne, hogy a fórum témáikra szarnak rá nagy ívbõl, legyen az teljesítmény bug ugye 😊
Szabi
<#nyes>

SUNNY84HUN
<#eljen>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#eplus2>

arty
tehát egy bugos szart még pénzel is támogatsz, üzenve az EA-nak, hogy csak így tovább? 😊

Forza.

Szabi

de amúgy ha nem vettem volna meg, akkor nem tudtam volna képet rakni a járgányokról #2260😊

nálam csak 14 mega volt és tegnapelõtt húzta le #2284

TBTPumpa
Megvetted a DLC-t?
Csakmert ha csak simán letöltötte patch-ként akkor persze, hogy nem mennek. Nekem is letöltötte, bennt vannak a versenyek és új autók, de nekem sem megy, mert meg kéne venni az aktivációs kódot, ami 10 dolcsi.

Amúgy azóta már új patch is jött - legalább is nekem tegnap lehúzott valami 18MB-os cuccot. Notest róla azóta sem találtam.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Köszi 😊
Na az szép, hogy eredetivel is rosszalkodik... 😄 Way To GO EA 😄😄😄

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Szabi
jobbklikk kép megjelenitése, link végére kérdõjel

amúgy eredeti játékkal és eredeti dlc-vel se mennek az új versenyek 😞

Hát ez eltünt 😊 Jól jönne a segítség 😊

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

IMYke2.0.0.0
Nem tudom igazolni, mert tegnap nem jutott játékra idõ - de, talán, majd ma este.

Amúgy aki próbálkozna a ezzel: Need.for.Speed.Most.Wanted.v1.3.incl.Ultimate.Speed.Pack.DLC-SKIDROW, ezt találtam:

Ja, hogy szakadnának meg. <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
No, este én is meg tudom már, mit is tudnak az új autók - kijött a WRZ-csomag, a semmit-nem-javító javítással együtt.

Szabi
passz, nem próbáltam, de az nfs.exe és a nyelvi fájl változott csak :/

BoneDragon
Javítottak egy textura hibát a map szélén, amit nem is látsz?

Szabi
idõközbe kiderült hogy 2 akcijós kód volt egy magyar oldalon

viszont van új frissítés

Engem is érdekelne😊

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Szabi
repülõ, helikopter, jeep.. anti air... mindegy nekem.. jókat lehet velük repkedni 😄

#2278: linket vagy fakeee 😄D

BoneDragon
Hol vetted te ennyiért? Talán még én is kidobnék rá ennyit... De 2x átgondolom elõtte. <#vigyor>

SUNNY84HUN
<#eljen><#nevetes2>

k0trapali
Na ennyit már megért! <#taps> Grat!
TBTPumpa
Beléptem én is a klubba!
990 Ft volt, többnyelvû Origin-es kód:

Ennyi pénzt azért megért, mégha játszhatatlan is a játék! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
így már érthetõ 😊 de az a játék, ami az ÁTLAG játékost unlock vásárlása felé tereli: SZAR! 😄

Forza.

Van már új patch a novemberi óta? A DLC-ken kívül javítottak valamit?
SUNNY84HUN
repülési fan <#taps><#nevetes2> a hippi korszakodból megszoktad már <#idiota>

Szabi
(én viszont repülés fan vagyok és nem okozott nagy gondot megjelenés utáni napokban összehozni az unlock-okat, pedig akkor még több pont is kellet hozzá 😊

arty
700 pont és sok szerencsét a gépfegyveres killekhez 😊

(nem mondom, hogy lehetetlen, csak nekem eddig nem jött össze - igaz, a szánalom unlock rendszer miatt annyira nem is erõltetem)

Forza.

Szabi
rocket pods 6200pont, az max egy kör 😄

arty
kamuzol 😊 20 perc, LOL!

Forza.

Szabi
100 órát ? 20perc után majdnem minden cuccom megvolt, de rakétákat azóta se nagyon használtam 😄

(megjelenés óta 400órát játszottam, abból 103 repült óra)

arty
jah, csak az egész a játsz 600 órát és/vagy fizess a csítekért csimbrorasszója! 😞 régi bfesként ez egy rakás sz... utyok! (a szingli nem lett rossz, de a multi hatalmas lehuzás... izé, csalódás!) mégis, milyen már az, hogy a repülõbe nincs rakéta, csak ha veszel(!) hozzá unlockot vagy játszol _eredményesen_ 100 órát a repcsivel. De hogy játszol eredményesen, ha nincs rakétád? end of story... 😞

Forza.

arty
így legyen lottó ötösöm 😄D

Forza.

BoneDragon
Arról nem tudok nyilatkozni. Csak az ME sorozatot vettem meg és abban nem csalódtam, de a többi... Mindenhol csak a rosszat olvasom.

Szabi
BF3 teljesen korrekt, sorba jönnek hibajavítások és kiegészítõk 😄

BoneDragon
Ejjha, micsoda bug javítás kérem szépen. Ennyit találtak 2 hónap alatt? Kemény... Pedig hányszor mondom, hogy olyan játékot nem szabad venni amit az EA ad ki, soha nem tanultok...<#ejnye1>