Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az v1.3-as Patch elõtt nem volt gondom. A mikrolagok pedig tényleg eltûntek. Nálam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"Nulla tenaci invia est via"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...can any one help me please. I really would like to play this game. it is the best game i ever played."
Nem tudom, hány éves lehet az illetõ, de úgy 8-9-re becsülöm...
Viszont, a Camera MOD már nem 100%-osan funkcionál az új Patch miatt. Remélem, RacerS javítja 😊
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
de amúgy ha nem vettem volna meg, akkor nem tudtam volna képet rakni a járgányokról #2260😊
nálam csak 14 mega volt és tegnapelõtt húzta le #2284
Csakmert ha csak simán letöltötte patch-ként akkor persze, hogy nem mennek. Nekem is letöltötte, bennt vannak a versenyek és új autók, de nekem sem megy, mert meg kéne venni az aktivációs kódot, ami 10 dolcsi.
Amúgy azóta már új patch is jött - legalább is nekem tegnap lehúzott valami 18MB-os cuccot. Notest róla azóta sem találtam.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Na az szép, hogy eredetivel is rosszalkodik... 😄 Way To GO EA 😄😄😄
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
amúgy eredeti játékkal és eredeti dlc-vel se mennek az új versenyek 😞
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

viszont van új frissítés

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
#2278: linket vagy fakeee 😄D
990 Ft volt, többnyelvû Origin-es kód:
Ennyi pénzt azért megért, mégha játszhatatlan is a játék! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Forza.
(nem mondom, hogy lehetetlen, csak nekem eddig nem jött össze - igaz, a szánalom unlock rendszer miatt annyira nem is erõltetem)
Forza.
(megjelenés óta 400órát játszottam, abból 103 repült óra)
Forza.