Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nnnnnnnnna.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Game update available for the following platforms
Platform: PC
Platform: PS3
Platform: XBOX 360
Content available in the Ultimate Speed Pack
A collection of the 5 most exclusive exotic cars in the world:
- Lamborghini Aventador J
- Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
- McLaren F1 LM
- Pagani Zonda R
- Hennessey Venom GT Spyder (a Most Wanted Car)
In Single Player, the 5 cars give you:
- 15 NEW Jackspots
- 25 NEW events (5 cars x 5 events)
- 1 NEW Most Wanted Event (Plus you can shut down the Hennessey Venom GT Spyder to own it!)
- 4 NEW Offline Achievements/Trophies
In Multiplayer, you get the 5 new cars, plus:
- 50 NEW Car Milestones (5 cars x 10 Milestone) to upgrade your cars with Mods and Paint*
- 25 NEW Car License Plates (5 cars x 5 License Plates)*
- 1 NEW Super Speed Milestone List featuring:
- 20 NEW Milestones all themed for fans of Exotics*
- 22 NEW Super Speed License Plates*
- 4 x NEW Online Achievements/Trophies
*(Total = 70 NEW Milestones, 47 x NEW License Plates)
Fixes included in this patch.
- Fixed a friends issue where users with 99 friends PLUS pending friends invites were seeing crashes.
- Fixed headlight graphical corruption on AMD graphics cards
- Fixed performance degradation when running under SLI and Crossfire configurations
- Fixed an issue where the game was requesting autolog info too often
- Fixed an issue where the player was crashing when accepting an invite from certain single player events when not connected to autolog.
- Fixed an issue related to unlocking the long gears pro mod in certain cars.
-.-
"Nulla tenaci invia est via"
bementem a rendõr elé és mentem elõtte a szabályos 70-et, de egybõl leakart villogni 😄D
sajnos az új versenyek továbbra is kifagynak 😞
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
minden játék indításnál elfelejti hogy megvettem, mindig be kell mennem a store-ba hogy észrevegye hogy már megvettem és csak utána jelzi az új autókat a térképen is -.-
az új járgányok amúgy nagyon hangulatosak, jók lettek a hangok is, csak brutálisan túl vannak árazva... :-/
az egyetlen változás amit a "pecs" okozhatott, hogy már nem fagy be 1-2mp-re 😮
- new dlc car
- new dlc car
- new dlc event
- new dlc paintjob
a képeden a harmadik jegyzet beszédes 😄
Forza.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
offline kocsikáztam csak, mert ez még offline is csalás lenne a versenyeken 😞
Újra telepítettem a gépem és szeretném az elmentett profilomat visszamásolni az újratelepített játékba. A régi rendszer image-ben megvan. Meg lehet ezt oldani és ha igen hogyan?
amúgy nekem meg Skidrow verzió van
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
What's new in v3.02 on 12/15/2012?
*Fixed and tested TrackIR
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Elõször is, nekem a fájlok bemásolását követõen, az asztali parancsikonra dupla klikkelést követõen jelenik meg az ablak - tehát, még a játék indulása elõtt.
Kiválasztottam a "Disable Crash Cam"-et (többek között) és...
...ez valami CSODA!
Gyerekek, az animáció szó szerint eltûnt, és megszakítás nélkül látom az eseményeket, és tudok vezetni!
Az ablaküveg textúra is könnyedén eltüntethetõ, amikor belsõ nézetbõl vezetsz
Ja, és X360-as vezérlõvel, nem kormánnyal használom.
Pedig, már le akartam telepíteni a játékot, hogy legyen helyem újabb játékoknak, de így még elszórakozok vele kicsit 😊
De, erõs a gyanúm, hogy a képen is látható "Play" segítségével...
What's new in v3.01 on 12/13/2012?
*Fixed a spring multiplier bug
- What's new in v3.0 on 12/13/2012?
*Changed name from Camera Control to Realistic Plugin
*Added Dialog window on launch
*Added advanced force-feedback options (spring multiplier)
*Added advanced steering options (raw input, linearity)
*Added ability to disable crash cams
*Added ability to auto enable camera control
*Added ability to toggle glass texture (effects occlusion is still occurring)
*Last preset used is now remembered
*Fixed more bugs with cutscenes, etc.
All hail the double x!
All hail the double x!
Nekem ilyesmihez kellett vagy 2 évnyi Quake-ezés... A kissrác tud. <#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
All hail the double x!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
1. menet: nagyon jó volt, senki nem tudta mit kell csinálni!
2. menet: ugratás, még a közelében sem voltam, kiütöttek és engem húzott ki.(grat ea <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>)
1 hétig megint elég volt.<#banplz>#banplz>
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
hasonlóképpen mint a nike ... 25 ért vettem cipõt és szétment a csába ( többszöri eset ez már <#levele>#levele> ) , régen meg évekig használtam õket, itt is a nagy márkanév régi minõség védjegyébõl vegetálnak ..
Mivel az anyacég az EA, így ezt sem tartom kizártnak. Belõlük már mindent kinézek...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
All hail the double x!
igen, origin-t szinkronizálnia kéne a játékkal, néha sikerül is 😄
(Egyáltalán, biztos amatõr a kérdés, nyugodtan lehet röhögni: itt már nem a játékon belül kell a barátokat felvenni, hanem az Origin kliens barátok funkcióját használja a játék, jól gondolom?)