2514
-
#2314 Vigyázz! Én használom ezt is: NFSMW (2012) Realistic Plugin
Már az v1.3-as Patch előtt nem volt gondom. A mikrolagok pedig tényleg eltűntek. Nálam. -
mester1987 #2313 A teljesítmény semmit nem javítottak...jó tudni, hogy a mikrolagok eltűntek -
#2312 good comrade -
#2311 EA .... :( -
#2310 megjelenés napján orosz kulcsot vettem (majd félárba a bolti árhoz képest), alapból csak orosz nyelv van benne, abba másoltam be az US nyelvet, pecsnél is bemásoltam a pecselt US nyelvet, de úgy nem töltötte be a versenyeket, simán orosz nyelvel pedig működik -
#2309 oroszra váltott a játékod?! nemértem -
#2308 ehh, kiderült miért nem indultak el a versenyek... a játék hibajavításával nem sikerült foglalkozni, de a nyelv figyelésre igen... -.-
-
#2307 akkor a harmadik kép lép érvénybe.. :D
amúgy 5 euro a dlc originen -
#2306 Cserébe én most kétszer látom ugyanazt a képet.
-
#2305 hmm, úgy tűnik megszűnt az oldal ahova felraktam a képet :DD
-
-
#2303 Egy kis mosolyra adok okot, azzal, hogy beidézek valahonnan egy aranyköpést, a NFS MW 2012-vel kapcsolatban:
"...can any one help me please. I really would like to play this game. it is the best game i ever played."
Nem tudom, hány éves lehet az illető, de úgy 8-9-re becsülöm... -
#2302 jó lenne valami fotómód is.. :-/
-
#2301 Tényleg nem működik a DLC - a mikrolagok eltűntek.
Viszont, a Camera MOD már nem 100%-osan funkcionál az új Patch miatt. Remélem, RacerS javítja :) -
mester1987 #2300 A legszebb az benne, hogy a fórum témáikra szarnak rá nagy ívből, legyen az teljesítmény bug ugye :) -
#2299 -
#2298 -
#2297 -
#2296 tehát egy bugos szart még pénzel is támogatsz, üzenve az EA-nak, hogy csak így tovább? :) -
de amúgy ha nem vettem volna meg, akkor nem tudtam volna képet rakni a járgányokról #2260:)
nálam csak 14 mega volt és tegnapelőtt húzta le #2284 -
#2294 Megvetted a DLC-t?
Csakmert ha csak simán letöltötte patch-ként akkor persze, hogy nem mennek. Nekem is letöltötte, bennt vannak a versenyek és új autók, de nekem sem megy, mert meg kéne venni az aktivációs kódot, ami 10 dolcsi.
Amúgy azóta már új patch is jött - legalább is nekem tegnap lehúzott valami 18MB-os cuccot. Notest róla azóta sem találtam. -
Cool-spot #2293 Köszi :)
Na az szép, hogy eredetivel is rosszalkodik... :D Way To GO EA :D:D:D -
#2292 jobbklikk kép megjelenitése, link végére kérdőjel
amúgy eredeti játékkal és eredeti dlc-vel se mennek az új versenyek :( -
Cool-spot #2291 Hát ez eltünt :) Jól jönne a segítség :) -
#2290 Nem tudom igazolni, mert tegnap nem jutott játékra idő - de, talán, majd ma este. -
mester1987 #2289 Amúgy aki próbálkozna a ezzel: Need.for.Speed.Most.Wanted.v1.3.incl.Ultimate.Speed.Pack.DLC-SKIDROW, ezt találtam:
-
mester1987 #2288 Ja, hogy szakadnának meg. -
#2287 No, este én is meg tudom már, mit is tudnak az új autók - kijött a WRZ-csomag, a semmit-nem-javító javítással együtt.
-
#2286 passz, nem próbáltam, de az nfs.exe és a nyelvi fájl változott csak :/ -
#2285 Javítottak egy textura hibát a map szélén, amit nem is látsz? -
#2284 időközbe kiderült hogy 2 akcijós kód volt egy magyar oldalon
viszont van új frissítés
-
janihunk #2283 Engem is érdekelne:) -
#2282 repülő, helikopter, jeep.. anti air... mindegy nekem.. jókat lehet velük repkedni :D
#2278: linket vagy fakeee :DD -
#2281 Hol vetted te ennyiért? Talán még én is kidobnék rá ennyit... De 2x átgondolom előtte. -
#2280 -
#2279 Na ennyit már megért! Grat! -
#2278 Beléptem én is a klubba!
990 Ft volt, többnyelvű Origin-es kód:
Ennyi pénzt azért megért, mégha játszhatatlan is a játék! -
#2277 így már érthető :) de az a játék, ami az ÁTLAG játékost unlock vásárlása felé tereli: SZAR! :D -
mester1987 #2276 Van már új patch a novemberi óta? A DLC-ken kívül javítottak valamit? -
#2275 repülési fan a hippi korszakodból megszoktad már