2514
  • goregrind #2394
    Ha tudnám, akkor én is "lepasszolnám", de a kutyának se kell ez a fos...
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Kinek jött be ez a játék?
    Nem lehet rendesen menni vele.. a rendőrök r*h*dt*l idegesítők.. Nem tudom lerázni ha már rajtam vannak...
    láttam egy videót, abban mondták hogy úgy mozog a kocsi mintha a csomagtérben pár tonna tégla lenne, és igaz, ahogy megy az úton...
    Kár hogy nem tudom senkinek lepasszolni..
    Most gondoltam 1 kicsit furikázok, versenyt csinálok, de a rendőrök....

Úgy megszoktam a régi NFS-ket hogy veszek 1 kocsit és azt fejlesztem... Hiába.
  • Szabi #2392
    sajnos muszáj az ellenfelet folyamatosan lökdösni és érdemes fulltuningos R8-al vagy Gallardoval próbálkozni sok-sok nitróval kigyorsításoknál :)
  • Lantee
    Kicsit idegesít ez a játék! Nem vagyok már kezdő, mondjuk profi sem, de egyrészt a zsaruk lerázhatatlanok, másrészt már abba nyavajás Alfa 4C-be beletörik a bicskám.

Mi lehet a hiba?
  • mester1987
    Aki úgy érezné, hogy újra kipróbálja, mint én 1.5-ös verzióval és arra számít, hogy megoldódik a szaggatás, most szólok: semmi javulás!

Külső tweak-kel sem.
  • Szabi #2389
    hali, sokaknál jelentkezett ez a hiba és megoldást még nem talált rá az EA.. :-/

az utolsó előtti frissítéssel jelentkezett sokaknál ez a hiba, az utolsó frissítés néhány játékosnál megoldotta, de nem mindenkinél :(
  • vizoo
    Sziasztok,

remélem tud valaki segíteni. A napokban szereztem be a Most Wanted-et az EA nagy Simcity-s "akciójában". A problémám a következő: Ha eljutok oda, hogy egy Most Wanted ellen kellene versenyeznem, akkor általában (az esetek 90%-ában) a kis "átvezető videó" alatt lefagy a játék. Egy ATI 6850es kártyám van (legfrissebb driver), 8 giga 1600as ram és egy Athlon II X4 640es processzor. "Sima" játék közben semmi gond nincs, nem akad, nem fagy...
  • mester1987
    [IMG]"Azt hiszem, lemondok, nincs több ötletem, eladom a lelkem meg az EA-t" [/IMG]
  • Szabi #2386
    új pályarész határa

......

• Szabi #2385
  • High end PC #2384
    megvettem a Deluxe DLC packor, de az UG2-es 350 festése nekem MW-s, és sehogy sem akar UG2 festéssé avanzsálódni, mindig ugyanerre a színre festi át a töltőállomás, nem értem...
  • Szabi #2383
    ha lenne ilyen, akkor biztos belehetne :D

én eddig csak annyi változást találtam, hogy végre van kisikon azoknak a neve mellet akiknek épp megy a mikrofonjuk.. de még mindig nem lehet kikapcsolni a dumálást.. :(
    Originen kívül be lehet valahonnan szerezni a januári patchet, amelyik olyan sokat javít a teljesítményen?
  • Szabi #2381
  • BoneDragon
    Ez 4,5?? Valami nem stimmel.
  • arty
    mit nyertem? :D
  • Szabi #2378
    15 új autó, 2 új játékmód, sok új verseny, egy új pályarész

még nincs pc-s, csak konzolos patchlist, de az se túl biztató :D

a dlc csomagnak az ára 25 usd, de Európában 25euró..... olcsóbban vettem az alapjátékot is
  • arty
    megint valami dlc lesz :D
  • BoneDragon
    Mi van benne? Végre elkészült igazából a játék?
  • Szabi #2375
    4,5gigás frissítés
  • IMYke2.0.0.0
    Csak WRZ-ben tudod.
  • Szabi #2373
    csak a DLC-t nagyon macerás lenne, mert beleépült a játékba
  • High end PC #2372
    kérdés!
    megvettem Originen az Ultimate Speed Pack DPC-t, fasza, működik is, de szeretnék belőle egy vinyóra lementhető változatot (mármint a DLC-ből)
    lehetséges ez?
    kössz
  • Szabi #2371
    ejj de gagyi hangja van :/
  • Szabi #2370
    o.0
  • Bullitt
    Nem azt mondtam, hogy megéri megvenni, hanem azt, hogy egyben egy fokkal kedvezőbb, mintha külön-külön venné valaki. -,-'

Életben nem vennék NFS-hez DLC-t.
  • arty
    jah, marhára megéri pár kocsi a játék árának 60%-át :DDD
  • Szabi #2367
    karácsony elött féláras volt sokáig az MW dlc, meg egy rövid ideig 75%os is :D
  • Bullitt
    Külföldről olcsóbban megúsznád ám a memót. Mondjuk rizikó van benne persze.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ki tudnám sajtolni a szuflát a gépedből, az biztos :)
  • TBTPumpa
    32 GB-ig bővíthető.
    Bővíteném is, ha nem 70 000 Ft lenne 32GB-nyi memória. Majd lesz ez még olcsóbb.

Persze az már más kérdés, hogy ebből a 16-ból is csak 11-12%-ot használ a rendszer... 100%-on még sose volt!
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem meg pont i7 és 16 GB kéne.
    Komolyan, nem viccelek.

Az Ableton Live Suite-ban, a projektjeim csak úgy zabálják a gépet. Sokszor 100%-on megy a 2 mag [az Ableton program a jobb felső sarokban mutatja].
    Szóval, privátban küldöm a címet, és állom a postaköltséget :)
  • TBTPumpa
    Pedig kéne lassan fejlesztés. Bár az i7 és a 16GB memó még elég lesz, de a 6970 már kezd elfogyni (builded 2011). Nagyon remélem, hogy az új TR-ben Lara haja nem fog akadozni!
  • IMYke2.0.0.0
    Passzold át a gépedet nekem - én nem fogok panaszkodni :)
  • TBTPumpa
    Használtam is, de nem az irányítással volt problémám...
    Persze abba is bele lehetne kötni. Engem csak az a "teljesítmény" zavar, amit a játék nyújt a gépemen.
    Alig használja a VGA-t és CPU-t. És akárhova állítom a grafikát, mindenhol komoly FPS drop van. Sajnos csak ennél a játéknál van ez a probléma.

Criterion nem szeret engem!
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és azzal például eszméletlen hangulatos lehet a kamerakezelés is: http://www.tocaedit.com/
  • IMYke2.0.0.0
    Lejjebb linkeltem nem egyszer a RacerS-féle megoldást.
    Nekem azzal már semmiféle input lagom nincs például. A nagyobb pályaszakaszok betöltéséből adódó "beállások" meg szerintem a hardverem öregségéből fakad.
  • Bullitt
    Szokott jönni frissítés velük, de ismered a játékkiadókat, a PC-re nem annyira figyelnek.
  • TBTPumpa
    Ez mind szép és jó. De patchek miért nem jönnek a játékhoz?
    Még mindig ugyanolyan játszhatatlan PC-n, mint októberben a megjelenéskor volt. És még mind a mai napig csak ezzel a játékkal van gondom.
    Minden más szalad a gépemen, de ez...

Bezzeg DLC, az kell!
  • Bullitt
    Kizárt, még az Undercover DLC-i is tartják az árukat Live-on, ezeket már nem viszik lejjebb...
    De hát igen, röhej milyen áron adogatja a DLC-it az EA. A World Boost rendszerében is jóval többet el szokott költeni a jónép. ··