Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
32 GB-ig bõvíthetõ.
Bõvíteném is, ha nem 70 000 Ft lenne 32GB-nyi memória. Majd lesz ez még olcsóbb.

Persze az már más kérdés, hogy ebbõl a 16-ból is csak 11-12%-ot használ a rendszer... 100%-on még sose volt! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Nekem meg pont i7 és 16 GB kéne.
Komolyan, nem viccelek.

Az Ableton Live Suite-ban, a projektjeim csak úgy zabálják a gépet. Sokszor 100%-on megy a 2 mag .
Szóval, privátban küldöm a címet, és állom a postaköltséget 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Pedig kéne lassan fejlesztés. Bár az i7 és a 16GB memó még elég lesz, de a 6970 már kezd elfogyni (builded 2011). Nagyon remélem, hogy az új TR-ben Lara haja nem fog akadozni! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Passzold át a gépedet nekem - én nem fogok panaszkodni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Használtam is, de nem az irányítással volt problémám...
Persze abba is bele lehetne kötni. Engem csak az a "teljesítmény" zavar, amit a játék nyújt a gépemen.
Alig használja a VGA-t és CPU-t. És akárhova állítom a grafikát, mindenhol komoly FPS drop van. Sajnos csak ennél a játéknál van ez a probléma.

Criterion nem szeret engem! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ja, és azzal például eszméletlen hangulatos lehet a kamerakezelés is: http://www.tocaedit.com/

IMYke2.0.0.0
Lejjebb linkeltem nem egyszer a RacerS-féle megoldást.
Nekem azzal már semmiféle input lagom nincs például. A nagyobb pályaszakaszok betöltésébõl adódó "beállások" meg szerintem a hardverem öregségébõl fakad.

Szokott jönni frissítés velük, de ismered a játékkiadókat, a PC-re nem annyira figyelnek.

TBTPumpa
Ez mind szép és jó. De patchek miért nem jönnek a játékhoz?
Még mindig ugyanolyan játszhatatlan PC-n, mint októberben a megjelenéskor volt. És még mind a mai napig csak ezzel a játékkal van gondom.
Minden más szalad a gépemen, de ez...

Bezzeg DLC, az kell!

Kizárt, még az Undercover DLC-i is tartják az árukat Live-on, ezeket már nem viszik lejjebb...
De hát igen, röhej milyen áron adogatja a DLC-it az EA. A World Boost rendszerében is jóval többet el szokott költeni a jónép. ··

IMYke2.0.0.0
Én a teljes játékért fizetnék 5 dollárt - alapjáték + direkt kihagyott tartalmak DLC-knek álcázva.
1000-1200 Ft-ot ér.

Szabi
20$ az szép.. na ezt már tuti nem veszem meg.. max ha 5$ lesz egybe :'DD

"Nulla tenaci invia est via"

Pontos tartalomról és árakról itt írtam.

Lényeg: együtt 20 dolcsi, sokkal jobban megéri mint egyet megvenni. Originre március 3-án jönnek.

Hoztam képeket:

Ja, én szúrtam ki pont... de szerintem inkább az a röhej, hogy a Hummer tûnt el szõrén szálán a játékból.

Szabi
a legcsúnyább hogy a bmw már az elsõ néhány képen is ott volt 😄

amúgy amiket én látok a videóban

filmes csomag:
- Tolvajtempó - Mustang
- Smokey és a Bandita - Firebird
- Hazárd megye lordjai - Charger
- James Bond - régi és új Aston Martin

repteres:
- gagyi matricás 918 😄D
- Audi RS5 ?
- Alfa Romeo Mito
- BMW 1M
- ?

retro nfs:
- Most Wanted - M3 GTR
- Underground - Skyline R34
- Underground 2 - 350Z
- Shift 2? - Porsche 911
- talán Corvette C6 😄

IMYke2.0.0.0
Gondolom, nem mondok újat: ezeknek az autóknak helybõl benne kellett volna lenniük.

Szabi

Szabi
Playstation-re új miniküldetések kerültek fel 😄

Velocity: Terminal 5
Drive all 5 Terminal Velocity Pack cars (Single Player)

Velocity: First Class
Finish first in every race in the Terminal Velocity Pack (Single Player)

Velocity: On Final Approach
Unlock either Jump Nitrous PRO or Drift Tires PRO (Multi)

Velocity: Terminal Addiction
Unlock Ram Chassis, Drift Tires and Jump Nitrous for all 5 Terminal Velocity Pack cars (Multi)

Movies: It's a Wrap!
Finish first in every race in the Movie Legends Pack (Single Player)

Movies: Gone!
Escape the cops in the Shelby GT500™ (Single Player)

Movies: Fan Friction
Get 5 Slam Takedowns while driving with the 'Movie Fan' License Plate (Multiplayer)

NFS Hero: Need to Win
Finish first in every race in the NFS Heroes Pack (Single Player)

NFS Hero: Six Underground
Unlock all 6 'Under' License Plates (Multiplayer)

NFS Hero: Hero Worship
Win an event while driving with the 'NFS Hero' License Plate (Multiplayer)

Tarajos Sül
Tarajos Sül
Nem NFSMW 2012-es, de gondolom jöhet. 😊
Nem hittem volna, hogy elérem a 400km/h sebességet. 😊
Bugatti Veyronnal, full nitróval, cheat, és mindenféle egyéb kütyü nélkül, többszöri próbálkozás után. 😊

Szabi

Waczkor
Srácok egy gyors kérdés:pécén is szar az irányítás?Xboxon toltam,de egyszerûen nem tudom és nem is akarom megszokni a laggos,lassú irányítást/reagálást.

Van rá mód pécén gányolással hogy normális legyen az irányítás?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Driver: San Francisco mozinézet <#beka2>
Szabi
<#taps>

IMYke2.0.0.0
NFSMW Realistic Plugin Test Video - 4:03 PM 1/18/2013

I’ve created a video showing some new features planned for the next Realistic Plugin update. It will feature some more advanced camera controls including a new cinematic camera.
Check out the video here: YouTube

Érdemes.

Szabi
nem emiatt, de nem bánom hogy megjavult.. 😄

elméletileg az Error code E0001 javítása jött a mai frissítésben csak :-/

BoneDragon
Képes voltál emiatt procit és ramot cserélni? <#csodalk>

Szabi
proci és ram csere után nálam megszûnt már rég 😄

Krisztiam
nincs már laggolás?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szabi
frissitett nálam valamit origin, 14mb 😄

SUNNY84HUN
kösz <#eljen> már érdemes volt felkelnem hogy ezt megtudtam <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi

SUNNY84HUN
ez milyen típus <#fejvakaras> nem vágom <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi

<#eljen>
SUNNY84HUN
ez mocsok jó ( a kép is meg amúgy is ) 😄

Szabi
ha már úgyse megy az origin, kipróbáltam, ellehet vele lenni, hud eltüntetése nagyon jó, meg az alap kameraállások is 😊

IMYke2.0.0.0
TinyPic átméretez...

IMYke2.0.0.0
Patch, Ultimate Pack és NFSMW (2012) Realistic Plugin Updated v3.04 használata mellett.

IMYke2.0.0.0
Saját képek!
1-4 kép: 1280*720, minden max, kivéve árnyék
5-6 kép: 1920*1080, minden max, kivéve árnyék - a fotózás kedvéért

1 - Porsche 911 Carrera S ismerkedik a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-vel - HUD: On
2 - Porsche 911 Carrera S ismerkedik a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-vel - HUD: Off (1)
3 - Porsche 911 Carrera S ismerkedik a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-vel - HUD: Off (2)
4 - A Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse kormánya mögött - HUD: Off

5 - A Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse pózol - HUD: On
6 - A Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse pózol - HUD: Off

Szabi
még nem próbálgattam túl sokat, de eddig minimumon volt 25, most max-on is megvan a 20, picivel lejebb a stabil 30 😄

Hány átlag FPS-el szakít? <#beka2>
BoneDragon
Most összetörted a szívemet... <#violent><#sir>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

Szabi
örülök hogy egyre összejött a pénz <#idiota>

BoneDragon
Nekem nem akarsz venni? <#puszi>

Szabi
azóta új procim van, most ismét hasít, sõt már a dlc-k is mûködnek rendesen, erõs procival és sok rammal már a belaggolás is megszünt 😄

SUNNY84HUN
kellet neked az orosz kulcsos 😄

IMYke2.0.0.0
NFSMW (2012) Realistic Plugin Updated to 3.04

- What's new in v3.04 on 1/3/2013?
*Fixed problem with 'Enable Raw Input' checkbox (was always on before)
- What's new in v3.03 on 1/2/2013?
*Fixed problem with HUD toggle not working

Szabi
omg.. újraraktam a win-t, erre most el se indul a játék... az elsõ betöltõképernyõnél befagy.. xD

A teljesítmény ingadozásra vártam, hátha javítják, de ezek szerint nokedli, mivel ugyanolyan volt nálam. 20 és 30 között, még alacsonyon is...