Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A tuning csak a "Fast & Furious-majmolásos" részek tulajdonsága volt.
Az igazi Need For Speed-et nem az jellemzi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A mûsor ugyan az mint eddig, remélem adnak majd valamennyi minõségeget mind a játékmenethez, mind a sztorihoz egyaránt és akkor jó lesz. <#eljen>
Továbbá preferálnám ha az autók utolsó alkatrészéig visszatérne a tuning, mert ez már egyre jobban hiányzik az NFS -ekbõl.

IMYke2.0.0.0
😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmm hát igen, sokkal jobban néz ki. Látvány az most is jó lesz mint mindig. A többi meg majd kiderül novemberben. Ízelítõ meg majd esz az EA konferencián.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

pxxl
790x300

csak az 1/3-a 😛P

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Miért kell félképernyõnyi (1680*1050) banner?

Ryder62
Összeségében a HP motorja szebb mint a frostbite 2.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Igen, meg lett erõsítve hogy a 2010-es HP motorja lesz alatta. Max kicsit tuningoltak rajt (lesz DX11 is) Érthetõ is, ez a Criterion motorja. Fölösleges lenne licencelni a Frostibe 2-õt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

arty
lényegtelen, hogy az elborult ea marketingesek mi alapján adnak cimet. ez egy forum, itt gyakorlatiasabbak kellene lenni...

Forza.

arty
át kéne nevezni most wanted 2-nek a topikot :/

Forza.

Teljesen jó az a motor, semmivel nem volt jobb FB2 engine-el a játék
Képre ránézve látszik, hogy dettó Hot Pursuit engine az egész. Útburkolat pont olyan, a modellek is gyakorlatilag ugyanazok.

Ryder62
De a képre ránézve mintha frostbite 2 engine lenne alatta

Legalábbis nagyon hasonlít a runra.

szabii98
Személyesen mondom, a Pro Street és a 2 Shift is jó.
Csak a Shiftek más közösségnek lettek.

I met God. She's black

Az a motor még ma is nagyon szép, jódöntésvolt.

Ryder62
Na, csak nem kezd el fellendülni a haldokló NFS? A MW óta a Carbon volt még jó. De az is inkább kiegészítõ szagú volt.

6-7 év után elõször a Runra mondtam az hogy ez tettszett. Persze nem tökéletes mert a kecsap még mindig van. Viszont változatos tájakon lehetett kocsikázni, ráadásul végre eltûnt a tuning. De sajna még az is negatívum hogy egy-két perces szakaszokból állnak a versenyek.

Remélem jó hosszú lesz a MW2 nem ilyen 7-8 óra.

Krisztiam
jaa akkor bocs, ha már volt..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Egy napja már be lett linkelve. 😊

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

csizihungary
Szép, letisztult kép.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

A topik szerintem maradjon, jobb nem összekavarni a két játékot.
Bannernek?

Amúgy ezzel a topikkal mi lesz? A játék Need for Speed Most Wanted néven fut majd és ilyen téma már van. Vagy lesz külön Most Wanted 2005 és 2012?

Másik, állítólag ez a lesz a dobozának a képe: gamersxtreme.org
Muttley
ne temesd a 2005-ös játékokat 😊
Silent Hunter 3 a mai napig magasan a legjobb tengó SZIM
Richard Burns Rally a mai napig magasan a legjobb rally SZIM
TDU 1 (2006) a mai napig magasan a legjobb open world cargame
BF2 az egyik legO.K.bb csapat FPS
mirõl beszélünk? 😊

ha frostbite2-t raknak alá, akkor
akkor konzolon ugyanolyan plasztikus moslék lesz, mint a BF3

NFS-ek közül (Shift vonal nélkül)
a 2010 HP az absz. király

Just do it :)

Az idõjárás és napszak hihetõ hiszen a motor támogatja bár nincs rá bizonyíték, de LA honnan jött? Szerintem inkább Rockportra hasonlít.
szabii98
hmm 2005. emlékszem egy újságban láttam a játékot és mondtam anyumnak: ez kell! 😄

I met God. She's black

Pár apró infó a kép alapján.
Lényeget leírom azért, mert tudom, senki nem szeret klikkelni 😊
- SUV-részlegen új rendõr: Ford Explorer
- Változó idõjárás, napszak visszatér
- A Criterion-féle Chameleon engine-el készül, ami a HP-t is hajtotta
- Koszosodnak az autók?
- Fairhaven a város, Los Angeles lehetett az ihlet.

Igazából a RUN-ban is a városi pályák szaggattak leginkább, MW-ben meg gondolom csak város lesz, ráadásul nem is zárt pálya hanem nyitott... Nem ilyen dolgokra való az a motor szvsz
leginkább gépzabáló..Sajnos!

Ryder62
A HP motorja kb kétszer szebben jelenítette meg a kocsikat meg a tájat mint ez a frosbite 2

BF 3 alatt sem volt hú de szép, vannak jobb motorok is ennél. Arról nem is beszélve hogy igencsak gépzabáló. Bár szerintem mostantól minden EA fejlesztésû játék ezt fogja használni egy darabig.

Õszintén remélem hogy nem Frostbite 2 lesz alatta, mert akkor dühös leszek. Nem akarok diavetítést...
hát reméljük nem az lesz a reakciónk hogy, "na ez sem a régi MW-.-" !

Reméljük észhez térnek és vissza hozzák azt a hangulatot amit az MW adott szerintem a játékosok 70% azt várja vissza!😊

Ryder62
Lassan 2-3 éves játékokat nem lehet kapni. Egy 2005-ös játék azért már elég régi. Sztem nem is kapható már.

Igazából ami az új HP-ban volt azokat kéne a Most Wantedbe tenni. Pl: EMP gránát, abroncs lyukasztó stb. Sztem eléggé vacak lett a HP pont ezek miatt, mert állandó lökdösõdés meg szivatás ment végig.

Xd megveszi mert jóval olcsóbb és ugyan az névileg xd

Nagyon kíváncsi leszek a bemutató trailerre. Így elsõre Hot Pursuit, Burnout keveréknek nézem és nem Most Wantednek. 😞

Számomra az a fontos, hogy legyen benne jó irányítás, sebességérzet, feketelista, MW-es rendõrös részek és persze motiváló történet. Amúgy én se értem miért nem lehet MW2. Már látom elõre aki kb. sehol nincs a videojátékok piacán és megakarja venni a Most Wantedet esetlegesen megveszi a régit. (lehet a végén jobban is jár vele, utóbbi éveket nézve) 😊
a feeling legyen meg, meg egy jó hosszú történet én ennyit szeretnék! 😄

Nem igaz hogy nem tudtak volna egy 2-est az MW mögé rakni. Ez így olyan gáz szerintem. Am a képbõl az jön le hogy nem Frostibe 2 lesz alatta.

IT’S OFFICIAL: The next Need for Speed will be Most Wanted, developed by Criterion! Here’s the first screenshot!

Make sure to watch our E3 press conference live on June 4th at 1PM (PST) for more info!

kep

forrás: /Need for Speed facebook/
<#wave>

tutituti
trú.

Akkor maradt félbe mikor haverom már jócskán elõre volt benne és winreinstall után bukta a mentését.
Volt ott káromkodás jócskán.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

pxxl
nem a dlc-k hiánya elkeserítõ, hanem hogy volt pofájuk kiadni egy béta fost, és utána nagyívben elszarni mindent...kb ez volt

All hail the double x!

tutituti
tdu elsõ részét mikor meg akartam venni addigra eléggé megcsappant a játékosok száma.Ezért a második részét vásároltam meg.
nekem is ez a véleményem.Bár a topikja a kedvencekben van a cruiseolás csak haverokkal maradt meg.
de a dlc-k hiánya sajnos tényleg eléggé elkeserítõ..

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

pxxl
ja láttam már sok videódat, voltak jobbak ennél 😄

All hail the double x!

Bronx South
Ez is egy vélemény. Az valóban hiba hogy egy driving videóban zenei videóklipp formára törekedtem, és hangsúlyt tettem az effektekre, és a dinamikusabb vágásra, de én úgy hiszem hogy egy játéknál ez megállja a helyét. Ha egy reális autós találkozót akarnák bemutatni nem így csinálnám, de a valóságból máshogy is jönnek át a képek mint egy játékból. Csináltam én ilyet is, de változó mikor mit dob a fantáziám. 😊

pxxl
"bad reklám is reklám too" ahogy Béres Zoo mondta 😄

ez a videó rémes már bocs 😊 2mp-es snittek, sokszor zavaró átmenetek, effektek, zene.

ebbõl nem jön át hogy mi az a TDU.

és ez mitõl fake TDU3? 😊

All hail the double x!

Bronx South
arty
megértelek, én se véletlen most játszom az MW1-et 😊 (carbont is kb 2.5 hete játszottam végig, azt anno 1%-on hagytam abba 😄 )

viszont nálam:
TDU1 > MW1 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> tdu2/nfsu1-2

Forza.

Azért a színek is jobbak boxxon, élethûbb.

Bronx South
De mivel NFS topik megemlítem a Worldot. Azt is legalább úgy vártam mint egy TDU2 -t, azt kegyetlen nagy pofon volt azzal elkezdeni játszani. Az Undercover volt elõtte ami nem jött be, de a World még azt is felül múlja annyira szar. Pedig egy jól összerakott Underground, Most Wanted, vagy Carbon stílusjegyeket viselõ online világot is eltudnák képzelni nagy területekkel, Shift vagy Run szintû irányítással, a jó grafika meg ma már alap.

Bronx South
A TDU2 nálam olyan mint a cigi, ha kell ha nem alig van nap mikor ne játszanák vele kisebb hosszabb idõt. Az elsõ résszel ritkábban, de még ma is játszok. Szerintem autós kategóriában nincs még egy olyan játék ami átadná a hatalmas szabadságot ami a terület és az online lehetõségekben rejlik, a másokkal való autóstalálkozók, cruiseok, street racingek élményét.

De mérges is vagyok mert az hagyján hogy irányításügyileg az autókat elbaszták (a motorok egész jók lettek), a kiadó a pénzt is elbaszta, és mivel az Atari kirúgott az Edentõl szinte mindenkit ebbõl kifolyólag így a javítások alig ha készülnek el, talán a DLC2 után mondhatjuk a játékra hogy nem béta (ami egy év után jött ki), a beígért további DLC -krõl meg ne is beszéljünk.

Ha belegondolsz egy olyan játékban mint a TDU2 hatalmas lehetõségek rejlenek, rengeteg rétegû lehetne a játék, annyi DLC -t minimum ki lehetne dobni rá mint egy Simshez legyen az új sziget, autók, motorok, ruhák, játéktermek, irányítás módok (az elsõ részben pl. két fajta volt) etc, és abban biztos vagyok hogy az emberek vennék is mint a cukrot.

Csak talán ma pár hét alatt eldobható játékot gyártani kifizetõdõbb mint egy olyat amivel évekig el van az ember, bízom benne hogy a jövõben ez változni fog. A Forza Horizonra meg kíváncsi leszek, bár ha jó is lesz se fogok amiatt Xboxot venni.