Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi Need For Speed-et nem az jellemzi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Továbbá preferálnám ha az autók utolsó alkatrészéig visszatérne a tuning, mert ez már egyre jobban hiányzik az NFS -ekbõl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Forza.
Legalábbis nagyon hasonlít a runra.
Csak a Shiftek más közösségnek lettek.
I met God. She's black
6-7 év után elõször a Runra mondtam az hogy ez tettszett. Persze nem tökéletes mert a kecsap még mindig van. Viszont változatos tájakon lehetett kocsikázni, ráadásul végre eltûnt a tuning. De sajna még az is negatívum hogy egy-két perces szakaszokból állnak a versenyek.
Remélem jó hosszú lesz a MW2 nem ilyen 7-8 óra.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Bannernek?

Másik, állítólag ez a lesz a dobozának a képe: gamersxtreme.org
Silent Hunter 3 a mai napig magasan a legjobb tengó SZIM
Richard Burns Rally a mai napig magasan a legjobb rally SZIM
TDU 1 (2006) a mai napig magasan a legjobb open world cargame
BF2 az egyik legO.K.bb csapat FPS
mirõl beszélünk? 😊
ha frostbite2-t raknak alá, akkor
akkor konzolon ugyanolyan plasztikus moslék lesz, mint a BF3
NFS-ek közül (Shift vonal nélkül)
a 2010 HP az absz. király
Just do it :)
I met God. She's black
Lényeget leírom azért, mert tudom, senki nem szeret klikkelni 😊
- SUV-részlegen új rendõr: Ford Explorer
- Változó idõjárás, napszak visszatér
- A Criterion-féle Chameleon engine-el készül, ami a HP-t is hajtotta
- Koszosodnak az autók?
- Fairhaven a város, Los Angeles lehetett az ihlet.
BF 3 alatt sem volt hú de szép, vannak jobb motorok is ennél. Arról nem is beszélve hogy igencsak gépzabáló. Bár szerintem mostantól minden EA fejlesztésû játék ezt fogja használni egy darabig.
Igazából ami az új HP-ban volt azokat kéne a Most Wantedbe tenni. Pl: EMP gránát, abroncs lyukasztó stb. Sztem eléggé vacak lett a HP pont ezek miatt, mert állandó lökdösõdés meg szivatás ment végig.
Számomra az a fontos, hogy legyen benne jó irányítás, sebességérzet, feketelista, MW-es rendõrös részek és persze motiváló történet. Amúgy én se értem miért nem lehet MW2. Már látom elõre aki kb. sehol nincs a videojátékok piacán és megakarja venni a Most Wantedet esetlegesen megveszi a régit. (lehet a végén jobban is jár vele, utóbbi éveket nézve) 😊
Make sure to watch our E3 press conference live on June 4th at 1PM (PST) for more info!
kep
forrás: /Need for Speed facebook/
<#wave>#wave>
Akkor maradt félbe mikor haverom már jócskán elõre volt benne és winreinstall után bukta a mentését.
Volt ott káromkodás jócskán.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
All hail the double x!
nekem is ez a véleményem.Bár a topikja a kedvencekben van a cruiseolás csak haverokkal maradt meg.
de a dlc-k hiánya sajnos tényleg eléggé elkeserítõ..
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ez a videó rémes már bocs 😊 2mp-es snittek, sokszor zavaró átmenetek, effektek, zene.
ebbõl nem jön át hogy mi az a TDU.
és ez mitõl fake TDU3? 😊
All hail the double x!
viszont nálam:
TDU1 > MW1 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> tdu2/nfsu1-2
Forza.
De mérges is vagyok mert az hagyján hogy irányításügyileg az autókat elbaszták (a motorok egész jók lettek), a kiadó a pénzt is elbaszta, és mivel az Atari kirúgott az Edentõl szinte mindenkit ebbõl kifolyólag így a javítások alig ha készülnek el, talán a DLC2 után mondhatjuk a játékra hogy nem béta (ami egy év után jött ki), a beígért további DLC -krõl meg ne is beszéljünk.
Ha belegondolsz egy olyan játékban mint a TDU2 hatalmas lehetõségek rejlenek, rengeteg rétegû lehetne a játék, annyi DLC -t minimum ki lehetne dobni rá mint egy Simshez legyen az új sziget, autók, motorok, ruhák, játéktermek, irányítás módok (az elsõ részben pl. két fajta volt) etc, és abban biztos vagyok hogy az emberek vennék is mint a cukrot.
Csak talán ma pár hét alatt eldobható játékot gyártani kifizetõdõbb mint egy olyat amivel évekig el van az ember, bízom benne hogy a jövõben ez változni fog. A Forza Horizonra meg kíváncsi leszek, bár ha jó is lesz se fogok amiatt Xboxot venni.