2514
  • SUNNY84HUN
    grafikailag mindig is jó volt az nfs széria többi meg homályba ment , majd kiderül mi lesz ebből
  • IMYke2.0.0.0
    Az autókkal eddig sem volt baj...
  • Bullitt
  • The Protector
    én is ezt érzem.
    ráaadásul ez a verőfényben nedves,tükröződő aszfalt egy az egyben az undercoverre utal.tán nehéz összehozni egy nagyfelbontású aszfaltot,shadert tükröződéssel biztosan egyszerűbb.
  • High end PC #618
    Idejét sem tudom mikor vártam ennyire semlegesen egy NFS-t, talán az Undercover előtt.
    Csak én érzem ezt egy összecsapott erőltetett cuccnak?
  • janihunk
    Hát az attól függ lesz-e kulcsos verzió 4-5 ezerért. Akkor megveszem. 10 ért nem a dobozost.
  • Bullitt
    Nem, mert az open worldben állítólag sok felfedezni való van. Meg Autolog királyság. Persze aki nem veszi meg az a lényegről lemarad, mert egyjátékos mód egy nagy nulla lesz. És a multi se a versenyzésről fog szólni, inkább roncsderbiről
  • janihunk
    Ennyi? Ez is lesz vagy 3 óra.
  • Bullitt
    Nem lesz történet. Csak le kell gyűrni 10 AI arcot.
  • janihunk
    Am mi lesz a történet itt?
  • SUNNY84HUN
    hát ja , mw -től kezdve nagyon elcsúsztunk a zsaruzás irányába
  • arty
    ez még mindig need for speed, aminek NEM a zsaruzás a lényege... ill. nem kellett volna annak lennie.
  • SUNNY84HUN
    az mw -nek a zsaruzás az 1ik lényege ugyan akkor el is lehet b@szni az egészet ahogy van
  • SLICK
    Ez az Alfa igazi korcs :D

Csomó autóról vannak benne elemek, amik azokra ütnek vissza:
    eleje Porsche, tető Nissan GT-R, hátsó légbeömlő McLaren motívumos :D
    a hátulja meg Ferrari...

• arty
    valóban, nem is próbálja :(
  • IMYke2.0.0.0
    Az autókkal, a modellezéssel és a textúráikkal eddig sem volt gond.
    A többivel már igen.

Amúgy, ez az Alfa nagyon porschés...
  • szabii98
    én bírtam a zsarus cuccokat
    nagyon jó volt az mw1, az új mw nem fogja tudni azt a játék érzést vissza hozni
  • arty
    legyenek - pl verseny közben :) de az, hogy a zsarus milestonek nagyságrendekkel tovább tartsanak, mint a versenyek, kissé abszurd.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne már! Azt a trükköt én is csináltam :)))
  • Ryder62
    Ha már a címe "legkeresettebb" akkor legyenek benne zsaruk dögivel.

És nagyon jó mérfőkövek voltak benne. Kb 3X húzósabb volt őket megcsinálni, teljesíteni mint a legtöbb játék integrált acsijait. 30 percig üldözzenek, törj össze XY kocsit, csinálj több milliós kárt stb.

Volt kihívás. A 30 perceset csak kis trükkel tudtam megcsinálni, felmentem a buszállomás tetejére és oda nem tudtak feljönni XD

Ez a MW2 kis 5 éveseknek készül, lehet benne lökdösődni, meg ugra bugrálni és ki is merült. World 2 jön. Semmi több.
  • arty
    Szerintem az MW1-et kissé elszabták. Túl hangsúlyosak voltak a rendőr előli menekülések. Rossz volt külön feladatként menekülni előlük.
  • DIESEL DOG #599
    Szerintem a látvány miatt ne aggódj... a játékélmény miatt viszont annál inkább. Lesz-e vajon olyan jó mint az első MW. Nekem itt csücsül a polcomon az első MW eredeti verziója és még a mai napig le tud kötni. :)
  • arty
    úgy megnézném már, hogy VALÓJÁBAN hogy fog kinézni ...
  • SUNNY84HUN
    max akkor lesz még 1 olyan játék amit nem próbálunk ki
  • bpeti72
    A szokásos szar.
  • SUNNY84HUN
    majd meglátjuk mi sül ki végleg belőle
  • arty
    semmi közük egymáshoz, teljesen más a két rész :) a hp3 egy ultraárkád burnout-klón lett, míg a run picit visszahozott a régi nfs feelingből (kivéve a röhejes sztorit a még röhejesebb QTE-kkel)

én mindkettőt bírtam, bár a hp3-hoz idő kellett, mire megszerettem :D a lényeg, hogy ne koncentráljunk a címre... :D
  • Fpocok
    Ja akkor a burnout paradiseal kevertem... mea culpa. Ettől függetlenül a két nfs ugyanaz. Játszottam mindkettővel :D
  • Fpocok
    Hmm... pedig esküszöm, hogy volt még valami...
    Mindegy, a két játék akkor is ugyanaz.
  • Fpocok
    Ja a runra írtad, semmi. Pedig megmernék esküdni, hogy ott is láttam logót.
  • Fpocok
    http://www.youtube.com/watch?v=vMehpkJj9F0ahham, ühhüm... 01:55
  • arty
    szerinted a hp3 és a run egykaptafa? :DDDDDDDDD

(külön jóság, hogy nem is ugyan az a studio csinálta :D )
  • IMYke2.0.0.0
    "úgy is mondhatnánk, hogy az autós játékok call of dutyja." - sajnos, igaz. S még igazabb lesz az elkövetkező években :(
  • Fpocok
    Az nem.
    De a hot pursuit, the run, ez... ugyanaz a játék, csak más skinnel... úgy is mondhatnánk, hogy az autós játékok call of dutyja.
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp - én is elírtam :)
  • arty
    ott a logoban is: Criterion!!

amig burnoutot csináltak szvsz nem volt gond... ;) de az nfsre kár volt őket rászabadítani... a hotpursuit3 egyszer elment (az egyetlen nfs amit kb nem lehet kormánnyal játszani), de nagyon gáz, hogy most akkor kétévente kapunk egy nfsre keresztert burnoutot :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel egyet is tudok érteni.
    A San Francisco nem Cryterion-termék. Szerencsére.
  • Fpocok
    Szerintem a Cryterion autós játékai szarok és egy kaptafára készülnek.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, remek játék lett.
  • arty
    jah, abba még csak bele-belekóstoltam :)