2514
-
#625 grafikailag mindig is jó volt az nfs széria többi meg homályba ment , majd kiderül mi lesz ebből -
#624 Az autókkal eddig sem volt baj... -
Bullitt #621 -
#619 én is ezt érzem.
ráaadásul ez a verőfényben nedves,tükröződő aszfalt egy az egyben az undercoverre utal.tán nehéz összehozni egy nagyfelbontású aszfaltot,shadert tükröződéssel biztosan egyszerűbb. -
High end PC #618 Idejét sem tudom mikor vártam ennyire semlegesen egy NFS-t, talán az Undercover előtt.
Csak én érzem ezt egy összecsapott erőltetett cuccnak? -
janihunk #617 Hát az attól függ lesz-e kulcsos verzió 4-5 ezerért. Akkor megveszem. 10 ért nem a dobozost. -
Bullitt #616 Nem, mert az open worldben állítólag sok felfedezni való van. Meg Autolog királyság. Persze aki nem veszi meg az a lényegről lemarad, mert egyjátékos mód egy nagy nulla lesz. És a multi se a versenyzésről fog szólni, inkább roncsderbiről -
janihunk #615 Ennyi? Ez is lesz vagy 3 óra. -
Bullitt #614 Nem lesz történet. Csak le kell gyűrni 10 AI arcot. -
janihunk #613 Am mi lesz a történet itt? -
#611 hát ja , mw -től kezdve nagyon elcsúsztunk a zsaruzás irányába -
#610 ez még mindig need for speed, aminek NEM a zsaruzás a lényege... ill. nem kellett volna annak lennie. -
#609 az mw -nek a zsaruzás az 1ik lényege ugyan akkor el is lehet b@szni az egészet ahogy van -
#608 Ez az Alfa igazi korcs :D
Csomó autóról vannak benne elemek, amik azokra ütnek vissza:
eleje Porsche, tető Nissan GT-R, hátsó légbeömlő McLaren motívumos :D
a hátulja meg Ferrari...
-
#607 valóban, nem is próbálja :( -
#606 Az autókkal, a modellezéssel és a textúráikkal eddig sem volt gond.
A többivel már igen.
Amúgy, ez az Alfa nagyon porschés... -
#604 én bírtam a zsarus cuccokat
nagyon jó volt az mw1, az új mw nem fogja tudni azt a játék érzést vissza hozni -
#603 legyenek - pl verseny közben :) de az, hogy a zsarus milestonek nagyságrendekkel tovább tartsanak, mint a versenyek, kissé abszurd. -
#602 Ne már! Azt a trükköt én is csináltam :))) -
#601 Ha már a címe "legkeresettebb" akkor legyenek benne zsaruk dögivel.
És nagyon jó mérfőkövek voltak benne. Kb 3X húzósabb volt őket megcsinálni, teljesíteni mint a legtöbb játék integrált acsijait. 30 percig üldözzenek, törj össze XY kocsit, csinálj több milliós kárt stb.
Volt kihívás. A 30 perceset csak kis trükkel tudtam megcsinálni, felmentem a buszállomás tetejére és oda nem tudtak feljönni XD
Ez a MW2 kis 5 éveseknek készül, lehet benne lökdösődni, meg ugra bugrálni és ki is merült. World 2 jön. Semmi több. -
#600 Szerintem az MW1-et kissé elszabták. Túl hangsúlyosak voltak a rendőr előli menekülések. Rossz volt külön feladatként menekülni előlük. -
DIESEL DOG #599 Szerintem a látvány miatt ne aggódj... a játékélmény miatt viszont annál inkább. Lesz-e vajon olyan jó mint az első MW. Nekem itt csücsül a polcomon az első MW eredeti verziója és még a mai napig le tud kötni. :) -
#597 úgy megnézném már, hogy VALÓJÁBAN hogy fog kinézni ... -
#594 max akkor lesz még 1 olyan játék amit nem próbálunk ki -
#593 A szokásos szar. -
#592 majd meglátjuk mi sül ki végleg belőle -
#591 semmi közük egymáshoz, teljesen más a két rész :) a hp3 egy ultraárkád burnout-klón lett, míg a run picit visszahozott a régi nfs feelingből (kivéve a röhejes sztorit a még röhejesebb QTE-kkel)
én mindkettőt bírtam, bár a hp3-hoz idő kellett, mire megszerettem :D a lényeg, hogy ne koncentráljunk a címre... :D -
#590 Ja akkor a burnout paradiseal kevertem... mea culpa. Ettől függetlenül a két nfs ugyanaz. Játszottam mindkettővel :D -
#589 Hmm... pedig esküszöm, hogy volt még valami...
Mindegy, a két játék akkor is ugyanaz. -
#588 Ja a runra írtad, semmi. Pedig megmernék esküdni, hogy ott is láttam logót. -
#587 http://www.youtube.com/watch?v=vMehpkJj9F0ahham, ühhüm... 01:55 -
#586 szerinted a hp3 és a run egykaptafa? :DDDDDDDDD
(külön jóság, hogy nem is ugyan az a studio csinálta :D ) -
#585 "úgy is mondhatnánk, hogy az autós játékok call of dutyja." - sajnos, igaz. S még igazabb lesz az elkövetkező években :( -
#584 Az nem.
De a hot pursuit, the run, ez... ugyanaz a játék, csak más skinnel... úgy is mondhatnánk, hogy az autós játékok call of dutyja. -
#583 Hopp - én is elírtam :) -
#582 ott a logoban is: Criterion!!
amig burnoutot csináltak szvsz nem volt gond... ;) de az nfsre kár volt őket rászabadítani... a hotpursuit3 egyszer elment (az egyetlen nfs amit kb nem lehet kormánnyal játszani), de nagyon gáz, hogy most akkor kétévente kapunk egy nfsre keresztert burnoutot :( -
#581 Ezzel egyet is tudok érteni.
A San Francisco nem Cryterion-termék. Szerencsére. -
#580 Szerintem a Cryterion autós játékai szarok és egy kaptafára készülnek. -
#579 Szerintem, remek játék lett. -
#578 jah, abba még csak bele-belekóstoltam :)