2514
-
#673 Ettől még az első rész meghatározóbb egy játék esetén, mint a 7.
Tudod, a 7. rész alapján nem igazán mondhatod az elsőre, hogy "az nem volt igazán need for speedes" ;) -
Interstate 95 #672 Kijavítalak; minden ami számodra nem NFS, nem mindegy a megfogalmazás. Számos embernek ott kezdődik az NFS fogalma amit leírtam.
Nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked, ezt vagy elfogadod, vagy nem. -
#671 Tökéletes adatlap! Minden benne van, amit tudni lehet a játékról! Köszönet érte! Biztos nem volt kis munka ilyen jól összehozni a dolgokat! -
Bullitt #670 Ha még lesz erőm ma este lesz cikk TCM-en a Game4All-os élményemről. Elég vegyes eddig a véleményem, de majd megírom részletesen, addig is.
Van részletes adatlapunk
És:
Lexus LFA:
-
#669 az igazi nfs sorozat a porsche után bukott , mert az istenkirály volt mind hang és effektileg meg minőségre és irányításilag , múltkor felraktam win7 x64re megy de már igen furcsa -
#668 "éjszakai élet, dekoratív verdák, nők, music."
minden ami NEM nfs :D -
#667 az elsőben is voltak - de a játék elsősorban nem arról szólt :) -
ntex #666 A Shift 1. része azért nem volt rossz... A mai napig játszogatok vele, kikapcsolt segítségekkel egész jókat lehet csapatni vele :) -
Interstate 95 #665 Nálam a High Stakes -el kezdődött, és egyben ez volt az egyetlen NFS amit toltam az elsők közül. Nem volt rossz az biztos, viszont nem érzem úgy hogy azóta nem játszottam volna jobb NFS -el, vagy egyáltalán autós játékkal. Persze elhiszem hogy annak aki nagy fan -ként az elejétől tolta máshogyan csapódnak most le az emlékek mint nálam, mindenkinek meg van a normája így ezzel nem vitáznék.
Számomra az Underground 1 - 2 ami maradandó, amit azóta is mintának tekintek, éjszakai élet, dekoratív verdák, nők, music. -
#664 Akkor bevállalom, hogy maradi vagyok - szerintem is a Hot Pursuit 2-ig tartott az igazi Need For Speed-sorozat. -
Interstate 95 #663 Igen, belinkeltem egy első generációs Need For Speed -et. Vannak akik szerint a Hot Pursuit 2 -vel bezárólag ért véget a széria, de úgy is írhatnám hogy a maradi gondolkodásúak szerint addig NFS az NFS. Feltételeztem hogy te is általánosítasz az első generációra, nem gondoltam hogy még 20 év távlatában is ekkora élményt jelentett az első rész, sry. -
#662 már a harmadik részben is voltak rendőrök -
#661 most komolyan belinkeltél egy n. részt? :) játszottál te az elsővel? "A" need for speeddel? -
Interstate 95 #660 Mi van ?
-
Bullitt #659 Holnap ki jön kipróbálni Game4All-on? Én délelőtt kinézek, bár tuti tömeg lesz -
#658 batcave jópofa, lehetne hasonló garázs a játékosoknak is, meg parkolóház :D
autó irányítás nem tűnik vészesnek, hangulat se rossz, Burnout Paradise-ból ismerős ugratók mindenfelé, rövid verseny, hosszú kergetőzés, a kerékjavítós menü kissé túlbonyolitásnak tűnik így elsőre, az állandó lámpából előugró szövegek már most idegesítenek :-/ -
Bullitt #657 GTTV-ben tegnap jó hosszan volt MW -
#656 ez tiszta hp :S -
#655 Éljenek a "visszagyógyuló" gumiszettek... -
Bullitt #654 Új gameplay a Most Wanted Lista egyik helyezettjével.
-
#653 meg lehessen a páncélost vezetni :DD -
#652 jó lesz ez , csak adja a hangulatot mikor a zsaruk hajtanak és kiélném magam , ha már a közúton nem kötekedhetünk velük így -
Bullitt #648 40 perces bemutató az Eurogamer Exporól jó sok gameplay-el, meg infóval
[url=http://tcm.mconline.hu/index.php?drawfc=76586]Öcsilista, benne a 10 "Most Wanted listás" autóval[/ur]
Ja és Porsche Panamera is lesz
-
#647 de úgy tűnik mégis megyek..
7-én kipróbálom a Most Wanted-ot :D -
#646 halljátok a bnv-n bemutatják a játékot.. valaki megy majd?
én sajna nem hiszem,h el tudok menni :( -
gabetune #645 Halihó! Akik megveszik az új MOST WANTED-et azoknak ajánlom az alanti Facebook csoportot! Gyertek, csatlakozzatok, növekedjünk! Minél többen vagyunk annál nehezebb lesz MOST WANTED-nek lenni! :D http://www.facebook.com/nfsmostwanted12hungary -
#643 jaa értem :DD
akkor azért nem érdemes előrendelni :DD -
#641 sziasztok
ez mi lenne, hogy ha előrendelem a játékot, akkor jár hozzá egy Porsche?
ez olyan mint a drivernél? -
#639 Nem hiszem, azért egy gép sem ártana. -
#637 jó meg minden, csak a játék is jó legyen :DD -
Bullitt #636 Get Wanted tréler:
-
#635 nekem HD7970-esem van az elég lesz? :) -
#634 de pc -n ráküldöd az élsimítást és egyéb nyalánkságokat magas felbontáson ( 1600x 1024 felett értem alatta semmi képen ) és tű éles brutális graf lesz , persze kellő hardverrel megáldva ami nem olcsóság -
Bullitt #633 A Chameleon engine nagyon jó, szerintem a HP is szép volt. Xboxon TV-n recék se látszanak annyira, mint pl. PC-n. :)
-
#632 Állóképeken, komponált videókon minden jól néz(het) ki.
Amikor irányítjuk, játszunk, akkor derül ki, mennyire sikerült jól a főztjük.
A Need For Speed-ek az utóbbi időben mindig odakozmálnak. -
#631 remélem nem olyan lesz a játékmenet, mint a Run-ba mert akkor uninstall :D
de mindig így van, hogy videókba tök jól néz ki meg minden.. a játék meg sz*r.. -
#629 igen az is durca volt , anno kb 30 percet volt fent , elég is volt .. autók viselkedése mintha technokolon csúsztak volna , meg az éles kanyar vétele 250al hányás irányítás , ezért is kérdeztem a zackes sciroccot a worldben hogy ki volt az elmagyarázták hogy a főellen vagy ilyesmi volt a uc-ben -
#628 bennem a kocsik tükröződése és az ótvar barnás sárgásság maradt meg, mint undorító emlék :D -
#627 főleg az ég -
#626 kivéve undercover :) az a maga korában extra ocsmányan nézett ki ...