Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#214: Nem tudom eddig hány autós játékkal játszottál, és hány gameplay videót láttál, de ezek szerint keveset.
Ütközést, fizikát esetleg igen... (ráadásul azt se tudod, hogy bill-el ment-e, gamepaddal, esetleg kormánnyal, mennyire rángatta, stb)
Forza.
Minimum system requirements:
PROCESSOR: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
RAM: 2 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance) Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX Compatible
Recommended system requirements:
PROCESSOR: Quad-core CPU
RAM: 4 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
forrás: videogamer.com
Arról nem is beszélve hogy nem egy játék volt amit a negatív megítélésem miatt hagytam a francba, azt miután hónapok, esetleg évek után még is rászántam magam, jöttem rá hogy mit hagytam ki.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Forza.
Mondjuk nem tudom mennyibõl tartana egy dinamikus idõjárást és napszakváltozást csinálni... Nem vagyok programozó de sztem pár script lenne az egész csak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Forza.
mármint hot pursuit 4-nek, khm ... (3 db hp volt eddig!)
Forza.

Lehet nektek tetszik, én véleményt mondtam.
I met God. She's black
Ne kelljen már állandóan a kicseszett Autolog-ot látnom a menüben, és tudnom azt, hogy nélküle bizony milyen mókákról (meg feature-ökrõl) maradok le.
Ez a "multigaming" mánia már a halálba kerget.
Tenné akkor is, ha otthon lenne netem. Én utálom, ha MÁSTÓL függ, hogy az adott játékélmény megvan-e vagy sem.
All hail the double x!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Okosabb lett volna, ha elnevezik Hot Pursuit 2nek vagy Burnoutnak. Már várom, hogy a következõ az NFS Undergound lesz, ami szintén nagyon közösségi lesz és nem lesz tuning mert õk így álmodták újra a zombik meg tapsolnak hozzá.... (és persze a minõségrõl és tartalmasságról ne is álmodjuk, hiába az NFS név halott)
Mondjuk úgy, hogy megy a verseny folyamatosan és ha lezúzol valakit, vagy csak rendõrt jelez a rendszer, akkor azt egy kisebb ablakban megmutatja, így nem "veszi el" tõled az irányítást a gép arra az idõre és a verseny is folyamatosabb, izgalmasabb lenne.
A The Run-ban viszont még ez a régebbi módszer is rosszul volt kivitelezve. Ott is voltak ilyen belassulások és nem egyszer történt az, hogy amikor visszakaptam az irányítást az ilyen bejátszás után, akkor azonnal nekiütköztem valaminek és visszadobott a gép az elõzõ Checkpoint-hoz. Bár ha belegondolok az egész The Run rosszul volt kivitelezve...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
am már én is régóta nem fûzök nagy reményeket a sorozathoz, de ez így elsõre jónak tûnik. bár a Hot Pursuit-ról is azt hittem, aztán elég nagy csalódás volt. meglátjuk...
All hail the double x!
nekem az EA-tól ennek a sorozatnak több része tetszett, mint ami nem...
számomra jók: nfs1, nfs3hotpursuit, nfs4highstakes, nfs5porsche, nfs6hp2, nfs_mostwanted, nfs_prostreet*, nfs_hp3, nfs_therun
ez 9 rész a 16-ból 😊 (wii-s, csak-online meg a többi szemetet hagyjuk)
(*necces, de végülis nem volt ez rossz, de nem játszottam végig, ellenben a Carbon egy rakás fos és azt mégis letoltam 1 hónappal ezelõtt 😊) )
Forza.
Amerika: Október 30. (Gondolom ekkor már lesz Virágboltos verzió).
Európa: November 2.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az újféle Hot Pursuitot imádtam a Criterion-tól, de ezzel eddig nem gyõztek meg.
Persze a tavalyi Run után ez igazi "elõrelépés" még úgy is, hogy mindezt már láttuk 2005-ben. Csak ott voltak élõszereplõs videók is és egy ügyefogyott történet is volt. Itt pedig csak átemeltek jópár dolgot a 2010-es Hot Pursuit-ból. Majd kiderül. Annyira sok reményt nem fûzök már egyetlen egy EA játékhoz sem.
A lassításos dolgot pedig nem hinném, hogy ki lehet majd kapcsolni. Ez már a 2005-ös Most Wanted óta benne van a Need for Speed játékokban. Azóta még nem lehetett kikapcsolni.