2514
  • The Protector
    Nekem is irritálja a szemem ez a vizes aszfalt.Talán nehezebb high res aszfaltot csinálni mint egy kis tükröződést,nem beszélve az erőforrás igényről.
    Rossz omen ez a vizes dolog,az undercoverban volt ilyen utoljára.
  • Szabi #712
  • Szabi #711
    nincs benne semmi új infó, hangok jók, zenék még jobbak, város szép, multy változatos :D

viszont ez szerintem 2 új kép :)

• grebber
    WP Előzetes Aki nagyon jó angolból leírhatná miket írnak róla!
  • arty
    az lenne elfogadható, ha leszoknának a parasztok vakításáról ...
  • Ryder62
    Jaj már, ha a forgalmat lecserélnék locsolókocsikra már elfogadható lenne nem igaz?
  • IMYke2.0.0.0
    Logikai levezetésed hibátlansága miatt feladom - és elfogadom, hogy a criterionos-víz megtámadhatatlan.
  • Interstate 95
    Problémákat vélek felfedezni a gondolkodásmódodban. Mivel ez egy Criterion féle NFS lesz, és mert a srácok az eredeti Mostwanted folytatására azt mondták hogy az nem "criterionos", így merem feltételezni hogy a víz körforgása sem criterionos, tehát a víz ráragad az aszfaltra.
  • Szabi #705
    csúszik le a hegyoldalról a hó, lent meg elolvad, vízelvezetés meg nincs a városban, ezért vannak mindenhol a hatalmas csövek, mert még nem ásták le őket
  • IMYke2.0.0.0
    S amikor locsolni kell az utakat, szerinted milyen gyorsan szárad fel az aszfalt?
    Elárulom: kurva gyorsan.
  • Interstate 95
    Nem. Az pont azért vizes mert meleg van. Locsolóautóról hallottál ?

• SUNNY84HUN
    halálom ez a csillogó vizes aszfalt , de eső még hírben sincs vagy dinamikus időjárás :S
  • Ryder62
    10 évesek játéka. A videóban több időt töltenek levegőben mint aszfalton.
  • Szabi #700

• Interstate 95
    Komolytalan...
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a kommentet tudom értékelni: "Új videó a Need for Burnout: Most Wanted-ből"
  • arty
  • fodorpetii
    Ezekről a helyszínekről nekem a Flatout 2 jut eszembe..ez baj?! :D
  • Szabi #695
    én nemrégiben megvettem egy ezresért a Burnout Paradise-t, teljesen jól elvagyok vele, csak a liszensz nélküli autók zavarnak... de itt már végre az is lesz :D
  • Csokis
  • TBTPumpa
    Csak azért érdekel, mert Criterion. Ha BlackBox lenne akkor felejtős lenne. De így megér egy próbát, sőt ha tetszeni fog, akkor azonnali vásárlás (mint anno a Hot Pursuit-nál). Vannak benne érdekes dolgok (ugrálás háztetőről-háztetőre), de a lezúzás és driftelés nem annyira elmebaj. Az még szórakoztató is lehet... De az az ugra-bugra ilyen verdákkal inkább vicces, mint komoly. Tiszta Assassins Creed csak verdákkal.

Az egyik hivatalos track
  • Szabi #692
    nagyon bejön a hangulata

háztetőre ugrálás sok-sok sírva röhögős órát okozhat még
  • TBTPumpa
    Új videó a Need for Burnout: Most Wanted-ből:
  • GTV
    vagyis valahol 2
  • GTV
    November 1-ről November 2-re csúszott :D
  • GTV
    Akinek a megjelenés napján van a szülinapja, az kaphatna egy példányt :D
  • SUNNY84HUN
    fúú jó kérdés , lengyel idején pár ezert , meg mostanában is a matrica csomagok miatt
  • Szabi #686
    world-re mennyit költöttél eddig ?
  • SUNNY84HUN
    én max eredetiben havernál látom mert előrendelte anno :S , ha bejön vagy valami értelmét látom akkor virágbolti verzióval megküzdök :) de eredetiben max akkor a 1000 ft körül lesz
  • Ryder62
    Már arra se. Eddig minden NFS-t kipróbáltam, ez lesz az első amihez hozzá sem nyúlok.
  • IMYke2.0.0.0
    Gonosz vagyok, de nálam is maximum egy WRZ-verzióra lesz jó ez az epizód.
  • SUNNY84HUN
    eléggé vegyes érzelmekkel álok az nfs mw előtt , eddigiekből összeállt kép nem valami hűde magával ragadó :S
  • ntex
    Még ki se jött a Most Wanted... :D

Új Need for Speed címhez keresnek munkatársakat
  • Szabi #680
  • Bullitt
    Game4All beszámoló
  • Szabi #678
  • arty
    lényegtelen, hogy hetedik vagy tizenhetedik rész jön :) sajnos az autósjáék EA-nál mindenképpen nfs címet kap, már burnout néven sem mernek kihozni semmit :(
  • ntex
    Nekem a 4. és 5. rész volt az igazi NFS... Emlékszem rá mikor anno egész délutánokat töltöttem el azzal hogy próbáltam megdönteni a saját rekordomat a Porsche 911 (993)-al az Autobahnon, és próbáltam úgy végigmenni az egész pályán hogy ezalatt a falhoz sem érek sehol. Ez az utóbbi részek egyikében sem köszönt vissza, egyedül talán a Shift-ben, de az is más célközönségnek készült.
  • SUNNY84HUN
    " mert mindenkinek mást-mást jelent a Need For Speed név. "

+1
  • Interstate 95
    Oké, csak éppen azt felejted hogy most írunk a 19 -ik(!) rész topikjába, hogy közel 20 éves a széria, és hogy a tartalom alapján a játék 3 generációra osztható. Én leírtam hogy számomra mit jelent, jelentene a Need For Speed név, te meg rávágtad hogy az nem Need For Speed -es.
    Ez az általánosítás valóban helyes lenne ha most adnák ki a 7 -ik részt, de mivel ez nem így van, én úgy érzem hogy a sorozatról maximum az egyén szintjén lehet véleményt alkotni, mert mindenkinek mást-mást jelent a Need For Speed név.