2514
-
#713 Nekem is irritálja a szemem ez a vizes aszfalt.Talán nehezebb high res aszfaltot csinálni mint egy kis tükröződést,nem beszélve az erőforrás igényről.
Rossz omen ez a vizes dolog,az undercoverban volt ilyen utoljára. -
#712 -
#711 nincs benne semmi új infó, hangok jók, zenék még jobbak, város szép, multy változatos :D
viszont ez szerintem 2 új kép :)
-
#710 WP Előzetes Aki nagyon jó angolból leírhatná miket írnak róla! -
#709 az lenne elfogadható, ha leszoknának a parasztok vakításáról ... -
#708 Jaj már, ha a forgalmat lecserélnék locsolókocsikra már elfogadható lenne nem igaz? -
#707 Logikai levezetésed hibátlansága miatt feladom - és elfogadom, hogy a criterionos-víz megtámadhatatlan. -
Interstate 95 #706 Problémákat vélek felfedezni a gondolkodásmódodban. Mivel ez egy Criterion féle NFS lesz, és mert a srácok az eredeti Mostwanted folytatására azt mondták hogy az nem "criterionos", így merem feltételezni hogy a víz körforgása sem criterionos, tehát a víz ráragad az aszfaltra. -
#705 csúszik le a hegyoldalról a hó, lent meg elolvad, vízelvezetés meg nincs a városban, ezért vannak mindenhol a hatalmas csövek, mert még nem ásták le őket -
#704 S amikor locsolni kell az utakat, szerinted milyen gyorsan szárad fel az aszfalt?
Elárulom: kurva gyorsan. -
Interstate 95 #703 Nem. Az pont azért vizes mert meleg van. Locsolóautóról hallottál ?
-
#702 halálom ez a csillogó vizes aszfalt , de eső még hírben sincs vagy dinamikus időjárás :S -
#701 10 évesek játéka. A videóban több időt töltenek levegőben mint aszfalton. -
-
Interstate 95 #699 Komolytalan... -
#698 Csak a kommentet tudom értékelni: "Új videó a Need for Burnout: Most Wanted-ből" -
#697 -
fodorpetii #696 Ezekről a helyszínekről nekem a Flatout 2 jut eszembe..ez baj?! :D -
#695 én nemrégiben megvettem egy ezresért a Burnout Paradise-t, teljesen jól elvagyok vele, csak a liszensz nélküli autók zavarnak... de itt már végre az is lesz :D -
Csokis #694 -
#693 Csak azért érdekel, mert Criterion. Ha BlackBox lenne akkor felejtős lenne. De így megér egy próbát, sőt ha tetszeni fog, akkor azonnali vásárlás (mint anno a Hot Pursuit-nál). Vannak benne érdekes dolgok (ugrálás háztetőről-háztetőre), de a lezúzás és driftelés nem annyira elmebaj. Az még szórakoztató is lehet... De az az ugra-bugra ilyen verdákkal inkább vicces, mint komoly. Tiszta Assassins Creed csak verdákkal.
Az egyik hivatalos track -
#692 nagyon bejön a hangulata
háztetőre ugrálás sok-sok sírva röhögős órát okozhat még -
#691 Új videó a Need for Burnout: Most Wanted-ből:
-
GTV #690 vagyis valahol 2 -
GTV #689 November 1-ről November 2-re csúszott :D -
GTV #688 Akinek a megjelenés napján van a szülinapja, az kaphatna egy példányt :D -
#687 fúú jó kérdés , lengyel idején pár ezert , meg mostanában is a matrica csomagok miatt -
#686 world-re mennyit költöttél eddig ? -
#685 én max eredetiben havernál látom mert előrendelte anno :S , ha bejön vagy valami értelmét látom akkor virágbolti verzióval megküzdök :) de eredetiben max akkor a 1000 ft körül lesz -
#684 Már arra se. Eddig minden NFS-t kipróbáltam, ez lesz az első amihez hozzá sem nyúlok. -
#683 Gonosz vagyok, de nálam is maximum egy WRZ-verzióra lesz jó ez az epizód. -
#682 eléggé vegyes érzelmekkel álok az nfs mw előtt , eddigiekből összeállt kép nem valami hűde magával ragadó :S -
ntex #681 Még ki se jött a Most Wanted... :D
Új Need for Speed címhez keresnek munkatársakat -
#680 -
Bullitt #679 Game4All beszámoló -
#678 -
#677 lényegtelen, hogy hetedik vagy tizenhetedik rész jön :) sajnos az autósjáék EA-nál mindenképpen nfs címet kap, már burnout néven sem mernek kihozni semmit :( -
ntex #676 Nekem a 4. és 5. rész volt az igazi NFS... Emlékszem rá mikor anno egész délutánokat töltöttem el azzal hogy próbáltam megdönteni a saját rekordomat a Porsche 911 (993)-al az Autobahnon, és próbáltam úgy végigmenni az egész pályán hogy ezalatt a falhoz sem érek sehol. Ez az utóbbi részek egyikében sem köszönt vissza, egyedül talán a Shift-ben, de az is más célközönségnek készült. -
#675 " mert mindenkinek mást-mást jelent a Need For Speed név. "
+1 -
Interstate 95 #674 Oké, csak éppen azt felejted hogy most írunk a 19 -ik(!) rész topikjába, hogy közel 20 éves a széria, és hogy a tartalom alapján a játék 3 generációra osztható. Én leírtam hogy számomra mit jelent, jelentene a Need For Speed név, te meg rávágtad hogy az nem Need For Speed -es.
Ez az általánosítás valóban helyes lenne ha most adnák ki a 7 -ik részt, de mivel ez nem így van, én úgy érzem hogy a sorozatról maximum az egyén szintjén lehet véleményt alkotni, mert mindenkinek mást-mást jelent a Need For Speed név.