2514
-
#753 és az mitől fordítja fel az eddigi történetet, hogy tönkreteszik az autódat, de ha véletlenül mégse akkor csak úgy eltűnnek és versenyezhetsz tovább ? :D
#752: egy autós játékba semmilyen lőszert nem szeretnék! -
Interstate 95 #752 Egy autós játékban milyen lőszereket szeretnél ?
Ez nem GTA, egy akció NFS -ben az autód a fegyver. Ha te nem tudod használni, az nem a játék hibája. -
Interstate 95 #751 Egy olyat is linkelj már be légyszíves, amikor a Mass Effectben az SSV Normandy -t szanaszét lövik és lezuhan, vagy amikor a San Andreasban egy balhé után elkap a két korrupt zsaru, és egy kiadós fenyegetés után kibasznak a semmi közepén, ezzel felfordítva az eddigi történetet. -
#750 a kedvencem amikor megakar állítani a rendőrség, de helyettem a fél várost ledarálják.. civilek robbannak mindenfelé...
#749: mondj olyan akció, thriller, horror játékot, ahol az ellenség brutális túlerőbe van, lőnek rád ahogy csak bírnak, neked pedig 1db lőszered sincs ellenük... csak rohangálsz összevissza.. -
Interstate 95 #749 Alig tudnák olyan játékot mondani, ahol az akaratodon felül nem kerülsz hátrányba az ellenféllel szemben.
Ez a legtöbb (akció, thriller, horror) sztorival rendelkező játékban így van, állni kell a próbát. Ezért nem értettem a mondatot, mi abban a tűrni való hogy menekülni kell, arról nem is beszélve hogy ez és az autóval való háztetőre ugrálás között párhuzamot von. Wtf ? -
#748 Hát igen - és ezek is... -
#747 -
#746 Végigjátszottad a The Run-t, ugye? Emlékszel a Quick Time Eventekre? Főképp, az elején... -
Interstate 95 #745 "mindenki lő rám nekem meg tűrnöm kell" - Ez a mondatod mit jelent, mert nem igazán értem ? -
#744 Sztem is jó volt a Run. Nem azt mondom hogy tökéletes de hozta a hangulatot. Szép, változatos tájakon kocsikázni végre. Nem körpályás bohóckodás 0 fizikával mint shift, nem ugra bugra mint majd most a mw, nem fél világon át driftelek közben lődözöm ki a powerupokat hp 2010, és nem széjjel tuningolom a verdámat úgy hogy még az ablaktörlőn is neon van UG.
Hanem rendes autóverseny egyszerű mezei pályákon, hegyeken völgyeken át. -
#743 számomra az nem játék hogy mindenki lő rám nekem meg tűrnöm kell.. akkor már a háztetőköre ugrálni is jobb ;) -
#742 Érdekes - a QTE-s (gondolkodás-mentes, ugyanakkor reflex-igénylő) játékmenet bejött neked. Nekem nem. A Run sem. -
#741 Csatlakozom.Sztem egy nagyon jó nfs lett a Run.Mai napig játszok vele multiban,az autolog baromira gyors és kényelmes. -
Interstate 95 #740 Azt ki tudnád fejteni hogy számodra miért fos a Run ? Én az elején úgy voltam vele hogy már láttam egy tonna videót, már agyban úgy is kitoltam a játékot minek játsszak vele ha 4-5 óra alatt úgy is végig viszem. Azt valamilyen oknál fogva még is feltettem, és egy kellemes csalódást okozott.
Hogy miért ? Mert egy olyan hangulatos sztorira épül, amit ha továbbfejlesztenének, amire ha több időt szánnának egy elég komoly utcai versenyzés jönne létre belőle. Nagyon jó alapnak szolgálna egy teljes játékhoz, minden kilométert élveztem benne. Én a jó próbálkozásokat is értékelni tudom. -
#739 hiába a képek meg a videók.. nem számít semmit..
a run-nak is jók voltak a képei meg minden mégis egy fos lett :( -
#738 előrelépés, hogy a tavalyi NFS után Burnoutot kapsz NFS címen? na, végre tudom kinek készül ez a sok identitászavaros hulladék... NEKED! :D
a grafról meg semmit nem tudsz, mivel max youtuberol és kamuképekről van infod :) -
#737 Jónak tűnik a játék! Legalábbis a tavalyi borzalmas Run után ez előrelépés, mert szórakoztatónak tűnik. Minden részletesen ki van dolgozva és hihetetlen, hogy a 2010-es HP módosított motorjának szebb képe van, mint a tavaly agyonreklámozott Frostbite 2-nek...
Nem lesz ez olyan rossz! -
#736 Amerika: 2012. Október 30.
Európa: 2012. November 2. -
Scania20 #735 köszi
-
Scania20 #734 köszi
-
#733 Mindenre ott a válasz a képen :)
Súgok: WIKI-link :) -
#732 -
#731 -
Scania20 #730 Hello.
Mikor jelenik ez meg? -
Bullitt #729 Rakat gameplay, köztük a játék elejével -
Interstate 95 #728 Én még megvárom a topikba írogató egyéniségek tapasztalatait, de nem hiszem hogy egy kilométert is fogok menni a játékban. -
#727 +1
(meg egyébként is ott a forza horizon boxra... ha minkdenképp új játékkal akarok ótókázni) -
#726 én meg 4 hónapja nem rúgtam be úgy mint tegnap -
High end PC #725 5 éve nem vártam ennyire semlegesen egy NFS-t sem.
-
#724 valózsinű így lesz nekem is, mert vasárnap este érek haza egy kisebb kirándulásról, így leghamarabb hétfő reggel tudok elmenni megvenni :D
(bár remélem hogy lesz addigra 7-8ezer körül csak origin kód is, nem kell nekem a tok :) -
#723 jaja én is így vagyok :D -
#722 -
#721 Nekem is tervben van, de előbb a WRZ verziót nézem meg, hogy milyen. Mivel demó nincs és nem is lesz, vakon pedig EA játékot nem szabad venni és 0day sem. Ezt már megtanultam tőlük! -
#720 én úgy vagyok vele,h először letöltöm a csúnya verziót és ha jó, akkor megveszem :) -
#719 tervbe van a vétel -
#718 lesz valaki aki megveszi a játékot?
vagy már elő is rendelte? -
#717 az USA-ban keményebbek.. :D -
#716 második kép meg kellemetlen :D
nem szeretnék 1 ik helyében sem lenni , bár nem ilyen vadak a fakabátok itthon -
DIESEL DOG #715 Első képen a jó öreg 911-es... ^^ -