2514
-
High end PC #793 Neeee, ezekről nem is tudtam :DDD -
#792 KUrva nagy :D de azért erősen reklámozva van a Focus is itt :D -
Bullitt #791 HP2-nek voltak jó reklámjai, a legjobb 2:
-
#790 Amúgy még mindig ez a legjobb NFS reklámfilm:
Sajnos ezt a Most Wanted reklámfilmje közel sem közelíti meg... -
#789 Vizes-aszfalt rulz... -
#788 a legjobb reklámkészítők még mindig az EA-nál és főként az nfs részlegen vannak :D
és még egy új autót is láthattunk :D -
Bullitt #787 TV reklám :D
-
Bullitt #786 Összeszedtem sok új infót
és sorry a duplapostért. -
Bullitt #785 Civil nagy része, egyedül Nissan Versa lesz közülük vezethető, amikor lekapcsolnak a rendőrök abba kell "újrakezdeni" a játékot. -
#784 http://www.igcd.net/game.php?id=1000009199 itt 51 autó van, abból 9 valószinű csak civil, viszont jó lenne ezekből néhányat online vezetni :D -
Bullitt #783 Pont most nézegetem, 41-et emlegetnek single playerre, 48-at online-ra. De pl. a régi M3 GTR-t is csak egy képen láttuk még, a mi listánkon per pill 45 van a hivatalosan bejelentettekkel és képeken/videókon látottakkal. -
#782 én már csak az autólista miatt kezdek aggódni, szép változatos, viszont kevés :-/
remélem nem lesznek irreálisan drágák a dlc-k.. na meg egyáltalán legyen pc-re.. -
Bullitt #781 Képz:
-
#780 Burnout will be back, Criterion says -
#779 Ha bárkinek bármi kétsége volt eddig, az is megnyugodhat: Need For Speed: Burnout Edition. -
-
#777 -
#776 ha a rendőrei így tolnák az utakon akkor lehet inkább lassítok :D -
#775 akkor nem a játék szar, hanem te vagy kompromisszumképtelen ;)
esetleg tudván, hogy minimális annak a résznek a súly az egész játékot tekintve, adhatsz neki egy esélyt ;) a tetőnugrálós mw előtt pont végig tudod tolni, 1-2 délután alatt ;) -
ntex #774 Tudom hogy árkád, meg nem egy kategória, de Ryder hasonlította, én meg csak próbálok rávilágítani hogy a Shift fizikájához pont emiatt nem érdemes hasonlítani mert a többi NFS egyértelműen a sínen autókázós fizikára épül amivel amúgy alapvetően nincs különösebb bajom mert annak is van élvezeti értéke, legalábbis a legutóbbi Hot Pursuitot nagyon halogattam hogy kipróbáljam a videók láttán, aztán sajnáltam mikor a játék végére értem... :D Ebben legalább sikeresen bővítették a sínen autózást 300-al drifteléssel :) Látványos az biztos, de ezt azért nem nevezném fizikának, csak "fizikának" :) -
Interstate 95 #773 A Shift szériát én nem párosítanám egyik NFS -el se, még árkád de ha tovább folytatják nem kizárt hogy szimulátor lesz a vége. -
ntex #772 Ez nálam is előfordult, de igazából nem foglalkoztam vele, még így is fényéveket ráver bármelyik más NFS epizódra az a fizika (Undergroundtól kezdve) -
#771 Legjobb fizika? LOL
Történet:
Száguldozok és elöttem egy mazsola épp bevenni készül egy kanyart és lassított. Igen ám de elém vágott én meg gyorsabban mentem, és telibe durrantottam hátulról. Erre mi történik? Hatalmas ütközés? áhh... Kisodródás? Ugyan már. Esetleg jól lelassulok az ütközés miatt? pffff...
Nem kérem szépen: Át mentem az ellen kocsija alatt. Nem vicc. Át száguldoztam alatta. A sebesség alig csökkent.
Valahogy a hátsója felmászott a motorháztetőmre és én meg még mindig nyomtam tovább. Erre azt veszem észre hogy a kocsim tetején van az ellenfél verdája, majd végül mint KITT a kamionról úgy gurult le hátul a verdámról.
Meg mikor elöttem kisodródott valaki, és a kanyarban nem vettem észre csak mikor már keresztben állt elöttem. Pont nekiszaladtam oldalról, úgy pattant le rólam mintha gumiból lettem volna.
Nah kérem ez tényleg fizika. -
Interstate 95 #770 Akkor szerintem pótold be, egyetlen negatívuma hogy a nagy bejárható terület ellenére kispórolták az online freeroam -ot.
-
#769 nekem hp maradt ki az életemből :S ezért nem is írok alkotok véleményt róla , lehet pótolni kellene -
Interstate 95 #768 Az eddig látottak alapján én úgy állok negatívan ehhez a részhez, hogy a 2010 -es Hot Pursuit doboza itt pihen az asztalomon, és még ma is tolom online. Annak megítélésem szerint köze nincs ehhez a részhez, két különböző játék más-más színvonallal. -
#767 az sem rossz de a shift 2 jobban lefogott :)) -
ntex #766 Nálam a Shift 1 -
#765 Run számomra csak egy erős közepes volt.
A koncepció jó, de semmi több. Hiába Frostbite 2 motor, hiába csilli-villi grafika a játék több helyen is összecsapott és kidolgozatlan volt. Mivel én pénzt is adtam érte, ezért gondolom jogom van ahhoz is, hogy kritikát alkossak róla, mert nem egy wrz verziót húztam le a netről és azt játszottam végig, hanem az eredeti jogtiszta játékot. Ideig óráig jó móka volt, de semmi több. Semmi maradandót nem hagyott maga után, nem úgy mint a régi Underground vagy Most Wanted. Azok az idők már elmúltak. Sajnálom is, mert akkor még a BlackBox tudott jó NFS játékot is szállítani. Ráadásul az a 30FPS-es megoldás csak egy újabb szög volt a játék koporsójába azzal a temérdek buggal, amivel megjelent. Oké, jött egy patch, amiben ezeket javarész orvosolták, de magán a játék lemezén nem a jó verzió van, hanem az a bughalmaz, amit az EA kiadott tavaly novemberben.
Számomra a 2010-es Hot Pursuit volt nagyon szórakoztató. Rengeteg órát öltem a játékba és nagyon tetszett! Utoljára a 2005-ös Most Wanted-del kockultam ennyit. És igen, hiába Burnout, hiába nincs Frostbite, sem épkézláb sztori, ha szórakoztatni tud a játék, akkor minden más számomra másodlagos. A The Run-nak ez nem igazán sikerült. A Hot Pursuit-nak viszont nagyon is, ezért is vagyok kíváncsi a Criterion új játékára. És mivel ez csak egy árkád autós játék, ami csak szórakoztatni akar, ne keressünk benne túl sok realitást - ahogy a játékok többségében sem. Ha tud szórakoztatni a játék és jól érzem magam játék közben, akkor megéri a pénzét, ha nem akkor sincs semmi baj, majd lesz olyan előbb-utóbb, ami meg fog felelni eme hatalmas elvárásomnak. (Amúgy FullHD videón nézve a mostani Most Wanted sokkal kidolgozottabb és részletgazdagabb, mint a tavalyi Fostbite Run). a vak is látja a különbséget. Elég csak megnézni a Most Wanted első 15 percét, ami nemrég kikerült a netre. És megnézni a tavalyi The Run első 15 percét... -
#764 shift 2 igen komolyan ellehetett játszani f@sza kormánnyal , rengeteget toltuk imádtam benne a supra és az r34 hangját :)) + ámblok az egész játékot és a run hoz hasonlítani igen nagy hiba , runban kormánnyal menni halál az autók fizikája olyan mintha technókólón csúsznának egész 1 katyvasz jó elgondolás de hulladék én pl kijátszottam de soha többet nem teszem fel ellenben a shift2 most is fent van -
ntex #763 Hát már nem azért de a Shift fizikáját nem fikáznám, messze abban van a legjobb fizika az összes NFS közül. És pont a RUN-hoz hasonlítani? Ne komolytalankodjunk már kérem... :D Te azt fizikának nevezed hogy 200-al driftelsz végig minden kanyart? -
Interstate 95 #762 Ez most komoly ? Úgy írsz véleményt egy játékról hogy végig se játszottad ? Na elmész te a pi****a. Elbasztam a drága időmet miattad. -
#761 passz, mert nálam ott megkapta az alt+f4 majd uninstall kombót
#759: háztetőre ugrálos játékokkal mindig is jól elvoltam, mindegy hogy autó, motor, vagy kertitraktor :D
#760: ha már lődöznek rád, lehetne valami amivel vissza tudsz vágni.. mert hiába mész neki, borítod fel, vagy akármit csinálsz, 1mpnél tovább nem marad le, mert 400nál is azonnal megelőz téged egy terepjáróval és közbe minigun erejű uzival lődöz.. -
Interstate 95 #760 A 750 -es hozzászólásában viszont meg ír egy ilyet "neked pedig 1db lőszered sincs ellenük", fogalmam sincs mi is a problémája, de neki se. -
#759 "egy autós játékba semmilyen lőszert nem szeretnék!"
bezzeg a háztetőnugrálás - ami ráadásul látszólag alap játékelem lesz - mekkora fun egy AUTÓSJÁTÉKBAN :D kettősmérce rulz! -
#758 ez hányszor is fordult elő a játékban? nehogymár az a 10 perc kiüti a maradék 4-8 órát ... :) -
#757 volt vagy 3-4 alkalom, amikor QTE-vel kellett szórakozni :) (szar, de kibírható - sose legyen több! :D ) -
Interstate 95 #756 Nem is vártam többet tőled a megszokottnál. -
#755 -
Interstate 95 #754 Te a tehetetlenül való tűrésről írtál. Én meg arról hogy ez számos játékban így van, sőt kitértem az esetleges végkimenetelekre is. Az ellenfeled meg soha nem tűnt el, a nagy részével neked kellett végezni (vagy legalább is lerázni), így írtál megint egy értelmetlen mondatot.
"egy autós játékba semmilyen lőszert nem szeretnék!" - Akkor szándékosan írsz idióta félmondatokat ?