Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te mennyire adnád fel az évenkénti profitodat ? A játékipar is ugyan olyan profitorientált, mint bármely más ágazatban tevékenykedõ cég. Hogy mit akarnak a játékosok az max akkor kerül szem elé, ha jön néhány zakó. Természetesen egy leértékelt Run nem számít zakónak, ha meg van belõle a kellõ lóvé. Az hogy az értékelések miatt meg volt egy kis könnyejtés, ugyan olyan kamu marketing fogás mint a többi.

Sokra mennek vele, attól a játék még olyan amilyen. Inkább a minõség és tartalmasság mellé kéne lepaktálnia, esetleg ezért cserébe feladni az évenkénti Burno... vagyis NFS terveit.
bpeti72
EZ egy átalakított R8 ruszki fostalicska.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

arty
Önmagában az autologgal semmi gond nincs - persze így, hogy NAAAGY featureként emlegetik állandóan, már engem is irritál.

Ariel atomnak meg akkor lenne értelme, ha nem egy burno... izé, nfs-ben szerepelne.

Forza.

Valahogy én is ezt érzem, a Hot Pursuit még elment, én viszont meg már nem igazán akarok NFS névbe csomagolt Burnout -al játszani.

IMYke2.0.0.0
Már az elsõ Autolog-gal is kicsapták nálam a biztosítékot, elrúgták a piros pöttyöst...
Ha a "haver ellen játssz, hogy legyõzhesd" elvet tovább erõltetik, akkor bekaphatják: részemrõl lezárult a Need For Speed-korszak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem semmi baj nincs az Ariel Atommal. A dolog ott borzasztó hogy ezek a szerencsétlenek az Ariel Atom vs Ford Raptor harcot érdekesnek találják. Szóval ezután nem is várok tõlük semmit se. Hiába ha tényleg Most Wantedet készítenek azzal dolgozni is kellett volna....

Ha ez az izé komoly eladásokat csinál a neve miatt borítékolom, hogy még ennél is ócskább, igénytelenebb, üresebb játékokat kapunk. Szóval erõsen drukkolok, hogy az EA történetének legnagyobb bukása legyen. Mert ezek képesek lesznek kiadni egy NFS Undergroundot tuning nélkül is... (persze autolog 3.0 lesz benne, mert az criterionos)
IMYke2.0.0.0
"?!" ezt képzeljétek a mondat végére... és persze a szarkasztikus felhangot is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mert olyan nagy szám ez az Ariel Atom...

Nem ezt vártam, viszont mindenképp érdekel hogy milyen lesz.

Negyed órás PWND special Most Wantedrõl

Lesz benne ARIEL ATOM! 😄

arty
meg a burnoutok. meg végülis a hp is 😉)

Forza.

Én hasonlóképp voltam a The Run -al, de pár napja még is neki ültem és kivittem.
Bármennyire is rövid azt a néhány órát mindenképp megéri, hard fokozaton egész kellemes a kihívás, szépek a tájak, nekem bejött. A Hot Pursuit -ot meg toltam online is nem keveset, ott még extra élmény elsõként célba érni. <#vigyor0>

Azért a Black az az volt, csak az nem autós hanem FPS.
Sokszor csak a tájat bámultam a versenyek alatt meg a környezetet, a sebességérzet azért elég jó volt
Eleinte szidtam a HP-t de miután játszogattam vele kicsit többet nem is volt az annyira rossz, végig is vittem 😊 ez a driftelgetés nem annyira jött be de a játék egész kellemes volt összességében ahhoz képest hogy az elsõ 10-15 percben azt mondtam hogy mekkora szar 😄
IMYke2.0.0.0
Mert a Criterion minõségi? <#nemtudom>

Ennek nagyon, de nagyon nem örülök.

Annak sem örültem, mikor csak a Black Box fejlesztett.

Annak örültem, mikor kijött a Criterion Games a HP-val, majd utána a Slightly Mad Studios a Shift2-vel, azután pedig a Black Box a RUN-al. 3 egymást követõ NFS, más-más stílussal, ráadásul mindegyik nagyon tetszett, 2000 óta nem szerettem így a szériát.

Erre megint lenyúznak egyetlen stúdióról minden bõrt, egy ideig lehet mûködik a dolog (ahogy a Black Boxnál is mûködött), de ez tartósan nem mehet egy ekkora darabszámú szériánál! Nem igaz, hogy az EA-nál nem tanulnak a hibákból. Gyorsan keresni kell még egy minõségi stúdiót!

Ryder62
<#eljen> Igazából ezt én sem étettem, beismerik a Run rövidségét de a Most Wantedben meg nem is lesz szinte kampány WTF??

Az EA olyan hülye mint a s*gg. Bocs de még egy ennyire gyökér fejlesztõcsapat nincs a világon. Szándékosan csinálják? Teljesen más irányba mennek mint amire igény van. A játékosok nagy része egy MW2-t vagy UG3-at akart. Nagy nehezen imáinkat meghallotta az EA istenség, de erre valami onlájn árkád szutykot tákol a mûhelyében. Akarnak egy World 2-t vagy mi?
Nah az meg a másik.....<#unalmas>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ez jó. Beismerik, a Run bukását, okának a rövid egyjátékos részt nevezik meg. Erre kijönnek egy régen történetben és egyjátékos módban erõs Most Wanted majmolással, ahol az egyjátékos mód megint sehol nincs, mert közösségi online játékot csinálnák és a single amúgy se "Criterionos". Értem ezek szerintem tanultak a hibából.

Jobb lenne ha észrevennék már magukat. A Criterion csináljon Burnoutot és ne NFS név alatt adja ki õket. Plusz ha már olyan sok pénze van az EAnak vehetne pár stúdiót akik csinálhatnának igazi NFSeket. Megvehetnék akár az Eden Gameset és jöhetne NFS név alatt egy olyan TDU ami a Forza Horizonnak is odaverne. TDU2 vel az volt a baj, hogy nem volt elég pénz és nagy részben leépítették a régi TDUt készítõ Edent. EAnál nem hinném, hogy anyagi gond elõfordulna.
Az EA elismerte, hogy a legutóbbi NFS rész, nem igazán hozta az elvárt eredményt, bár ezt egyébként sem lett volna értelme tagadni.

A Need for Speed: The Run elég gyenge értékeléseket kapott, amit leginkább nagyon rövid egyjátékos tulajdonságának köszönhetett, mert egyébként nem volt annyira rossz. Frank Gibeau, az EA elnöke elmondta, hogy "nem akarunk újabb 60-as játékot, a célunk 80+. Nem vagyunk büszkék arra a teljesítményre, amit a Need for Speed: The Run nyújtott. Kipróbáltunk egy csomó új dolgot, beletettünk egy kis akciót a pályák között, de õszintén szólva, valahogy mégsem érte el a kívánt minõségi szintet.

Most valami mással próbálkozunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a Criterion kellõ innovációt visz a játékba. A The Run egyébként jól teljesített, sokan megvették, de mi 80-90-es játékokat szeretnénk, és kicsit sokkoló volt, hogy mennyire rossz volt a fogadtatása. Természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a visszacsatolásokat, de nem sírdogálhatunk a sarokban, hanem tennünk kell valamit. A Criterionnal úgy gondoljuk, hogy ismét sikerülni fog valami nagyot alkotni."

------------------------------------------------------------------------

Amit én nem értek már alapból hogy miért a The RUN-t veszik alapul, amihez semmi közük nem volt, miért nem akkor már a HP-bõl építkeznek, sokkal nagyobb sikere volt mint annak a szarnak.
IMYke2.0.0.0
Én is hasonlót írtam ám 😊

Nálam meg az a mérvadó amikor saját magam próbálok ki egy játékot, kit érdekel az ilyen szedett-vedett csírákból összeállított bagázs.

arty
Nemérdemes. Mintha atomenergiát vinnél a busmanoknak.

Forza.

Ritkán szoktam, meg általában csak a sok okoskodót szoktam jobb belátásra bírni 😄
arty
mi a francnak olvasol te gamestart???

Forza.

Jól beszopták magukat a 90-es évek végén azt annyi...õk maradnak fenn, de bármikor fordulhat a kocka 😉

Mondjuk a PC Guru videotesztjei átlagban jók, ennyit róluk.
IMYke2.0.0.0
PCG***, G***S*** és társaik már évek óta nem mérvadók a szememben. 😊

Danke 😊 Csak már Gamestaron is majdnem lebasztak hogy azt állítottam hogy Chameleon lesz alatta 😄
IMYke2.0.0.0
Ez elég hivatalos? 😊

Van valahol hivatalos info hogy mégsem így lesz? 😄
Gamestaron megint azt írták legutóbb hogy Frostbite 2 motorral fog menni... most akkor mi van? <#idiota>
Nekem is jobban tetszik, bár sokszor hasonlóan fest 😊
Prince23
Ja, Burnout

IMYke2.0.0.0
Igen, a Bugbear a (többek között) Rally Trophy, Flatout- és a Ridge Racer-sorozat fejlesztõje.

Nem Burnoutot akart írni? 😄 Tudtommal a Flatouthoz semmi köze nem volt a Criterion Games-nek
arty
"Criterion Games a Flatout miatt"

kifejtenéd?

Forza.

Teljesen jól nézett ki a HP, nekem ott a full arcade irányítás volt a bajom, a 300-al keresztben driftelés a kanyarban...
HP sokkal jobban néz ki min a Frostibe 2-es Run.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Prince23
Nekem két dolog bántja a csõrõmet:

1. Criterion Games a Flatout miatt
2. Amit grafikus motorként használnak, nem jön be

ez volt a bajom HP-nél is. "Taknyos" a látványvilága.

Azt hiszem nem fog gondot okozni... 😄
Mai napig fent van a HP is. Ja és tolom is olykor.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Az uccsó 70 km-es (vagy lehet több) pálya is, nem kicsit 😄
IMYke2.0.0.0
Az emlékezeted megszépíti a játékot.
Bizony, az elején szopóág volt az FPS-kezeléssel...

Kipróbáltam, semmi változás.
Próbáld patch nélkül sima 1.0.0.0 verzióval. Igaz nem lesz esõ meg hó de nálam kevésbé akad mint 1.0.5.0 val.

Úgy-úgy, detto.
Nálam sem az igazi. Hol 50 hol 20.

Még szerencse, mert még váltakozik sokszor egy 3 magos CPU-nál is...optimalizálatlanságra tudok akkor gyanakodni :S