Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sürgõsen kell még egy minõségi stúdió, én személy szerint jelenleg a Slightly Mad visszatérésének örülni tudnék.
Én is Single Player-párti vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért is tetszett. Végre tájakon száguldozni natúr kocsikkal. Õszintén nekem már a tököm tele a tuninggal. Az új HP is jó lett volna ha nem cseszik el a nyomorék poweruppokkal.
Ez az nfs meg a lökdösõdõ kis hülye gyerekeknek készül majd.
Ráadásul hogy lassan minden játék a multit részesíti elõnyben már kezd idegesíteni. Elég csak más játék trailereit megnézni. Az elsõ videó amit látni a játékokból már multiból készül hogy ilyen és olyan lesz. Aha. Csak engem a multi k*rvára hidegen hagy. Ráadásul már full single játékok folytatásaiban is ez a jelenség: Egy deka single, sztori stb trailert nem látni de multit bezzeg mutogatják.
Én mindig is single párti voltam, az ilyen céltalan lõdözések óvodássokkal sose fogott meg, valahogy nincs kedvem az anyázást olvasgatni cseten, meg a sok csaló közt lenni.
A worldot is kb addig bírtam játszani míg meg nem jelentek a nyomorék lökdödõdõk meg a csíterek.
Nagyon kezd elborulni a játékipar.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Hogy utálom a marketingeseket, Istenem!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Remélem hogy ez a játék nagyobb bukás lesz, mint anno az Undercover, teljesen megérdemelt lenne.
A HP2 után egyetlen olyan NFS-t alkotott még a BlackBox, ami fõbb elemeiben az eredeti NFS receptúra alapján készült, és az tényleg a The Run volt.
itt cseszték el, szerintem: ki kellett volna találni egy uj IP-t, új címmel az nfs mellé. ug1 elõtt a hot pursuit 2 nagyon jó játék volt, vérbeli nfs...!!!
ug1-et amugy kihagytam, de a második részre már ráfanyalodtam, ha nincs ló esete... (lehet, hogy utána az MW is azért tetszett annyira, mert végre nem neonos éjszakai baromság volt? 😄 )
éshát, ahogy írtam korábban én is mindíg hondával kezdtem:
😄
Forza.
Persze ha tempósabb egy cruise néhány komolyabb driverrel, akkor közelünkbe se érnek, mert az elsõ kanyarnál mennek a levesbe. Ennyit tudnak.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Régen volt már olyan NFS, amiben a sztori mélyen elgondolkoztatott, és agyaltam a szálakon. A The Run -ban volt egy kis szikra, de azt betudtam egy jó próbálkozásnak az EA részérõl, majd legközelebb.
Lehet szidni az Underground -ot, de az akkor új korszakot teremtett az NFS történetében, és sokkal többen szerették mint ahányan utálták. <#eljen>#eljen>
Vagy mondhatnánk úgy is hogy World 2.
Idióta multi gyökérség 10 éveseknek.
arty:
Engem nagyon idegesített ez a hülye poweruppos HP. Jó gém lehetett volna ha normális versenyek vannak és nem azért veszítek mert egy ellenfél vagy zsaru rámlõ minden szart.
Nevetséges részek egyike, és követi ez a hulladék ugrabugra multis MW.
Criteriont közelébe nem engedném az nfs-nek mert még lejjebb süllyed a színvonal pedig most sincs a toppon.
Ezért is szerettem a Runt: Nincsenek benne villámszórók, meg rakéták meg tudomisén még mik. HP után felüdülés volt, így a kecsap meg QTE és társaik már nem is zavartak. Örültem hogy egy autós játékban a versenyen volt a hangsúly és nem azon hány szöges vackot tudok kidobni az ellenfél elé.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ugráljál ökör módon jobbra balra, azt lehet majd verni a pontokra a "haveroknak" az autolog -on, csodálatos lesz.
Nem mondom hogy igazából milyen autós játékot várok, mert az max egy TDU 3 topikba férne be, de egy NFS -tõl egy jó / komoly sztorira alapozott autós száguldozást várnák el, egy normálisan megírt rendõrségi AI -val és egy élvezhetõ fizikával. Kezd herótom lenni már a töménytelen hülyeségtõl.
Eddig kiálltam a játék mellett úgy érzem, de most ez fordult egyet, ennyire nem unatkozom.
Ja és új infók:
50 fölött várható a vezethetõ autók száma, ebbõl nagy részük a játék indulásától elérhetõ, ha megtaláljuk õket a városban, 10 különlege darab viszont a Most Wanted List szereplõinek birtokában van, ezeket pedig majd el kell nyernünk.
Az "EasyDrive" menü a képernyõ bal felsõ sarkán lesz elérhetõ, választhatunk itt autókat, versenyeket, online viadalokat, új modokat az autóra. A vezérlés a konzolkon a D-paden történik.
Az egyjátékos módban az elõrehaladás a felfedezésre van alapozva, azaz valójában annyi a single player, hogy a városban megtaláljuk az összegyûjthetõ autókat, gyûjtjük a SpeedPointokat versenyeken és különféle kihívásokon, na és persze rendõrök elõl menekülve.
Egy új módról is lehull a lepel: "Ambush Race". Leírás alapján egy átvezetõ után a játékos egy adott helyre kerül, ahol körbeveszik a rendõrök, értelem szerûen ezek után meg kell szökni. A példa egy többemeletes parkolóházat említ, ahol az elmenekülés kulcsa a tetõre felszáguldás, s az ottani ugrató által az épületrõl való leugrás bizonyult. Ezek után még le kell rázni az üldözõket és eljutni egy "Cooldown" ponthoz.
Tehát visszatér a "Cooldown" is, amely pontok szét vannak szórva a városban.
A "Speedtest' multis módról is többet tudunk: a játékosoknak egy darab traffipax elõtt kell elszáguldaniuk a lehetõ legnagyobb sebességgel. Minderre 90 másodperc áll rendelkezésre, s erõs a gyanúnk, hogy ebbõl is csak a roncsderbi lehet. A végén a gyõztes kapja a legtöbb SpeedPointot.
És mint már elhangzott, mindent SpeedPointtal lehet unlockolnunk a multiban.
Egy sprint versenyben pl. nincsenek láthatatlan falak és kijelölt útvonal. A térkép ugyan mutatja a leglogikusabb utat, ám ez nem mindig a leggyorsabb, s gyakorlatilag szabadon vezethetünk a célig. Mindez leginkább az útlevágások értékét növeli nagyban, mert, mint az kiderül egy elõzetesbõl, gyakorlatilag minden kerítés, kapu, s hasonlók rejthetnek egy hasznos levágást.
- szuper kocsik
- kör és a-ból b-be pályák
- versenyek
- rendõrök
ennek már az 5., a porsche unelashed sem felelt meg, de a karrier és a korában jónak számító irányítás/fizika legendás résszé tette. aztán még jött egy nfs, de utána elkezdõdött a mindenféle szemét és kevésbé szemét autósjáték nfs-é keresztelése: az EA azóta is csak feji az IP-t, _IGAZI_ nfs-t ritkán kapunk, sajnos az elõzõ nfshp-t is fel kellett turbozni az idióta driftel, nitróval, egyéb mariokartos poweruppal, pedig ott legalább megvolt az esély egy igazi nfs-re.
a the run a sok körpálya és sandbox hulladék után visszahozott egy kicsit a régi nfsbõl, de persze a bugyuta sztori/QTE-k ezt is letaszítoták az útról... 😞
Forza.
Tehát az alcímeket lehetne összehasonlítani most már az nfs világában. Ez a Most Wanted eddig közel sem hajaz az elsõhöz. Tehát már eleve hitelét veszti az egész. A Run az megint egy külön kategória, lehet bejön pár embernek, de sokaknak nem. Ízlések és pofonok.
Ugye ott lett elrontva az egész hogy minden ilyen autós játékot nfs-ként adtak ki.
Nekem tetszik az Underground széria is, személy szerint várok belõle egy mégfaszább 3. részt, mégnagyobb várossal, mégtöbb tuning lehetõséggel, nem kell szimuláornak vagy félszimnek lennie, jó az arcade is ha rendesen van megcsinálva, na meg a belsõ nézet, egyik legfontosabb eleme lenne egy nfs-nek.
A Most Wanted sem volt rossz, de valamiért nem kötött le annyira, mint vártam. Carbon, Pro Street, egyszer végigjátszható bohóckodások. Undercover említésre sem alkalmas. A Shift részek egész jól sikerültek, csak némi összevisszaságot érzek bennük. A Run-t kipróbáltam, nem jött be. Talán adok esélyt ennek is, de korántsem várom úgy mint annak idején egy nfs-t...
az AI minden nfsben csal/segít (inkább elõbbi), stb. ebben sem rosszabb a többinél - ugyan olyan rossz! 😞 sõt, korábban a forgalom is ellened játszott, itt annyira nem éreztem.
a karrier nem két óra, ne gyere ezzel a gémsztáros idiótasággal + erõs újrajátszhatóság (mivel nem unod halálra a pályákat) + challengek + multi (ami ezek szerint nem az igazi). 12 ezret nem ér, de pécére nem is kerül(t) annyiba.
bár az említett Veyronnal nem mentem, éreztem különbséget a kocsik közt. volt pályaszakasz, amit bizonyos autóval sokkal könnyebb volt nyerni, mint másikkal (típusokra nem emlékszem, régen volt)
TDU1 szerintem is kiemelkedõen jó játék, ebben 100% egyetértünk
Forza.
Forza.
Forza.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Mert tudod, a nídforszpíd az nem az a játék(nak indult), hogy éjjel a neonos szarjaiddal csapatsz négerzenére.
Áh, dehogy tudod.
Forza.
A PlayStaton Universe nem volt rest, s máris fellõtt a netre egy kis elõzetest abból, amit a GamesComon tapasztaltak. Azt helybõl le kell szögezni, hogy a szerzõ is le volt nyûgözve a játéktól és az abban rejlõ lehetõségektõl, viszont amiket leír, az a veterán autóversenyes játékosok számára inkább horror, mint paradicsom.
A játék multiplayer módját próbálhatták ki, összesen háromféle "versenyt".
Az elsõ szimpla sprint volt, melynek során ellenõrzõpontokon keresztülhajtva elõre meghatározott útvonalon kellett gyõzedelmeskedni. Mint írják, a legtöbb játékos az elsõ helyért dodzsem-stílusban lökdösõdött. Állítólag fontos stratégiai szempontból, hogyan nitrózik az ember, na és persze az sem mindegy hogyan és hol lökjük ki a másikat.
A második mód leírásban leginkább a Speedtestnek felel meg. Egyenes úton vezettek fel-alá a lehetõ legnagyobb sebesség érdekében. Mivel itt is össze voltak zárva, a lökdösõdés ugyanúgy elindult.
Harmadjára a drift következett, amiben nem csak arra kell figyelni, hogy az autót irányítsa alatt tartsa az ember, hanem a 100-al érkezõ, belénkütközni kívánó ellenfelekre is. Igazi dodzsemnek hangzik a multiplayer drift is.
Az utolsó multis kihívás a trailerben látott ugratósdi. Mivel itt mindenkinek meg kell ugrania egy bizonyos idõn belül egy meghatározott távolságot, ezért ez egyszer a játékosok együtt dolgoztak. Igaz, nehezítésként csak két rámpa volt, azok is egymással szemben, így a levegõben is sûrû volt a rongyolás.
Mindezeket figyelembe véve akár tényleg lehetne Burnout: Need For Speednek, vagy akár Need For Speed: Burnoutnak is hívni a Most Wantedet.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
persze, megegyezik pixelre a harmaderõs hardveren a játék ... <#eplus2>#eplus2>
Forza.
És, hogy lesz A1 Clubsport Quattro... megvettek.
Project D|Rare Car Collector|

te kiadnál egy "hátha" esetén tízezret? 😉
Forza.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."