2514
-
#953 de csak valószínű november 2-án lehet aktiválni -
janihunk #952 Ehhez kormány? Egy mezei kontroller is elég. -
Tomyh #951 Jó és kormánnyal,hogy megyek külső nézetből mégis?
Rohadék banda csak a pénz kell nekik megint.. -
#950 hoppá a Limited Edition-t meg lehet már venni!
Need For Speed Most Wanted Limited Edition -
janihunk #949 Nem vicc de nem is fog kelleni szerintem:D -
Tomyh #948 Ez most vicc vagy tényleg nincs belső ill.motorház nézet?? -
truckerfan95 #947 elvileg Holnap megjelenne??:O
-
#946 Burnout Paradise-ba sincs, így nem nagy meglepetés, hogy ebbe sincs :) -
#945 Úristen... :( -
#944 nemrég olvastam, hogy nincs motorház nézet se (belsőben nem is reménykedtem, de ez ... :(( ) -
#943 Köszönöm szépen :) -
#942 jó lett.:) -
#941 Egy újabb saját szerzeményem - most már trance-esebb, pörgősebb. Ez amolyan autóban utazós stílus.
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza: 09:38
Kíváncsi vagyok a véleményetekre :)
Nem véletlen a cím :) -
ntex #940 mondtam hogy ugyanolyan bukás lesz mint az Undercover. Ha mákjuk van az NFS név majd eladja, de hogy szarrá alázzák az értékelésekben majd az már most 100% -
#939 akkor talán azért próbálnak eladni mellé ilyen time saver hivatalos csítet xd -
#938 Azt írják hogy azzal vagy legnagyobb baj, hogy olyan szinten csal a gép hogy az már a pofátlanság teteje. -
djcom #937 Hát én már nem is várom annyira. Pár fórumot végigböngésztem a játékkal kapcsolatban, de ennyi negatív kritikát mostanában nem olvastam. Lehet inkább letöltöm a 2005-ös Most Wantedet és újrakezdem, már x-edszer.
A baj az, hogy a becsületes gamer kiad érte nem kevés pénzt,aztán szembesül vele, hogy mennyire átverték.
És akkor csodálkoznak, hogy megy a wrz...Ha tényleg ilyen gyenge gameket csinálnak, akkor ezen nem kell csodálkozni, hogy senki nem vesz eredeti játékot. -
DRPCDoki #936 A buta amcsiknak bármi jó. Imádják a hulladékot, azt eszik, azt szarják :D A markatingje fasza, a népbutítás pedig az amcsiktól indul el és kihat az egész világra, ahol vevők rá...Jó lesz ez nekik nagyon is...Viszont, hogy ebben dubstep van, az butaság,,,maximum brosstep, vagy divat dubstep, ami az igazi dubstepesek számára undorító(vagy dábteppnek is hívható főleg Hamvai után, jó tovább nem ragozom ígérem :) )...Mert ez nem az, ez pénzszagú "zene", ami hasonlítható valamihez, de van a kínai cucc a gagyi, meg van az igazi,,,,Az egyik üzleti céllal készül, hogy kövessétek birkák, mert az az aktuális "új" és "most" kelt életre, holott évek óta megy, de mindenki elhiszi, hogy ezt most első kézből kapják,,,Az egyik jó, a másik hulladék, maximum egyből nem látszik a különbség, de attól még ott van :) Mindegy...Bocs ha beletapostam bárki lelkébe, pedig csak a kuplungot akartam elrúgni :) :P Mivel én szeretem, sőt imádom az underground dubstepet (is) és a szimulátorokat is, meg a driftet, ezért nekem biztos, hogy egyáltalán nem fog bejönni, szóval. Bocs még egyszer, én sodródok tovább bő füsttel nagy szögben és hallgatom az igazi butazenét... -
#935 szerintetek lesz valami még ebből a szarból ma?warezra gondolok.kicsit elbohockodok vele.most úgy is várni kell egy kicsit a jó játékokra,addig el lennék vele:) -
#934 most 283mph a rekord a fehér Performance Power Racing-estől, 1700 paci... remélem a játékba is hasonló teljesítményre lesz képes max tuningal :D
-
Interstate 95 #933
Év elején is próbálkoztak, akkor valamivel kevesebb lett:
-
GTV #932 brutál lehet megélni -
#931 off: a jelenlegi 1 mérföldes gyorsulási verseny sebesség giniszrekorder 455kph-val egy Ford GT :)
-
#930 hát igen így már gyanús :)) , de viszont a képek marha jók tetszik az autók koszolódása -
GTV #929 Crack kell hozzá majd és menni fog. -
#928 a linken alul nyomj rá a torrentes képre, ott van fájllista, az alapján nem hinném hogy tényleg az lenne, de mivel törés nincs így nem derül ki egy darabig.. :) -
ez most mi ? valóban az és működő képes is ? -
#926 HAWAII mappa ? :DD -
GTV #925 Itt is van egy; KATT -
#924 Need.For.Speed.Most.Wanted.Limited.Edition-ALI213 Ebben van exe! -
#923 Telepíteni is kéne. Letöltöttem 2 változatot, egy simát és egy Limited-et, de még telepíteni sem lehet, mert Leáll a telepítő egy hibaüzenettel. Sőt semmiféle NFS-es EXE fájl nincs bennük, mert csak egy Origin rip mind. És a fájlok többsége még be van tömörítve, ebben az állapotban még nem játszható és Origin híján nem is telepíthető. Másik változat kell majd... Olyan, ami már ki van bontva. -
#922 A játékot addig leszedheted.Már csak crack kell! -
#921 sztem kedd:D -
#920 de jó h nem tette be ez a fosadék motor a képet...
Na szal még mindig nézem:
-
#919 várj, nézem
-
#918 Ncoreon mikor lesz fent szerintetek? kedden?
xbox és ps3 már fent van
-
#917 én adok 1 esélyt neki , de nem lesz maradandó alkotás tuti és feledhető lesz mint a run -
#916 Ennyi a traffic? Minden utcában 1 autó? Oszlopok egy koccanástól is kidőlnek? Egy ütközés nem fékezi az autót? Az úton maradáson sem kell erőlködni, faltól-falig pinball módi komolyan elég a játékosoknak? Ez ismét egy nagy nulla lett. -
#915 Ez minden játék topikjában így van. Megjelenés után kb 1 hónapig jön sok sok hozzászólás utána meg havonta csak pár darab.(jó kivéve az mmo-k meg a multik)
Így vagy úgy december közepére ez már halott lesz
-
Interstate 95 #914 Annak ellenére hogy az Undercover egy szar lett, a zene felhozatalát az Underground franchise után az egyik legjobbnak tartom.
Személyes kedvenceim, akad néhány:
Hybrid Feat. Charlotte James - The Formula of Fear (Hybrid's Echoplex Mix)
From First To Last - I Once Was Lost but Now Am Profound
Innerpartysystem - This Empty Love
Nine Inch Nails - The Mark Has Been Made
Pendulum - 9000 miles
Puscifer - Indigo Children (JLE Dub Mix)
Puscifer - Momma Sed (Tandimonium Mix)
The Pinker Tones - Electrotumbao
Diamond Life - Tyga ft. Patty Crash