Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Szerintem az MW1-et kissé elszabták. Túl hangsúlyosak voltak a rendõr elõli menekülések. Rossz volt külön feladatként menekülni elõlük.

Forza.

Szerintem a látvány miatt ne aggódj... a játékélmény miatt viszont annál inkább. Lesz-e vajon olyan jó mint az elsõ MW. Nekem itt csücsül a polcomon az elsõ MW eredeti verziója és még a mai napig le tud kötni. 😊
arty
úgy megnézném már, hogy VALÓJÁBAN hogy fog kinézni ... <#szomoru1>

Forza.

SUNNY84HUN
max akkor lesz még 1 olyan játék amit nem próbálunk ki <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

bpeti72
A szokásos szar.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

SUNNY84HUN
majd meglátjuk mi sül ki végleg belõle<#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

arty
semmi közük egymáshoz, teljesen más a két rész 😊 a hp3 egy ultraárkád burnout-klón lett, míg a run picit visszahozott a régi nfs feelingbõl (kivéve a röhejes sztorit a még röhejesebb QTE-kkel)

én mindkettõt bírtam, bár a hp3-hoz idõ kellett, mire megszerettem 😄 a lényeg, hogy ne koncentráljunk a címre... 😄

Forza.

Fpocok
Ja akkor a burnout paradiseal kevertem... mea culpa. Ettõl függetlenül a két nfs ugyanaz. Játszottam mindkettõvel 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hmm... pedig esküszöm, hogy volt még valami...
Mindegy, a két játék akkor is ugyanaz.

Fpocok
Ja a runra írtad, semmi. Pedig megmernék esküdni, hogy ott is láttam logót.

Fpocok

arty
szerinted a hp3 és a run egykaptafa? 😄DDDDDDDD

(külön jóság, hogy nem is ugyan az a studio csinálta 😄 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
"úgy is mondhatnánk, hogy az autós játékok call of dutyja." - sajnos, igaz. S még igazabb lesz az elkövetkezõ években 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Az nem.
De a hot pursuit, the run, ez... ugyanaz a játék, csak más skinnel... úgy is mondhatnánk, hogy az autós játékok call of dutyja.

IMYke2.0.0.0
Hopp - én is elírtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
ott a logoban is: Criterion!!

amig burnoutot csináltak szvsz nem volt gond... 😉 de az nfsre kár volt õket rászabadítani... a hotpursuit3 egyszer elment (az egyetlen nfs amit kb nem lehet kormánnyal játszani), de nagyon gáz, hogy most akkor kétévente kapunk egy nfsre keresztert burnoutot 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ezzel egyet is tudok érteni.
A San Francisco nem Cryterion-termék. Szerencsére.

Fpocok
Szerintem a Cryterion autós játékai szarok és egy kaptafára készülnek.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, remek játék lett.

arty
jah, abba még csak bele-belekóstoltam 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Driver: San Francisco. <#nyes>

arty
az amugy melyik volt?! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Vagy, lopott autókat visszavinni a zsaruknak... hoppá, ezt is ellõtték egy másik ótósban...

arty
😄DD

vagy el kell menni a kaszinóba... eh, már ezt is ellõtték egy másik "AUTÓSJÁTÉKBAN" 😞((

Forza.

Ryder62
no comment ... komolyan nem tudok erre mit mondani ....

a következõ mi lesz? öltöztetni kell a sofõrt mint valami barbie babát?

Várj, ilyen már volt a TDU-ban, felejtsd el amit mondtam <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
S persze, érthetõ angolsággal.

tutituti
de jó.Akkor üvölthetek hogy jobbra jooobbra?Vagy hogy van ez?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Kinectes hangvezérlést is kap a game! Ezek azok a dolgok amik nélkül már nem is élet az élet<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

arty
remélem az undercovert is megvetted/kipörgetted és semmit se kapsz érte! <#eplus2>

Forza.

arty
jöhet 😄

Forza.

arty

mikor jön az mw2? van még idõm? 😉 csak mert kezd kicsit untatni és túl nehéz is...

Forza.

Ryder62
Ehh, tükörbõl van az út...

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SUNNY84HUN
<#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Behányok ettõl a csillogó aszfalttól, a pirosozástól, és a multi-online erõltetéstõl.

arty
hé, ez az én vesszõparipám!

és a naplemente is! <#idiota>

Forza.

SUNNY84HUN
talaj az tipikus ug1-es vizes csillogású <#zavart1>

Nem, nem ugyan az, csak nagyon hasonlít rá.

SUNNY84HUN
aki dolgozik és családot kocsit lakást meg miegymást tart fent mint én az csak kocajátékos lehet mert nekem ezek mellett kevés idõm van ide ülni <#rolleyes>, sulis koromban mi is hardkór módon toltuk hl , cs quake unreal stb stb de felnövünk 1x

arty
több kocajátékos van, mint hardkór ... szerintem én is egyre inkább az elõbbi kategoriába tartozok 😞

Forza.

Éppen ez a baj hogy veszik, mert a sok idióta aki játszik 1 órát naponta annak ez is jó, a HC gamerek meg szívják a fogukat minden évben, pedig utóbbiakból kellene lennie a nagyobb bevételnek. Ha nem vennék meg a játékot akkor talán elgondolkoznának azon hogy nem kellene futószalagon gyártani a szart, no meg fõleg nem ráerõltetni a multit mindenkire.
IMYke2.0.0.0
Nem is emlékeztem, hogy ilyet is kellett csinálni a régebbi részekben... <#schmoll2>

arty
most legutóbb az audi TT-m tetejére(!!!) kellett vennem két beömlõt, hogy csökkentsem a kocsim körözöttségét(?)... okádékul néz ki! 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ez sajnos így van. Én is így jártam, nem is egyszer.
Ezzel pedig megint a "valóságban elérhetetlen tuning monszter"-ekhez hajtottak... kicsit nem tetszett.

arty
aham, csak nyerni nem tudtál velük 😊)

nemrég játszottam végig a carbont, most épp a most wanted 1-et nyomom, de emlékszem hogy sem ugben, sem pl a prostreetben sem volt semmi esély gyári kocsival nyerni 😛

Forza.

szabii98
A régebbi részekben is mehettél natúr kocsikkal, nem volt kötelezõ tuningolni....

I met God. She's black

SUNNY84HUN
veszik mit a cukrot mert úgy látszik igény van a hulladékra <#zavart1> , de én minõség és tartalombeli + élménybeli hiányokra gondolok ezért már nincs az a " NAGY NFS " érzés már

arty
az mit jelent? nem veszik? dehogynem 😊 izé... 😞

Forza.

SUNNY84HUN
sajnos a " NAGY NFS " -név mára megkopott igen csak <#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Hát igen - lassan Need For Shit-ként lehet aposztrofálni a "moderkori" NFS-eket.

S ezt úgy kiabálom el, hogy ez a 2012-es NFS:MW nem fog járni a HDD-men egy hamar.