2514
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ez viszont reálisnak tűnik :)
    [Bár, a multi miatt a kompromisszum képes, és boltból/CD-kulcs árusító helyekről megvásárló játékosok hinteni fogják, hogy "nem is rossz ez a játék", meg "menjünk egy cruise-ra", meg "ki jön egy versenyre"... Élni fog a topik azért.]
  • SUNNY84HUN
    ami számomra a legjobb nfs volt a porsche , minden verdának kidolgozva a saját belseje és a hangja is eredeti volt , irányítás kormánnyal nagyszerű volt , 1 gond volt vele csak porsche volt benne semmi más hibája nem volt
  • Maxtreme
    jepp, de utána havonta max 1
  • IMYke2.0.0.0
    A megjelenéskor azért fel fog pörögni a topik - hasra ütök: 3-4000 hozzászólásnál lesz majd a hónap végére.
  • Maxtreme
    Ha már a játékzenék a téma, bennem ezek maradtak meg hirtelen :)

01
    02
    03
    04 (ezt csak idősebb arcok fogják értékelni :) )

Bocs az offért, de szvsz ha megjelenik a játék úgy is le fog ülni a topik az olvasottak alapján. Szal tök100
  • GTV
    A Carbonba voltak szinte a legjobbak.
  • djcom
    A HP2010 ez rakás...volt tényleg:(
    Már nagyon nem is bizakodom...
  • GTV
    Nem egyszerű...bár a HP újragondolás egész jó lett.
    Vért izzadtál néhol, megvolt a kihívás.
  • Maxtreme
    Ez alapján nálam ez is ilyen hit & del-el lesz mint a hp2010
  • djcom
    Idézet egy fórumról:
    " Gondolom sokakban megfogalmazódott már az a kérdés hogy " Vajon olyan jó-e mint a régi Need for Speed Most Wanted ?". Hát én is ugyan így voltam... Néztem róla videót stb. és azon voltam hogy hú ennek nagyon adja a grafikája tényleg ott lehet és TALÁN nem basszák el. Hát kiírtam beraktam az Xbox-ba és már a csaj mondókájánál fel figyeltem az első videóban ami olyasmi volt hogy " FELFEDEZHETEK új autókat amik az enyémek lehetnek onnantól" hát ez annyit tesz h neked nincs se garázsod se semmid... Az autókat meg kell találni és átszállni.... a versenyek rohadt nehezek... az irányítás szerintem borzalom... zenék 0... ( én kb évekig hallgattam a régi MW zenéit de ezek semmit mondó szarok ) ... rendőr üldözések talán jó lenne ha nem kéne 6 percet várni míg le megy a Heat level .... Tehát össze foglalva egy DVD kidobás és most döntöttem el hogy én több NFS-el ami a közeljövőben jelenik meg nem játszok"
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ennyire azért ne higgy el minden portálon olvasható információt - mert, a végén azt hiszed, hogy tudod mi jár a fejlesztők és a kiadó fejeseinek a fejében, és mi történt az irodákban... közben meg nem.
  • BoneDragon
    EA-nál dolgozol? Csak azok tudják mi az igazság...
  • ntex
    Hát pedig akárhogy nézzük kísértetiesen nagy a hasonlóság... Az egyik videóban amit linkeltél mikor egyik sziklaszirtről ugratott a másikra az autó ott tisztára olyan érzésem volt 1:1-ben mintha a Burnoutot láttam volna szebb grafikával.
  • Bullitt

Ez hatalmas hülyeség...

Az Undercover után megmondták, hogy az NFS a Criterion és BB között fog váltakozni, hogy 2-2 éves fejlesztési idővel készüljön minden rész. Pluszba a Shiftből új szériát, franchiset akartak, de a második rész bukott és az EA-SMS frigy is megszűnt.
    A Criterion a HP után is tudta egyből, hogy NFS-t készít, csak nagyobb szabadságot kaptak az előző részük sikere után, ennélfogva tögtön a saját hülyeségüket vitték bele a sorozat vérébe, ami azért nem meglepő, mert az utóbbi 4-5 NFS-ben pusztán az autók voltak közösek, a téma, helyszín, árkádosság össze-vissza ugrált, nincs kitaposott iránya már.

Ami a Run után történt az az, hogy immár a Criterion lett a Need For Speedért minden tekintetben felelős stúdió, ami a Runig a BB volt (A HP munkálatait is felügyelték nyilván). A BB-ből kivált a World fejlesztőcsapat, létrehozva a Quicklime Gamest, akik a Worldön dolgoznak, a megmaradt BlackBoxról pedig annyi infó van, hogy az online és free2play játékokra állnak át elvileg.
    Mivel a BB kiesett, a 2 éves fejlesztési ciklus is felejtős lett, de közben megalapították az EA Gothenburgot, ahol Frostbite 2-n alapuló játékokat csinálnak. Az egyik első ilyen ráadásul egy Need For Speed, ugyanis az új stúdió honlapján lévő minden álláshirdetésben ott van, hogy valamelyik következő NFS-en fognak dolgozni.

Így per pill a helyzet az, hogy a Criterion-EA Gotheburg az NFS felelős stúdió, a kövi rész valszeg svédektől jön Frostbite 2-n.

Az meg hülyeség, hogy Burnoutot fejlesztették csak utolsó pillanatban átváltották a nevet...
  • TBTPumpa
    "Ez a játék amúgy elvileg nem is NFS játék. Történt ugyanis, hogy az EA felkérte a Criterion csapatát a 2010-es Hot Pursuit remakelésére, ami el is készült és sikeres is lett. De ez csak egyszeri alaklomra szólt. Aztán kiadta a Black Box a félresikerült The Runt, az EA-nak elege lett a BB gyenge szereplése miatt, így újra a Criterionhoz fordultak, ám ők akkormár az új Burnoutot fejlesztették. Gyakorlatilag azt az anyagot, ami addig elkészült átkeresztelték NFS Most Wantednek. Gyakorlatilag ez egy Burnout játék akar lenni, amit át NFS-eltek. És hát a kommentekből látszik, hogy ez nem működött most. Amúgy bizonyíték erre, az egy játék show-n bemutatott videó anyag, ahol a járgányok még Burnout rendszámmal mentek..."
  • IMYke2.0.0.0
    Ennek ellent mondanak a jó kis "vezetős" (autós) videók, amik alatt jóféle trance zenék szólnak.
    Épp most csinálom a saját ilyen videómat is. Saját trance zenéhez.
  • djcom
    Én csak trance,dance, house-t hallgatok, de NFS-be sztem ezek egyáltalán nem valók.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem azt mondtam, hogy 100%-ban az legyen, de a metáltól, hip-hoptól kifordul már a reggelim is a Need For Speed-ekben.
  • TBTPumpa
    Trance felőlem is jöhet illetve elektronikus is, de hogy java részük az legyen, az már kicsit sok. Már csak Techo kéne bele.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a metállal, hip-hoppal szemben vannak fenntartásaim. Elektronikus zenéből is maximum trance és jóféle house jöhet, maximum.
    Szóval, a régi (és igazi) Most Wanted zenéit sem bírtam nagyon.
  • Szabi #893
    elméletileg ez a zenelista, szerintem nem vészes
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLjFottr256mplr94UY6VjoUxHmEj-OjLU
  • TBTPumpa
    Meg volt benne csaj is, nem is akármilyen!

Ráadásul az új MW Soundtrack-jeinek többsége idétlen Dubstep, amit nagyon nem bírok... Nem értem miért nem lehetett olyan normális ZENÉKET beletenni a játékba, mint a 2005-ös résznél. Jóféle rockot többségbe és minimális elektronikus zenéket. De itt pont fordítva van. Olyan mintha egy Skrillex (vagy kiafaszom) albumát hallgatnám, ami még ingyen sem kéne.
  • Szabi #891
  • SUNNY84HUN

az igazi jób buli
  • arty
    nem vizes az aszfalt = ronda
    nincs 3 másodpercenként takedown = unalmas

szar!
  • Krisztiam #888
    mennyit játszottam én ezzel a résszel, utolsó értékelhető nfs rész szerintem.. ha szar lesz a most wanted akkor felrakom ezt :DD
  • szabii98
  • Myselor
    hát aki ezért a játékért pénzt ad annak nincs sok esze,vagy túl sok pénze van:)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • TBTPumpa
  • arty
    miért gáz, hogy szeretném azt üzenni az EA-nak, hogy "nem ez a jó irány basszátokmeg!" ? :D

ha ugyanis bukna a pénztáraknál, talán leállnának ezekkel a burnout wannabe nfs-ekkel. amik ettől még tetszhetnek... ergo játszanék vele... ergo megvenném (mint a hp3-at)
  • TBTPumpa
    Ahhoz kéne egy sztori és Josie Maran (Mia a 2005-ös Most Wanted-ből)!
  • Maxtreme
    nincs?
    Ez egy burnout 2012, köze nem lesz sztem a MW-hez.
  • djcom
    Én a 2005-ös Most Wanted hangulatában bízom. Szerintetek van rá esély?
  • Maxtreme
    igazából én semmi más nem várok tőle mint egy jó arcade agymenést.
    Ha viszont 1:1 ugyanaz lesz mint a bunrout paradise (céltalan, idétlen) akkor instant dell.
  • szabii98
    nem is értem miért várjátok, az utolsó értékelhető NFS( a shiftekkel nem játszottam sokat, de azok is jók ) a Pro Street volt. Az még kurvajó, az UC már fos.

saját vélemény.
  • Maxtreme
    akár lehetne is, a medlaból is napokkal a megjelenés előtt volt már werzió :)
    Am ebből is van már nyers másolat, d azzal sok mindent kezdeni nem lehet :D
  • TBTPumpa
    Kedd előtt ne is reménykedj, hogy lesz belőle PC-n is wrz.
  • djcom
    Xbox-ra és PS3-ra már kinn van:(
  • Myselor
    hát ja,igazából már a csalást is meglehetvenni.tök jó dolog nem xd