Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alex Warddal beszélgetett a PWNED Gamescomos epizódjában Matt Cuttle.
Lényeges infók:
- A multi 12 fõs
- Az ún. SpeedListen találhatók a kihívások, versenyek, rendõrüldözések, online játékot hangsúlyozó módok.
- A lezúzható reklámtáblákon annak a játékosnak fényképe fog szerepelni, aki épp a rekordot tartja annál az ugratónál.
- Az összes autó azért lesz elérhetõ az elejétõl, hogy felrázzák az NFS és a kategória állóvizét.
- A Blacklist neve valójában Most Wanted List. A rajta szereplõ 10 versenyzõ csak megfelelõ SpeedPoint és Modok megszerzése után jelenik meg a városban, ahol úgy kell õket levadászni, mint a Burnoutban. Mindannyiuk fehér, a játékban legjobb autókat vezetik.
Egyrészt lesz Marussia B1 és B2 is, screenshot:
Másrészt:
- A játék azoknak fog tetszeni, akik sandbox típusú programokat kedvelnek, az open world része a játéknak nagyon jó lett állítólag.
- Az irányításról annyit, hogy az autók "nehéznek" érzõdnek. Szerintem tiszta HP lesz, max nehezebb lesz driftelni minden kanyarban, kb. mint a Burnoutban.
- Az Autologos versengés részeként a városban található ugratóknál széttörhetõ táblákat általában az azt az ugratót "uraló" játékos fényképe/avatarja díszíti majd, hogy áttörve a képét megdöntsd a rekordját. Nem rossz ötlet, csak szvsz felesleges. 😄
Ja és új gameplay IGN-tõl:
Ez meg a tegnapi konferencia, benne új gameplayyel az autócserérõl:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
What The Fuck?!
Én nem vagyok vérszimulátoros, de szinte 99%-ban belsõ nézetbõl nyomtam le a játékot - csak nagyon.nagyon.nagyon ritkán próbálkoztam drift esetében külsõ nézettel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy régi mondás " többség dönt egység nyal "
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Forza.
Szerintem aki így fejleszt az szar játékot nem csinálhat...
(mondjuk ezek a trailerek engem is taszítanak)
Forza.
Plusz ez multi gyökérség engem sem izgat. Meghagyom a 10 éveseknek hogy széjjel csítelve bohóckodjanak. Nekem single kell, ráadásul régi nfs módra, nem pedig ilyen burnout, táblatörögetõs, knight rideres hulladék.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
aki abból szeretne kóstolni, ott a Shift, de az meg félszim.
Most Wanted (1., az eredeti) óta nincs egy rendes hangulatos nfs. az új hp meg sem közelítette azt a hangulatvilágot, mint anno a hp2 pl.
De eddig a sorozatban a koronát az vitte, mikor a World-be betették a Battlefield terepjárókat, gépfegyverestõl, rakétavetõstõl, és nitrózásra még a géppuskatûz animálása is megindult...<#szomoru2>#szomoru2>
Bár már a Run átvezetõiben a karakterrel való baszakodások se voltak semmik...
de a játék hangulata bejön lehet meg kellene venni
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Forza.
All hail the double x!