Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
tehát burnout 😄

Forza.

A Modokról annyit, hogy külsõ, optikai tuningot nem fogunk látni. Ráadásul még verseny közben is lehet majd váltogatni õket egy bizonyos "Easy Drive" menüvel.

Alex Warddal beszélgetett a PWNED Gamescomos epizódjában Matt Cuttle.
Lényeges infók:
- A multi 12 fõs
- Az ún. SpeedListen találhatók a kihívások, versenyek, rendõrüldözések, online játékot hangsúlyozó módok.
- A lezúzható reklámtáblákon annak a játékosnak fényképe fog szerepelni, aki épp a rekordot tartja annál az ugratónál.
- Az összes autó azért lesz elérhetõ az elejétõl, hogy felrázzák az NFS és a kategória állóvizét.
- A Blacklist neve valójában Most Wanted List. A rajta szereplõ 10 versenyzõ csak megfelelõ SpeedPoint és Modok megszerzése után jelenik meg a városban, ahol úgy kell õket levadászni, mint a Burnoutban. Mindannyiuk fehér, a játékban legjobb autókat vezetik.

GRID-ben szerintem fos volt a belsõ nézet mert egyrészt fix volt a kamera mintha nyakmerevítõben lett volna a sofõr kb, másrészt nagyon lefelé nézett a látószög... Shift 1-ben sokkal jobb volt (Shift 2 sisakkameráját viszont utáltam mert baromira megtévesztett sokszor hogy befordította a fejét és azt az érzetet keltette hogy kanyarodik az autó...), ott mindig belsõ nézetben játszok mondjuk abban meg a külsõ nézetben viselkedik érdekesen az autó, mintha orrnehéz lenne az összes és én képtelen voltam úgy menni vele 😄
Reménykedjünk 😊

Csak én vettem észre, hogy a második videóban mikor beindítja az Aston-t, akkor pillanatra jobb alul feljönnek kis ikonok és ott van olyan hogy stock body és stock chassis.Ezek szerint mégis lesz benne tunning (még ha minimális is)?

Prince23
Arra ott a TDU 2 😊))

na jössz gurulni egyet?

😊

régi szép idõk

Na akkor, hírek.

Egyrészt lesz Marussia B1 és B2 is, screenshot:

Másrészt:
- A játék azoknak fog tetszeni, akik sandbox típusú programokat kedvelnek, az open world része a játéknak nagyon jó lett állítólag.
- Az irányításról annyit, hogy az autók "nehéznek" érzõdnek. Szerintem tiszta HP lesz, max nehezebb lesz driftelni minden kanyarban, kb. mint a Burnoutban.
- Az Autologos versengés részeként a városban található ugratóknál széttörhetõ táblákat általában az azt az ugratót "uraló" játékos fényképe/avatarja díszíti majd, hogy áttörve a képét megdöntsd a rekordját. Nem rossz ötlet, csak szvsz felesleges. 😄

Ja és új gameplay IGN-tõl:

Ez meg a tegnapi konferencia, benne új gameplayyel az autócserérõl:

IMYke2.0.0.0
Vedd át a nyereményed: Carlos - Rig N Roll

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
Criterion féle hot pursuit még oké volt nálam, hogy nincs tuning se sztori szerûség, de a most wantedban ? Ez egy unalmas rakás szarnak tûnika videók alapján.Nuku tuning, semmi motiváció mint az "elsõ" részben("fekete lista") plusz valahogy az egész olyan sterilnek hat...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SUNNY84HUN
igen igen <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

arty
5 millio megy el részenként, kvázi veheted úgy, h most is így van 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
,A "többség dönt"-rõl meg a Codemasters "felmérése" jut eszembe, miszerint, a játékosok 95%-a nem használt belsõ nézetet a GRID elsõ részében...
What The Fuck?!
Én nem vagyok vérszimulátoros, de szinte 99%-ban belsõ nézetbõl nyomtam le a játékot - csak nagyon.nagyon.nagyon ritkán próbálkoztam drift esetében külsõ nézettel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SUNNY84HUN
így az lenne a döntõ súlyú amelyik változatot többen várnák 😄
egy régi mondás " többség dönt egység nyal "

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

arty
a rajongók milliónyian vannak és mindenki mást akar 😊 van aki éjszakát és neonos autókat, van aki egy márkára koncentrálást, van aki hosszú, A->B szakaszos játékot, van aki pedig a burnoutos stílusért van oda...

Forza.

Nem lenne itt semmi gond ha egyszer végre az EA abbahagyná a nagyképûsködést és úgy rakna össze egy játékot ahogy a rajongók - játékosok szeretnék. Mert igazából õk tudják hogy mit szeretnének, a fejlesztõknek pedig "csak" az lenne a dolguk hogy kivitelezzék, összerakják és ezért meg is lennének fizetve biztosan, mert tuti sokkal többen megvennék már csak hálából is. Csak annyi lenne hogy a küldenék az ötleteket befelé és amire sokan hivatkoznak azt a feature-t vagy akármit beletennék a játékba.

Szerintem aki így fejleszt az szar játékot nem csinálhat...
IMYke2.0.0.0
S ha már Te is így nyilatkozol, akkor igazoltnak érzem, amit én vélek a sorozat hanyatlásáról...

CSI: New York <#smile>

arty
legyünk õszinték, nem jó nektek (nekünk?) semmi se 😄

(mondjuk ezek a trailerek engem is taszítanak)

Forza.

Ryder62
+1

Plusz ez multi gyökérség engem sem izgat. Meghagyom a 10 éveseknek hogy széjjel csítelve bohóckodjanak. Nekem single kell, ráadásul régi nfs módra, nem pedig ilyen burnout, táblatörögetõs, knight rideres hulladék.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Kivárta, hogy a Nfs szimulátor legyen?

aki abból szeretne kóstolni, ott a Shift, de az meg félszim.

Most Wanted (1., az eredeti) óta nincs egy rendes hangulatos nfs. az új hp meg sem közelítette azt a hangulatvilágot, mint anno a hp2 pl.

Prince23
Érdekes, belõlem nem ezt váltotta ki a videó 😊

Bistos az brutális korkülönbség miatt lehet 😄

Jesszus, ezek a 6 emelet magas házakról való leugratások...<#wilting> A zene meg, ahogy elõttem írták, tényleg mintha a Baywatch, vagy egy hasonló homokos sorozat jelenetébõl lenne kivágva...
De eddig a sorozatban a koronát az vitte, mikor a World-be betették a Battlefield terepjárókat, gépfegyverestõl, rakétavetõstõl, és nitrózásra még a géppuskatûz animálása is megindult...<#szomoru2>
Bár már a Run átvezetõiben a karakterrel való baszakodások se voltak semmik...

SUNNY84HUN
és tényleg valamelyik helyszínelõknek az zenéje <#zavart1>

SUNNY84HUN
a zenéje olyan mint ha Baywatch -ból szerkesztették volna <#zavart1>
de a játék hangulata bejön lehet meg kellene venni

IMYke2.0.0.0
Nem ájultam el tõle. A multi (csíterek játszótere) amúgy sem izgat.

SUNNY84HUN

Prince23
Most baromira felhúzott ez a Criterion.

SUNNY84HUN
erre nem is tudom mit mondjak <#zavart1>

Countach <#szeret>

SUNNY84HUN
<#eljen>

csizihungary

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Nekem konkrétan a TNFS-hez hasonló adrenalin löketeket okozott, szóval egy az egyben ugyanazt, mint neked: a régi NFS-saga feeling. Mármint ami a játékmenetet illeti. De ezt tényleg csak az értheti, aki a legelsõ részeken nõtt fel, az Underground-Era ezt sosem értheti, részben ezért is bukott.

SUNNY84HUN
<#zavart1>

SUNNY84HUN
fõleg mikor megrepteted a vizes aszfalton

SLICK
na végre már új SL65....

SLS

pxxl

All hail the double x!

arty
+1, én is általában minden játékban civiccel kezdtem 😊))

Forza.

Nem tudom mi van abban ha belerakják, a márka szerelmesei úgyis azokkal nyomulnának, pl. én anno UG2-ben mindig a Civic-el kezdtem (az új civic ami a Shiftekben van már nem tetszik, fõleg a hátulja <#zavart1> )
SUNNY84HUN
pedig a színe java ennek a stílusnak 😉

Honda kizárta magát már régóta az utcai, árkád autóversenyes játékokból.

SUNNY84HUN
esetleg hondákról nincs info ?? <#vigyor2>

SUNNY84HUN
ja nem volt valami korszakalkotó de a körítés ahogy toltuk odab@szott <#pias> , ami még ilyen nyomot hagyott bennem ps3 a bf3 ugyan ezen a körítésen <#vigyor2>...

Ryder62
Szvsz az halál unalmas volt. <#sniffles> 2-szer kezdtem el de nem volt erõm befejezni. Felénél mindig bealudtam rajta.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SUNNY84HUN
nekem az utolsó single nfs amivel jól elmarhultunk az a pro street volt , de az is csak azért mert ps3 on és 47" (120cm ) lcd tv -n toltuk haverokkal <#pias>

arty
nekem iszonyat módon bejött a Run - ha a sztori körítés nincs, talán felérne az nfs4hez is 😊

Forza.

Prince23
A Carbon valóban gyöngyszem, ha az utóbbi évet nézzük 😊

pxxl
valóban szar volt. nálam holtversenyben, a RUN-al áll az élen a foslistán 😄

All hail the double x!

arty
az volt a mélypont. elõtte és utána is csak jobb nfsek jöttek 😊

Forza.