Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Egy kis segítséget kérek.Hogy kell telepíteni a 2012-es nfs mw?
Forza.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kicsit szokni kell, hogy állandóan kisiklok, meg nekimegyek mindennek.😄
De most ami legjobban zavar az hogy verseny közben képtelen vagyok az utat és a térképet nézni hogy merre kell menni.
Tökjó ütemben járok, erre le kell fordulni hirtelen valamelyik irányba, És akkor veszem észre mikor kiírja hogy nem az elsõ vagyok...
Legalább kiírná idõnként hogy fordulj Jobbra/balra!!!!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Komolyan annyiféle autós gémet toltam már,de ez a késve reagálós,szándékosan totálkárba belevezetõs fizika egy vicc.
Inkább visszarakom a Hot Pursuitet,azt még mindig nagyon élvezem,pedig már aranyra megcsináltam mindent a dlc-kkel együtt.Ott is volt kihívás rendesen,nem volt story,nem is kellett,rendõr és verseny oldal,nekem még mindig driftelõs fizika is nagyon élvezetes volt,mert lehetett irányítani.
Ilyen szempontból még a Run lenne jó,de ott meg mész a szebbnél szebb helyeken és beleokádtak egy sínautózós szar fos fizikát.<#falbav>#falbav>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
DISCORD: grimanddark
Kinek jött be ez a játék?
Nem lehet rendesen menni vele.. a rendõrök r*h*dt*l idegesítõk.. Nem tudom lerázni ha már rajtam vannak...
láttam egy videót, abban mondták hogy úgy mozog a kocsi mintha a csomagtérben pár tonna tégla lenne, és igaz, ahogy megy az úton...
Kár hogy nem tudom senkinek lepasszolni..
Most gondoltam 1 kicsit furikázok, versenyt csinálok, de a rendõrök....
Úgy megszoktam a régi NFS-ket hogy veszek 1 kocsit és azt fejlesztem... Hiába.
Mi lehet a hiba?
Külsõ tweak-kel sem.
az utolsó elõtti frissítéssel jelentkezett sokaknál ez a hiba, az utolsó frissítés néhány játékosnál megoldotta, de nem mindenkinél 😞
remélem tud valaki segíteni. A napokban szereztem be a Most Wanted-et az EA nagy Simcity-s "akciójában". A problémám a következõ: Ha eljutok oda, hogy egy Most Wanted ellen kellene versenyeznem, akkor általában (az esetek 90%-ában) a kis "átvezetõ videó" alatt lefagy a játék. Egy ATI 6850es kártyám van (legfrissebb driver), 8 giga 1600as ram és egy Athlon II X4 640es processzor. "Sima" játék közben semmi gond nincs, nem akad, nem fagy...
Est Sularus Oth Mithas
én eddig csak annyi változást találtam, hogy végre van kisikon azoknak a neve mellet akiknek épp megy a mikrofonjuk.. de még mindig nem lehet kikapcsolni a dumálást.. 😞
még nincs pc-s, csak konzolos patchlist, de az se túl biztató 😄
a dlc csomagnak az ára 25 usd, de Európában 25euró..... olcsóbban vettem az alapjátékot is <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
megvettem Originen az Ultimate Speed Pack DPC-t, fasza, mûködik is, de szeretnék belõle egy vinyóra lementhetõ változatot (mármint a DLC-bõl)
lehetséges ez?
kössz
Életben nem vennék NFS-hez DLC-t.
<#taps>#taps>