Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát már nem azért de a Shift fizikáját nem fikáznám, messze abban van a legjobb fizika az összes NFS közül. És pont a RUN-hoz hasonlítani? Ne komolytalankodjunk már kérem... 😄 Te azt fizikának nevezed hogy 200-al driftelsz végig minden kanyart?
Ez most komoly ? Úgy írsz véleményt egy játékról hogy végig se játszottad ? Na elmész te a pi****a. Elbasztam a drága idõmet miattad.

Szabi
passz, mert nálam ott megkapta az alt+f4 majd uninstall kombót

#759: háztetõre ugrálos játékokkal mindig is jól elvoltam, mindegy hogy autó, motor, vagy kertitraktor 😄

#760: ha már lõdöznek rád, lehetne valami amivel vissza tudsz vágni.. mert hiába mész neki, borítod fel, vagy akármit csinálsz, 1mpnél tovább nem marad le, mert 400nál is azonnal megelõz téged egy terepjáróval és közbe minigun erejû uzival lõdöz..

"Nulla tenaci invia est via"

A 750 -es hozzászólásában viszont meg ír egy ilyet "neked pedig 1db lõszered sincs ellenük", fogalmam sincs mi is a problémája, de neki se.

arty
"egy autós játékba semmilyen lõszert nem szeretnék!"

bezzeg a háztetõnugrálás - ami ráadásul látszólag alap játékelem lesz - mekkora fun egy AUTÓSJÁTÉKBAN 😄 kettõsmérce rulz!

Forza.

arty
ez hányszor is fordult elõ a játékban? nehogymár az a 10 perc kiüti a maradék 4-8 órát ... 😊

Forza.

arty
volt vagy 3-4 alkalom, amikor QTE-vel kellett szórakozni 😊 (szar, de kibírható - sose legyen több! 😄 )

Forza.

Nem is vártam többet tõled a megszokottnál. <#eljen>

Szabi
<#taps>

Te a tehetetlenül való tûrésrõl írtál. Én meg arról hogy ez számos játékban így van, sõt kitértem az esetleges végkimenetelekre is. Az ellenfeled meg soha nem tûnt el, a nagy részével neked kellett végezni (vagy legalább is lerázni), így írtál megint egy értelmetlen mondatot.

"egy autós játékba semmilyen lõszert nem szeretnék!" - Akkor szándékosan írsz idióta félmondatokat ?

Szabi
és az mitõl fordítja fel az eddigi történetet, hogy tönkreteszik az autódat, de ha véletlenül mégse akkor csak úgy eltûnnek és versenyezhetsz tovább ? 😄

#752: egy autós játékba semmilyen lõszert nem szeretnék!

Egy autós játékban milyen lõszereket szeretnél ?
Ez nem GTA, egy akció NFS -ben az autód a fegyver. Ha te nem tudod használni, az nem a játék hibája.

Egy olyat is linkelj már be légyszíves, amikor a Mass Effectben az SSV Normandy -t szanaszét lövik és lezuhan, vagy amikor a San Andreasban egy balhé után elkap a két korrupt zsaru, és egy kiadós fenyegetés után kibasznak a semmi közepén, ezzel felfordítva az eddigi történetet.

Szabi
a kedvencem amikor megakar állítani a rendõrség, de helyettem a fél várost ledarálják.. civilek robbannak mindenfelé...

#749: mondj olyan akció, thriller, horror játékot, ahol az ellenség brutális túlerõbe van, lõnek rád ahogy csak bírnak, neked pedig 1db lõszered sincs ellenük... csak rohangálsz összevissza..

Alig tudnák olyan játékot mondani, ahol az akaratodon felül nem kerülsz hátrányba az ellenféllel szemben.
Ez a legtöbb (akció, thriller, horror) sztorival rendelkezõ játékban így van, állni kell a próbát. Ezért nem értettem a mondatot, mi abban a tûrni való hogy menekülni kell, arról nem is beszélve hogy ez és az autóval való háztetõre ugrálás között párhuzamot von. Wtf ?

IMYke2.0.0.0
Hát igen - és ezek is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi

IMYke2.0.0.0
Végigjátszottad a The Run-t, ugye? Emlékszel a Quick Time Eventekre? Fõképp, az elején...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"mindenki lõ rám nekem meg tûrnöm kell" - Ez a mondatod mit jelent, mert nem igazán értem ?

Ryder62
Sztem is jó volt a Run. Nem azt mondom hogy tökéletes de hozta a hangulatot. Szép, változatos tájakon kocsikázni végre. Nem körpályás bohóckodás 0 fizikával mint shift, nem ugra bugra mint majd most a mw, nem fél világon át driftelek közben lõdözöm ki a powerupokat hp 2010, és nem széjjel tuningolom a verdámat úgy hogy még az ablaktörlõn is neon van UG.

Hanem rendes autóverseny egyszerû mezei pályákon, hegyeken völgyeken át.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szabi
számomra az nem játék hogy mindenki lõ rám nekem meg tûrnöm kell.. akkor már a háztetõköre ugrálni is jobb 😉

IMYke2.0.0.0
Érdekes - a QTE-s (gondolkodás-mentes, ugyanakkor reflex-igénylõ) játékmenet bejött neked. Nekem nem. A Run sem.

The Protector
Csatlakozom.Sztem egy nagyon jó nfs lett a Run.Mai napig játszok vele multiban,az autolog baromira gyors és kényelmes.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Azt ki tudnád fejteni hogy számodra miért fos a Run ? Én az elején úgy voltam vele hogy már láttam egy tonna videót, már agyban úgy is kitoltam a játékot minek játsszak vele ha 4-5 óra alatt úgy is végig viszem. Azt valamilyen oknál fogva még is feltettem, és egy kellemes csalódást okozott.
Hogy miért ? Mert egy olyan hangulatos sztorira épül, amit ha továbbfejlesztenének, amire ha több idõt szánnának egy elég komoly utcai versenyzés jönne létre belõle. Nagyon jó alapnak szolgálna egy teljes játékhoz, minden kilométert élveztem benne. Én a jó próbálkozásokat is értékelni tudom.

Krisztiam
hiába a képek meg a videók.. nem számít semmit..
a run-nak is jók voltak a képei meg minden mégis egy fos lett 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

arty
elõrelépés, hogy a tavalyi NFS után Burnoutot kapsz NFS címen? na, végre tudom kinek készül ez a sok identitászavaros hulladék... NEKED! 😄

a grafról meg semmit nem tudsz, mivel max youtuberol és kamuképekrõl van infod 😊

Forza.

TBTPumpa
Jónak tûnik a játék! Legalábbis a tavalyi borzalmas Run után ez elõrelépés, mert szórakoztatónak tûnik. Minden részletesen ki van dolgozva és hihetetlen, hogy a 2010-es HP módosított motorjának szebb képe van, mint a tavaly agyonreklámozott Frostbite 2-nek...

Nem lesz ez olyan rossz!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Amerika: 2012. Október 30.
Európa: 2012. November 2.

köszi

köszi

IMYke2.0.0.0
Mindenre ott a válasz a képen 😊

Súgok: WIKI-link 😊

Szabi
<#idiota>

IMYke2.0.0.0

Hello.

Mikor jelenik ez meg?<#wave>

Én még megvárom a topikba írogató egyéniségek tapasztalatait, de nem hiszem hogy egy kilométert is fogok menni a játékban.

arty
+1

(meg egyébként is ott a forza horizon boxra... ha minkdenképp új játékkal akarok ótókázni)

Forza.

SUNNY84HUN
én meg 4 hónapja nem rúgtam be úgy mint tegnap <#pias><#taps>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

5 éve nem vártam ennyire semlegesen egy NFS-t sem.

Szabi
valózsinû így lesz nekem is, mert vasárnap este érek haza egy kisebb kirándulásról, így leghamarabb hétfõ reggel tudok elmenni megvenni 😄

(bár remélem hogy lesz addigra 7-8ezer körül csak origin kód is, nem kell nekem a tok 😊

Krisztiam
jaja én is így vagyok 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

SUNNY84HUN
<#taps>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

TBTPumpa
Nekem is tervben van, de elõbb a WRZ verziót nézem meg, hogy milyen. Mivel demó nincs és nem is lesz, vakon pedig EA játékot nem szabad venni és 0day sem. Ezt már megtanultam tõlük! <#idiota>

Krisztiam
én úgy vagyok vele,h elõször letöltöm a csúnya verziót és ha jó, akkor megveszem 😊

Szabi
tervbe van a vétel

Krisztiam
lesz valaki aki megveszi a játékot?
vagy már elõ is rendelte?

Krisztiam
az USA-ban keményebbek.. 😄

SUNNY84HUN
második kép meg kellemetlen 😄
nem szeretnék 1 ik helyében sem lenni , bár nem ilyen vadak a fakabátok itthon

Elsõ képen a jó öreg 911-es... ^^
Szabi