2514
-
#1114 nálam is 6970 és be-beakad (mint anno a HP3) :( egyébként minél többet játszom, annál inkább tetszik. egész korrekt ez az árkád, de mégis nem sínautó, nem dobozfeeling irányítás/fizika.
csak ez a név... se nem nfs, se nem mw2 :( EA!!!!!! :D -
#1113 én megvárom míg lesz hozzá normális crack akkor próbálom ki :) -
Drizzthsz #1112 Kiváncsi leszek lesz-e nálam is frame drop. Éjjelre kiderülhet, hogy a crack miatt van-e a gond. Én bizakodó vagyok, mert a videók nagyon tetszettek. Régi MW-t is, Burnoutot is bírtam. Meglátjuk. -
GTV #1111 Jó tudni, hogy nem vagyok ezekkel egyedül :) -
#1110 Hmmm... Érdekes játék lett ez. Élvezhető is lenne, ha az irányítás nem lenne ilyen tré. Ráadásul össze-vissza megy az FPS is. Városban faszán belassul és beakad. Biztos kevés neki a 6970-es kártya. Remélem csak crack hiba és nem ilyen a tényleges játék. Ha igen, akkor nagyon sok patch-re lesz ISMÉT szükség... -
#1109 szerintem ez még a kezdetleges törés hibája majd lesz jobb crack hozzá és megoldva , ha későbbiekben jön valami patch hozzá ami nem kizárt ahoz újabb crack lehet még jó lesz a végén -
GTV #1108 Az irányítás mentését ez sem menti, mint ahogy a Hot Pursuit. -
#1107 Na de már hány éve hiszik ezt, ez a durva :) -
#1106 elméletileg akkor mentene amikor alul villog a piros nfs logó, viszont többen azt írják, hogy nem ment a virágbolti :D -
#1105 megint elinditottam, most jol reagál a gpadra :O -
#1104 ez tuti crackhiba/bug! ilyen szar nem lehet a "rendes" (x360 paddal néztem) ...
amugy mikor ment ez a sz*r? elmentem a porséig, beültem, mentem vele, kiléptem, megint az elnyomhatatlan intro :(
PONT mint burnout paradiseben.
verseny inditás: LT + RT egyszerre :(
PONT mint burnout paradiseben.
anyád, EA! anyád, criterion! -
GTV #1103 Egy ilyen játéknál ez nonszensz szerintem is... -
#1102 neee :( EA azt fogja hinni, hogy ez a játék jó, mert elkel sok példány :((( -
#1101 :DDDD -
Drizzthsz #1100 Akarom mondani, 0.01-kor... -
Drizzthsz #1099 Nekem már megvan, hajnal 1-től lehet aktiválni.. -
#1098 részvétünk. -
#1097 nah holnap megveszem a játékot -
#1096 nem lesz, lett. -
#1095 ajaj nem jó képet alkot , reméltem ennyire sz@r azért nem lesz a dolog -
#1094 Én is pont így voltam vele, csak én előtte a Burnout3-at megtapasztaltam xbox1-en. A paradise egy fos, nem burnout. -
#1093 Már azt hittem a billem csinálja a szarságokat (vezeték nélküli, logitech k800) de kipróbáltam most 1 vezetékes ms-el is.
Azzal sem jó. -
djcom #1092 Pff...Az fasza. Nem mondok semmit... -
#1091 ugyanaz.
Ráadásul próbálgattam az irányítást lassú sebesség mellett, bazze kb 1sec múlva reagál az adott gombra. (nem, nem a kevés fps miatt, mert itt pont fix 60 volt, am ennyi a limit)
Ez mi a lófasz kérem? egy iylen játéknál ahol 800-al száguldasz, ilyen irányítást ami inputlagos? -
djcom #1090 ok.Köszi.Én megvárom a scene-t.Valszeg éjjel kinnlesz már. -
#1089 írtam h néha indokolatlanul beesik az fps 45-50-re, de oylan mintha legalábbis 20ra esne le.
Majd meglesem vsync nélkül, hátha. -
#1088 Az eddigivel nincs baj, (v2)a framedropokat nem az okozza. -
djcom #1087 Mennyire megy a gépeden? Szaggatás? -
#1086 Van új crack a 3DM-es eddigi jó crack óta? Vagy még azzal kell beérnünk? -
#1085 Igen, ez lesz az. Ezzel sokat játszottam :d -
#1084 hát itt sztem a patchelés attól függ hogy mennyire fogják venni.
Ergo ha tényleg így lesz, nem lesz patch. -
#1083 fix 30 > 30-60 ingadozás
de egyébként patchelték és akár mehetett 180fps-el is utána!
ergo:
run > hp3 -
#1082 -
#1081 6. pecs után is fosfrémes (akadozós) volt :( -
#1080 A Burnout egy nagyon precízen játszható játék volt, nem egy sandbox ökörség. -
#1079 ha mán' állatkodás akkor saints row 2-3 -
#1078 Burnout 3: Takedown
Imádtam azt a játékmódot (is). :) -
#1077 Régen, ps2n, volt egy burnout rész, ahol az volt a cél, hogy fel kellett gyorsulni, és belerohanni a kereszteződésbe és minél több kárt okozni, kocsit összetörni. Annak mi volt a neve? -
#1076 A Burnout jó, csak te pont azt a szutyok Paradise-t tapasztaltad meg, amivel 20 percet alig bírtam ki.
Semmi köze az előző játékok hihetetlen élményéhez. -
#1075 attól még jó nem lesz ha jobban fut.