2514
  • Maxtreme
    EGy kis kiegészítés:

Emlékszem anno fiatalabb koromban haverokkal oda meg vissza voltunk (soha nem rendelkeztünk konzollal) hogy hu mekkora királyság lehet az a burnout.
    Aztán jött Pc-re a flatout nevű csoda, ami valamelyest pótolta a burnout hiányát, legalábbis számomra.

Mikor bejelentették hogy a Paradise Pc-re, mondanom sem kell hogy milyen öröm töltötte el kicsiny kis szívemet, vártam mint a messiást.
    Viszont.. én akkorát játékba még nem csalódtam, mint abban. Komolyan mondom csak lestem hogy b*zdmeg erre verték a konzolhuszárok? jóóó ég. (akinek nem inge)
    Rá kellett döbbenjek hogy az eddig budget címként kezelt flatout, milliószor nagyobb élményt nyújt mint ez a céltalan, agyatlan idiótaság.

Nos kb ez a véleményem az új MW-ről is.

/Zárójel bezárva :) /
  • Shep
    De neked se kell mindenhol hangoztatni ,hogy lassú a neted úgyis tudja mindenki :D
  • Shep
    Akkor azért néz ki olyan szarul :) Bár a Burnout nem fest rosszul és jól is fut.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell egynél többször végighordozni a véres kardot...
  • Shep
    Na de arról nem mi tehetünk ,hogy ott nálatok csak isdn vagy nem tudom mi van. Állítsuk át az internet összes oldalát egyszerű html-re, töröljünk minden képet és scriptet csak azért mert van ahol lassan töltődik be az oldal?
  • IMYke2.0.0.0
    Eléggé kurta a pozitív tulajdonságainak a listája.
    De, valahogy nem ezt sejtettük? Ezt a többiektől kérdem.
  • GTV
    Ha majd nem szaggat és játszható...írj...mert arra úgy kíváncsi leszek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Éreztem, nem véletlenül nem fakadtam ki :)
  • IMYke2.0.0.0
    normális neten - nincs több kérdésem.
  • Maxtreme
    nope. Asszem Chameleon a neve, ez volt a burnout alatt is (micsoda meglepő fodulat :D)

A Criterion más engine-el nem tud dolgozni, és más stílust nem tud csinálni, csak olyat mint a burnout.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez engem is izgat - engem is érdekelne egy ilyen, úgy ahogy Maxtreme-től megszoktuk.
  • Maxtreme
    remélem érezted azért az iróniát :)

#1058: na ne szopass már hogy az enyém nem elég neki, mert rögtön lekaparom magam.

#1057:
    Pozitívum:
    - Jól néz ki
    - Jól néz ki

őőőőő.. Mondtam már hogy jól néz ki?

Negatívum:
    - Számomra minden más. Beleértve az irányítástól kezdve, a fizikáig,( pontosabban ennek hiányát) a céltalanságot mindent.
  • Shep
    Ez amúgy nem frostbite engine-es?
  • GTV
    Tipikus. Ha javítva lesz, csodálkoznék (eltekintve a kritikától).

• Shep
    Tudom miért írtad és én pont azért írtam amit írtam. Itt nincs szabály a képbeszúrásra és semmi gond nincs az oldal betöltés sebességével normális neten.
  • Ryder62
    Látom kint a cucc és megint hulladék az optimalizálás mint a hp2010 esetében.

Ejha gyerekek, ez teljesítmény. Ha a játék szar legalább legyen optimalizált már.

Erre sávszélt pazarolni? Aligha nem.
  • GTV
    Ha jön...előzőnél se jött, brutál procin ment, csak játszhatóan, szal...reménykedni lehet. :)
  • djcom
    Értékeld légyszíves pár mondatban pozitívumokat és negatívumokat.Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Nehezen. Főképp, hogy előtte meg én valóban városban éltem, és gyors netem volt. Akkor, amikor a fél ország még nem is netezhetett.
  • Maxtreme
    nagyon fasza. Akkor jöhet a 3kg patch. (amit majd más kipróbál, :D)
    Mert azért ha már nálam szaggat, ott komoly baj van.
  • Maxtreme
    nem is értem hogy tudsz így élni, komolyan

• DanielT
    Mondom, hogy ez a legális verzióval is létező probléma.
  • Maxtreme
    Am még valami nem oks vele, mert teljesen indokolatlanul beesik 50 fps-re, és kb oylan mintha 20-al menne (ritkán ugyan, de versenynél 260km/h mellett kicsit zavaró tud lenni :D

• IMYke2.0.0.0
    Én is régen láttalak :)

[Bocs, nekem nem telik a városi életre, és a 10 megabites netre :(]
  • DanielT
    Ja. És 100 megabiten ülve nem szeretnék 5 megabyteosnál kisebb képeket látni! ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Te még élsz?
  • GTV
    Az meg a másik. :)
  • DanielT
    Kapcsold ki a képeket a böngésződben, nekem meg ne kelljen már másik topikba mászkálni, mert szar a neted.
  • GTV
    4 magos alatt úgysem megy játszhatóan. Esetleg, ha nagyon jó videókarid van, akkor talán, de így meg elvész a játékélmény 25 FPS-el...detto, mint anno a Hot Pursuit. Szinte játszhatatlan.

Akinek ennél jobb gépe van; jó játékot.
  • Maxtreme
    hát, így kb 30 perc után.
    Beigazolódott a gyanú amit már ,mindenki tudott (én is) a videok és a beszámolók alapján, ez 1:1 burnout 2012.
    Nekem így első blikkre nagyon nem begyere.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is azért írtam, mert az én topikom lenne... olvasd el még egyszer a hozzászólásomat.
  • Shep
    Ez nem a te topicod itt nincs ilyen szabály :)
  • Krisztiam #1042
    eredeti a játékod? :D
  • Csokis
    Hopp, egy Maserati.

• IMYke2.0.0.0
    Így van - oda mehet a sok, nagy kép.
  • Krisztiam #1039
    első kép: ilyen kihalt az utca? :D
  • zooleeh
    Jol nez ki
  • GTV
    Screenshot topic is van.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyobb képeket nem lehetne beszúrni...
    Az oldal betöltése végtelenhez tendál.
  • Maxtreme
    Am az irányítás valami veszettül förtelmes. (szerintem)
    Hasonló mint a hp 2010-nél, szép, ráérős..