2514
-
#1074 EGy kis kiegészítés:
Emlékszem anno fiatalabb koromban haverokkal oda meg vissza voltunk (soha nem rendelkeztünk konzollal) hogy hu mekkora királyság lehet az a burnout.
Aztán jött Pc-re a flatout nevű csoda, ami valamelyest pótolta a burnout hiányát, legalábbis számomra.
Mikor bejelentették hogy a Paradise Pc-re, mondanom sem kell hogy milyen öröm töltötte el kicsiny kis szívemet, vártam mint a messiást.
Viszont.. én akkorát játékba még nem csalódtam, mint abban. Komolyan mondom csak lestem hogy b*zdmeg erre verték a konzolhuszárok? jóóó ég. (akinek nem inge)
Rá kellett döbbenjek hogy az eddig budget címként kezelt flatout, milliószor nagyobb élményt nyújt mint ez a céltalan, agyatlan idiótaság.
Nos kb ez a véleményem az új MW-ről is.
/Zárójel bezárva :) / -
#1073 De neked se kell mindenhol hangoztatni ,hogy lassú a neted úgyis tudja mindenki :D -
#1072 Akkor azért néz ki olyan szarul :) Bár a Burnout nem fest rosszul és jól is fut. -
#1071 Nem kell egynél többször végighordozni a véres kardot... -
#1070 Na de arról nem mi tehetünk ,hogy ott nálatok csak isdn vagy nem tudom mi van. Állítsuk át az internet összes oldalát egyszerű html-re, töröljünk minden képet és scriptet csak azért mert van ahol lassan töltődik be az oldal? -
#1069 Eléggé kurta a pozitív tulajdonságainak a listája.
De, valahogy nem ezt sejtettük? Ezt a többiektől kérdem. -
GTV #1068 Ha majd nem szaggat és játszható...írj...mert arra úgy kíváncsi leszek. :) -
#1067 Éreztem, nem véletlenül nem fakadtam ki :) -
#1066 normális neten - nincs több kérdésem. -
#1065 nope. Asszem Chameleon a neve, ez volt a burnout alatt is (micsoda meglepő fodulat :D)
A Criterion más engine-el nem tud dolgozni, és más stílust nem tud csinálni, csak olyat mint a burnout. -
#1064 Ez engem is izgat - engem is érdekelne egy ilyen, úgy ahogy Maxtreme-től megszoktuk. -
#1063 remélem érezted azért az iróniát :)
#1058: na ne szopass már hogy az enyém nem elég neki, mert rögtön lekaparom magam.
#1057:
Pozitívum:
- Jól néz ki
- Jól néz ki
őőőőő.. Mondtam már hogy jól néz ki?
Negatívum:
- Számomra minden más. Beleértve az irányítástól kezdve, a fizikáig,( pontosabban ennek hiányát) a céltalanságot mindent.
-
#1062 Ez amúgy nem frostbite engine-es? -
GTV #1061 Tipikus. Ha javítva lesz, csodálkoznék (eltekintve a kritikától).
-
#1060 Tudom miért írtad és én pont azért írtam amit írtam. Itt nincs szabály a képbeszúrásra és semmi gond nincs az oldal betöltés sebességével normális neten. -
#1059 Látom kint a cucc és megint hulladék az optimalizálás mint a hp2010 esetében.
Ejha gyerekek, ez teljesítmény. Ha a játék szar legalább legyen optimalizált már.
Erre sávszélt pazarolni? Aligha nem. -
GTV #1058 Ha jön...előzőnél se jött, brutál procin ment, csak játszhatóan, szal...reménykedni lehet. :) -
djcom #1057 Értékeld légyszíves pár mondatban pozitívumokat és negatívumokat.Köszi! -
#1056 Nehezen. Főképp, hogy előtte meg én valóban városban éltem, és gyors netem volt. Akkor, amikor a fél ország még nem is netezhetett. -
#1055 nagyon fasza. Akkor jöhet a 3kg patch. (amit majd más kipróbál, :D)
Mert azért ha már nálam szaggat, ott komoly baj van. -
#1054 nem is értem hogy tudsz így élni, komolyan
-
#1053 Mondom, hogy ez a legális verzióval is létező probléma. -
#1052 Am még valami nem oks vele, mert teljesen indokolatlanul beesik 50 fps-re, és kb oylan mintha 20-al menne (ritkán ugyan, de versenynél 260km/h mellett kicsit zavaró tud lenni :D
-
#1051 Én is régen láttalak :)
[Bocs, nekem nem telik a városi életre, és a 10 megabites netre :(] -
#1050 Ja. És 100 megabiten ülve nem szeretnék 5 megabyteosnál kisebb képeket látni! ;) -
#1049 Te még élsz? -
GTV #1048 Az meg a másik. :) -
#1047 Kapcsold ki a képeket a böngésződben, nekem meg ne kelljen már másik topikba mászkálni, mert szar a neted. -
GTV #1046 4 magos alatt úgysem megy játszhatóan. Esetleg, ha nagyon jó videókarid van, akkor talán, de így meg elvész a játékélmény 25 FPS-el...detto, mint anno a Hot Pursuit. Szinte játszhatatlan.
Akinek ennél jobb gépe van; jó játékot. -
#1045 hát, így kb 30 perc után.
Beigazolódott a gyanú amit már ,mindenki tudott (én is) a videok és a beszámolók alapján, ez 1:1 burnout 2012.
Nekem így első blikkre nagyon nem begyere. -
#1044 Nem is azért írtam, mert az én topikom lenne... olvasd el még egyszer a hozzászólásomat. -
#1043 Ez nem a te topicod itt nincs ilyen szabály :) -
#1042 eredeti a játékod? :D -
Csokis #1041 Hopp, egy Maserati.
-
#1040 Így van - oda mehet a sok, nagy kép. -
#1039 első kép: ilyen kihalt az utca? :D -
#1038 Jol nez ki -
GTV #1037 Screenshot topic is van. -
#1036 Nagyobb képeket nem lehetne beszúrni...
Az oldal betöltése végtelenhez tendál. -
#1035 Am az irányítás valami veszettül förtelmes. (szerintem)
Hasonló mint a hp 2010-nél, szép, ráérős..