Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Nekem is irritálja a szemem ez a vizes aszfalt.Talán nehezebb high res aszfaltot csinálni mint egy kis tükrözõdést,nem beszélve az erõforrás igényrõl.
Rossz omen ez a vizes dolog,az undercoverban volt ilyen utoljára.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
nincs benne semmi új infó, hangok jók, zenék még jobbak, város szép, multy változatos 😄

viszont ez szerintem 2 új kép 😊

grebber
WP Elõzetes Aki nagyon jó angolból leírhatná miket írnak róla!

Next PC upgrade: 2022

arty
az lenne elfogadható, ha leszoknának a parasztok vakításáról ...

Forza.

Ryder62
Jaj már, ha a forgalmat lecserélnék locsolókocsikra már elfogadható lenne nem igaz?<#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Logikai levezetésed hibátlansága miatt feladom - és elfogadom, hogy a criterionos-víz megtámadhatatlan. <#worship><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Problémákat vélek felfedezni a gondolkodásmódodban. Mivel ez egy Criterion féle NFS lesz, és mert a srácok az eredeti Mostwanted folytatására azt mondták hogy az nem "criterionos", így merem feltételezni hogy a víz körforgása sem criterionos, tehát a víz ráragad az aszfaltra.

Szabi
csúszik le a hegyoldalról a hó, lent meg elolvad, vízelvezetés meg nincs a városban, ezért vannak mindenhol a hatalmas csövek, mert még nem ásták le õket <#idiota>

IMYke2.0.0.0
S amikor locsolni kell az utakat, szerinted milyen gyorsan szárad fel az aszfalt?
Elárulom: kurva gyorsan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem. Az pont azért vizes mert meleg van. Locsolóautóról hallottál ?

SUNNY84HUN
halálom ez a csillogó vizes aszfalt <#levele> , de esõ még hírben sincs vagy dinamikus idõjárás :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ryder62
10 évesek játéka. A videóban több idõt töltenek levegõben mint aszfalton.

Szabi

Komolytalan...

IMYke2.0.0.0
Csak a kommentet tudom értékelni: "Új videó a Need for Burnout: Most Wanted-bõl" <#eljen>

arty
<#szomoru2>

Forza.

Ezekrõl a helyszínekrõl nekem a Flatout 2 jut eszembe..ez baj?! 😄

Szabi
én nemrégiben megvettem egy ezresért a Burnout Paradise-t, teljesen jól elvagyok vele, csak a liszensz nélküli autók zavarnak... de itt már végre az is lesz 😄

TBTPumpa
Csak azért érdekel, mert Criterion. Ha BlackBox lenne akkor felejtõs lenne. De így megér egy próbát, sõt ha tetszeni fog, akkor azonnali vásárlás (mint anno a Hot Pursuit-nál). Vannak benne érdekes dolgok (ugrálás háztetõrõl-háztetõre), de a lezúzás és driftelés nem annyira elmebaj. Az még szórakoztató is lehet... De az az ugra-bugra ilyen verdákkal inkább vicces, mint komoly. Tiszta Assassins Creed csak verdákkal. <#idiota>

Az egyik hivatalos track

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
nagyon bejön a hangulata <#worship>

háztetõre ugrálás sok-sok sírva röhögõs órát okozhat még <#vigyor3><#eljen>

TBTPumpa
Új videó a Need for Burnout: Most Wanted-bõl:

vagyis valahol 2 <#dumcsi>

November 1-rõl November 2-re csúszott 😄

Akinek a megjelenés napján van a szülinapja, az kaphatna egy példányt 😄

SUNNY84HUN
fúú jó kérdés , lengyel idején pár ezert , meg mostanában is a matrica csomagok miatt <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
world-re mennyit költöttél eddig ?

SUNNY84HUN
én max eredetiben havernál látom mert elõrendelte anno :S , ha bejön vagy valami értelmét látom akkor virágbolti verzióval megküzdök 😊 de eredetiben max akkor a 1000 ft körül lesz <#nyes>

Ryder62
Már arra se. Eddig minden NFS-t kipróbáltam, ez lesz az elsõ amihez hozzá sem nyúlok.

IMYke2.0.0.0
Gonosz vagyok, de nálam is maximum egy WRZ-verzióra lesz jó ez az epizód.

SUNNY84HUN
eléggé vegyes érzelmekkel álok az nfs mw elõtt , eddigiekbõl összeállt kép nem valami hûde magával ragadó :S<#rolleyes>

Még ki se jött a Most Wanted... 😄

Új Need for Speed címhez keresnek munkatársakat
Szabi

Szabi

arty
lényegtelen, hogy hetedik vagy tizenhetedik rész jön 😊 sajnos az autósjáék EA-nál mindenképpen nfs címet kap, már burnout néven sem mernek kihozni semmit 😞

Forza.

Nekem a 4. és 5. rész volt az igazi NFS... Emlékszem rá mikor anno egész délutánokat töltöttem el azzal hogy próbáltam megdönteni a saját rekordomat a Porsche 911 (993)-al az Autobahnon, és próbáltam úgy végigmenni az egész pályán hogy ezalatt a falhoz sem érek sehol. Ez az utóbbi részek egyikében sem köszönt vissza, egyedül talán a Shift-ben, de az is más célközönségnek készült.
SUNNY84HUN
" mert mindenkinek mást-mást jelent a Need For Speed név. "

+1

Oké, csak éppen azt felejted hogy most írunk a 19 -ik(!) rész topikjába, hogy közel 20 éves a széria, és hogy a tartalom alapján a játék 3 generációra osztható. Én leírtam hogy számomra mit jelent, jelentene a Need For Speed név, te meg rávágtad hogy az nem Need For Speed -es.
Ez az általánosítás valóban helyes lenne ha most adnák ki a 7 -ik részt, de mivel ez nem így van, én úgy érzem hogy a sorozatról maximum az egyén szintjén lehet véleményt alkotni, mert mindenkinek mást-mást jelent a Need For Speed név.

arty
Ettõl még az elsõ rész meghatározóbb egy játék esetén, mint a 7.

Tudod, a 7. rész alapján nem igazán mondhatod az elsõre, hogy "az nem volt igazán need for speedes" 😉

Forza.

Kijavítalak; minden ami számodra nem NFS, nem mindegy a megfogalmazás. Számos embernek ott kezdõdik az NFS fogalma amit leírtam.
Nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked, ezt vagy elfogadod, vagy nem.

TBTPumpa
Tökéletes adatlap! Minden benne van, amit tudni lehet a játékról! Köszönet érte! Biztos nem volt kis munka ilyen jól összehozni a dolgokat! <#eljen>

Ha még lesz erõm ma este lesz cikk TCM-en a Game4All-os élményemrõl. Elég vegyes eddig a véleményem, de majd megírom részletesen, addig is.

Van részletes adatlapunk

És:

Lexus LFA:

SUNNY84HUN
az igazi nfs sorozat a porsche után bukott , mert az istenkirály volt mind hang és effektileg meg minõségre és irányításilag <#worship> , múltkor felraktam win7 x64re megy de már igen furcsa <#rolleyes>

arty
"éjszakai élet, dekoratív verdák, nõk, music."

minden ami NEM nfs 😄

Forza.

arty
az elsõben is voltak - de a játék elsõsorban nem arról szólt 😊

Forza.

A Shift 1. része azért nem volt rossz... A mai napig játszogatok vele, kikapcsolt segítségekkel egész jókat lehet csapatni vele 😊
Nálam a High Stakes -el kezdõdött, és egyben ez volt az egyetlen NFS amit toltam az elsõk közül. Nem volt rossz az biztos, viszont nem érzem úgy hogy azóta nem játszottam volna jobb NFS -el, vagy egyáltalán autós játékkal. Persze elhiszem hogy annak aki nagy fan -ként az elejétõl tolta máshogyan csapódnak most le az emlékek mint nálam, mindenkinek meg van a normája így ezzel nem vitáznék.

Számomra az Underground 1 - 2 ami maradandó, amit azóta is mintának tekintek, éjszakai élet, dekoratív verdák, nõk, music.

IMYke2.0.0.0
Akkor bevállalom, hogy maradi vagyok - szerintem is a Hot Pursuit 2-ig tartott az igazi Need For Speed-sorozat.