2514
-
#2474 Röviden: a laptopod kevés a játéknak, nem laptopra írták, és a laptopodban lévő hardverek nem elég erősek a játékhoz.
Asztali gép [tehát nem hordozható, laptop] esetében is kevés az a processzor, ami a laptopodban van. -
11awalker #2473 Eddig egyik sem szaggatott a Shiften kívül de azt le is töröltem. -
11awalker #2472 Na most az van, hogy ez nekem kínai. Tudom, ha nem ért hozzá minek nyúl oda de NFS Fan vagyok és muszáj!!! :D Szóval leginkább az a baj, hogy laptopon van a játék!? -
#2471 Régen készítettem ezt, otthon:
"Offline mode - My system in the description!
My rig (no tuning):
* X360 controller for Windows
* E8400 (2 cores, 3.00 GHz)
* 4 GB RAM (DDR2, 1066 MHz)
* Sapphire HD 4850 (512 MB)
* Samsung HDDs (7200 RPM)
* Samsung P2770H - 27", 1920*1080/60 Hz
Game settings: 1280*720, everythings max, just shadows off
In Full HD unplayable with my PC. :(("
-
#2470 youtuben a lenovoban gt635-ös videokártya van, ami sokkal, sokkal erősebb, mint az említett gt610 ....
11awalker: ehez a géphez korábbi nfs-eket javasolnék, pl az eredeti Most Wanted-et... sajna az ebben levő videokártya elég gyenge a "mai" játékokhoz
-
#2469 A gond a gépedben rejlik: laptop.
A "Need For Speed: Most Wanted" (2012) hivatalos gépigénye:
Minimum System Requirement:
OS: Windows Vista (Service Pack 2 and all available windows updates) 32-Bit
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Atlhon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Disk Drive: DVD ROM Drive
Graphics Card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 series, with ATI RADEON 3870 or higher performance)
Graphics Card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 series with NVIDIA GEFORCE 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX compatible
Peripherals: Keyboard and Mouse
Recommended System Requirement:
OS: Windows 7 (Service Pack 1 and all available windows updates) 64-bit
Processor: Quad-Core CPU
Memory: 4 GB
Hard Drive: 20 GB
Disk Drive: DVD ROM Drive
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950)
Sound Card: DirectX compatible
Peripherals: Keyboard and Mouse
Supported Graphics Cards:
Minimum – ATI RADEON 3870 or NVIDIA GEFORCE 8800 GT or higher
Recommended – NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950 -
#2468 milyen grafikai beállításon játszol ?
állítólag médiumon szépen kéne fusson a játék
-
11awalker #2467 Analfabéta vagyok hozzá tudom hol kell bekapcsolni, netezni és játszani de ennyit tudok róla.
Lenovo G580:
CPU: Intel B960 2,2Ghz
1TB HDD
8Gb RAM
nVidia GeForce GT 610M
Utoljára szerkesztette: 11awalker, 2015.01.21. 15:09:26 -
#2466 milyen géped van?
a szaggatást általában az okozza, hogy gyenge (lassu) a géped egyik vagy minden alkatrésze -
11awalker #2465 Nem tudjátok véletlenül, h mit kell csináljak a játėkkal, h ne szaggasson!? Picit zavavró mikor nagyban versenyzek és elkezd szaggatni. Hallani szoktam valami fps-ről de fogalmam sincs mi az. Azt be lehet állítani valahogyan vagy van valami más megoldás erre!?
A segítséget köszönöm: 11awalker. :D -
11awalker #2464 Sziasztok!
Milyen beállítással lehet a legjobban vezetni a játékban mert vettem egy joy-t de azzal elég gagyi és most billentyűzeten nyomom azzal egy fokkal jobb irányítani és kezemre is esik, de nem az igazi. Sajnos analfabéta vagyok az angol nyelvű játékokhoz így ha valakitől kapok választ akkor picit részletesen szeretném ha segítene.
A segítséget köszönöm előre is.
11awalker! -
Petyus1994 #2463 Lehetséges. Engem az az egy dolog idegesít, hogy nem tudnak egy játékot rendesen optimalizálni, főleg hogy egy ilyen gépen így fut... =/ Ez kicsit elkeserít. -
#2462 És persze: http://www.tocaedit.com/ - NFSMW2012 Realistic Plugin updated to v4.02 -
#2461 szerintem próbáld meg belőni jó sebességre (kapcsold le minimumra, 1280x720-ra, aztán opciokban egyesével kezd el emelni a graf minőséget
más a játék jó frémmel, hidd el :) -
Petyus1994 #2460 Sziasztok. Megvettem a játékot, de elég észrevehetően lassú, alacsony az fps, és nem értem miért, miközben más, nagyobb gépigényű játékok max. beállításokkal tükörsimán futnak. A gépem : amd fx 6300, 8 gb ddr3 ram, r9 270x 2gb. Szóval szerintem elég sza*ul van optimalizálva. Mellesleg az első 10 perc után beleuntam, hiába a csilli-villi grafika, a játékélményen nem javít sokat. Ez csak az én személyes véleményem lehet, hogy másnak bejön. :) -
#2459 ~1000ft -
Deviome #2458 Nem mostani már a játék. Sokan kipróbálták, véleményezték a játékot már. Én sem maradok ki.
Már is ott kezdem, hogy nem vettem meg a játékot. Bár ez sok mindent nem fog befolyásolni.
Csapjunk is a lecsóba. Mivel nem csak ugatni, fikázni szoktam, hanem indokolom is, hogy mi miért szar. Így lehet picit hosszú lesz, de szerintem így normális egy vélemény nyilvánítás. Biztos, hogy sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de nem nagyon fog érdekelni.
Kezdjük a menüvel. Borzalmas. Nem is tudom milyen primitív majmoknak készítették a beállításokat, de hogy nem normális embereknek az tuti. Továbbá látszódik rajta, hogy szartak a PC platformra. A konzolom figyelhető meg az efajta buta, semmire nem kiterjedő beállítási lehetőség.
Audió beállítások. Van zene meg SFX beállítás. Nem lehet külön állítani a motor hangerejét. Nem lehet a rendőrök beszédét sem szabályozni. Mondjuk az 5.1 és a 7.1 +pont. Továbbá nincsen lejátszás lista. Nem tudom szabályozni, hogy milyen zenék szóljanak. Bezzeg a régi MW-ben ez megvolt és nagyon jó volt, mert az ízlésemnek megfelelően válogattam össze a zenéket.
Display: Gyakorlatilag semmi. :D
Graphic: Ez engem hidegen hagy. Gondlom van minden ami szokásos.
Gamplay: Nah! Ez az a pont ahol már uninstal gyanús a játék. Az, hogy be van dugva a logitech joy és a játék alapból ezzel kezdi a kezelést mikor elindul. Ez elég kókány. Valamint a beállítás menüben is a joy-t jelzi ki. Hol ott bill el megyek. Szánalom. Nem lehet beállítani az UI. Nem lehet semmit sem beállítani. NINCSEN EBBEN A FOS JÁTÉKBAN EGY KIBASZOTT MANUÁLIS VÁLTÁS OPCIÓ!!!!! Emberek ezt komolyan gondoljátok?? Ez szánalmas. Ez már kiverte a biztosítékot nálam. Leültetsz egy majmot elé és nyomd a gázt játék így az egész. Nem lehet benne kezdő kamera nézetet sem megadni. Amúgy is van 2 nézet és kuss. :S Legalább a közeli opciót beletehették volna.
Lépjünk be a játékba.
Először azt mondtam Waaaoooo. Mint 2 mp-re rá. Kiderült, hogy ezt csak a grafika hatása mondatta. Mert amúgy meg jaj. Itt nem is tudom hogy bontsam szét.
Legyen mondjuk grafika: Nem nagyon tudok belekötni. Tényleg. Minden a helyén van. A törésmodellek nagyon jók és szépek. A táj káprázatos. Az utak textúra minősége is szép. Engem még a " mindenhol vizes az út " effect sem zavar. Bár tényleg fura, hogy ez minden NFS-ben ott van. Ennyire lusták kimodellezni az aszfaltrepedéseket meg miegymást? A kocsik részletessége bámulatos. Tényleg. Nagyon ott van.
Vezetés: "hangosan felnyerít" Ekkora ótvar egy elcseszett irányítást Én még nem láttam. Fentebb említett manuális váltó hiánya. A kocsi olyan szarul vált mint az állat. Nem vált vissza. A motor hangját nem is hallom már, de nem váltana vissza. A kanyarodás az félelmetesen szar. Az, hogy a kocsit nem lehet a kanyarból normálisan kihozni az szánalmas. Nem lehet vele finom manővereket csinálni. Semmi. Olyan mint egy darab kő. A régi MW-ben simán elmentem két kicsi közt. Nem azért mert mákom volt, hanem azért mert a kocsi oda ment ahova kellett. Hát itt ezt nem lehet megcsinálni. Ha a kanyarba jobban befordítod akkor kifarol. Ha meg nem akkor nekimegy valaminek. Nonszensz ami itt zajlik. A fékezés valami fos. A kézifékről meg ne is beszéljünk. Egyetlen pozitív dolgot tudok itt felhozni, hogy a féket azért használni kell. Ez számomra jó pont, de ennyi.
Hangok: Itt is van kötekedni való. A rendőrök kommunikációja egy ritka szar valami. A régi MW-ben imádtam. Zseniális volt. Itt meg semmi. Halkan beszélnek. Meg szerintem úgy szar ahogy van. Semmit nem járul hozzá a rendőrös üldözések élményéhez. Számomra csak rombolja inkább. Van ahol nincsen még visszhang sem. Mikor bemegyek egy híd alá vagy építkezésen egy félig kész házba. Én nem hallom, hogy bármiféle visszhang is történne. Ezeket leszámítva amúgy minden oke. Az autók hangja szép. Tetszik, ahogy egy pici visszhangot lehet hallani mikor a városban megyünk és a ház falai között megszorul a hang. Az Alagutakban viszont nem tudom. Olyan jó is meg nem is a visszhang.
Egyébb: A rendőrség katasztrófális. Kilökhetetelen, eltolhatatlan vacok. Lerázni esélyed nincsen. 5 percet töltesz versennyel. 1 órát meg a rendőrök lerázásával. Hulladék az egész. Mindig előre tudják mit fogsz csinálni. Mikor kigondolom, hogy a kereszteződésben jobbra fordulok ő már elkezdett jobbra fordulni. Nem tudom, hogy hogyan csinálják, de idegesítő és undorító. Blokádok sokszor úgy vannak, hogy képtelenség kikerülni. Csak is keresztül vezet az út. Nem tudom mi a fasznak ennyi rombolás meg robbanás szarság.
Azt tudnám, hogy ki volt az a büdös nyomorék aki kitalálta ezt a nitro feltöltő rendszert. Mert szerintem úgy szájba vágnám, hogy beledöglene egyből. Ha nem törsz, zúzol, hanem csak próbálsz normálisan úton maradva versenyezni és a kocsidat nem lipityára zúzva harcolni akkor nem lesz nitród. Anyád! Ez nem Bornout meg hasonló game. Iszonyat fos.
Az ugrálások meg.... Remélem egész nap ugrál amelyik ezt kitalálta. A nyomorékja. Többet vagyok levegőben mint földön.
Utána ott van még az AI. Hát ekkora viccet. Kilöktem kanyar előtt. ( ő kezte, mert ugye nem lehet mellette elmenni, hogy ne bombázzon beléd. Amint előzöl és bizonyos távolságban vagy. Rád fog húzni az AI ) Én bevettem éppen hogy nem falat koccolva. Erre az AI úgy respawn-t, hogy megelőzött a kanyar után. WTF???? Szóval inkább nyomjak respawn-t a kanyarban mint sem fékezzek vagy hasonló?? Gusztustalan. Amúgy ez az egész respawn egy gusztustalan dolog. Az, meg, hogy 23982346891234124 m magasat ugrasz és úgy érsz földet, hogy ugyanazzal a sebességgel fojtatod az utad. Ennyit nagyvonalakban erről a retek játékról.
Aki pénzt adott ezért a szarért. Az a régi MW név megszégyenítésében vett részt. Mert ez minden csak nem az. Annak is voltak hibái, de ilyen szintű visszalépés Én még nem láttam. A Criterion megnézte, hgoy a nagy névvel valóban sok pénzt lehet kaszálni. Meg is tette. Tovább is adta. Boldogok, mert a név hozott nekik bőven pénzt. -
#2457 hátja , bár vtech tartományban gyorsan elfogy -
mester1987 #2456 Azért legalább meg is éri :))) -
#2455 , 13 liter benzin ára -
#2454 Kár, hogy még így is baromi drága :(
-
#2453 alapjáték + összes dlc ~5600 ft-ért -
Nika12 #2452 -
Ashlara #2451 Pro Gameplay:
-
#2450 sok :D
annyit nem ér :D -
#2449 ;-))))) -
#2448 nincs az a pénz :D -
#2447 2015-ben 990 Ft-ért már megéri nekem :) -
#2446 3000ft :D -
Jovicc #2445 Hol vetted meg? (Én csak Origin-ben láttam, de ott euróért. :( )
-
#2444 :(
köszönöm.:) -
#2443 Nincs. -
#2442 Srácok!
Ebbe ugye PC-n nincs manuális váltó, igaz?:S -
#2441 ments ki az origin mappából :D -
High end PC #2440 megvettem a Deluxe DLC-t, minden ok
de van egy olyan mániám, hogy szeretek minden NFS addont lementeni a vinyóra, jó lenne ha lenne ebből a Deluxe DLC-ből valami lementhetős forma...
az se baj ha nem az eredetihez, csak 10-20 év múlva is meglegyen :D -
#2439 egen, ez az az "NFS", amit talán még origines, 5 EUR-os akcioban is ki fogok hagyni... :/ -
#2438 annyit se ér -
#2437 4490ft :D -
#2436 Ja és egy videó a moddal, a Sleeping Dogs-hoz kapcsolódva: Sleeping Dogs: Gymkhana [HD] -
#2435 Gyakorlatilag, csak emiatt hagytam fenn a gépen a játékot.