2514
  • WinStar
    tegnap óta kint van a boltokban,megvásárolható.....
  • GTV
    Az a komoly, hogy még mindig nincs hivatalos fóruma. Pedig már tegnap megjelent :)
  • Szabi #1392
    elméletileg lehet a gumikra gyors javítót fejleszteni, biztos a botok már azzal mennek :D
  • DIESEL DOG #1391
    Az azért milyen már hogy az ellenfél áthalad a szöges útzáron és úgy megy tovább mintha semmi sem történt volna, ám ha én haladok át rajta akkor elpukkan az összes gumi az autómon...

Valaki találkozott már ilyennel, vagy ez csak egyedi eset nálam?
  • High end PC #1390
    Vett itt valaki Limited Editiont? Azt lehet már neten aktiválni?
  • SUNNY84HUN
    jó hát ilyen téren igazad van , nekem is komoly gépem van és érződik hogy azért nem 100as a game
  • Shep
    Jó hát persze végülis optimalizálták hiszen elindul elég sok konfigon. Optimalizálás nálam viszont azt jelenti ,hogy skálázható úgy, hogy annak hatása van az fps-re is nem az hogy minden maxon 20 minden low 24 ez nem optimalizálás.
  • SUNNY84HUN
    nem azt mondtam hogy mekkora komoly optimizálást csináltak , de ha ilyen gyengébb gépen is elfut így akkor már ilyen téren nem olyan fos , gondolj csak a gta4 re az volt az igazi optimalizálatlan gané erős gépeken is hányás volt , 5 patch már javította , itt is lesz tuti valami hamarosan jön
  • GTV
    Hát nézd a Hot Pursuit-nál 2010-ben javítottak valamit ebben, bár akkor nem néztem a fórumot és nem tudom hányak panaszkodtak erre a váltakozó FPS-re, pedig ugyanilyen volt és már 1 hétre jött frissítés, bár igazad van, nem is biztos, hogy javítják
  • BoneDragon
    Ja mert ezeket úgy ismeri mindenki, hogy már pár napon belül jönnek a patchek.. Az se biztos hogy javítani fogják. :)
  • GTV
    Nem tudom, azért kérdezem, mert ha északon kijött akkor már lehet várni a patchet, így már érteni?
  • BoneDragon
    Nem szó szerint értettem, köss bele. :)
  • GTV
    Északon se, sehol
  • BoneDragon
    Milyen patchet akarsz egész nap ember? Ki se jött a game... Jesszus.
  • GTV
    Hát aki 20 FPS-el tud játszani ezzel azt megtapsolom...én a Hot Pursuit-tal is csak 3 magoson tudtam normálisan játszani, mivel 2 magoson ugyanilyen volt, mint ennél most legtöbbeknél, most meg ugyanaz a helyzet ennél...:D

Kizárt, hogy ehhez kelljen 4 magos proci, ha normálisan van optimalizálva.
    Lásd gépigény egyrészt.
  • BoneDragon
    Ez mind szép és jó, csak egy idő után elkezdi felzabálni a gépet és lagol mint állat. Nekem ennél jobb gépem van mégis fél óra játék után játszhatatlan...
  • Shep
    De van, úgy hívják uninstall :)
  • barmi
    Akkor erre az FPS dropra semmilyen pecs nincs jelenleg ??? Qrvára bosszant ez az 50-ről 25-re aztán megint vissza 50-re jelenség ... :(
  • Shep
    Ha 20-ra leesik az nálam nem egyenlő a jól optimalizálttal már csak azért sem mert ahol leesik ott mindegy hogy mit állítasz olyan alacsony marad +3-4 fps nyerhető de egy autós játékban ,hogy 16 vagy 20 oly mindegy.
  • SUNNY84HUN
    " hogy mennyire optimalizálatlan sz@r meg miegymás a játék "

bizonyítja hogy ez téves szvsz , havernak átvittem dupla rétegű lemezen a gamet neki win7 home van + 2 magos x2 240 es amd proci , 3,5 gb ram ddr2 , 250gts 512mb vga és a lapja asus m2n-e .. tehát 1280x1024 ben high en megy , szépen be lehet skálázni a beállításokat ( van azért ott mit állítgatni ) és 30-40 fps en megy persze van néhol 20 ra esik a nagyobb effekteknél .. de eléggé pofás így is , meg is lepődtünk hogy simán megy
  • Árnyvadász
    Igen ez velem is egyszer előfordult. Erre azt tudom mondani, hogy ez olyan szokásos NFS effektus. Elhúzni se lehet nagyon, mert elég egy hiba és rögtön ott vannak a nyakadban, vagy az alábbi amit írtál. Így megvan a folyamatos izgalmas verseny érzete.

Egyébként kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a grafikus effektek nagy részét és egészen emberi kinézete lett a játéknak. Szóval sok "felesleges" sallangtól mentes tiszta képet kaptam.
  • Csokis
    Viszont nem egyszer olyan is előfordult velem, hogy a második kör közepe felé lecsúsztam az utolsó előtti helyre, de a végén mégis csak én lettem az első. Hogy miért? Mert egyszerűen a gépi ellenfél lelassított! Megvárta míg beérem, utána meg egy kis nitróval le is előztem a célegyenesbe. Ez is fura azért.
  • Árnyvadász
    Nekem is tetszik. Kihívást tényleg ad. Csodálkoztam is, hogy az első versenyeken miért nem leszek első, vagy amikor a rendőrök is bent vannak, miért tudnak elfogni. Ezt úgy a közepe felé vártam volna.

Mellesleg igen szép játék.
  • Maxtreme
    várj még fordítja a google translate.
    Nézz vissza pár perc múlva.
  • SUNNY84HUN
    nem azt mondom nagy favorit lett de el lehet lenni vele és a versenyekben is van kihívás .. anno az undercover és a run kb 10 percet volt fen , ez már tovább bírta jó jel
  • BoneDragon
  • SUNNY84HUN
    kicsit ráfeküdtem a gamera és bejön :) tudom utáltok de ez van
  • RYO21
    Na azt megnézem, hogy játszol azzal Nov 2.-a előtt.
  • SUNNY84HUN

• SUNNY84HUN
    kövezetek meg szerintem nem rossz , irányítás megszokható hangok és a graf jó ,versenyezni is lehet szépen , 1 ami fájó dolog a 2 kamera nézet és a személyre szabás hiánya, többivel nincs baj , akadás mentesen fut 1600x1200 as felbontáson , win 7 ulti+minden driver a legfrissebb a rendszerem pedig : phenom 2 x4 970 be , asus triton 78 , asus m5a97 , 4 x2 gb kingston ddr3 , Asus engtx460 directcu top 1gb gddr5 , creative sb audigy 2 , chieftec gps 550a táp..
  • wantonly
    Egyértelmű, hogy mindig a legfrissebb drivert kell feldobni... Alap.
  • barmi
    na jó, asszem én inkább megyek crysis 3 alfa trial-ozni ... :/
  • WinStar
    ne hogy már azt mondd hogy nem érted a játékot angolul xD xD
  • WinStar
    még mindig szenvedek a hülye mentéssel.Nem értem az egészet.Belépek a játékba,nem kapcsolódok az elején és így se menti el.Nem talált valaki manuális mentést?Mert én nem....unalmas időkben jó játék lenne,csak kár hogy nem menti el :(
    Így egy nagy **** az egész.
  • wantonly
    Majd, ha megcsinálod!
  • barmi
    Lehet, hogy a vga-hoz kellene a legfrissebb dirvert feldobnom ? (nov. 22-én jött ki új csak azt nem tudom, hogy van e ebben valami erre vonatkozó optimalizálás ) mert ami jelenleg fent van az talán júliusi :) Lehet, hogy ez a gond ? A gépem lent olvasható
  • bazsikaj
    Na akkor mikor lesz magyarosítás?
  • Krisztiam #1357
    köszi
  • barmi
    morning ! stabil 50 fps-el szalad a cucc és egyszer csak lezuhan a felére (25) néhány másodpercre és szemmel láthatóan le is lassul az egész aztn megyek néhány kanyart és újra visszaáll 50-re ... van erre valami gyógyszer ? És nem azért van ez mert sok a rendőr vagy az autó az úton hanem egyzserűen csak gondol egyet és ezt csinálja ... van erre valami pecs vagy mittoomén ???
  • Ombika
    Koszi,h megvalaszoltad a kerdesem.. akkor marad a billel valo probalkozas... :(