Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nálam is 6970 és be-beakad (mint anno a HP3) 😞 egyébként minél többet játszom, annál inkább tetszik. egész korrekt ez az árkád, de mégis nem sínautó, nem dobozfeeling irányítás/fizika.

csak ez a név... se nem nfs, se nem mw2 😞 EA!!!!!! 😄

Forza.

Krisztiam
én megvárom míg lesz hozzá normális crack akkor próbálom ki 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kiváncsi leszek lesz-e nálam is frame drop. Éjjelre kiderülhet, hogy a crack miatt van-e a gond. Én bizakodó vagyok, mert a videók nagyon tetszettek. Régi MW-t is, Burnoutot is bírtam. Meglátjuk.

Jó tudni, hogy nem vagyok ezekkel egyedül 😊

TBTPumpa
Hmmm... Érdekes játék lett ez. Élvezhetõ is lenne, ha az irányítás nem lenne ilyen tré. Ráadásul össze-vissza megy az FPS is. Városban faszán belassul és beakad. Biztos kevés neki a 6970-es kártya. Remélem csak crack hiba és nem ilyen a tényleges játék. Ha igen, akkor nagyon sok patch-re lesz ISMÉT szükség...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SUNNY84HUN
szerintem ez még a kezdetleges törés hibája majd lesz jobb crack hozzá és megoldva , ha késõbbiekben jön valami patch hozzá ami nem kizárt ahoz újabb crack lehet még jó lesz a végén <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az irányítás mentését ez sem menti, mint ahogy a Hot Pursuit.

Shep
Na de már hány éve hiszik ezt, ez a durva 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szabi
elméletileg akkor mentene amikor alul villog a piros nfs logó, viszont többen azt írják, hogy nem ment a virágbolti 😄

"Nulla tenaci invia est via"

arty
megint elinditottam, most jol reagál a gpadra 😮

Forza.

arty
ez tuti crackhiba/bug! ilyen szar nem lehet a "rendes" (x360 paddal néztem) ...

amugy mikor ment ez a sz*r? elmentem a porséig, beültem, mentem vele, kiléptem, megint az elnyomhatatlan intro 😞
PONT mint burnout paradiseben.

verseny inditás: LT + RT egyszerre 😞
PONT mint burnout paradiseben.

anyád, EA! anyád, criterion!

Forza.

Egy ilyen játéknál ez nonszensz szerintem is...

arty
neee 😞 EA azt fogja hinni, hogy ez a játék jó, mert elkel sok példány 😞((

Forza.

Krisztiam
😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Akarom mondani, 0.01-kor...

Nekem már megvan, hajnal 1-tõl lehet aktiválni..

Maxtreme
részvétünk. <#wave><#idiota>

Krisztiam
nah holnap megveszem a játékot

Maxtreme
nem lesz, lett. <#idiota>

SUNNY84HUN
ajaj nem jó képet alkot , reméltem ennyire sz@r azért nem lesz a dolog <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

arty
Én is pont így voltam vele, csak én elõtte a Burnout3-at megtapasztaltam xbox1-en. A paradise egy fos, nem burnout.

Forza.

Maxtreme
Már azt hittem a billem csinálja a szarságokat (vezeték nélküli, logitech k800) de kipróbáltam most 1 vezetékes ms-el is.
Azzal sem jó.

Pff...Az fasza. Nem mondok semmit...
Maxtreme
ugyanaz.
Ráadásul próbálgattam az irányítást lassú sebesség mellett, bazze kb 1sec múlva reagál az adott gombra. <#ticking><#csodalk> (nem, nem a kevés fps miatt, mert itt pont fix 60 volt, am ennyi a limit)
Ez mi a lófasz kérem? egy iylen játéknál ahol 800-al száguldasz, ilyen irányítást ami inputlagos?

ok.Köszi.Én megvárom a scene-t.Valszeg éjjel kinnlesz már.
Maxtreme
írtam h néha indokolatlanul beesik az fps 45-50-re, de oylan mintha legalábbis 20ra esne le.
Majd meglesem vsync nélkül, hátha.

Maxtreme
Az eddigivel nincs baj, (v2)a framedropokat nem az okozza.

Mennyire megy a gépeden? Szaggatás?
TBTPumpa
Van új crack a 3DM-es eddigi jó crack óta? Vagy még azzal kell beérnünk?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Igen, ez lesz az. Ezzel sokat játszottam :d

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
hát itt sztem a patchelés attól függ hogy mennyire fogják venni.
Ergo ha tényleg így lesz, nem lesz patch. <#idiota>

arty
fix 30 > 30-60 ingadozás

de egyébként patchelték és akár mehetett 180fps-el is utána!

ergo:
run > hp3

Forza.

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

arty
6. pecs után is fosfrémes (akadozós) volt 😞

Forza.

DanielT
A Burnout egy nagyon precízen játszható játék volt, nem egy sandbox ökörség.
Maxtreme
ha mán' állatkodás akkor saints row 2-3 <#idiota>

DanielT
Burnout 3: Takedown

Imádtam azt a játékmódot (is). 😊
Fpocok
Régen, ps2n, volt egy burnout rész, ahol az volt a cél, hogy fel kellett gyorsulni, és belerohanni a keresztezõdésbe és minél több kárt okozni, kocsit összetörni. Annak mi volt a neve?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DanielT
A Burnout jó, csak te pont azt a szutyok Paradise-t tapasztaltad meg, amivel 20 percet alig bírtam ki.

Semmi köze az elõzõ játékok hihetetlen élményéhez.
Maxtreme
attól még jó nem lesz ha jobban fut.

Maxtreme
EGy kis kiegészítés:

Emlékszem anno fiatalabb koromban haverokkal oda meg vissza voltunk (soha nem rendelkeztünk konzollal) hogy hu mekkora királyság lehet az a burnout.
Aztán jött Pc-re a flatout nevû csoda, ami valamelyest pótolta a burnout hiányát, legalábbis számomra.

Mikor bejelentették hogy a Paradise Pc-re, mondanom sem kell hogy milyen öröm töltötte el kicsiny kis szívemet, vártam mint a messiást. <#idiota>
Viszont.. én akkorát játékba még nem csalódtam, mint abban. Komolyan mondom csak lestem hogy b*zdmeg erre verték a konzolhuszárok? jóóó ég. (akinek nem inge)
Rá kellett döbbenjek hogy az eddig budget címként kezelt flatout, milliószor nagyobb élményt nyújt mint ez a céltalan, agyatlan idiótaság.

Nos kb ez a véleményem az új MW-rõl is.

/Zárójel bezárva 😊 /

Shep
De neked se kell mindenhol hangoztatni ,hogy lassú a neted úgyis tudja mindenki 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor azért néz ki olyan szarul 😊 Bár a Burnout nem fest rosszul és jól is fut.

IMYke2.0.0.0
Nem kell egynél többször végighordozni a véres kardot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na de arról nem mi tehetünk ,hogy ott nálatok csak isdn vagy nem tudom mi van. Állítsuk át az internet összes oldalát egyszerû html-re, töröljünk minden képet és scriptet csak azért mert van ahol lassan töltõdik be az oldal?

IMYke2.0.0.0
Eléggé kurta a pozitív tulajdonságainak a listája.
De, valahogy nem ezt sejtettük? Ezt a többiektõl kérdem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha majd nem szaggat és játszható...írj...mert arra úgy kíváncsi leszek. 😊

IMYke2.0.0.0
Éreztem, nem véletlenül nem fakadtam ki 😊

IMYke2.0.0.0
normális neten - nincs több kérdésem.

Maxtreme
nope. Asszem Chameleon a neve, ez volt a burnout alatt is (micsoda meglepõ fodulat 😄)

A Criterion más engine-el nem tud dolgozni, és más stílust nem tud csinálni, csak olyat mint a burnout.