2514
-
#1354 -
High end PC #1353 ja, azt hittem az újhoz van -
#1352 gondolom nagyobb méretűek, 2005óta eltelt már egy kis idő :) -
High end PC #1351 oké, és mitől lesz jobb az új?
képet. -
#1350 meglepődsz, ha azt írom hogy textúrát cserélnek ? :D -
High end PC #1349 ezek a textures mod-ok mit is csinálnak, és mitől lesz jobb? -
High end PC #1348 Elvileg nekem ma hozzák meg a Limitedet, lehet már aktiválni a neten? -
#1347 fejleszd a pc-d :D -
Scania20 #1346 Sziasztok.
Tudna segíteni valaki, Nagyon akad a játék és így élvezhetetlen!! -
#1345 -
#1344 várj, nagyon gyorsan összedobjuk, de csak neked.
5 perc múlva nézz vissza..
Amúgy ehhez mi a f*sznak? Nem tudod mint jelent a change, car, speed stb? -
bazsikaj #1343 Sziasztok!
Nagyon fontos lenne a magyarítás a need for speed most wanted limited editionhoz!
Ha valaki tudna nekem segíteni hogy küldene egy letöltő linket a magyarosításról nagyon megköszönném.
Előre is Köszi. -
-
#1341 ez a bmw hol van? ezt még nem találtam meg -
janihunk #1340 Új videóm:
-
#1339 Rage uninstall az milyen?Nem uninstalálod hanem a játék könyvtára SHIFT+DEL? -
#1338 kicsit de mert még futott pár program ..:S -
kjhun #1337 Meg van a 2.0??
Kép:
Link (Lassú, ~70kB/sec-el tölt) -
kjhun #1336 Külön a 2 verzió:
V1.0 LQ
V1.0 HQ
Egy másik (V2.0 ????) (TextúraMod fájlnév: NFSMWTexModr2.tpf)
Ez meg az Underground 2-höz, a V2.0.-ás. -
#1335 Az direkt olyan. Legalábbis szerintem -
ntex #1334 Voltak olyan átvezetők a verseny előtt aminél konkrétan azt hittem meghalt a VGA-m, elkezdtek a színek változni mint a kaméleon... -
ntex #1333 Amúgy nálam sem szaggatott E6700 Dual-Core, 4GB RAM, 1GB-os HD4850 mellett. Igaz maxon belvárosban leesik az FPS eléggé. De a játékkal továbbra sem vagyok kibékülve, fél óra játék után rage uninstall volt. De lehet ráveszem holnap magam a továbbjátszásra, alszok rá egyet -
ntex #1332 Kicsit szaggat nem? -
#1331 10 autó van amit csak a Most Wanted listások lezúzásával érhetsz el... és utána jelenik meg mint választható autó
10. Alfa Romeo 4C Concept
9. Shelby Cobra 427
8. Mercedes-Benz SL 65 AMG
7. Lexus LFA
6. McLaren MP4-12C
5. Porsche 918 Spyder Concept
4. Lamborghini Aventador
3. Bugatti Veyron Super Sport
2. Pagani Huayra
1. Koenigsegg Agera R -
High end PC #1330 faszom se a Veyront se az Aventadort nem találtam sehol 3 óra játszás után... -
legalbb eldurran a gumma -
#1328 Ebben a játékba 1 pozitívum van és az a bejárható terület. Na az az 1 tetszik. -
#1327 BAC Mono nagyon beteg terep gumikkal, úgy csúszkál mint egy szöcske :DD -
markijoe12 #1326 Mármint ezt: -
markijoe12 #1325 Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel 1-2 autó hangja akkor itt megtekintheti:
-
#1324 köszi így jobb lett kicsit :) -
DIESEL DOG #1323 Ha AMD kártyád van akkor a CCC-t nyisd meg majd válaszd ki a "játék" legördülő menüt és azon belül a "3D alkalmazás beállításokat". Majd gördíts a legaljára ott ahol a vonalsimítási mód olvasható. Alapbeállításon a csúszka a teljesítményen áll, én azt javaslom hogy középre tedd, de meg lehet próbálni a csúszkát minőségre állítani. nVidia kártyáknál is megvan ez a lehetőség szintén külsőleg de már nem emlékszem pontosan hogy hol van, mert elég régen nem használok nVidia kártyát. -
#1322 hogyan tudnám megoldani? esteleg valami beállítás kép\séma? -
GTV #1321 ui: Bár az Ubisoft ez meg EA :) -
GTV #1320 Azt javítani fogják...még úgy emlékszem tavaly ilyen a Driver: San Francisco-val volt és talán azon is valamit foltoztak ilyen téren, igaz nem sokat, de valamit. -
DIESEL DOG #1319 Szvsz külsőleg VGA driverből megoldható az élsimítás, bár az az fps kárára mehet. -
DIESEL DOG #1318 Tettem én is egy próbát vele... nálam laggolás, be-be szaggatás abszolút nincsen. Első indításkor maximumra lőtte be magát a játék. Viszont biztos hogy nem ez lesz az év játéka. Ez az easydrive nem olyan rossz ötlet bár így elsőre nem kicsit szokatlan az irányítással egyetemben. Utóbbi még időbe fog kerülni mire megszokom és nem fogok faltól falig menni egy versenyen.
Nekem ez az egész olyan primitív hatást kelt... néha-néha játszani jó lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hozzátenném én a Black Box féle verziót használom... -
#1317 sehogy ilyen recés :DDD -
#1316 na jó minden maxra állítva, de borzasztó ahogy kinéz.... (játék menetre már nem is merek gondolni h milyen lesz, elég komoly előítéleteim vannak), hogyan tudnék segíteni valamit a látványon? ti hogy oldottátok meg? előre is köszi -
#1315 hát pénzt én sem adnék ki ezért :)