Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ez engem is izgat - engem is érdekelne egy ilyen, úgy ahogy Maxtreme-tõl megszoktuk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
remélem érezted azért az iróniát 😊

#1058: na ne szopass már hogy az enyém nem elég neki, mert rögtön lekaparom magam.

#1057:
Pozitívum:
- Jól néz ki
- Jól néz ki

õõõõõ.. Mondtam már hogy jól néz ki? <#idiota>

Negatívum:
- Számomra minden más. Beleértve az irányítástól kezdve, a fizikáig,( pontosabban ennek hiányát) a céltalanságot mindent.

Shep
Ez amúgy nem frostbite engine-es?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tipikus. Ha javítva lesz, csodálkoznék (eltekintve a kritikától).

<#wave>

Shep
Tudom miért írtad és én pont azért írtam amit írtam. Itt nincs szabály a képbeszúrásra és semmi gond nincs az oldal betöltés sebességével normális neten.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Látom kint a cucc és megint hulladék az optimalizálás mint a hp2010 esetében.

Ejha gyerekek, ez teljesítmény. Ha a játék szar legalább legyen optimalizált már.

Erre sávszélt pazarolni? Aligha nem.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ha jön...elõzõnél se jött, brutál procin ment, csak játszhatóan, szal...reménykedni lehet. 😊

Értékeld légyszíves pár mondatban pozitívumokat és negatívumokat.Köszi!
IMYke2.0.0.0
Nehezen. Fõképp, hogy elõtte meg én valóban városban éltem, és gyors netem volt. Akkor, amikor a fél ország még nem is netezhetett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
nagyon fasza. Akkor jöhet a 3kg patch. (amit majd más kipróbál, 😄)
Mert azért ha már nálam szaggat, ott komoly baj van.

Maxtreme
nem is értem hogy tudsz így élni, komolyan <#fejvakaras><#rinya>

<#idiota>

DanielT
Mondom, hogy ez a legális verzióval is létezõ probléma.
Maxtreme
Am még valami nem oks vele, mert teljesen indokolatlanul beesik 50 fps-re, és kb oylan mintha 20-al menne (ritkán ugyan, de versenynél 260km/h mellett kicsit zavaró tud lenni 😄

IMYke2.0.0.0
Én is régen láttalak 😊

DanielT
Ja. És 100 megabiten ülve nem szeretnék 5 megabyteosnál kisebb képeket látni! 😉
IMYke2.0.0.0
Te még élsz?

Az meg a másik. 😊

DanielT
Kapcsold ki a képeket a böngészõdben, nekem meg ne kelljen már másik topikba mászkálni, mert szar a neted.
4 magos alatt úgysem megy játszhatóan. Esetleg, ha nagyon jó videókarid van, akkor talán, de így meg elvész a játékélmény 25 FPS-el...detto, mint anno a Hot Pursuit. Szinte játszhatatlan.

Akinek ennél jobb gépe van; jó játékot. <#pias>

Maxtreme
hát, így kb 30 perc után.
Beigazolódott a gyanú amit már ,mindenki tudott (én is) a videok és a beszámolók alapján, ez 1:1 burnout 2012.
Nekem így elsõ blikkre nagyon nem begyere.

IMYke2.0.0.0
Nem is azért írtam, mert az én topikom lenne... olvasd el még egyszer a hozzászólásomat.

Shep
Ez nem a te topicod itt nincs ilyen szabály 😊

Krisztiam
eredeti a játékod? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hopp, egy Maserati. <#smile>

IMYke2.0.0.0
Így van - oda mehet a sok, nagy kép.

Krisztiam
elsõ kép: ilyen kihalt az utca? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

zooleeh
Jol nez ki<#eljen>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Screenshot topic is van.

IMYke2.0.0.0
Nagyobb képeket nem lehetne beszúrni... <#ravasz1>
Az oldal betöltése végtelenhez tendál.

Maxtreme
Am az irányítás valami veszettül förtelmes. (szerintem)
Hasonló mint a hp 2010-nél, szép, ráérõs..

Shep
Köszi, most már még letölteni sincsen kedvem 😊

Maxtreme

Szabi
jaja, de jó lenne kétirányból álló dugóban 200al száguldozni.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni abba hogy hogy lehet elindítani mert itt minden linket letöltöttem és semmi nem válaszol a játék <#falbav> .
Shep
Hát hogy õszinte legyek én többet vártam grafikában. Ráadásul ezek a tök kihalt utcák elég illúzió rombolóak.

TBTPumpa
Már találtam egyet köszi. Valami orosz oldalról csorog. Zipbe csomagolva, Limited Edition 7 nyelven. Még másfél óra. Talán addigra lesz másik crack. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy kis nVidia Inspector beli ügyeskedés után egész szép lett, cserébe megeszik a VRAM-et FullHD-be, meg a kártyám is. <#idiota>

TBTPumpa
Ez elvileg mindenkinél jól mûködik, ahogy olvastam. Szóval reggelre lesz scene WRZ belõle valószínûleg. EA örülni fog! <#taps>

Sajna optimizálatlan a játék, ahogy éreztem is. Kell ide majd a frissítés...

TBTPumpa
Nincs linketek egy Origin rip-hez?

<#eljen>

Maxtreme
ezzel már nincs fps gond, fix 60

DanielT
"Setup: i7-2600K @ 4.3GHz, GTX 680 SLI"

Ezen se stabil 1080p-ben... hátõõõõ. Pech.
TBTPumpa
Ez sem vírusos, viszont rémisztõen kicsi a mérete...

Maxtreme
sztem most 1 életre elég vírust dobunk a gépre <#idiota>

TBTPumpa
Már csak egy Origin rip kéne a játékból... <#idiota>

PROPER CRACK a változatosság kedvéért 😄

Sztem a tied a jó, fõleg hogy ebben valami Origin-baszás van, ami nem tudom mire kell.