2514
-
#1434 Rendőrök elől nehéz lelépni... Nincsenek rombolható "építmények" mint a régi Most Wanted-ben csak össze-vissza tudsz ugrálni, de ha sokáig menekülsz akkor egyből 6-os szinten lesz az üldözöttségi szinted és utána kemény meló lesz lelépni.
Párszor már el is kaptak. A sima civil autók is szeretnek beléd rohanni és a rendőrök is teljes sebességgel. Ez főleg verseny közben zavaró, amikor nagy nehezen átveszed az első helyet (rendőr sincs a közelben), majd felbukkan egy kopó és full sebességgel beléd megy, a többi versenytárs pedig elhúz a francba. Utána már biztos, hogy nem éred őket utol, mert baromira elhúznak. Epic fail ez a játék, de komolyan. Ennyi bosszúságot utoljára az Undercover nyújtott... Összességében nem lenne rossz, ha nem csalna ennyire a játék, irányíthatóbb lenne és, ha egy i7-es procival és egy HD6970-es kártyával játszható lenne a játék.
Pedig vártam a cuccot, félre is volt téve rá a pénz, de szerintem abból a pénzből inkább a jövő évi Tomb Raider játékot veszem meg... -
#1433 sztem én kipróbálom. bejövősnek tűnik a gamma, majd meglátjuk -
#1432 Versenyzéssel megkapod őket - ha az első helyen végzel, ami nem kis munka.
Gondolom azért kell minden verdánál minden versenyt megcsinálni, mert csak így hosszú a Singleplayer. Önmagában 4 óra szenvedéssel járok 40%-nál... Még 6 db Most Wanted verseny van hátra, de most hanyagolom a játékot, mert az én gépemen játszhatatlan az FPS csökkenés miatt...
Tuti kevés neki a Radeon. (Érdekesmód más játékkal nem találkoztam, ami ennyire játszhatatlan lett volna még Alacsony grafikai szinten is). És még a VGA-t és a CPU-t sem izzasztja meg. Ugyanolyan gagyi PC-s port ez is, mint a GTA 4 volt... -
#1431 Jah és még annyi,hogy hogyan lehet elmenteni a kormánybeállításokat? Mert nekem minden újraindításnál újra kellkalibrálnom a gombokat! Nem jegyzi meg valamiért. -
#1430 Sziasztok!
Nektek csinált már olyant hogy megfagyott a játék és kilépett? Rendőr üldözés,már vagy 25perce szivattam őket,erre megfagy,és kilép! Mondom a qr.. anyádat!!
Amúgy nitrot és a többi tuningot mikor és hogy lehet megkapni?
Köszi a segítséget! -
#1429 Ha már átvették az előzőnek a nevét, akkor én arra számítottam, hogy feljavítják, egy kicsit megbolondítják és kihoznak valami ütős játékot.
Ehelyett csináltak valami újat, aminek SEMMI köze az előző MW-hez. De én vagyok a hülye, mert mostanában mit lehet várni az ea-tól? - gyakorlatilag folyamatosan alul múlják önmagukat. Még arra is képtelenek, hogy új nevet találjanak ki.- de az is igaz, hogy egy jól bejáratot névvel könnyebb eladni.
Lehet, sokat vártam ,ezért nekem egy kicsit csalódás ez az egész, a multi része pedig borzalom.
Még adok neki egy pár napot, hátha megszeretem. -
#1428 Most ezen csodálkozol? A célközönség a 10 éves pistike és társai. -
Árnyvadász #1427 Nemrég találtam egy F1 szerű autót. Ariel a neve és egész jól húz. 4-es fokozatú rendőri készültséget is meg tudtam ezzel a kocsival úszni. Mondjuk eddig a Corvette a kedvenc. Annak egész jó az irányíthatósága. -
#1426 A multi része parádés. Hogy nem lehet egy kihívást normálisan teljesíteni, mert a 12 játékos fele azt élvezi, hogy rommá tör. -
High end PC #1425 naja -
#1424 Már csak azt nem értem miért kell minden autóhoz külön végigmenni az alap versenyeken, hogy meglegyen pl a nitro... -
High end PC #1423 bár irónia, hogy a megbukott RUN leginkább a legelső TNFS hangulatát hozta számomra, addig ez inkább amolyan Paradise hangulatot hoz. Kíváncsi leszek az eladások hogy mennek majd. -
High end PC #1422 a rendőrök nem nagyon okoznak fejfájást a játékban, gyerekjáték elmenekülni.
az input lag tényleg gáz, de már megszoktam az irányítást X360 kontrollerrel, bár sokszor nevetséges, ahogy elkapok egy-két tereptárgyat a szar irányítás miatt, miközben épp a kikerülése volt a cél, a fizika még el is menne ehhez a stílushoz, de az irányítás mikéntje eléggé elrontja az élményt
egyébként úgy összességében jó kis játék, szvsz felülmúlja a legtöbb Black Box-féle NFS minőségét, a grafikai motor néhol igazán tud villantani, tetszenek a cserélgethető út menti autók, nem rossz megoldás, így elég változatos a gurulás, nem kell holmi menüben autókat cserélgetni. A városi környezet változatos, nem csak homogén városi környezet, tetszik az ugratgatás is, bár a videók láttán még ellene voltam, de így ad egy kis extra hangulatot. A külvárosi környezet is jó, a zenék passzolnak a stílushoz, leszámítva a pár homokos Baywatch számot, kocsikból lehetne több...viszont a platós Ford meg az Ariel Atom és a másik hasonló nyitott utcai versenyautó azt hiszem még nem volt NFS-ben alapból. Mindent összevetve nekem tetszik a játék. -
#1421 Lehetetlen! Ahhoz normális irányítás kéne, nem köcsög zsaruk és az, hogy az FPS ne ingadozzon össze-vissza 50%-os VGA kihasználtság mellett. -
High end PC #1420 van itt aki már mind a 10 most wanted ellenfelet legyűrte? -
#1419 hdr, tükrözödés, árnyék :D -
#1418 jelenleg minden maxon van és mintha néhol egy kicsit leesne az fps
mi az ami (ha van ilyen egyáltalán)visszafogja az fps-t és ha kikapcsolom nem vesztek sokat a látványból? -
#1417 mobilos verzióba van Chevrolet Corvette C2 Stingray 427 és Jeep Grand Cherokee SRT8, remélem pc-n is bent vannak és multyba fellehet oldani őket :D -
barmi #1416 Nem mindig a legújabb a nyerő (sajnos) . -
#1415 Minek? Hogy a kedvenc játékaim meg akadjanak, laggoljanak?
Volt már olyan: feltettem a legújabbat, de ne sokat javított az akkoriban megjelent játékokon, viszont a kedvenceim meg sorra hülyültek meg. Most is a 12.1 driver van fent és nem is szándékozom frissíteni. Főleg nem ilyen szutykok kedvéért mint ez -
High end PC #1414 a input lag totálisan lerombolja a hangulatot -
#1413 mind 2 vel van baj -
#1412 Akik eredeti játékkal játszanak: nálatok is borzalmas az irányítás és van durva FPS ingadozás is, vagy csak a WRZ verzióval van probléma? -
bcrics #1411 okés, köszi megnézem. -
#1410 Nem tudom miért írom mindig y-al...
Bandicam. -
#1409 Bandycam, Dxtory.
Mindkettőt használom, mindkettő kiváló. -
bcrics #1408 Hello, felvennék a játékból néhány percet, milyen programot javasoltok hozzá?
Fraps-ot legutolsó lehetőségnek hagynám. -
#1407 de lehetőleg a régi mw topikjába és ne ide.. -
#1406 Rakhatnátok majd pár képet a textúra pakos régi MW-ből! -
#1405 na akkor viszont siethetnének már a kulcsárusok is :D -
High end PC #1404 jah de most már jó, van autolog meg multi is, érdekes, az első verseny után megjavult, franc se érti :S -
High end PC #1403 mondjuk az autologhoz nem tud csatlakozni játék közben, gondolom ezért... -
High end PC #1402 nekem elfogadta az aktivációs kódot a Limitedhez, épp trelepítem -
#1401 Köszönöm, én csak sima Dragozooval probálgattam. :) -
#1400 az IGN 9.0 pontot adott a játékra :O
IGN -
#1399 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1334756254&no=1261]#1261[/URL] - nálam nem ugrott oda, ezért linkeltem így is. -
#1398 Szerintem ez jó lesz: #1261 -
#1397 v1.0 hq kitömörítésnél jelszót kér, esetleg azt is tudod? -
#1396 attól még pénteken lesz aktiválható (hivatalosan) -
#1395 Isten vagy! Hálás köszönetem :)