2514
-
#1474 Ez a játék egy halom trágya lett, de komolyan. Nem vagyok nagyon igényes NfS terén, de annyit elvárnék, hogy az autó irányítható legyen. A korábbi részekben ez úgy ahogy, de megvolt. Itt egyszerűen borzalom a PC-s irányítás. Lehet, hogy van valami finom beállítás, vagy patch-el orvosolják majd, de én 10 percnél nem bírtam többet játszani. Ezért kár pénzt kiadni. -
#1473 WRZ verziód van biztos azért! Nyomás megvenni! -
#1472 MIért van az hogy nekem mindig ugyan az az 5 verseny érhető csak el?:S -
High end PC #1471 az U2-t kéne megszerezni kartondobozos kiadásban, azt még nem sikerült, az U1 már megvan úgy is. -
High end PC #1470 Volt aki megvált tőle az ebay-en. Tartalmazza az egyik konzolos DLC-t, a játék menüjében havazik, tiszta ünnepi hangulat, meg van egy ünnepi papír dísztok hozzá, kb ennyiben különbözik.
Bár a HP még jobban tetszett, mint ez az MW.
-
#1469 "karácsonyra kaptak az EA munkatársai"
Szóval ott dolgozol, vagy van onnan ismerősöd? -
High end PC #1468 de ha megnézed az eredeti MW is Black Edition, azt hiszem azt Európába nem is hozták, az USA-ban árulták emlékeim szerint, itthon okosítással lehetett unlockolni a BE tartalmat -
High end PC #1467 pl a HP-ból is a nagyon ritka EA Crew Editiont tettem, amit karácsonyra kaptak az EA munkatársai, de meg van a "sima" Limited is belőle.
vagy a Porsche-ból megvan a fémtokos 40 Jahre 911 kiadás is, amit csak németországban árultak a 911-es 40. évfordulójára, egy spéci audió lemezt tartalmaz, Posrche hangokkal, zenékkel. -
High end PC #1466 De, sokkal több van ennél, van amiből több fajta kiadás is megvan, több fajta platformra, de a képre mindegyikből csak egyet akartam tenni.
Shift-ből Special Edition hivatalosan meg csak konzolra jött, de a kódot egyébként benyelte a PC-s verzió is, így max csak a tokja nem Special Edition a PC-s verziónak, de a Special Edition tokja sokkal szebben néz ki, így azt tettem a képre. :D -
RYO21 #1465 A shift 1 nincs meg pc-re? -
RYO21 #1464 Én pont így neveztem el a mappáját, csak nagybetűkkel. -
#1463 Ha lennék olyan elvetemült hogy feltelepítsem ezt, akkor 100 hogy egy olyan mappába fogom tenni aminek a neve Burnout 2012 -
Csokis #1462
-
janihunk #1461 Hogy? -
#1460 Én a Shift-eket hagynám csak ki az 'elqrtuk, de nagyon'-ból. A Carbontól kezdve az új részig mehetnek Szibériába, büntibe. -
#1459 Ha a szélső 3-at nem számolom bele pont a carbon van fél úton. Na ott kezdett elbaszódni a dolog. -
#1458 +1 (sajnos igaz, a 2005-ös résznél végeszakadt a sorozatnak) -
#1457 És a jövevény most lehajtott fejjel elkulloghat a bünti sarokba, mert nincs helye a Need For Speed-ek világában... S viheti magával a 2005-ös Most Wanted utáni részeket is. -
#1456 Elvetemült. :) Amúgy régi most wantedig nekem is megvan az összes kivétel a szélső 3 (ps) -
High end PC #1455 össze is ismerkedett az új jövevény az elődökkel :)
-
#1454 hát jah :D
nem igaz nem tudnak beletenni mondjuk egy Ferrari 458 Italia-t :) -
#1453 így jártam. az nfs vásárlóknak börnáut kellett - megkapták :) -
#1452 Elég érdekesnek találom az ilyen autót benne :D
-
High end PC #1451 olyan értelemben bukott, hogy alulmúlta a várt eredményeket a ciklikus stúdió versenyben, a Criterion kiütötte, részben nem hiába vették el a BB stúdiótól mindenféle NFS készítési jogát, a World-öt is, s létrehozták az EA Gothenburg stúdiót, ahová a feldarabolódott BB fejlesztőinek egy része is elment.
Kár érte, mert végre egy olyan NFS volt, ami részben képes volt hozni a legelső rész hangulatát. -
#1450 900 Ft-ot nekem is megér. Többet nem. -
#1449 Én 900 Ft-ért vettem angol kulcsot Originre... Kb. ez a rész is csak 900 Ft-ot ér meg számomra, pedig a Criterionnal eddig semmi bajom sem volt. Időközben ők is elfelejtettek játékot "készíteni"... -
#1448 Nálam is.
S nagyon örülök, hogy nem vettem meg. -
#1447 nálam megbukott :D -
#1446 A csodával határos módon... Carbon és Pro Street sem bukott meg, pedig már azok alatt is rezgett a léc. -
#1445 nem bukott meg a Run :) -
#1444 jaja az alapjáték megvolt :DD -
#1443 Volt idejük rá - a Burnout Paradise játék már évek óta megvan... a koszolódással, a modellekkel, meg a textúrákkal elszórakozhattak az elmúlt 1,5 évben...
-
#1442 amúgy a koszolódás elég jól meg lett csinálva szerintem :)
-
#1441 Előbb nem engem üldözött a rendőr hanem az első helyen állót. Jól meg is lepődtem... -
#1440 Tomb Raider -ben sosem fogsz csalódni , nekem nagy kedvencem volt az anniversary , underworld nagyon ütős volt lehet elő is veszem
----
amúgy itt is látszik hogy burnout paradise ez az mw hogy a listáról legyőzött egyének autóját úgy éred el hogy kiütöd szétzúzod , eléggé illúzió romboló -
#1439 Nekem nem volt bajom az eddigi részek könnyűségével. Itt sem azzal van a baj, hanem, hogy veszettül csal a gép. A rendőr csak téged üldöz és neked tesz keresztbe, a versenytársakat pedig lesz@rja. És szeret beléd menni a kopó teljes sebességgel, addigra a többiek elhúznak úgy, hogy akár fejre is állhatsz, nem fogod utolérni őket... És csak Medium versenyről van szó. Hard fokozatosat inkább ki sem próbálok. És még az irányítás is azon van, hogy megkeresítse az egész versenyzést. Ha ezekre a bugokra és hatalmas hibákra nem érkezik javítás, akkor kuka lesz ez a NFS is, ahogy az Undercover és a Pro Street volt. Criterion is elérte a mélypontot... -
#1438 Üdv!
Lehet volt már, de lehet nehézségi szintet változtatni? Baromi nehéz a game. -
#1437 Igazából semmi baj nincs a nehézséggel, inkább az irányítás tesz rá 1 lapáttal. Kontrollerrel viszont egy fokkal jobb. -
#1436 nem könnyű az tény, így nehezen lesz meg az Aventador :DD -
#1435 Eddig az volt a gond, hogy túl könnyűek az nfs-ek, most kicsit agresszívabbak a rendőrök és a versenytársak máris emiatt megy a hiszti.