Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
remek kérdés, én is kerestem. Az Ea hivatalos honlapján kb lóf*sz info sincs, a steam forumán 1-2 szót ejtenek a játékról de semmi fontos info. Szal passz. 😊

Nem tudja valaki hol van a hivatalos fóruma ennek a baszásnak?
Érdekel írkálnak-e már frissítésrõl?
Vagy ma még Északon se jelent meg?!

Maxtreme
nyújt az, csak negatívot <#idiota>

Muttley
te akartáááá emberközeli élményt 😊
játékban sosem lesz az igazi
fõleg nem az arcade vonalon

várjáááá, most látom csak
te vóótáá, aki ue.-t eljátszottad anno a Shift2 topicban <#nevetes1><#nevetes1>
jaaa, hááááát, akkorr minden rendben 😊
igazad - van <#nevetes1>

Just do it :)

antgecc
Messze van attól, de jóval közelebb, mint az NFS. Nekem speciel részben ez az, ami hiányzik belõle. A 300-al városban kézifék, fék nélkül faltól falig bullshit nem érdekel. Semmiféle élményt nem nyújt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Az oké, de az gyúr inkább a reális vezetésre.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

antgecc
Te tényleg nem érzed, hogy milyen baromságokat beszélsz? Egy játékról beszélünk, mit erõlteted ezt a Ladás baromságot?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szabi
Test Drive Unlimited 2

"Nulla tenaci invia est via"

antgecc
Gridbe nincs traffic.

Szabi
ezért csinálnak minden évben teljesen más játékot.. lassan felfoghatnátok végre hogy az NFS csak egy gyûjtõnév az EA autósjátékainak, minden évbe kijön valami, ha tetszik, jó.. ha nem akkor nem kötelezõ játszani vele... idén egy Burnout jött ki, van akinek tetszik, van akinek nem.

Muttley
én arra reagáltam fõleg, h
"Hogy játék közben érezd azt, amit egy igazi lamboban ülve éreznél: mindamellett, hogy eszméletlen a sebesség és az adrenalin, félted is a járgányt, küzdesz is vele és a forgalommal."

vegyél egy Ladát
otthon mókolj bele egy b.szott nagy turbo-t
és Hõsök terén 3-asban driftelve hajts bele a kínai túrista tömegbe
emberközeli élményként te leszel a Most Wanted biztos leheccc benne <#nevetes1><#idiota>

Höh 😄 szép álmok. Am erre van a Grid.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

antgecc
Nem kell belerakni a játékba olyan nagyvárost, ahol dugó van. Egyszerû, nem? Mert szerinted ez sokkal jobb, hogy felhõkarcolók közt és 8 sávos utakon mész úgy, hogy fél percenként jön 1 db autó szembe traffic néven? Minek raknak akkor bele várost?

Vegyünk egy kisebb várost, ahol nincs dugó. Képzeljük el, hogy itt élsz, nyersz a lottón, veszel egy Ferrarit, de félted a kocsit és a jogsid, esetleg az életed is és nem taposod ki a belét forgalomban. De van egy játék, ahol megteheted. A kihívást az jelenti, hogy az úton maradj, ne törj össze más autókat és a sajátodat se, de mégis taposd ki a belét a lehetõségekhez képest. Két sávos úton ha szembe jönnek, meggondolod, hogy beleférsz-e és mindezt (muttleynek) arcade irányítással.

Szerintem egyértelmûen akkor járna mindenki a legjobban ha az EA végre abbahagyná ezt "gyártsuk a szart minden évbe futószalagon" üzletpolitikát és végre lepasszolnák az NFS-t egy olyan teamnek aki ért is az ilyen játékok készítéséhez.
antgecc
Nem szimulátorról beszélek. Arcade vezetésrõl beszélek. Nem attól lesz szimulátor egy autós játék, hogy vigyáznod kell az autóra, úton kell maradnod. Meg aztán mutass egy szimulátort, ahol van forgalom, gyalogos, stb... Értsd már, amit mondok, nem virágnyelven írtam.

bakkerman
nekem speciel bejött a két Shift rész,mondjuk én alapból szeretem a pályaversenyes játékokat,lehet ezért jött be nekem,nem tudom,de tény,hogy a Most Wanted óta nem volt olyan NFS,amire azt mondtam volna,hogy "húbazmeg,erre elõkaparom a pénzt bármi áron"...évrõl évre kijönnek egy szarral,amit lewarezolok,játszok vele 1 hétig,és delete. Szégyen,hogy az idei még az 1 hetet se élte meg nálam,reggel leszedtem a skidrow verzát,és jó 20 perc után deletet kapott...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi
biztos élvezetes lenne aventadorral a dugóban állni 😄

antgecc
Ez valami zombie land? Hol a forgalom? Milyen város az, ahol nincsenek autók az úton?

oké, köszi ! akkor szerintem rámegyek a BB-re. Vannak gondok itt is vagy f@szán végig lehet menni rajta gond/fennakadás nélkül ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Muttley
amirõl te beszélsz, az szimulátor
NFS, mindig is arcade vonal volt. shift-ek kivételével, ami öszvér se nem arcade, se nem szim
mellesleg egy játék soha nem fogja tudni visszaadni a Valós (gyorsan) vezetési élményt
ez a mostani Most Wanted láthatóan egy rakás sz.r lett (az autóhangok kivételével)
viszont a 2010-es Hot Pursuit egy igazi gyöngyszem. sokáig nem fogják tudni überelni azt, amit az hozott

Jó lett szvsz 😊
Szabi
pontosabban az be van tömöritve mig a másik "portable" 😄

Maxtreme
mind2 verzió ua, csak a BB jobban van tömörítve, ennyi.

1 virágbolti kérdésem lenne :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A BlackBox verzió jól mûködik vagy inkább a skidrow a jó választás ? Utóbbi nincs betömörítve, kétszer akkora mint a blackbox .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

antgecc
A gond az, hogy nincs változás, pontosabban nincs pozitív változás. Az egész eddigi NFS-t úgy ahogy van a kukába kellene dobni és egy teljesen újat kéne felépíteni. Egy olyanra gondolok, ami sokkal valósághûbb: nem grafikára és hangokra gondolok, hanem vezetési élményre. Hogy játék közben érezd azt, amit egy igazi lamboban ülve éreznél: mindamellett, hogy eszméletlen a sebesség és az adrenalin, félted is a járgányt, küzdesz is vele és a forgalommal. Egy olyan nfs-re gondolok, ahol fékezni is kell, nem csak a kéziféket rángatni 200-nál. Legyen nagy forgalom a városban, egy oszlopot ne dönts ki érintésre, hanem szakítsa ketté az autód, ha nekimész. A vezetési tudásod legyen értékelve a játékban. Lehetnének gyalogosok: ha elütöd õket, ha összetöröd az autót: mission failed. És most csak úgy jönnek az 5letek magától, nem sorolom tovább, mert felesleges. De véleményem szerint egy ehhez hasonló új NFS-el visszajöhetne a reflektorfénybe a név.

Nemtom' ki basztatta õt. 😄D Egy szóval nem mondtam hogy neki nem tetszhet. Én a magam részérõl nyilatkozom.

Mindegy. További szép napot.
Peace. <#wave>

///M I Love BMW. :)

Ha az elsõ MW-t folytatták volna... Új helyszínekkel, új grafmotorral, új autókkal, új "küldetésekkel", új tuning lehetõségekkel stb. De a játékmenet megmaradt volna, akkor ISTENÁLLAT játék lehetne... De ez...

Fpocok
Ha neki tetszik, akkor azért nem kell basztatni, ízlések és pofonok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Látom nem érted a lényeget... Mert ez egy SZAR! Mi ebben a játékélmény? Semmi. Ha játszottál az elsõ MW -vel akkor tudod mirõl beszélek. A Criterion -nak mi köze az NFS-hez? Ez kb. olyan, mint ha szólnának a Microsoft Flight Simulator csapatának hogy csinálják meg a következõ Battlefield részt.

Változik minden... Csak szar irányban.

Valaki tud nekem segíteni abba hogy letöltöttem a játékot rákattintok az ikonjára akkor ilyen hülye origos jön be és a játék nem indul el és ha valaki tudja mit kell csinálna légy szí írjon ide vagy privált elõre is köszi
Fpocok
Valakinek sikerült fix60at kicsikarni? Hiába butítottam le grafikát, semmi. Ráadásul ha leveszem felbontást... mintha semmi nem változott volna. Nem érdekli, hogy mi a felbontás.

Szerintem meg az a baj hogy sokan félnek a változástól. Most minek lenne olyan mint az U2?? Már van belõle 2 rész. Változik minden.

Grat. <#eljen>

Mellesleg amit olvastam is itt, hogy ha ilyen szarokat dobálnak piacra, nem kell csodálkozni hogy megy a wrz. Ki az az õrült aki NFS-bõl eredetit vesz manapság? (Ha itt megsértettem valakit akkor bocs.) Majd ha 1000Ft -lesz, vagy elkezdi árulni az EVM akkor megveszem. De hogy tizenezreket' nem fogok érte adni, az is biztos. Még letölteni se.

Felvétel közben szinte fix 30. Néha néha megy le 25-28 ra.

Legalább van aki FPS ugrálás mellett tud vele játszani 😊

antgecc
Az olyan autós játék, ahol nem kell az úton maradni, elég pinballozni az épületek közt fullgázon, az a játék nem autós játék, mert nincs benne az autózás lényege.

Ki szidta? 😄D Csak egy példát hoztam. 😊
Ha az NFS jutna olyan szintre, az "süllyedés" lenne nem? 😄 Nem arra értettem hogy a ReVolt sz@r.

BoneDragon
Kérlek vedd meg, hogy EA még szarabbat adjon ki jövõre. Köszi.

Szerintem baromi jó lett. Végre van értelme a szabad kóborlásnak van nitró rendõr nehéz versenyek. Tényleg nincs is semmi ami hiányzik. Esetleg a részletes tuning kéne még de engem most az se bánt.

Ryder62
"Nem értem hogy ezeknek a trágyadomboknak mi köze az NFS-hez? Miért kell elrontani egy ilyen jó hírnevet. De manapság már ha meghallod hogy NFS már röhögsz, mert tudod hogy egy sz@rról van szó, és hirtelen talán eszedbe sem jutnak a régi szép idõk... "

Hogy ez mennyire igaz. Régen az NFS az autós játékok netovábbja volt. Emlékszem mikor suliban nyomtuk a porshe demóját. Sõt az MW-t is széjjel játszottam. Laggolt, szaggatott de akkor is nyomtam.

Kb MW - Carbon az a határ ahol a név még csillogott. Ami ezek után jött ki egytõl egyik tucat szemét. Criterion meg elmehet a ***-ba hogy a saját hülyeségeit erõlteti bele egy NFS-be.

De ezek a régi szép idõk már, 2007-tõl folyamatosan ömlik a pofánkba a szemét nfs címen, szóval már bõ 5 éve szenvedés az egész. Már megszokhattuk. A következõ hulladékok sem lesznek jobbak, szóval ez a széria halott.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nana! Revolt-ot ne szidjuk, mert az még a mai világban is megállja a helyét! Szuper jó játék az!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Milyen hírnevet? Most Wanted (régi nem ez az új) óta nem volt egy értelmes rész... Már rég nincs NFS-nek hírneve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Need For Speed - Wireless Control 2013
(az elõzõ kommentre alapozva.)

....
ez van. 😊

Ha így halad már visszaesnek a ReVolt szintjére.. LoL
Távirányítós autókkal kell majd szórakozni.

BoneDragon
Ezzel az egésszel csak az a baj hogy ugyan úgy megveszi ezt a szart a sok majom és az EA az eladásokból azt fogja látni, hogy mekkora sirály játék és nem fognak rajta változtatni. Jövõre még szarabb lesz lemerem fogadni.

Konkrétan most 3x megb*szták a most wanted nevet és a végén beleforgatták panírba.

Kijött az Ultimate Paradise 2. része.. Csak más név alatt.. <#banplz>
Nem értem hogy ezeknek a trágyadomboknak mi köze az NFS-hez? Miért kell elrontani egy ilyen jó hírnevet. De manapság már ha meghallod hogy NFS már röhögsz, mert tudod hogy egy sz@rról van szó, és hirtelen talán eszedbe sem jutnak a régi szép idõk... Nem is csodálom.. Agymosás amit ezek csinálnak. Divatjáték..

Saját:

Fpocok
Valakinek sikerült már belõnie fix60fpsre? Mert nekem nem sikerült.

Szabi
érdekes, de nálam nincs input lag és a gyenge gépemen se szaggat, de biztos nálam van a hiba..