2514
-
High end PC #1514 Az EA a legnagyobb pacsipajtása a VW-csoportnak: Porsche, Lamborghini Audi, Bugatti, Bentley, főleg az első három szinte állandó szereplő volt az NFS-ekben az elmúlt 8 évben. -
#1513 Én sem adnám a nevem az nfs-hez. -
#1512 A Ferrari egész egyszerűen nem akarja az autóit illegális versenyzéssel vagy rendőrök elől meneküléssel kapcsolatban láttatni, ennyi az egész. A jogaik meg elvileg a Microsoft-nál vannak, ezért volt X360-ra Ferrari DLC a Shift-hez. -
#1511 (viszont a porsche jogok valóban a retek EA-nál vannak, kizárólagosan. ők meg g*cidrágán adják - vagy nem adják) -
#1510 a test drive ferrariról nem is beszélve, abban csak ferrarik vannak :) -
#1509 dehogy a "forzáé", lásd GT5 - abban is van ferrari. meg votl nfs, amihez volt ferrari dlc is. -
NPite #1508 A shadow kinyomása a gyenge gépeknél segít sokat, akinek jó géppel szar annak csak egy javító patch növeli meg az fps-t jelentősen -
#1507 Én ha shadowot kinyomom konkrétan 2 fps-t nyerek, pedig jobb gépem van. -
High end PC #1506 ha úgy veszük a régi MW-nek sem volt semmi köze annó a régi rendőrös üldözéseket folytató részekhez.
hol vannak már azk a részek, mikor még nem csalt az ellenfél meg a rendőrök...NFS III HP-ban emlékszem ha fél körrel le voltam maradva egy A osztályos kocsival, akkor is be lehetett hozni egy B osztályos ellenfelet, mert valós menetteljesítmény különbségek voltak, ha meg egy Diablo SV-vel mentem a Corvette rendőr ellen, nem igan bírt elkapni kigyorsításokkor, mert nem csalt, ha jobb kocsival voltam, ott tudtam hagyni faképnél.
-
#1505 Azért mert Need for Speed Most Wanted a neve, holott ez egy Burnout Paradise 2. Az EA minden autós játékát Need for Speed-nek hív, hogy jobban tudja értékesíteni, holott pont ezzel öli meg őket. Hiába ismerik el a kritikusok, ha az embereknek nem tetszik. Mert azért valljuk be, ennek a játéknak semmi köze sincs a régi MW-hez. -
High end PC #1504 most hogy kitoltam, a patch-eket várom, meg nagyon remélem most PC-s DLC is lesz...
azután bejelenthetnék már miféle NFS-t hegeszt az EA Gothenburg a Frostbite motorral...
bár ebből a szériából már sosem lesz érzésem szerint semmi... -
#1503 Otthoni gép:
* Intel Core 2 Duo E8400 (2 mag, 3 GHz, no tuning)
* 4 GB (DDR2, 1066 MHz, no tuning - alaplap 800-on küldi)
* Sapphire Radeon HD 4850 (512 MB, DirectX 10.1, no tuning)
* Full HD (Samsung P2770H)
A játék helyből 1280*720-ban indult. X360 kontroller csatlakoztatva. Átállítottam mindent az ízlésemnek megfelelően - és persze 1920*1080-ra. Mondanom sem kell, néhol a mások által megítélt "játszhatatlan" FPS értékeket mutatta a Bandicam: 14-18 FPS.
Jellemzően a sűrűbb épületes, "városi" szakaszoknál.
A teljes gép egy öreglány, de a HD4850 valódi gyenge láncszem már. Viszont nézzétek csak a jobb felső sarkot:
1280*720, full max:
1280*720, shadows OFF:
Ezért hát, az utóbbi beállításokon játszottam ennyit már:
-
#1502 az a fájó hogy annyira személytelenek ridegek így az autók hogy semmi személyre szabási lehetőség , legalább festés lenne amit te választasz nem csak adja a szerviz , + felni esetleg pár matrica azt kész de így pfff -
#1501 ferrari a forzájé felvásárolták a licencet több évre , nfs ek a porsche jogot vették meg nagyrészt -
#1500 jah a ferrarikat én is hiányolom.. nincs rá licenc? -
#1499 Nem tudom miért húzza le mindenki ezt a game-et.
Gépigénye szinte nincs, grafika meg nagyon ott van. Kicsit nehéz lett, de legalább van kihívás...:D
A motorhangok meg... zene off, és full hangerővel..:D nagyon ott van
Ám Ferrarik megint miért nincsenek???:S -
#1498 Mobility Radeon HD4650-en és egy AMD Turion M500as procin 25-30 fps-em van, igaz Low-on. Amúgy azt olvastam, hogy az SLI-s problémára a megoldás az, hogy kiveszed az egyik kártyát, mert 1 kártyával jobban megy. Nyílván jön majd patch. -
#1497 Itt nem feltétlen a gépigény ami a magas, mert van akinél (állítólag) viszonylag gyenge vason tökéletesen megy ez a tákolmány, de van akinél gtx680 SLI-vel is leesik 15 fps-re.
A The run meg jah. azt szó szerint megeszi a gépem reggelire, (60-80 fps) de ezt, pff :) -
GTV #1496 Az a vicc, hogy a The Runnak nem kell ekkora gép FULL grafikán :) -
#1495 Wow. MCO-ig irigylésem is van. Mondjuk ahhoz nem volt szerencsém, de kíváncsi voltam rá. Onnantól kezdve részemről lejtő jött.
Ez most tud valamit a márkák felvonultatásán kívül (költői kérdés)? Nekem kicsit olyannak tűnik már ez, hogy különösebb promó nélkül, időközönként kötelezőjelleggel kiadnak egy ilyen szart. -
High end PC #1494 az utolsó MW kocsit több mint 16 kilométeres idegtépő távon kell lenyomni
-
#1493 Kipróbáltam! Ment is a lecsóba majd ha lesz hozzá gépem amin tudok játszani előszedem a RUN-nal együtt! -
#1492 kipróbáltam én is de az androidos verzió jobb :D -
#1491 Csak azt nem értem, miért nem lehet midnig ugyan azzal a kocsival menni. Porsche-t feltuningolom, erre azzal nem mehetek új versenyt. Kezdjek új alap autóval...:S -
#1490 nincs mit -
#1489 Állítsd be a billentyűket! Alapesetben A betűvel megy előre a verda.
Sunny84Hun: Köszi a mentést! -
marco2 #1488 Sziaztok nem tudom elkezdeni a játékot az elején akármit nyomok nem megy tovább. -
#1487 nekem meg úgy lett meg az aventador hogy az utolsó 1,5 km en kilyukadt a bal hátsó a porschen :D , igen vicces volt -
High end PC #1486 itt épp most lett meg a Veyron SuperSport is, úgy megy, mint a vaddisznó :D
-
#1485 Biztos előbb jutsz oda, mert én hanyagolom a játékot... Ebben a formában sajnos nincs értelme. Játszhatatlan a gépemen, biztos nem tetszik neki a Radeon kártya... -
#1484 ha hamarabb jutok oda mint te , megígérem elküldöm -
#1483 Nekem az Aventadorról kéne mentés. Nem akarok addig szenvedni ezzel a játékkal.. -
kirpill75 #1482 -
#1481 amióta megvan ez a kedvencem , nagyon komoly dög -
High end PC #1480 Amit hiányolok, hogy a HP megvételéért még járt ajándék a World-ben, egy Seacrest Country rendőr R8-as, igazán adhattak volna most is valami World ajándékot az MW-hez is... -
#1479 Képes voltál ezért pénzt kiadni? Részvétem! Megyek is a temetőbe... -
GTV #1478 Találtam 30 és 60 framerate lockot, csak kár, hogy az ingadozás nem számít bele :S -
#1477 Itt kb 10-ből 1 embernek van eredeti. Mégis pont olyannak szóltál be aki megvette...
Ám az volt a gond, hogy másik autót kellett választanom. -
#1476 Én azt akasztanám fel, aki kitalálta ezt a crashed képernyőt. Minden apró érintésre bejön és baromi idegesítő -
High end PC #1475 kíváncsi vagyok az EA Gothenburg miféle NFS-t hegeszt Frostbite motorral...