2514
  • High end PC #1514
    Az EA a legnagyobb pacsipajtása a VW-csoportnak: Porsche, Lamborghini Audi, Bugatti, Bentley, főleg az első három szinte állandó szereplő volt az NFS-ekben az elmúlt 8 évben.
  • BoneDragon
    Én sem adnám a nevem az nfs-hez.
  • trakk
    A Ferrari egész egyszerűen nem akarja az autóit illegális versenyzéssel vagy rendőrök elől meneküléssel kapcsolatban láttatni, ennyi az egész. A jogaik meg elvileg a Microsoft-nál vannak, ezért volt X360-ra Ferrari DLC a Shift-hez.
  • arty
    (viszont a porsche jogok valóban a retek EA-nál vannak, kizárólagosan. ők meg g*cidrágán adják - vagy nem adják)
  • arty
    a test drive ferrariról nem is beszélve, abban csak ferrarik vannak :)
  • arty
    dehogy a "forzáé", lásd GT5 - abban is van ferrari. meg votl nfs, amihez volt ferrari dlc is.
  • NPite
    A shadow kinyomása a gyenge gépeknél segít sokat, akinek jó géppel szar annak csak egy javító patch növeli meg az fps-t jelentősen
  • BoneDragon
    Én ha shadowot kinyomom konkrétan 2 fps-t nyerek, pedig jobb gépem van.
  • High end PC #1506
    ha úgy veszük a régi MW-nek sem volt semmi köze annó a régi rendőrös üldözéseket folytató részekhez.

hol vannak már azk a részek, mikor még nem csalt az ellenfél meg a rendőrök...NFS III HP-ban emlékszem ha fél körrel le voltam maradva egy A osztályos kocsival, akkor is be lehetett hozni egy B osztályos ellenfelet, mert valós menetteljesítmény különbségek voltak, ha meg egy Diablo SV-vel mentem a Corvette rendőr ellen, nem igan bírt elkapni kigyorsításokkor, mert nem csalt, ha jobb kocsival voltam, ott tudtam hagyni faképnél.
  • LeventeV
    Azért mert Need for Speed Most Wanted a neve, holott ez egy Burnout Paradise 2. Az EA minden autós játékát Need for Speed-nek hív, hogy jobban tudja értékesíteni, holott pont ezzel öli meg őket. Hiába ismerik el a kritikusok, ha az embereknek nem tetszik. Mert azért valljuk be, ennek a játéknak semmi köze sincs a régi MW-hez.
  • High end PC #1504
    most hogy kitoltam, a patch-eket várom, meg nagyon remélem most PC-s DLC is lesz...

azután bejelenthetnék már miféle NFS-t hegeszt az EA Gothenburg a Frostbite motorral...

bár ebből a szériából már sosem lesz érzésem szerint semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Otthoni gép:
    * Intel Core 2 Duo E8400 (2 mag, 3 GHz, no tuning)
    * 4 GB (DDR2, 1066 MHz, no tuning - alaplap 800-on küldi)
    * Sapphire Radeon HD 4850 (512 MB, DirectX 10.1, no tuning)
    * Full HD (Samsung P2770H)

A játék helyből 1280*720-ban indult. X360 kontroller csatlakoztatva. Átállítottam mindent az ízlésemnek megfelelően - és persze 1920*1080-ra. Mondanom sem kell, néhol a mások által megítélt "játszhatatlan" FPS értékeket mutatta a Bandicam: 14-18 FPS.
    Jellemzően a sűrűbb épületes, "városi" szakaszoknál.
    A teljes gép egy öreglány, de a HD4850 valódi gyenge láncszem már. Viszont nézzétek csak a jobb felső sarkot:

1280*720, full max:

1280*720, shadows OFF:

Ezért hát, az utóbbi beállításokon játszottam ennyit már:

• SUNNY84HUN
    az a fájó hogy annyira személytelenek ridegek így az autók hogy semmi személyre szabási lehetőség , legalább festés lenne amit te választasz nem csak adja a szerviz , + felni esetleg pár matrica azt kész de így pfff
  • SUNNY84HUN
    ferrari a forzájé felvásárolták a licencet több évre , nfs ek a porsche jogot vették meg nagyrészt
  • Krisztiam #1500
    jah a ferrarikat én is hiányolom.. nincs rá licenc?
  • LocalPatriot
    Nem tudom miért húzza le mindenki ezt a game-et.
    Gépigénye szinte nincs, grafika meg nagyon ott van. Kicsit nehéz lett, de legalább van kihívás...:D
    A motorhangok meg... zene off, és full hangerővel..:D nagyon ott van
    Ám Ferrarik megint miért nincsenek???:S
  • LeventeV
    Mobility Radeon HD4650-en és egy AMD Turion M500as procin 25-30 fps-em van, igaz Low-on. Amúgy azt olvastam, hogy az SLI-s problémára a megoldás az, hogy kiveszed az egyik kártyát, mert 1 kártyával jobban megy. Nyílván jön majd patch.
  • Maxtreme
    Itt nem feltétlen a gépigény ami a magas, mert van akinél (állítólag) viszonylag gyenge vason tökéletesen megy ez a tákolmány, de van akinél gtx680 SLI-vel is leesik 15 fps-re.

A The run meg jah. azt szó szerint megeszi a gépem reggelire, (60-80 fps) de ezt, pff :)
  • GTV
    Az a vicc, hogy a The Runnak nem kell ekkora gép FULL grafikán :)
  • 12346
    Wow. MCO-ig irigylésem is van. Mondjuk ahhoz nem volt szerencsém, de kíváncsi voltam rá. Onnantól kezdve részemről lejtő jött.

Ez most tud valamit a márkák felvonultatásán kívül (költői kérdés)? Nekem kicsit olyannak tűnik már ez, hogy különösebb promó nélkül, időközönként kötelezőjelleggel kiadnak egy ilyen szart.
  • High end PC #1494
    az utolsó MW kocsit több mint 16 kilométeres idegtépő távon kell lenyomni
  • grebber
    Kipróbáltam! Ment is a lecsóba majd ha lesz hozzá gépem amin tudok játszani előszedem a RUN-nal együtt!
  • Tatyla
    kipróbáltam én is de az androidos verzió jobb :D
  • LocalPatriot
    Csak azt nem értem, miért nem lehet midnig ugyan azzal a kocsival menni. Porsche-t feltuningolom, erre azzal nem mehetek új versenyt. Kezdjek új alap autóval...:S
  • SUNNY84HUN
    nincs mit
  • TBTPumpa
    Állítsd be a billentyűket! Alapesetben A betűvel megy előre a verda.

Sunny84Hun: Köszi a mentést!
  • marco2
    Sziaztok nem tudom elkezdeni a játékot az elején akármit nyomok nem megy tovább.
  • SUNNY84HUN
    nekem meg úgy lett meg az aventador hogy az utolsó 1,5 km en kilyukadt a bal hátsó a porschen :D , igen vicces volt
  • High end PC #1486
    itt épp most lett meg a Veyron SuperSport is, úgy megy, mint a vaddisznó :D
  • TBTPumpa
    Biztos előbb jutsz oda, mert én hanyagolom a játékot... Ebben a formában sajnos nincs értelme. Játszhatatlan a gépemen, biztos nem tetszik neki a Radeon kártya...
  • SUNNY84HUN
    ha hamarabb jutok oda mint te , megígérem elküldöm
  • TBTPumpa
    Nekem az Aventadorról kéne mentés. Nem akarok addig szenvedni ezzel a játékkal..
  • kirpill75
  • SUNNY84HUN
    amióta megvan ez a kedvencem , nagyon komoly dög
  • High end PC #1480
    Amit hiányolok, hogy a HP megvételéért még járt ajándék a World-ben, egy Seacrest Country rendőr R8-as, igazán adhattak volna most is valami World ajándékot az MW-hez is...
  • TBTPumpa
    Képes voltál ezért pénzt kiadni? Részvétem! Megyek is a temetőbe...
  • GTV
    Találtam 30 és 60 framerate lockot, csak kár, hogy az ingadozás nem számít bele :S
  • LocalPatriot
    Itt kb 10-ből 1 embernek van eredeti. Mégis pont olyannak szóltál be aki megvette...
    Ám az volt a gond, hogy másik autót kellett választanom.
  • BoneDragon
    Én azt akasztanám fel, aki kitalálta ezt a crashed képernyőt. Minden apró érintésre bejön és baromi idegesítő
  • High end PC #1475
    kíváncsi vagyok az EA Gothenburg miféle NFS-t hegeszt Frostbite motorral...