2514
-
#1554 A beakadások 2-3-4 mp-re még mindig megvannak - ilyenkor a hang is kép is megakad és várnom kell.
Szerintem, a játéktér betöltése miatt történik ez, mert rendszerint, amikor addig be nem járt terület, vagy újra odalátogatás alkalmával történik mindez.
Észrevétel:
Tudom, hogy nem szimulátor, de próbáljátok ki: lejtőn nem nyomjátok a gázt... az autó szépen nullára lelassul, és megáll. Automatikus kézifék, értitek :)
De ugyanez történik akkor is, ha 'üresjáratban' gurultok - csak addig halad és növekszik a sebessége, amíg nyomjátok a gázt = az autóknak zéró súlya van, és semmi lendülete.
Ahogy az autók alváza sincs kidolgozva, pedig ugye, sokat látjuk őket... :=(
-
#1553 Bizony - és nekem is a 911-es az álom kategória. Bár, azóta néhány számozott típus is nagyon bejön - a Carrera meg álmaim netovábbja :) -
ratgab #1552 Nem mondod, hogy te is? XD Nekem mindig is egy Porsche 911 volt az álmom. -
ratgab #1551 Én is butítottam a grafon, de még így is hajlamos néhol akadozni. Főleg városban. -
#1550 Sajnos nem - a városban néha 4-9-13 FPS-re is leesik - árnyék off, 1280*720.
Tegnap már a HD textúrákat is kikapcsoltam, és úgy már nagyon kellemesen játszható. Valamit, valamiért - amúgy is, amikor az ember 200+ -al száguld szart se lát a HD-textúrákból. :)
-
#1549 Kiskorom óta Porsche-buzie vagyok :)
-
#1548 Van valami finombeállítás a PC-s irányításra? Nekem billentyűzettel annyira darabosan fordul, hogy lehetetlen versenyezni. -
#1547 Neked megy fix60fpsen? Mármint úgy, hogy nem esik le. -
DIESEL DOG #1546 Nálam jelenleg a McLaren a favorit... :) -
#1545 A Porsche Carrerával több mint 350 km-t mentem már :) -
#1544 Csak játszatja magát a szemétláda :)
-
DIESEL DOG #1543 Tudjátok mi hiányzik igazán a zsaruzásból? Az ami a régi MW-ben megvolt... a városban elhelyezett és üldözés közben a térképen jelzett összedönthető és lerombolható tárgyak, amelyekkel lehetett blokkolni az üldözőket és meg lehetett könnyebben is lépni. így néha 5-ös és 6-os körözési szinten majdnem hogy képtelenség lerázni a zsarukat, plusz néha agyhugykövet kapok az állandó törés-zúzástól... -
#1542 "minden játék angol nyelvű" - erre az MW2-nél ott a "RU" jelzés :D -
#1541 Origin kulcs a Most Wanted-hez:
http://hardverapro.hu/apro/eredeti_uj_steam_jatekok_a_legjobb_aron_nezz_be/hsz_201-250.html
http://cdkulcsok.info/origin.html -
#1540 köszi, akkor reménykedek! :) hatalmas színfolt a porsche 1-1 játékban, botrány, hogy se forzában, se gtben nem volt alapból - csak pont a legárkádabb ea szemétben :) (amiket amugy bírok, de itt aztán szinte mindegy mivel mész, sokkal kevésbé karakteresek a gépek) -
chris1997 #1539 Nekem. Főleg a Kutyaol vagy az Egoista, -.-", FACEPLAM rendszámaimmal :D -
#1538 Van akinek tetszik a multi része? -
GTV #1537 Az a baj, hogy majdnem mindegyik mostanság, pedig szezon van -
#1536 nincs és esetleg csak úgy lesz ha valaki csinál hozzá kamera hacket mint a hp hez -
#1535 Lesz a játékhoz motorház nézet? -
#1534 én azt mondom roh@djon le a kezük ha ilyen gané játékokat adnak ki mint mostanság -
#1533 azt én is láttam, jó volt :) -
High end PC #1532 nem tudom mennyi időre szól a licensz, de 2 éve a VW-csoport felvásárolta a Porsche AG felét, idén pedig a részvények maradékát is, így a teljes irányítása alá került, nagyon valószínű, hogy a licensz lejárta után ez a helyzet is változni fog, hiszen a többi márkáját is széleskörűen kiadja mindenkinek, nem hiszem, hogy engednék az EA-nak a kizárólagos rátelepedést, nekik is jobb lenne a széleskörű reklám, ezen a téren a VW-csoport az egyik legelvetemültebb
-
High end PC #1531 tééényleg, el is felejtettem, hogy volt a HP-ben sufni belső nézet :D
talán a nyitott tetős gépeknél, amiknél jobban kidolgozott volt a kocsi belső, még rosszullét nélkül is el tudtam viselni a műszerfal nézetet -
#1530 Igen, ez sokkal jobban fut, mint a Frostbite Engine 2.0-s "The Run". -
#1529 Lesz belső nézet, de ne a EA-től várd :)
-
Ariakus #1528 Akkor ennek kevesebb a gépigénye mint a Run-nak? Mert nekem is 4850-em vanm meg két magos procim de a Run az olyan volt mint a lassított felvétel.... -
hemmis #1527 sziasztok azt tudja valaki hogy belső nézetes kamera van a játékban mert én nem találom eredeti xbox360 vagy lehet hogy ezt az opciót csak később lehet elérni?
vagy csak le lehetb tölteni egy pach-ben ? -
#1526 #1524 nem ott van teeee :D hanem az is az adatlapom része hogy tudják merre hány méter és ki hova tartozik
#1525 nekem is előjön hébe hóba de majd a patch megoldja -
GTV #1525 Nem is lassul be rajta egyáltalán? Mindegy, hogy miylen grafikai beállítás van. -
High end PC #1524 " egy bütykőlt fehér Honda Civic 1.6 vti "
ezt hol sikerült elhelyezni a gépházon belül? -
#1523 Tiédre voltam kíváncsi. Köszi :) -
#1522 pl az enyémen : gép -
#1521 Milyen gépen is néz ki ilyen jól? -
#1520 nem is lenne ezzel gond, ha:
- porsche nem adott volna el EA-nak kizárólagos jogokat
- ha nem az EA kapja, hanem olyan aki másnak is odaadja (racionális áron) -
#1519 -
#1518 200+ km/s eléggé érdekes lett volna :)
Szóval: 200+ km/h -
#1517 Egyébként - azt elfelejtettem leírni reggel, hogy az elején szokni kellett az irányítás lag-ot, X360-as kontrollerrel. De, miután megtanultam, ráéreztem [kábé fél óra kellett, minimum], már nem volt gond a forgalomban, alagútban, stb. a 200+ km/s sebesség sem.
Igaz, instant crash volt, ha csak kicsit is jobban megrántottam, vagy közelebb kerültem a járművekhez - mert az 'input lag' el nem tűnt, sajnos.
Sőt, olyan is előfordult tegnap, időszakonként, hogy befagyott a kép és hang - kb. 5 mp - és csak utána ment tovább a játék.
Fogalmam sincs, hogy ez minek tudható be [öreg gép, a 7200 RPM-es HDD, vagy a VGA, esetleg a 2+ év alatt elhasználódott Windows 7, vagy a szar krekk, de eléggé meglepő és idegesítő volt a jelenség.
-
#1516 de buta dög ez is olyan mint az aventador , nagyon mennek
-
#1515 Ma volt a discoveryn a lamborghini aventador készítése és ezek után kedvet kaptam játszani az nfs-el és megszerezni