2514
  • IMYke2.0.0.0
    A beakadások 2-3-4 mp-re még mindig megvannak - ilyenkor a hang is kép is megakad és várnom kell.
    Szerintem, a játéktér betöltése miatt történik ez, mert rendszerint, amikor addig be nem járt terület, vagy újra odalátogatás alkalmával történik mindez.

Észrevétel:
    Tudom, hogy nem szimulátor, de próbáljátok ki: lejtőn nem nyomjátok a gázt... az autó szépen nullára lelassul, és megáll. Automatikus kézifék, értitek :)
    De ugyanez történik akkor is, ha 'üresjáratban' gurultok - csak addig halad és növekszik a sebessége, amíg nyomjátok a gázt = az autóknak zéró súlya van, és semmi lendülete.
    Ahogy az autók alváza sincs kidolgozva, pedig ugye, sokat látjuk őket... :=(
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - és nekem is a 911-es az álom kategória. Bár, azóta néhány számozott típus is nagyon bejön - a Carrera meg álmaim netovábbja :)
  • ratgab
    Nem mondod, hogy te is? XD Nekem mindig is egy Porsche 911 volt az álmom.
  • ratgab
    Én is butítottam a grafon, de még így is hajlamos néhol akadozni. Főleg városban.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos nem - a városban néha 4-9-13 FPS-re is leesik - árnyék off, 1280*720.
    Tegnap már a HD textúrákat is kikapcsoltam, és úgy már nagyon kellemesen játszható. Valamit, valamiért - amúgy is, amikor az ember 200+ -al száguld szart se lát a HD-textúrákból. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kiskorom óta Porsche-buzie vagyok :)
  • totyak
    Van valami finombeállítás a PC-s irányításra? Nekem billentyűzettel annyira darabosan fordul, hogy lehetetlen versenyezni.
  • Fpocok
    Neked megy fix60fpsen? Mármint úgy, hogy nem esik le.
  • DIESEL DOG #1546
    Nálam jelenleg a McLaren a favorit... :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Porsche Carrerával több mint 350 km-t mentem már :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak játszatja magát a szemétláda :)

• DIESEL DOG #1543
    Tudjátok mi hiányzik igazán a zsaruzásból? Az ami a régi MW-ben megvolt... a városban elhelyezett és üldözés közben a térképen jelzett összedönthető és lerombolható tárgyak, amelyekkel lehetett blokkolni az üldözőket és meg lehetett könnyebben is lépni. így néha 5-ös és 6-os körözési szinten majdnem hogy képtelenség lerázni a zsarukat, plusz néha agyhugykövet kapok az állandó törés-zúzástól...
  • arty
    "minden játék angol nyelvű" - erre az MW2-nél ott a "RU" jelzés :D
  • TBTPumpa
    Origin kulcs a Most Wanted-hez:
    http://hardverapro.hu/apro/eredeti_uj_steam_jatekok_a_legjobb_aron_nezz_be/hsz_201-250.html

http://cdkulcsok.info/origin.html
  • arty
    köszi, akkor reménykedek! :) hatalmas színfolt a porsche 1-1 játékban, botrány, hogy se forzában, se gtben nem volt alapból - csak pont a legárkádabb ea szemétben :) (amiket amugy bírok, de itt aztán szinte mindegy mivel mész, sokkal kevésbé karakteresek a gépek)
  • chris1997
    Nekem. Főleg a Kutyaol vagy az Egoista, -.-", FACEPLAM rendszámaimmal :D
  • Tarpi
    Van akinek tetszik a multi része?
  • GTV
    Az a baj, hogy majdnem mindegyik mostanság, pedig szezon van
  • SUNNY84HUN
    nincs és esetleg csak úgy lesz ha valaki csinál hozzá kamera hacket mint a hp hez
  • koppim
    Lesz a játékhoz motorház nézet?
  • SUNNY84HUN
    én azt mondom roh@djon le a kezük ha ilyen gané játékokat adnak ki mint mostanság
  • Krisztiam #1533
    azt én is láttam, jó volt :)
  • High end PC #1532
    nem tudom mennyi időre szól a licensz, de 2 éve a VW-csoport felvásárolta a Porsche AG felét, idén pedig a részvények maradékát is, így a teljes irányítása alá került, nagyon valószínű, hogy a licensz lejárta után ez a helyzet is változni fog, hiszen a többi márkáját is széleskörűen kiadja mindenkinek, nem hiszem, hogy engednék az EA-nak a kizárólagos rátelepedést, nekik is jobb lenne a széleskörű reklám, ezen a téren a VW-csoport az egyik legelvetemültebb
  • High end PC #1531
    tééényleg, el is felejtettem, hogy volt a HP-ben sufni belső nézet :D

talán a nyitott tetős gépeknél, amiknél jobban kidolgozott volt a kocsi belső, még rosszullét nélkül is el tudtam viselni a műszerfal nézetet
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, ez sokkal jobban fut, mint a Frostbite Engine 2.0-s "The Run".
  • samsung123
    Lesz belső nézet, de ne a EA-től várd :)
  • Ariakus
    Akkor ennek kevesebb a gépigénye mint a Run-nak? Mert nekem is 4850-em vanm meg két magos procim de a Run az olyan volt mint a lassított felvétel....
  • hemmis
    sziasztok azt tudja valaki hogy belső nézetes kamera van a játékban mert én nem találom eredeti xbox360 vagy lehet hogy ezt az opciót csak később lehet elérni?
    vagy csak le lehetb tölteni egy pach-ben ?
  • SUNNY84HUN
    #1524 nem ott van teeee :D hanem az is az adatlapom része hogy tudják merre hány méter és ki hova tartozik

#1525 nekem is előjön hébe hóba de majd a patch megoldja
  • GTV
    Nem is lassul be rajta egyáltalán? Mindegy, hogy miylen grafikai beállítás van.
  • High end PC #1524
    " egy bütykőlt fehér Honda Civic 1.6 vti "

ezt hol sikerült elhelyezni a gépházon belül?
  • IMYke2.0.0.0
    Tiédre voltam kíváncsi. Köszi :)
  • SUNNY84HUN
    pl az enyémen : gép
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen gépen is néz ki ilyen jól?
  • arty
    nem is lenne ezzel gond, ha:
    - porsche nem adott volna el EA-nak kizárólagos jogokat
    - ha nem az EA kapja, hanem olyan aki másnak is odaadja (racionális áron)
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    200+ km/s eléggé érdekes lett volna :)
    Szóval: 200+ km/h
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébként - azt elfelejtettem leírni reggel, hogy az elején szokni kellett az irányítás lag-ot, X360-as kontrollerrel. De, miután megtanultam, ráéreztem [kábé fél óra kellett, minimum], már nem volt gond a forgalomban, alagútban, stb. a 200+ km/s sebesség sem.
    Igaz, instant crash volt, ha csak kicsit is jobban megrántottam, vagy közelebb kerültem a járművekhez - mert az 'input lag' el nem tűnt, sajnos.
    Sőt, olyan is előfordult tegnap, időszakonként, hogy befagyott a kép és hang - kb. 5 mp - és csak utána ment tovább a játék.
    Fogalmam sincs, hogy ez minek tudható be [öreg gép, a 7200 RPM-es HDD, vagy a VGA, esetleg a 2+ év alatt elhasználódott Windows 7, vagy a szar krekk, de eléggé meglepő és idegesítő volt a jelenség.
  • SUNNY84HUN
    de buta dög ez is olyan mint az aventador , nagyon mennek
  • BoneDragon
    Ma volt a discoveryn a lamborghini aventador készítése és ezek után kedvet kaptam játszani az nfs-el és megszerezni