2514
  • BoneDragon
    Kíváncsi lennék arra a patch notesra
  • Krisztiam #1593
    szerintem ez a játék jó lett, nekem tetszik akárki akármit mondd, bár 10 ezer ft-ot nem adnék érte, de ha 2000 ft lesz lehet megveszem :)
  • TBTPumpa
    Idézve van! Nem saját vélemény!! Tudom mi a helyzet a játékkal, de sajnos vannak ilyen elfogultak is...
  • GTV
  • GTV
    Te is elvagy :D
  • SUNNY84HUN
    ez így nem teljesen igaz , eredeti játéknál is furcsa az irányítás nem csak a wrz -nél , fps lag betudható a törésnek is de sajnos a legálisban is benne van mert szar átírat ez is mint a gta4
  • BoneDragon
    Szerelmes vagyok ebbe az autóba, de ezek a videók nem jöttek át.
  • TBTPumpa
    "Ez a játék bugmentes, hibátlan és baráti gépigénnyel rendelkezik! Csak a WRZ miatt nehéz az irányítás és amiatt van FPS csökkenés is! Csak magatoknak köszönhetitek! Aki letorrentezi ne is várjon mást..."

• Tarpi
    Trapi_Hun
  • High end PC #1585
    basszus, elfelejtettem, pedig tegnap meg is néztem a műsorújságban, hogy ma 19 órakor lesz, erre 20 órakor olvasom ezt a kommentet :D
    na várj, nCore-ra most nézem kerek 3 perce töltötték fel, tegnap még nem volt, ennek is mennyi az esélye :D
  • TBTPumpa
    Aventador hivatalos reklámvideó:

Ez pedig egy körutazás Rómában:

• TBTPumpa
    Vettél kulcsot?
  • IMYke2.0.0.0
    Frankó - megszakadt a net...
    Na, mindegy - holnap linkelem.
  • IMYke2.0.0.0
    Még 12-13 perc és tudom linkelni a videómat...
  • Krisztiam #1580
    akit érdekel most van a National Geographic-on a Lambo Aventador..
    Aha :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez tipp volt? :)
  • Krisztiam #1578
    eredeti a játékod? :O
  • Szabi #1577
    nálam origin talált már egy 115megás frissitést
  • IMYke2.0.0.0
    :))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Szabi #1575
    akik eredetivel játszanak, beírhatnák a nickneveiket, nekem SZABl :D
  • 23AnnA1
    Hali!
    Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy ne mutogassa folyamatosan h crash és egyebeket? vagy be lehet ezt egyáltalán állítani?..mert 30al belemegyek egy autóba és kiírja, h crash.(nem mindig)
    vagy hol lehet ezt "csökkenteni?"
  • Maxtreme
    A Balatonba :)
  • pxxl
    csö

egy kérdés :)

HOL A HUMMER? :D vagy kifelejtették? :\
  • ntex
    További kommentár nem szükséges :)

• IMYke2.0.0.0
    Én voltam már 6-os szinten.
    Nincs helikopter. Helyette van egy majdnem 400-al repesztő páncélos terepjáró - szó szerint páncélos SVU. Ennyi.
  • Maxtreme
    hát a kihívással nem lenne gond, de ez már szimplán idegesítő.
    Személy szerint várok egy patchre (akár nem hivatalosra is) ami javítja az "apró" hibákat, addig felé sem szagolok.
  • TBTPumpa
    Ezt én is szóvá tettem már és lehurrogtak, mert biztos nem tudok játszani, mert így legalább van kihívás a játékban és végre egy nem könnyű NFS játék...
  • goregrind #1567
    Erre írtam a teleportálgatást! Hihetetlen mit művelnek néha!
  • goregrind #1566
    Egyébként az online része hihetetlen gagyi! Legalább is 10 perc után kiléptem, meguntam az agyszint nulla játékot. Azaz annyi volt a lényeg abban a 10 percben, hogy kiüssem a másik autóját. Ez kb egy 5 éves gyereknek pont jó, de 35 évesen már ne ez legyen a poén!
  • Maxtreme
    ennél már csak az a szebb mikor verseny közben a semmiből feltűnnek, és oldalról úgy belédrongyolnak hogy kb soha nem hozod be a lemaradást.
  • GTV
    Ja ok :)
  • goregrind #1563
    Nem tudom! 4-es szinten még nem láttam, tovább meg nem jutottam mert általában fél óra után megunom, hogy lerázhatatlanok!
  • GTV
    Én nem nagyon játszok vele, de csak 1 kérdésem lenne; legnagyobb körözöttségnél van megint heli? :P
  • goregrind #1561
    A rendőrök ismét faxára sikeredtek ebben a kiadásban is. Néha szinte lerázhatatlanok, teleportálgatnak össze-vissza, a csitelést már nem is említem. Néha odafigyelhetnének erre is a tisztelt készítők, ne fényévekkel térjenek már el teljesítményben a többi autótól...
  • Maxtreme
    pedig normális esetben (szal nem ennél :D) az csak vram kérdése.
  • GTV
    Az a fura, hogy nálam 5 FPS-t javult a HD textúrák kikapcsolásával, mondjuk oly sokat nem is tesz hozzá.
  • arty
    nyolcas = nem fizetett ANNYIT! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Készítettem néhány videót tegnap este, és már csak össze kell raknom őket - és feltöltöm a YT-fiókomba :)
  • BoneDragon
    Miért nem 9 pontot adtál mint a többi tesztelő? Ja neked nem fizetett az EA, a fene.
  • Bullitt
    Megírtam a tesztem
    Az a nyolcas nagyon gyenge, és örülhet a játék, nagyon gondolkoztam a hetesen.