2514
-
#1594 Kíváncsi lennék arra a patch notesra -
#1593 szerintem ez a játék jó lett, nekem tetszik akárki akármit mondd, bár 10 ezer ft-ot nem adnék érte, de ha 2000 ft lesz lehet megveszem :)
-
#1592 Idézve van! Nem saját vélemény!! Tudom mi a helyzet a játékkal, de sajnos vannak ilyen elfogultak is... -
GTV #1591 -
GTV #1590 Te is elvagy :D -
#1589 ez így nem teljesen igaz , eredeti játéknál is furcsa az irányítás nem csak a wrz -nél , fps lag betudható a törésnek is de sajnos a legálisban is benne van mert szar átírat ez is mint a gta4 -
#1588 Szerelmes vagyok ebbe az autóba, de ezek a videók nem jöttek át. -
#1587 "Ez a játék bugmentes, hibátlan és baráti gépigénnyel rendelkezik! Csak a WRZ miatt nehéz az irányítás és amiatt van FPS csökkenés is! Csak magatoknak köszönhetitek! Aki letorrentezi ne is várjon mást..."
-
#1586 Trapi_Hun -
High end PC #1585 basszus, elfelejtettem, pedig tegnap meg is néztem a műsorújságban, hogy ma 19 órakor lesz, erre 20 órakor olvasom ezt a kommentet :D
na várj, nCore-ra most nézem kerek 3 perce töltötték fel, tegnap még nem volt, ennek is mennyi az esélye :D -
#1584 Aventador hivatalos reklámvideó:
Ez pedig egy körutazás Rómában:
-
#1583 Vettél kulcsot? -
#1582 Frankó - megszakadt a net...
Na, mindegy - holnap linkelem. -
#1581 Még 12-13 perc és tudom linkelni a videómat... -
#1580 akit érdekel most van a National Geographic-on a Lambo Aventador..
Aha :D -
#1579 Ez tipp volt? :) -
#1578 eredeti a játékod? :O -
#1577 nálam origin talált már egy 115megás frissitést -
#1576 :)))))))))))))))))))))))))))))))) -
#1575 akik eredetivel játszanak, beírhatnák a nickneveiket, nekem SZABl :D -
23AnnA1 #1574 Hali!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy ne mutogassa folyamatosan h crash és egyebeket? vagy be lehet ezt egyáltalán állítani?..mert 30al belemegyek egy autóba és kiírja, h crash.(nem mindig)
vagy hol lehet ezt "csökkenteni?" -
#1573 A Balatonba :) -
#1572 csö
egy kérdés :)
HOL A HUMMER? :D vagy kifelejtették? :\ -
ntex #1571 További kommentár nem szükséges :)
-
#1570 Én voltam már 6-os szinten.
Nincs helikopter. Helyette van egy majdnem 400-al repesztő páncélos terepjáró - szó szerint páncélos SVU. Ennyi. -
#1569 hát a kihívással nem lenne gond, de ez már szimplán idegesítő.
Személy szerint várok egy patchre (akár nem hivatalosra is) ami javítja az "apró" hibákat, addig felé sem szagolok. -
#1568 Ezt én is szóvá tettem már és lehurrogtak, mert biztos nem tudok játszani, mert így legalább van kihívás a játékban és végre egy nem könnyű NFS játék... -
#1567 Erre írtam a teleportálgatást! Hihetetlen mit művelnek néha! -
#1566 Egyébként az online része hihetetlen gagyi! Legalább is 10 perc után kiléptem, meguntam az agyszint nulla játékot. Azaz annyi volt a lényeg abban a 10 percben, hogy kiüssem a másik autóját. Ez kb egy 5 éves gyereknek pont jó, de 35 évesen már ne ez legyen a poén! -
#1565 ennél már csak az a szebb mikor verseny közben a semmiből feltűnnek, és oldalról úgy belédrongyolnak hogy kb soha nem hozod be a lemaradást. -
GTV #1564 Ja ok :) -
#1563 Nem tudom! 4-es szinten még nem láttam, tovább meg nem jutottam mert általában fél óra után megunom, hogy lerázhatatlanok! -
GTV #1562 Én nem nagyon játszok vele, de csak 1 kérdésem lenne; legnagyobb körözöttségnél van megint heli? :P -
#1561 A rendőrök ismét faxára sikeredtek ebben a kiadásban is. Néha szinte lerázhatatlanok, teleportálgatnak össze-vissza, a csitelést már nem is említem. Néha odafigyelhetnének erre is a tisztelt készítők, ne fényévekkel térjenek már el teljesítményben a többi autótól... -
#1560 pedig normális esetben (szal nem ennél :D) az csak vram kérdése. -
GTV #1559 Az a fura, hogy nálam 5 FPS-t javult a HD textúrák kikapcsolásával, mondjuk oly sokat nem is tesz hozzá. -
#1558 nyolcas = nem fizetett ANNYIT! :D -
#1557 Készítettem néhány videót tegnap este, és már csak össze kell raknom őket - és feltöltöm a YT-fiókomba :) -
#1556 Miért nem 9 pontot adtál mint a többi tesztelő? Ja neked nem fizetett az EA, a fene. -
Bullitt #1555 Megírtam a tesztem
Az a nyolcas nagyon gyenge, és örülhet a játék, nagyon gondolkoztam a hetesen.