Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ok 😊

goregrind
Nem tudom! 4-es szinten még nem láttam, tovább meg nem jutottam mert általában fél óra után megunom, hogy lerázhatatlanok! <#boxer>

DISCORD: grimanddark

Én nem nagyon játszok vele, de csak 1 kérdésem lenne; legnagyobb körözöttségnél van megint heli? 😛

goregrind
A rendõrök ismét faxára sikeredtek ebben a kiadásban is. Néha szinte lerázhatatlanok, teleportálgatnak össze-vissza, a csitelést már nem is említem. Néha odafigyelhetnének erre is a tisztelt készítõk, ne fényévekkel térjenek már el teljesítményben a többi autótól... <#banplz>

DISCORD: grimanddark

Maxtreme
pedig normális esetben (szal nem ennél 😄) az csak vram kérdése.

Az a fura, hogy nálam 5 FPS-t javult a HD textúrák kikapcsolásával, mondjuk oly sokat nem is tesz hozzá.

arty
nyolcas = nem fizetett ANNYIT! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Készítettem néhány videót tegnap este, és már csak össze kell raknom õket - és feltöltöm a YT-fiókomba 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Miért nem 9 pontot adtál mint a többi tesztelõ? Ja neked nem fizetett az EA, a fene.

Megírtam a tesztem
Az a nyolcas nagyon gyenge, és örülhet a játék, nagyon gondolkoztam a hetesen.

IMYke2.0.0.0
A beakadások 2-3-4 mp-re még mindig megvannak - ilyenkor a hang is kép is megakad és várnom kell.
Szerintem, a játéktér betöltése miatt történik ez, mert rendszerint, amikor addig be nem járt terület, vagy újra odalátogatás alkalmával történik mindez.

Észrevétel:
Tudom, hogy nem szimulátor, de próbáljátok ki: lejtõn nem nyomjátok a gázt... az autó szépen nullára lelassul, és megáll. Automatikus kézifék, értitek 😊
De ugyanez történik akkor is, ha 'üresjáratban' gurultok - csak addig halad és növekszik a sebessége, amíg nyomjátok a gázt = az autóknak zéró súlya van, és semmi lendülete.
Ahogy az autók alváza sincs kidolgozva, pedig ugye, sokat látjuk õket... :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bizony - és nekem is a 911-es az álom kategória. Bár, azóta néhány számozott típus is nagyon bejön - a Carrera meg álmaim netovábbja 😊

Nem mondod, hogy te is? XD Nekem mindig is egy Porsche 911 volt az álmom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is butítottam a grafon, de még így is hajlamos néhol akadozni. Fõleg városban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Sajnos nem - a városban néha 4-9-13 FPS-re is leesik - árnyék off, 1280*720.
Tegnap már a HD textúrákat is kikapcsoltam, és úgy már nagyon kellemesen játszható. Valamit, valamiért - amúgy is, amikor az ember 200+ -al száguld szart se lát a HD-textúrákból. 😊

IMYke2.0.0.0
Kiskorom óta Porsche-buzie vagyok 😊

totyak
Van valami finombeállítás a PC-s irányításra? Nekem billentyûzettel annyira darabosan fordul, hogy lehetetlen versenyezni.

Fpocok
Neked megy fix60fpsen? Mármint úgy, hogy nem esik le.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálam jelenleg a McLaren a favorit... 😊
IMYke2.0.0.0
A Porsche Carrerával több mint 350 km-t mentem már 😊

IMYke2.0.0.0
Csak játszatja magát a szemétláda 😊

Tudjátok mi hiányzik igazán a zsaruzásból? Az ami a régi MW-ben megvolt... a városban elhelyezett és üldözés közben a térképen jelzett összedönthetõ és lerombolható tárgyak, amelyekkel lehetett blokkolni az üldözõket és meg lehetett könnyebben is lépni. így néha 5-ös és 6-os körözési szinten majdnem hogy képtelenség lerázni a zsarukat, plusz néha agyhugykövet kapok az állandó törés-zúzástól...
arty
"minden játék angol nyelvû" - erre az MW2-nél ott a "RU" jelzés 😄

Forza.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
köszi, akkor reménykedek! 😊 hatalmas színfolt a porsche 1-1 játékban, botrány, hogy se forzában, se gtben nem volt alapból - csak pont a legárkádabb ea szemétben 😊 (amiket amugy bírok, de itt aztán szinte mindegy mivel mész, sokkal kevésbé karakteresek a gépek)

Forza.

Nekem. Fõleg a Kutyaol vagy az Egoista, -.-", FACEPLAM rendszámaimmal 😄

Project D|Rare Car Collector|

Tarpi
Van akinek tetszik a multi része?

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Az a baj, hogy majdnem mindegyik mostanság, pedig szezon van <#circling>

SUNNY84HUN
nincs és esetleg csak úgy lesz ha valaki csinál hozzá kamera hacket mint a hp hez <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

koppim
Lesz a játékhoz motorház nézet?

SUNNY84HUN
én azt mondom roh@djon le a kezük ha ilyen gané játékokat adnak ki mint mostanság

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Krisztiam
azt én is láttam, jó volt 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

nem tudom mennyi idõre szól a licensz, de 2 éve a VW-csoport felvásárolta a Porsche AG felét, idén pedig a részvények maradékát is, így a teljes irányítása alá került, nagyon valószínû, hogy a licensz lejárta után ez a helyzet is változni fog, hiszen a többi márkáját is széleskörûen kiadja mindenkinek, nem hiszem, hogy engednék az EA-nak a kizárólagos rátelepedést, nekik is jobb lenne a széleskörû reklám, ezen a téren a VW-csoport az egyik legelvetemültebb<#vigyor4>

tééényleg, el is felejtettem, hogy volt a HP-ben sufni belsõ nézet 😄

talán a nyitott tetõs gépeknél, amiknél jobban kidolgozott volt a kocsi belsõ, még rosszullét nélkül is el tudtam viselni a mûszerfal nézetet <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Igen, ez sokkal jobban fut, mint a Frostbite Engine 2.0-s "The Run".

samsung123
Lesz belsõ nézet, de ne a EA-tõl várd 😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Akkor ennek kevesebb a gépigénye mint a Run-nak? Mert nekem is 4850-em vanm meg két magos procim de a Run az olyan volt mint a lassított felvétel....

sziasztok azt tudja valaki hogy belsõ nézetes kamera van a játékban mert én nem találom eredeti xbox360 vagy lehet hogy ezt az opciót csak késõbb lehet elérni?
vagy csak le lehetb tölteni egy pach-ben ?
SUNNY84HUN
#1524 nem ott van teeee 😄 hanem az is az adatlapom része hogy tudják merre hány méter és ki hova tartozik <#ravasz1>

#1525 nekem is elõjön hébe hóba de majd a patch megoldja

Nem is lassul be rajta egyáltalán? Mindegy, hogy miylen grafikai beállítás van.

" egy bütykõlt fehér Honda Civic 1.6 vti "

ezt hol sikerült elhelyezni a gépházon belül? <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Tiédre voltam kíváncsi. Köszi 😊

SUNNY84HUN
pl az enyémen : gép

IMYke2.0.0.0
Milyen gépen is néz ki ilyen jól?

arty
nem is lenne ezzel gond, ha:
- porsche nem adott volna el EA-nak kizárólagos jogokat
- ha nem az EA kapja, hanem olyan aki másnak is odaadja (racionális áron)

Forza.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
200+ km/s eléggé érdekes lett volna 😊
Szóval: 200+ km/h <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Egyébként - azt elfelejtettem leírni reggel, hogy az elején szokni kellett az irányítás lag-ot, X360-as kontrollerrel. De, miután megtanultam, ráéreztem , már nem volt gond a forgalomban, alagútban, stb. a 200+ km/s sebesség sem.
Igaz, instant crash volt, ha csak kicsit is jobban megrántottam, vagy közelebb kerültem a jármûvekhez - mert az 'input lag' el nem tûnt, sajnos.
Sõt, olyan is elõfordult tegnap, idõszakonként, hogy befagyott a kép és hang - kb. 5 mp - és csak utána ment tovább a játék.
Fogalmam sincs, hogy ez minek tudható be [öreg gép, a 7200 RPM-es HDD, vagy a VGA, esetleg a 2+ év alatt elhasználódott Windows 7, vagy a szar krekk, de eléggé meglepõ és idegesítõ volt a jelenség.

SUNNY84HUN
de buta dög ez is olyan mint az aventador , nagyon mennek <#zavart1>

BoneDragon
Ma volt a discoveryn a lamborghini aventador készítése és ezek után kedvet kaptam játszani az nfs-el és megszerezni <#finom>