2514
-
#1754 ja hogy limited :) nemszótam -
#1753 a két mattfekete ajándék autó tuningolva van már alapból és nem modositható rajta csak a rendszám :-/
(mondjuk nem is azért vettem limitedet, mert annyira kellet a tartalma, csak arra olcsóbb volt a kód :DD) -
#1752 hajts rá a pro cuccokra, akkor jobb lesz majd :D -
#1751 most épp arckönyre küldenek, hogy az a hivatalos hely ahova írni lehet... -
mester1987 #1750 Jaja tudom, hogy átküldenek ide meg oda, de nem szabad hagyni ;) -
#1749 és az első válasszal átküldenek a the run topikba :'DDD
nálam tegnap előkerült már a porsche #1722 és a maser is :D
#1746 na most meg levették az elrejtést a hszemről xDD -
mester1987 #1748 Autók helyett, Time Savers Pack. -
mester1987 #1747 Én ide írtam és válaszoltak, hogy dolgoznak az ügyön. Meg valami előrendelt autókat is lehet használni már mert azzal is valami gubanc van... -
#1746 írtam egy válasz kommentet az adminnak, hogy rendben, akkor kérem linkelje a hivatalos topikot ahova írhatunk.. ohhh.. ja tényleg... nincs is olyan... -.-
természetesen sikerült törölni a kommentem és kitiltani engem.. csodálatos megoldás xD -
mester1987 #1745 Ez azért elég szemétség, főleg aki megvette a játékot és nem úgy megy ahogy kéne -
#1744 ahhoz meg konzol kéne :D -
#1743 Nem kicsit, imádom a hangjukat.
De arra ott van a forza. -
#1742 origin fórumba megunták a sok MW-s írogatást, átirányítanak mindenkit a criterion nemlétező fórumába -
#1741 hát ja. helyette van A1...fuckyea :D
na meg a ferkák hiányoznak :) -
#1740 Én Audi RS 6 combit hiányolom csak... álomautóm -
#1739 jah jól néz ki, bár jobban örültem volna egy murci sv-nek, vagy a countach helyett a diablonak. meg van még pár verda amit cserélnék :D -
#1738 sokan sírnak, hogy csal a játék, de ez ahogy láttam tegnap vice versa működik. SL 65 vs 918. úgy vertem meg a 918-at, hogy kb 6-7 km-en keresztül felnin mentem, és nem tűnt el a porsche, gyakorlatilag megvárt, az uccsó km-en volt egy benzinkút, friss gumik, full nitro (pro) és nyertem, úgyhogy segít is. bár ez sovány vigasz, mikor 300 körül úgy robban belém a rendőrségi corvette, hogy szétszakad a verda alattam... :| -
#1737 Tegnap szereztem én is meg, hát elég jó, bár a motorhangja nem annyira durva... mint mondjuk az Aston Martin v12-nek:) Vagy a Porsche-nak.
Egyébként remélem a köv NFS underground szerű lesz... bejött a tuning stb. -
#1736 de jól néz ki az Aventador :) -
#1735 remélem hogy online nem működik és soha nem is fog, de offline hangulatos lehet rendőrjárgánnyal mászkálni :DD
-
#1734 Hálás köszönet a képért! -
#1733 nálam nem
az ST ? o.0 -
mester1987 #1732 Az is valami. Thx az infót. -
#1731 ez egy jó kérdés. Nem is figyeltem, de szerintem a játék, mert azt írta, ha nem frissítem akkor az online tartalmak nem lesznek elérhetőek. -
mester1987 #1730 A játék vagy az Origin frissült? -
#1729 Nekem ma Kb 18Mb letöltött.
A Ford Focus a térképen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jobbra fent a repülőtér déli kijáratánál -
mester1987 #1728 thx -
#1727 még nem -
mester1987 #1726 Frissítés nem jött még a játékra, eredeti tulajok? -
#1725 Egy pontban belekötnék a tesztbe, Chameleon hajtja, nem Frostbite. -
#1724 6.7/10 teszt -
#1723 pár gondolat, tapasztalat tőlem is
az egész egyjátékos mód csak alapozás a multyhoz, minden autóval ami eredményt elérsz elmenti és multyba csatlakozásnál átviszi az adatokat oda (csak a km számlálókat nem, de a megtett kilométereket és időt igen [ebből lehet tuningot és festést feloldani multyban], egyjátékosban a tuningok csak azért kellenek, hogy könnyebben teljesíthesd a 10-es listát hogy felold az autókat és pontokat szerezz multyhoz
a multys versenyek nagyon változatosak, rengeteg játékmód van, szerintem nagyon jól ellehet lenni multyban, bár tény hogy gyakran roncsderby az egész verseny, de kilehet fogni jobb társaságokat ahol tényleg csak versenyzés van, de amúgy is a sok lökdösődős hamar a mezőny végére kerül, vagy ha mégsem, akkor pedig a legjobb védekezés a támadás :D
multyban a kategória leggyengébb autójával is lehet versenyeket nyerni, csak meg kell tanulni felismerni és előre kikerülni a rammereket :D
az 5 verseny győzelem bőven megvan már fordokkal, focus st-t mégse találom :-/ -
#1722 előkerült a mattfekete porschém, de még így is kategóriájának a leggyengébb autója :D
-
#1721 Schmitt "ctr+c/Ctrl+v" Pál -
#1720 én azt nem értem, hogy amikor megszerzek egy kocsit utána hogy tudok Speedpointot szerezni? mert csak azok a versenyek vannak, amiket már megcsináltam és arra csak 500 Speedpointot ad.. -
#1719 jah azért is kapsz, ha kilököd a másikat pff -
#1718 SpeedPoint.
Egyébként meg ebben a játékban már szinte azért is SpeedPoint-okat kapsz, ha állsz egy helyben, szóval nem túl mérvadóa rendőrökért kapott plusz. -
#1717 amúgy az hülyeség, hogy a rendőrök minek vannak.. ha lerázod a zsarukat, akkor kapsz plusz SP-t..
amúgy mi az az SP? nálunk tudom az a buzi gyerek, de amúgy? :D -
#1716 Rendőrök? Ja tényleg ez olyan rendőrös játék lenne mint az elődje ahol nem bírtam lerázni és 30 perceket szenvedtem vele nem hagytam magam elkapni mert akkor oda lett volna a bounty!
Ebben jött egy rendőr nekimentem oldalról totálkár félórás lassítással utána mentem tovább, eltelt 30 másodperc és nem is köröztek.
" (bár a legtöbbet használt gomb nálam a skip track)" - Nálam is! -
#1715 * Mégis adott valami motivációt.