Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarpi
Igen, de van egy két 'futam' ahol az a feladat, hogy lépj le a rendõrök elöl. Ha elkapnak, nem kapsz semmit.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Szabi
egész jó járgány ez a Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante <#vigyor5>

"Nulla tenaci invia est via"

Maxtreme
Jaja max arra valók (mint írtam is) hogy a versenyek közbe az õrületbe kergessenek.

Berguson
Bocs,visszavonva az elõzõ hsz! Én voltam a figyelmetlen! Versenyek után entert nyomtam,és nem apply-t,s így nem adta hozzá az autókhoz a megnyert fejlesztéseket!!

Berguson

Berguson
Üdv. Nagy nehezen megszereztem az összes autót,az utolsó 2 nem volt egyszerû,erre mint valami film végén,elkezdte kiirni a készítõk listáját! Az végigment,majd bedobott egy csomó (világoszöld kockát a térképen) versenyt,amit meg kell csinálnom! Már csak az a kérdésem,hogy mikor és hogyan kapom meg a nitrot és ha lehet tuningolni az autókat,akkor azt hol tudnám?
Köszönettel!

Berguson

trakk
...vagy egyszerûen hagyni kell, hogy elkapjanak, nincs túl sok értelme elmenekülni, semmiféle büntetés nem jár érte... ma döbbentem rá, hogy emiatt tûnt nekem eléggé semmilyennek a rendõrös része. <#szomoru2>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Tarpi
Ha magas a körözöttségi szint akkor a leggyorsabban úgy sikerülhet elmenni, ha elhagytad a rendõröket és átvélt a csík kékre, akkor kell keresni egy másik autót (kormánykerék) és abba átülni.

Mind1 már írtam nekik 3 konfigot innen akinél szaggat, ingadozik, szal...

Szabi
#1596: nálam sincsenek, pedig origin szerint limited :/

#1599: a játékfájlokba nem került be újabb dátumos, úgy tûnik csak nálam töltött le valamit újra :D

Hmmh...na majd ha kijön a frissítés...meglessük :)

Sajna heli nincs a legnagyobb körözöttségen, viszont helyette van páncélozott kommandósokat szállító teherautó, de olyan jól megvan csinálva a játék, hogy fullra felhúzott Ford GT40-et állva hagyja, holott egy több tonnás valami lenne a való életben ami nem is olyan gyors, na de mindegy már megszoktam a földtõl való elrugaszkodást NFS-ben :D

És pont az ilyen elfogult majmok miatt mernek kiadni évrõl évre egyre nagyobb szarokat az EA-nál :)

/sarcasm off
Én meg írtam nekik fórumba az FPS ingadozással kapcs...ha a mostani nem, de a következõben remélhetõleg javítják már.

SUNNY84HUN
kipróbáltam másik nv drivert a 306,97et ez a legújabb ezzel már kevesebb a baj az mw -ben , de viszont ezzel meg a nfs world b@szakszik képfrissítés terén <#boxer>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Origin fórum, akit érdekel.

Jobb lett-e a játék optimalizáltág terén, érezhetõ-e valami FPS terén?

ITT elvileg fenn lesz. A Mass Effect 3 is fenn van, ami szintén Origin-en frissül.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem találom a Limited Edtition tartalmait. Se Single-ben, se multiban nincs a Matt fekete Maseratim/Porschem. Support meg ****ik segíteni. Valami megoldás? :/

Project D|Rare Car Collector|

Krisztiam
én is, vajon miket javíthat?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

BoneDragon
Kíváncsi lennék arra a patch notesra

Krisztiam
szerintem ez a játék jó lett, nekem tetszik akárki akármit mondd, bár 10 ezer ft-ot nem adnék érte, de ha 2000 ft lesz lehet megveszem :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
Idézve van! Nem saját vélemény!! Tudom mi a helyzet a játékkal, de sajnos vannak ilyen elfogultak is...

<#eljen><#eljen><#eljen>

Te is elvagy :D

SUNNY84HUN
ez így nem teljesen igaz , eredeti játéknál is furcsa az irányítás nem csak a wrz -nél , fps lag betudható a törésnek is de sajnos a legálisban is benne van mert szar átírat ez is mint a gta4 <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BoneDragon
Szerelmes vagyok ebbe az autóba, de ezek a videók nem jöttek át.

TBTPumpa
"Ez a játék bugmentes, hibátlan és baráti gépigénnyel rendelkezik! Csak a WRZ miatt nehéz az irányítás és amiatt van FPS csökkenés is! Csak magatoknak köszönhetitek! Aki letorrentezi ne is várjon mást..."

http://www.youtube.com/v/TM2lgT_ojy8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/14uPZFB5g9M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tarpi
Trapi_Hun

basszus, elfelejtettem, pedig tegnap meg is néztem a mûsorújságban, hogy ma 19 órakor lesz, erre 20 órakor olvasom ezt a kommentet :D
na várj, nCore-ra most nézem kerek 3 perce töltötték fel, tegnap még nem volt, ennek is mennyi az esélye :D

TBTPumpa
Aventador hivatalos reklámvideó:
http://www.youtube.com/v/e4sntW3BmhU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ez pedig egy körutazás Rómában:
http://www.youtube.com/v/h95F6COlOXM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TBTPumpa
Vettél kulcsot?

IMYke2.0.0.0
Frankó - megszakadt a net...
Na, mindegy - holnap linkelem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még 12-13 perc és tudom linkelni a videómat... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krisztiam
akit érdekel most van a National Geographic-on a Lambo Aventador..
Aha :D

IMYke2.0.0.0
Ez tipp volt? :)

Krisztiam
eredeti a játékod? :O

Szabi
nálam origin talált már egy 115megás frissitést

IMYke2.0.0.0
:))))))))))))))))))))))))))))))))

Szabi
akik eredetivel játszanak, beírhatnák a nickneveiket, nekem SZABl :D

Hali!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy ne mutogassa folyamatosan h crash és egyebeket? vagy be lehet ezt egyáltalán állítani?..mert 30al belemegyek egy autóba és kiírja, h crash.(nem mindig)
vagy hol lehet ezt "csökkenteni?"
Maxtreme
A Balatonba :)

pxxl
csö

egy kérdés :)

HOL A HUMMER? :D vagy kifelejtették? :\

All hail the double x!

További kommentár nem szükséges :)

IMYke2.0.0.0
Én voltam már 6-os szinten.
Nincs helikopter. Helyette van egy majdnem 400-al repesztõ páncélos terepjáró - szó szerint páncélos SVU. Ennyi.

Maxtreme
hát a kihívással nem lenne gond, de ez már szimplán idegesítõ.
Személy szerint várok egy patchre (akár nem hivatalosra is) ami javítja az "apró" hibákat, addig felé sem szagolok.

TBTPumpa
Ezt én is szóvá tettem már és lehurrogtak, mert biztos nem tudok játszani, mert így legalább van kihívás a játékban és végre egy nem könnyû NFS játék...

goregrind
Erre írtam a teleportálgatást! Hihetetlen mit mûvelnek néha! <#kocsog>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Egyébként az online része hihetetlen gagyi! Legalább is 10 perc után kiléptem, meguntam az agyszint nulla játékot. Azaz annyi volt a lényeg abban a 10 percben, hogy kiüssem a másik autóját. Ez kb egy 5 éves gyereknek pont jó, de 35 évesen már ne ez legyen a poén!

DISCORD: grimanddark

Maxtreme
ennél már csak az a szebb mikor verseny közben a semmibõl feltûnnek, és oldalról úgy belédrongyolnak hogy kb soha nem hozod be a lemaradást.