2514
-
#1794 Én is ezt mondtam. -
#1793 a GTA IV-ben jobb fizika van mint az autós szimulátor játékokban :) -
#1792 Esetleg van már megoldás a nagyon kockás kanyarodásra? Én nem bírom megszokni és így nem tudok normálisan versenyezni. Érdekes dolog, hogy egy kifejezetten verseny játékban nem tudnak normális kanyarodást csinálni, de mondjuk egy átlagos GTA-ban simán megoldják. -
#1791 Rohadt árukapcsolás... :( -
#1790 egy biztos, a Charger-hez kell egy slim jim kód :-/ -
#1789 [b]Need For Speed: Most Wanted (2012) - CAMERA CONTROL v1.0[/url]: LETÖLTÉS -
#1788 Hát, eléggé rosszul hangzik - a WIKI-n mindenesetre ezt írták :( -
#1787 mindegyik fordal nyertem már minimum két versenyt, mégse kaptam meg az ST-t :D -
#1786 Bocs azt nem is figyeltem, hogy van RS és ST. -
Nekem itt van. -
High end PC #1784 -
#1783 Ha van rá igény akkor befejezem a térképet:
-
mester1987 #1782 Ok, majd meglesem, thx. -
High end PC #1781 nem tudom, eddig se volt komoly bajom az fps-el, én nem érzek változást -
High end PC #1780 GAMELOGIC, Core, Installer könyvtárak mai dátumúak -
mester1987 #1779 OK, akkor az 1.1.0.0-s patch-nek felel meg. Javult valamit esetleg az FPS? -
High end PC #1778 1.1.0.0 -
#1777 nálam nem frissült, de nézd meg a játékmappában, hogy melyik fájlnak van mai dátuma :D -
mester1987 #1776 Az NFS13.exe milyen verziószámú? -
#1775 gondolom a shortcut dlc és még két autó dlc amiket majd megvehetsz :D
mi másra gondolsz?! :D -
#1774 -
High end PC #1773 lejött egy 17 megás frissítés a játékhoz, jó lenne tudni mi volt az -
#1772 +1 -
#1771 azt nem is lehet , inkább emésztés helyet hányok tőle -
#1770 csalok mindenhol vannak, ez tény... de hogy még hivatalosan is árulják a csalást az továbbra se tudom megemészteni :/ -
#1769 ezért jobb most a bf2, a csíterpistik már a hármat tolják :) -
#1768 csalók sajna mindenhol vannak , ebben még gondolom viszonylag kevés de majd megszaporodnak a mocskok ... , anno mikor a bf2 -t kezdtem online alig volt valami sumákság utána rengeteg , szét is csapta a közösséget .. de mára azért komolyabb védelmet találtak ki nem sok a csíter pöcs , de sajnos már nem akkora a bf2 közösség , a world is esik szét mert ráunnak sokan -
#1767 Így is igaz. Sajnos. -
#1766 nélkül == miatt -
#1765 Értem, és köszönöm szépen az információt.
Hát, elég nehéz - mission impossible - online játszani (szinte bármivel) csaló kis pöcsök nélkül... -
#1764 szintenként oldja fel az autókat erősorrendben, erre kis szinten a legerősebb autóval van, ami csalás nélkül nemigazán lehetséges :-/ -
#1763 Nekünk, akik nem tudunk online... ez mit is jelent? -
#1762 csodás... :(
-
#1761 hát az így eléggé szánalmas -
mester1987 #1760 Remélem azért annyira nem szól bele a játékba, bár először a frissítést várom ami helyrehozza az ingadozást, mert így el se kezdek semmit. -
#1759 Nem bizony. :(
Alig várom, hogy kijöjjön a Camera MOD, és más módosítások, amik helyreteszik ezeket a galibákat. -
mester1987 #1758 Azt a napfényt ki se lehet kapcsolni?! -
#1757 Az ugratósdit meg sem említettem... az is a halálom... :( -
#1756 hát én is agyfaszt kaptam pl az evo x-el mikor 3 körös verseny van, poros az út, bevillan a nap, és csak a "csekpont" feliratot látni kb...na arra kell menni...talán -.- fel is baszta az agyam rendesen. arról nem is beszélve, hogy az evo olyan mint egy tégla. olyan alul kormányzott mint az állat, alig lehet bevenni vele egy kanyart értelmesen.
a másik böszmeség az (hátsó kamera állásnál), amikor ugrat az autó, leérkezik, és a kamerát levágja az autó alá kb, és még hullámzik is egyet mire visszaáll. fúdejó. főleg, ha 2-3 ugrató van egymás után -.- -
#1755 Ugye nem csak az én agyamat b****za ez a "kamera lencsén keresztül játszom" hatás - a Nap becsillogása, retina mintázat jelenik meg erős fénynél, a a kipörgetett szemét felrakódik a képernyőre(!) stb.
Még ennyi idő után is zavar: