2514
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, tudom, hogy multiban érhető el, viszont az meglep, hogy nincsenek elhagyott kocsik.
    Akkor, a menüből választotok járgányt?
  • Szabi #1833
    csak multyba érhető el, ott pedig nincsenek elhagyott kocsik :-/

viszont hihetetlenül sok idióta civil van és természetesen mindig rossz helyen :DD
  • IMYke2.0.0.0
    S hova teszi ki?
  • IMYke2.0.0.0
    -tapasztalható... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Javított Camera Control (v1.01), amivel már nem tapasztalható az ütközések után tapasztalható epillepszikus hatás.
  • Szabi #1829
    na csak megvan az ST :D
  • arty
    Ha majd nem lesz más ... :D

+ camerahack már van, hátha kijön valami kormányszupport féle is.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Azt hittem, már játszol is vele.
  • arty
    ha valaha nekiállok, nekem is hasznos lesz :) köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Örülök, hogy hasznos lesz a térkép :)
  • DIESEL DOG #1824
    Hálás köszönet érte... így legalább céltudatosan tudok bolyongani a kedvenc autómmal...
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy egy valakinek hasznára válik, és meg is köszönte :)
  • Maxtreme
    Köszi, ez hasznos dolog lesz.
  • Maxtreme

• pxxl
  • Szabi #1819
    de én úgy mondom hogy omlós...
  • pxxl
    Multiplayer
  • arty
    értjük és egyáltalán nem örülünk neki :P
  • Szabi #1816
  • Árnyvadász
    játékos=játékon
  • Árnyvadász
    Nem hiszem, hogy ezen a játékos a multi akkorát dobna. Volt szerencsém BP-hoz és a multijához. Nem látok akkora különbséget a kettő közt, még egyszer meg minek csináljam végig szinte ugyanazt? Egyszerűen nincs értelme.
  • Szabi #1813
    lassan megérthetnétek már, hogy ebben a játékban az egyjátékos csak alapozás a multyhoz..
  • pxxl
    az utóbbi pár szar rész után ez azért valamelyest jónak mondható szerintem. attól eltekintve, hogy ez egy Burnout 2, licencelt autókkal.
  • Árnyvadász
    Lélektelen ez a játék.

Nincs miért folytatni. A rendőrök még a HP-ban is jobbak voltak. Ehhez képest az eredeti MW (amit végig is vittem) az olyan játék volt, amire a mai napig is visszaemlékszem. Egyik legjobb NFS volt. Ezt meg felejti az ember pár nap után. Ez van sajnos.
  • Ryder62
    Jah, egy kicsit idiótán is hatott a KITT féle beütés.
  • IMYke2.0.0.0
    Felkerekítve 1200 km-t tettem bele eddig a játékba - több 750-et a Carrera S-be -, a Most Wanted lista élén, és az uninstall előtt állok.
    A Camera Control nagyon élvezhetővé tette a vezetést.
    Talán, ez utóbbi miatt még nem telepítem le a játékot.
  • pxxl
    az is igaz
  • Szabi #1807
    Burnout-ba sofőr sincs, így ahhoz képest ez is nagy előrelépés :D
  • pxxl
    am később lesz feje is a sofőrnek, vagy ez a matt fekete bukósisak lesz csak? :D eléggé kiábrándító, hogy csak erre futotta :|
  • IMYke2.0.0.0
    Megígértem, hát teljesítem is:

• kastil
    Srácok e3 videóban mintha nem lenne mindig lehányva az út, nem? ott inkább csak pocsolyák vannak... mondjuk az is minden méteren. Nem tudni még mindig semmit patchről?
  • Szabi #1803
    elméletileg majd később lesz csak elérhető
  • Krisztiam #1802
    nincs benne
  • sarvarfe
    Hol van benn a Hammer ?
  • pxxl
    a 918al az ambus-t most csináltam meg kb 1.5 perc alatt. ez az 1sikerült eddig :/
    nagyon idegesítõ versenyek ezek. -.-
  • Szabi #1799
    multyban fent van az agera teteje :D
  • Szabi #1798
    a legkönnyebb, ha felugrasz valami magaslati pontra, megvárod amíg sokan alattad szerencsétlenkednek, majd kilősz mint a rakéta... ja és persze festegeted a kocsid :D
  • SUNNY84HUN
    simán el lehet , csak gyorsan kel reagálni a terepre , gyárak stb .. pik pak eltűnök előlük .. bár persze könnyebb ha valami gyors dögöd van , de focus rs el vagy subival élvezet :D
  • DIESEL DOG #1796
    5-ös és 6-os szinten eléggé nehéz meglógni előlük már tapasztaltam... Bugatti Veyron-nal vagy valami hasonlóan gyors autóval viszont lehetséges meglépni.
  • Krisztiam #1795
    amikor a rendőrök elől kell elmenekülni egyszerűen nem lehet megcsinálni.. valakinek sikerült már?