2514
-
Igen, tudom, hogy multiban érhető el, viszont az meglep, hogy nincsenek elhagyott kocsik.
Akkor, a menüből választotok járgányt? -
csak multyba érhető el, ott pedig nincsenek elhagyott kocsik :-/
viszont hihetetlenül sok idióta civil van és természetesen mindig rossz helyen :DD -
S hova teszi ki? -
-tapasztalható... :( -
Javított Camera Control (v1.01), amivel már nem tapasztalható az ütközések után tapasztalható epillepszikus hatás. -
na csak megvan az ST :D
-
Ha majd nem lesz más ... :D
+ camerahack már van, hátha kijön valami kormányszupport féle is. -
Szívesen. Azt hittem, már játszol is vele. -
ha valaha nekiállok, nekem is hasznos lesz :) köszi! -
Szívesen. Örülök, hogy hasznos lesz a térkép :) -
DIESEL DOG #1824 Hálás köszönet érte... így legalább céltudatosan tudok bolyongani a kedvenc autómmal... -
Örülök, hogy egy valakinek hasznára válik, és meg is köszönte :) -
Köszi, ez hasznos dolog lesz. -
-
-
de én úgy mondom hogy omlós... -
Multiplayer -
értjük és egyáltalán nem örülünk neki :P -
-
Árnyvadász #1815 játékos=játékon -
Árnyvadász #1814 Nem hiszem, hogy ezen a játékos a multi akkorát dobna. Volt szerencsém BP-hoz és a multijához. Nem látok akkora különbséget a kettő közt, még egyszer meg minek csináljam végig szinte ugyanazt? Egyszerűen nincs értelme. -
lassan megérthetnétek már, hogy ebben a játékban az egyjátékos csak alapozás a multyhoz.. -
az utóbbi pár szar rész után ez azért valamelyest jónak mondható szerintem. attól eltekintve, hogy ez egy Burnout 2, licencelt autókkal. -
Árnyvadász #1811 Lélektelen ez a játék.
Nincs miért folytatni. A rendőrök még a HP-ban is jobbak voltak. Ehhez képest az eredeti MW (amit végig is vittem) az olyan játék volt, amire a mai napig is visszaemlékszem. Egyik legjobb NFS volt. Ezt meg felejti az ember pár nap után. Ez van sajnos. -
Jah, egy kicsit idiótán is hatott a KITT féle beütés. -
Felkerekítve 1200 km-t tettem bele eddig a játékba - több 750-et a Carrera S-be -, a Most Wanted lista élén, és az uninstall előtt állok.
A Camera Control nagyon élvezhetővé tette a vezetést.
Talán, ez utóbbi miatt még nem telepítem le a játékot. -
az is igaz -
Burnout-ba sofőr sincs, így ahhoz képest ez is nagy előrelépés :D -
am később lesz feje is a sofőrnek, vagy ez a matt fekete bukósisak lesz csak? :D eléggé kiábrándító, hogy csak erre futotta :| -
Megígértem, hát teljesítem is:
-
Srácok e3 videóban mintha nem lenne mindig lehányva az út, nem? ott inkább csak pocsolyák vannak... mondjuk az is minden méteren. Nem tudni még mindig semmit patchről? -
elméletileg majd később lesz csak elérhető -
nincs benne -
sarvarfe #1801 Hol van benn a Hammer ? -
a 918al az ambus-t most csináltam meg kb 1.5 perc alatt. ez az 1sikerült eddig :/
nagyon idegesítõ versenyek ezek. -.- -
multyban fent van az agera teteje :D
-
a legkönnyebb, ha felugrasz valami magaslati pontra, megvárod amíg sokan alattad szerencsétlenkednek, majd kilősz mint a rakéta... ja és persze festegeted a kocsid :D -
simán el lehet , csak gyorsan kel reagálni a terepre , gyárak stb .. pik pak eltűnök előlük .. bár persze könnyebb ha valami gyors dögöd van , de focus rs el vagy subival élvezet :D -
DIESEL DOG #1796 5-ös és 6-os szinten eléggé nehéz meglógni előlük már tapasztaltam... Bugatti Veyron-nal vagy valami hasonlóan gyors autóval viszont lehetséges meglépni. -
amikor a rendőrök elől kell elmenekülni egyszerűen nem lehet megcsinálni.. valakinek sikerült már?