2514
-
#1874 Fu ez a camera mod szerintem valami agyfasz, valahogy nem jött be, mondjuk sok kedvem sem volt pöcsölni vele. Valaki korábban írta ezt az ugratósdit, hogy lekúrja kocsi alá és még hullámzik is egyet, hát nekem ez pont tetszik, mindig bejöttek az ilyen eltúlzott dolgok, azért játszok hogy szórakoztasson.
Tudni már vmit a következő NFSről amugy?
off: Na akkor felétek sem fenékig tejfel az élet.. költözés szóba se jöhet? (konkrétan merre is?)
-
#1873 On: Nincs ilyen config fájl, és a játék külső moddal sem tuningolható - még.
Off:
Jelenleg közfoglalkoztatott vagyok - ami tudjuk, mint jelent = "47000 Ft-ból meg lehet élni" -, 1,5 diplomával, több szakmával, egy olyan határvidéki kistelepülésen, ahová a fecskék is csak megfordulni járnak.
Felkérést szoktam kapni, korábban Ecobit, EVM viszonteladóktól, általában gyerek- és könnyed szimulátor játékokhoz, de azért befigyelt a Delta Force: Black Hawk Down, a Team Sabre küldetéslemezzel, a Joint Strike, a Syberia I-II, a Chrome és még sok más is.
A hivatalos honosításokért még annyit sem kapok, mint a közmunkáért. Ahogy itt, vidéken szoktuk mondani: "A megélhetéshez kevés, az éhenhaláshoz sok."
Pedig, az egészségem nagyon megromlása előtt sokkal jobban is ment a szekerem :)
-
#1872 Háh, off megint, ovlasgattam oldalad és kiváncsi lettem; mivel foglalkozol? munkádra gondolok (persze csak ha publikus) - valamint szoktál felkérést kapni, egy-egy bizonyos fordításhoz, ami nem hobbi, hanem fizetett? Lehet, hogy megint lehülyéztek, de aki "ilyen szinten" csinálja hobbiból, annál bármi megeshet - én meg nem ismerlek még annyira sem, mint itt sg-n mások.
Na szóval tényleg csak kiváncsiság, és elnézést mindenkitől, hogy eme "nagyszerű" játék topikját offolom ezzel!
Csak hogy legyen egy kis on:
Nem tudni még valami rejtett kis config fájlról ahol lehet finomhangolni a dolgokat, részletesebben beállítani, élsimitás ésatöbbi? -
#1871 reflections azért highon van -
#1870 Nem is tűnt fel - akkor viszont, ilyet én is láthatok a monitoromon :) -
mester1987 #1869 A mostaniak közt általában nem is sok különbség van az a vicces. De jó így is :) -
#1868 pedig ez minimum grafika :D -
#1867 Azért szeretném, ha ilyen látványosan tudna futni az öreg gépemen :) -
#1866 kijazaaa kenblokkk?
-
mester1987 #1865 Értem, annyira nem nagy dolog, csak érdekelt. -
#1864 Még nem honosítható - az archívumai csak böngészhetők, néhány dolog ki is csomagolható [többek között a zenék], de a szövegeket fordítani és visszahelyezni nem lehet.
S nagy valószínűséggel, online játék esetében még gondokat is okozna a módosított fájl. -
mester1987 #1863 Gondolom ez nem honosítható vagy nem sok szöveg van benne, amit sokan nem tudnának (nem játszottam még vele, csak nézem a hsz-eket, mert szaggat, mint a bűn)? -
#1862 Alpha Protocol van terítéken, Prototype-ot jegelem, mert csak idegesített :)
A Just Cause 2 a jövő projektje, igen. -
mester1987 #1861 OFF:
Még az Alpha Protocolt csinálod vagy mást is?
(Just Cause 2 gondolom még odébb van) -
#1860 Idő és kedv bizony rengeteg. :(
-
mester1987 #1859 Hát a jó honosításhoz idő kell nameg ember - gondolom. -
#1858 Akár. Ígérni bármit tudok, csak időből van kevés... :( -
mester1987 #1857 10 kívánság? -
#1856 Jöhet :) -
#1855 Hivatalosan 12 éve fordítok, igen, ahogy az oldalamon is olvasható. Még mindig lusta voltam befejezni a honlapot, de majd egyszer, és akkor a teljes munkásságomról átfogó képet lehet kapni :)
-
#1854 Na szuper, lenne egy rövid kívánságlistám :D j/k -
mester1987 #1853 Csak a jó munkáid miatt írtam. Nameg alighanem 10 éve csinálod ha nem több...:P
Szerintem ez azért valami. -
#1852 Híres volnék? Szerintem nem. :)
-
mester1987 #1851 Ő a híres .:i2k:. -
#1850 De igen :) -
#1849 Ezer köszi közben lentebb görgettem a readmet is és meglett! De így jobb
off:
Most biztos sokan hülyének fogtok nézni, de nem a te nevedhez fűződik elég sok magyarítás? -
#1848 0 - Numpad * - Camera Control bekapcsolása (kikapcsoláshoz: Numpad /)
1 - Ezután:
Y = Kamera mozgatása fel
H = Kamera mozgatása le
G = Kamera mozgatása balra
J = Kamera mozgatása jobbra
T = Kamera mozgatása előre
U = Kamera mozgatása hátra
k = Kamera mozgatása visszaállítása alapnézetbe
2 - Beállítod a kedvenc nézetedet (akár töbebt is), és nyomsz egy Ctrl + 1-9-et. Ezzel az a nézet elmentésre került.
[b]3[/b] - Numpad 1-el nézheted át az elérhető nézeteket (köztük lesznek a tieid is).
Numpad 9 = szabad nézet
Numpad 0 = egérrel nézhetsz körbe
Numpad . = kamera mód váltás
] = FOV (látószög) növelése
[ = FOV (látószög) csökkentése
SHIFT = gyorsabb mozgás (kamera)
============================================================================
Használat
============================================================================
1) Játék elindít, majd Numpad * a kamera nézet aktiváláshoz
2) Harmadik nézetbe váltás után Numpad 1 a kameranézetek áttekintéséhez, vagy saját kreálásához
3) Numpad / a kamera nézetek elvetéséhez és az alapértelmezett nézetre visszaváltáshoz -
mester1987 #1847 Ne nagyon számíts rá, bár először a frameraten kéne javítaniuk, de nem izgatják magukat érte :) -
#1846 mkay köszi, de hogy állítom be a kívánt kameranázetet?:D -
#1845 Egyszerű.
Amint beállítottad a kívánt nézetet, Ctrl + 0-9 (NEM a numerikus billentyűzeten) és ezután, már Numpad 1 segítségével nézheted át az elérhető nézeteket. Köztük lesz a Tiéd is.
-
#1844 szerintem még senki nem vitte végig a többjátékos részét, nem tartom lehetetlennek hogy az legyen a végén a nyeremény, én még csak 35-ös vagyok, de láttam már 70es szintűt is o.0 -
#1843 Hivatalos autólista -
#1842 camera controllal valaki csinált már incar nézetet? elküldhetné nekem a fájlokat, ha igen, istennek nem jö9vök rá, hogy hogy csinálok saját presetet, egér görgőm beszart -
#1841 Kéne, de nincs. -
#1840 -
janihunk #1839 Igen? Na az kell nekem most. Remélem MW festésű. -
#1838 kettő, mert kéne legyen e46 gtr is :D -
janihunk #1837 Csak lesz ahhoz a DLC hez valami crack :D bár én is megveszem de még nem most. Majd ha ilye 4K lesz. -
#1836 Ismerve az EA pénzéhségét, lehet, hogy DLC-kben kapnak az eredeti játék tulajok plusz autókat, köztük BMW-ket is. -
janihunk #1835 Egy BMW van az egész játékba? Ezek normálisak?