2514
  • DIESEL DOG #2074
  • Szabi #2073
    KERS :D
  • arty
    :DDD
  • Tarpi
    A Teslán mit csinál a nitro?
    Begyújtja az aksikat?
  • SUNNY84HUN
    én nem ismerek illegális dolgokat kikérem magamnak egy vti-snek ilyet mondani :D
  • chris1997
    Nem kell autóval lezúzni, nem tudtad, hogy az illegális? :D
  • LocalPatriot
    Remélem utolsó

[IMG][/IMG]
  • LocalPatriot
    WTF? Nem lehet képet berakni?
  • LocalPatriot
  • LocalPatriot
  • LocalPatriot
    Kicsit meghuzattam a veyront. :)

• TBTPumpa
    Én nem játszottam végig. Túl idegesítő volt számomra...
    Régóta az első "NFS" amit nem bírtam végigjátszani. Egy 97%-os mentéssel néztem meg az összes autót és ennyi. Sajnos nincs türelmem ehhez a játékhoz. Borzalmas az irányítás, akad, mint a dög! Ráadásul többször van a levegőben az autó, mint aszfalton. És többször látom a Crashed képernyőt, mint magát a "játékot". A Criterion-nak sikerült egy Undercoverhez is méltó "NFS" játékot készíteni. Néhány zene és a hangzás ami tetszik, illetve az autók kidolgozottsága (de az évről-évre jobb), minden másról nem tudok nyilatkozni a jóízlés határain belül.
    A multiplayer is egy vicc. Egyszerűen nem lehet versenyezni, mert 5-6 évesekkel dob össze a játék, akik azt szeretik, ha törik az autó (sok Cobra 11-et néztek biztos). Nem is versenyzés van ott, hanem zúzás és a másik ki- és lelökése az útról... Burnout-ban még elmenne, de egy NFS-ben???

Több sebből vérzik ez a játék, amit nem biztos, hogy tudnak orvosolni javításokkal... DLC pedig a PC-s verzióhoz úgysem fog érkezni, mert minek is, ugye kedves EA?! A demó is csak konzolokra jelent meg...
  • Krisztiam #2062
    hát néhol engem is, direkt oda teszi be a kocsit, ahol megyek és akkor Crashed képernyő és amíg azt nézem, addig elhúz az ellenfél..
    ha meg kilököm utána meg egyből utánam vagy 400-al.. pff
  • IMYke2.0.0.0
    A játék engem is kiakasztott....
  • Krisztiam #2060
    nah kiakasztottam a gamet, megvan a Königsegg :D
  • SUNNY84HUN
    grrr
  • Szabi #2058
    köszi, hogy elrontottad a szép emlékeim :D
  • janihunk
    Összehasonlító videóm:
  • SUNNY84HUN
    nekem elég volt 2x , utána alig " mertem " utcára hajtani , mert mikor előztem beindult valami érzés bennem :D
  • chris1997
    Most pörgettem ki nemistudomhányadszorra a régi klasszikus Burnout3-at, No. 1 Game, PS2-n és az egész játékkörzetemben.
    No, az MW is Burnout, szóval Burnout fanoknak bejön, és B3 után még jobban megjött a kedv az MW-hez.
  • SUNNY84HUN
    nem baj duplán sajnálunk :D
  • SUNNY84HUN
    ezért való a 10 éveseknek a multi mert olyan szinten van elkészítve , versenyzésről szólna ez nem a törésről ( bár utóbbira ösztönzi a játékosokat mert több pontot ad érte a game ) , ak törni zúzni akar menjen a burnout vagy a flatout 3 tolja
  • Szabi #2052
    juhé, csak egyszer akartam elküldeni :DD
  • Szabi #2051
    imádom a csapatversenyeket, amikor az első pár helyen nagyon jókat csatázunk lökdösődés nélkül, erre 4x annyi pontot kapnak rammerek a mezőny végén -.-
  • Szabi #2050
    imádom a csapatversenyeket, amikor az első pár helyen nagyon jókat csatázunk lökdösődés nélkül, erre 3x annyi pontot kapnak rammerek az utolsó helyen -.-
  • Maxtreme
    Azért volt jó pár játék amikről pozitívan nyilatkoznak.
    Én az esetek nagy többségében egyetértek velük.
  • IMYke2.0.0.0
    +1 és a zenék is szarok. Amúgy.
  • BoneDragon
    Teljesen egyetértek. Grafika meg zene, többi kuka. Sőt, pár zenét le is töltöttem. :)
  • mester1987
    Eddig csak fikázták a címeket, kezdenek a reális meglátásra térni!
  • Szabi #2045
    korrekt teszt
  • mester1987
    Az új HP is fogyasztható még, nehezebben, de fogyaszthasztó idővel :P
  • SUNNY84HUN
    pl régi hp , hs , porsche - a legnagyobbak :)) mennyit toltuk anno
  • mester1987
    "GYEREKEKNEK"
  • mester1987
    Már előre tudom...xD
  • Maxtreme

• Szabi #2039

kár hogy rárakták azt a bukóketrecet meg ajtókat, így mégidiótábban néz ki :D
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi sem kizárt - :(
  • TBTPumpa
    The Real Need for Speed

A következő részben már ez is jármű lesz, ha ez így megy tovább!
  • Szabi #2036
  • Krisztiam #2035
    lehet, de én nem akartam/akarok :)