2514
  • IMYke2.0.0.0
    Nem magyarosítás, hanem magyarítás (a honosítás analógiájára).
    Másrészt: még nem fordítható a játék.
    Harmadrészt: azért elég könnyű a játék használata...
  • bazsikaj
    Hali valaki nem tud magyarosítást?

Előe is köszi.
  • BoneDragon
    Maradjunk annyiban hogy simán nem tudnak a GK-nál cikket írni. Régóta nem olvasom őket, csak kíváncsi vagyok mekkora butaságokat írnak eredménynek. Pontszámokat mindig a többi "laphoz" igazítják, sosincs saját véleményük, csak valami eszméletlen nagy baromság. Nem is értem minek csinálnak teszteket.
  • TBTPumpa
    Túlságosan elvakult teszt vagy csak ők is kaptak egy tiszteletpéldányt az EA-tól és mindjárt jobb véleménnyel voltak a játékról!
    Majd ha felszáll a rózsaszín köd, akkor mindjárt más véleménnyel lesznek a játékról...
    Minden esetre én még reménykedem, hogy ezek után a 2014-es NFS játékot, amit szintén a Criterion fog fejleszteni - nem cseszik el annyira. Bár, ahogy az elmúlt évek tendenciáját figyelem, erre nagyon kevés esély van...
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá - ez ilyen egyszerű volt?
    Akkor kérem a jogos egyesemet, és visszaülök a padba.
  • Szabi #2109
    megnyitottam a linket és elolvastam annyit, hogy

"Need for Speed: Most Wanted teszt
    Írta: Daks"

majd rányomtam a nick-re :D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nem Te írtad?
    Akkor: shame on you :)
  • Szabi #2107
    elméletileg 1985. szeptember 26. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mi ez? Mi eeeeez? Úriiiiisten.,... vállalhatatlan.
    Manapság már mindenki "újságíró" lehet.

"Nézzünk meg még egy beépülő zsarut, vagy hallgassunk végig egy újabb autólopós, drogcsempész gengszter-sztorit? Nevetséges lenne, te is tudod, én is tudom. Vezetni akarunk, Michael Bay stílusban, s ez az, amiben az új Need for Speed tökéletes társunk lesz."

Whatttaaaafaaaaakkkk?!

Garantáltan, ez a cikkíró srác még nem is élt, amikor a NFS a fénykorát élte.
  • Ryder62
    9 pont? Trololol
  • BoneDragon
    Ezen már meg sem lepődök. Mindenhol kb ennyit adtak rá... Nem hiába nem olvasok régóta teszteket. Szar az összes.
  • Krisztiam #2103
    nonszensz a 9 pont pff
  • BoneDragon
    WTF

"Jól eltalálták a multiplayert, nincs lobbi, és menünyomkodás se"

Ezt is megéltük, pozitívum, ha nincs menü
  • Szabi #2101
  • mester1987
    Elhiszem, viszont nem teljesen úgy sikerült a valóságban is.
  • Szabi #2099
    bp-hez képest szerintem rengeteget javult az MW :D
  • mester1987
    Mielőtt kipróbálná aki még nem tette, azoknak inkább ezt ajánlom, ebben nem fognak csalódni;

• Tarpi
    Valami trükkje biztos van, mert ez volt az első három:
    ~22000, ~18000, ~15000
  • Szabi #2096
    a kérdés jó, én is jártam már így, de főleg ha az elöző speedlistán én voltam az első :D
  • Tarpi
    Azt hogy csinálják multiban, hogy még nem volt semmilyen futam de már több mint 20000SP-je van?
  • BoneDragon
    Ezt nem tudom, nem érdekelt annyira hogy megnézzem az árakat. :)
  • Szabi #2093
    az origin féláras ár lesz majdnem annyi, mint megjelenés napja óta magyar cdkulcsos oldalakon :D
  • BoneDragon
    Black Friday (Nov. 23rd) is nearly upon us…here’s a sneak peek at some incredible deals coming later this week to Origin:
    Battlefield 3 >> 70% off PC Download, 50% off other versions
    Need For Speed Most Wanted >> 50% off
    FIFA 13 >> 50% off
    Darksiders II >> 50% off
    Batman Arkham City GOTY >> 50% off

Hátha valaki megakarja venni ezt...
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szopjon hanyatt az a nyomorék faszkalap amelyik kitalálta azt a tetves ambush faszságot bazdmeg kurvára ezzel szopatnám egész nap azt a buzit az biztos
  • LocalPatriot
    Hát, én szerintem minden kocsit nhéz irányítani benne, míg meg nem szokod. Egyébként a Veyron a legjobb sztem benne. Brutál, hogy megy. Az a baj, hogy a rendőrök meg totál bénák. Fölviszem a körözöttséget maxra, és beteszem a Veyron.t 3-asba, és azt se tudják hol vagyok...:D
    De nekem így 7 óra elég is volt ebből a game-ből.
  • pxxl
    lángol is valahol? :D

őszintén kb annyit mentem vele, hogy megtaláltam átváltottam, gáz, kitéptem a fazont a kormány mögül és otthagytam a picsába azt a taligát :D
  • High end PC #2088
    aktiválja a tuningból betett plussz akksikat
  • Szabi #2087
    jó lenne, de nem így van :D

jelenleg ami a legfontosabb javítani való, hogy kikapcsolható legyen a netes beszélgetés... sok idióta azzal szórakozik hogy ordibál meg gerjeszti a mikrofont.. nem gyözzük muteolgatni őket :D

utána jöhetne befagyás mérséklés/megoldás, motorháztető nézet, chat..
  • mester1987
    Pedig hamár kiadják a játékot, mint scene, akkor azért alap lenne nekik :)
  • pxxl
    ezeket a téglákat (veyron) csúsztathatod, akkor sem kanyarodik :D meg van még pár esélytelen verda.
  • IMYke2.0.0.0
    Porsche Carrera S-el is - sőt, mindegyikkel - csak meg kell kicsit csúsztatni, driftelni.
  • BoneDragon
    Ariel Atom-al lehet kanyarodni rendesen.
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy tudtam, hogy Ti már az 1.3-as javítást kaptátok, letöltéssel.
  • Szabi #2081
    EA-se, de gyűjtik a hibanaplókat és remélhetőleg készülget az 1.2 javítás :D
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, tudjuk - a WRZ Scene nem igyekszik kiadni az 1.2 és 1.3-as javításokat.
  • Szabi #2079
    ez a két héttel ezelőtti javítás..
  • TBTPumpa
    Need.For.Speed.Most.Wanted.Update.1.1-COGENT

Patch notes - PC Patch 1:

- Microsoft XBOX 360 and Logitech RumblePad2 controller no longer start vibrating after finishing a Speedlist, even when having the vibration mode off
    - Certain button bindings are no longer being forgotten after restarting the game
    - The game is now syncing properly again after Origin was switched between Online and Offline mode a few times
    - The HUD no longer disappears when editing license plates under some circumstances
    - Everyone who pre-ordered Need for Speed Most Wanted should now have access to the bonus content in-game
    - The game no longer hangs on the loading screen whilst accepting an invite under some circumstances
    - The game should now uninstall properly without leaving certain .dll files behind

Konkrét érdemi javítás nincs ami az irányítást és optimalizációt illeti...
  • TBTPumpa
    Konkrétan egyik sem tud kanyarodni. Mindegyiknél nehézkes a kanyarodás és irányítás, ez a játék része!
    Mintha téglával lennének a verdák megpakolva (by Otherworld)!
  • pxxl
    ez egy akkor egy szar autó, hogy hihetetlen. mintha valami tégla lenne. egyenesben megy, de kanyarodni azt nem tud :\
  • Tarpi
    igen, így jobban hangzik.